Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eκτός από την JVP (συνέχεια της JVO), βλέπω ότι βγήκε και η αντίστοιχη XW, η JVI (επόμενη της JVH). Και φαίνεται ότι η Samsung έκανε επιτέλους optimise το CPU κομμάτι... ανάσταση.

Oταν λες οτι εκαναν οptimise την cpu τι εννοεις?Ξερουμε διαφορες αναμεσα σε jvi και jvp?Ποια ειναι καλυτερη?

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την βρηκα στο thread του ramad,αλλα κατι δεν παει καλα με αυτην την JVI,μοντεμ απο jvo??Kαι σαν ημερομηνια εκδοσης εχει 17/5

αντιθετα με την JVP που εχει 3/6.Παραμενω jvp που εχει turbo και intercooler αποδεδεδειγμενα :superman:

edit: Ηρακλη,βαλε οτι θες,ετσι κι αλλιως και να στραβωσει,εχουμε την ρομ στο συρταρι και την ξαναριχνουμε (προς το παρων δεν εχουν πει κατι για τεκμηριο το δευτερο φλασαρισμα :lol::lol:)

Τι διαφορες ειδες με την μεταβαση απο dark core σε cf-root?

(αληθεια,αυτος ο supercurio ζει η τον πατησε καμια γατα?)

Edited by truckman

Τι εννοείς αλέξανδρε; Που ακριβώς έγινε το optimise?

Sent from my GT-I9000

Κάνανε optimise το FPU του Hummingbird (ίσως και τον JIT compiler δεν ξέρω), ας πούμε το πως αντιλαμβάνεται τη rom ο επεξεργαστής, και το αντίστροφο. To είχαν κάνει με το Nexus και το Desire ας πούμε απ'την περίοδο των πρώτων Froyo με τους Snapdragon, αλλά τίποτα για μας. Δες ένα quadrant advanced test και θα καταλάβεις τι εννοώ... (όχι το απλό quadrant). Λογικά η 2.3.4 θα είναι σαφώς καλύτερη σε βαριές λειτουργίες από τις προηγούμενες.

Δεν έχω ιδέα για την JVI, μπορεί να μην είναι καν 2.3.4, δεν το'χω κοιτάξει καθόλου. Στο samfirmware δεν υπάρχει ακόμα.

ΕDIT: Όντως είναι 2.3.3, γερμανική. Don't bother :) Aν κάποιοι πάντως έχουν κινητό από Γερμανία και δεν το έχουν πειράξει, θα τους το δώσει το Kies.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Κάνανε optimise το FPU του Hummingbird (ίσως και τον JIT compiler δεν ξέρω), ας πούμε το πως αντιλαμβάνεται τη rom ο επεξεργαστής, και το αντίστροφο. To είχαν κάνει με το Nexus και το Desire ας πούμε απ'την περίοδο των πρώτων Froyo με τους Snapdragon, αλλά τίποτα για μας. Δες ένα quadrant advanced test και θα καταλάβεις τι εννοώ... (όχι το απλό quadrant). Λογικά η 2.3.4 θα είναι σαφώς καλύτερη σε βαριές λειτουργίες από τις προηγούμενες.

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο,το ανακαλυψα το πρωι που μιλουσαμε prive με τον Ηρακλη,το standar quadrant εδειχνε ασυναρτησιες,ποτε 1350,ποτε 1500 και ποτε 1700,μολις δοκιμασα το advanced ξεκινουσε απο 1560 και πηγαινε μεχρι +1800.(και να φανταστεις οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι τσακωμενη με το rfs :lol::lol:)

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο,το ανακαλυψα το πρωι που μιλουσαμε prive με τον Ηρακλη,το standar quadrant εδειχνε ασυναρτησιες,ποτε 1350,ποτε 1500 και ποτε 1700,μολις δοκιμασα το advanced ξεκινουσε απο 1560 και πηγαινε μεχρι +1800.(και να φανταστεις οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι τσακωμενη με το rfs :lol::lol:)

To quadrant γενικά είναι άχρηστο και το νούμερο δε σημαίνει τίποτα... μάλιστα ούτε καν μπορείς να συγκρίνεις το galaxy με άλλες συσκευές όπως ξέρω γω το Desire, γιατί το Galaxy έχει το stagefright απενεργοποιημένο μιας και περιέχει όλα τα codecs etc για να παίζει mkv, divx κτλ., τα άλλα τηλέφωνα δεν μπορούν, θέλουν ειδικούς players. (Galaxy ftw :P). Απλά με το advanced μπορείς να δεις τα διαφορετικά κομμάτια που συνιστούν το score, και αν κοιτάξεις το πρώτο μπλε κομμάτι (CPU) στην JVP, θα δεις τεράστια διαφορά από τις προηγούμενες, που ήταν στο λιγότερο από το μισό απ'αυτό του Nexus 1...γι'αυτό λέω ότι βελτιώσανε το "επεξεργαστικό" κομμάτι... Το standard και το advanced δεν έχουν καμία διαφορά στο τελικό σκορ, πάντα διαφέρει το ένα από το επόμενο.

- Alex

Την βρηκα στο thread του ramad,αλλα κατι δεν παει καλα με αυτην την JVI,μοντεμ απο jvo??Kαι σαν ημερομηνια εκδοσης εχει 17/5

αντιθετα με την JVP που εχει 3/6.Παραμενω jvp που εχει turbo και intercooler αποδεδεδειγμενα :superman:

edit: Ηρακλη,βαλε οτι θες,ετσι κι αλλιως και να στραβωσει,εχουμε την ρομ στο συρταρι και την ξαναριχνουμε (προς το παρων δεν εχουν πει κατι για τεκμηριο το δευτερο φλασαρισμα :lol::lol:)

Τι διαφορες ειδες με την μεταβαση απο dark core σε cf-root?

(αληθεια,αυτος ο supercurio ζει η τον πατησε καμια γατα?)

Σιγουρα, αλλωστε ολα διορθωνονται αλλα δεν παυει να απαιτουν χρονο :happy:

Διαφορες, ειναι νωρις ακομη για να εχω αποψη, αλλα τωρα που το ξεζουμισα στις εφαρμογες, στο ιντερνετ και στην διαρκη σκοπιμη μεταβαση μεταξυ των, δεν εβγαλε κιχ :):):)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδια δεν μου απαντησατε σε κάτι παρολο που δεν ειναι τρομερα σημαντικο.Δεν μου εχει το σημα της κινητης πανω στην οθονη.Δεν λεει cosmote δηλαδη.Αυτο πρωτη φορα μου συμβαίνει.Κλησεις κάνει κανονικά!
Aντώνης

Παιδια δεν μου απαντησατε σε κάτι παρολο που δεν ειναι τρομερα σημαντικο.Δεν μου εχει το σημα της κινητης πανω στην οθονη.Δεν λεει cosmote δηλαδη.Αυτο πρωτη φορα μου συμβαίνει.Κλησεις κάνει κανονικά!

ουτε σε εμενα αναγραφει vodafone, αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι το ανησυχητικο.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Xωρίς να είμαι σίγουρος, υποθέτω ότι είναι θέμα CSC... η JVP είναι Αγγλική rom, και φυσικά δεν έχει τις λεπτομέρειες της Cosmote. Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα μ'αυτό πάντως... Το θέμα είναι ότι η JVP είναι ακόμα ανεπίσημη, οπότε ίσως και να είναι bug-άκι.

- Alex

Δηλαδη παληκαρια προτεινετε αφοβα την μεταβαση απο JVO σε JVP? Ρωτω γιατι δεν εμπιστευομαι αλλες πηγες εκτος απο τις δικες μας εδω μεσα και δεν εχω πολυτελεια χρονου για πολλα στησιματα κλπ. Αν ειναι να το κανω στα γρηγορα και να μεινω με αυτην.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δηλαδη παληκαρια προτεινετε αφοβα την μεταβαση απο JVO σε JVP? Ρωτω γιατι δεν εμπιστευομαι αλλες πηγες εκτος απο τις δικες μας εδω μεσα και δεν εχω πολυτελεια χρονου για πολλα στησιματα κλπ. Αν ειναι να το κανω στα γρηγορα και να μεινω με αυτην.

Μέχρι τώρα δε δουλεύει η πυξίδα σε κάποιους, και δεν φαίνεται η cosmote πάνω-πάνω :)

Το gtalk με video calling για όσους θέλουν: https://market.android.com/details?id=com.brainwashstudio.talkinstaller

Edited by Tyxerakias
- Alex

Μέχρι τώρα δε δουλεύει η πυξίδα σε κάποιους, και δεν φαίνεται η cosmote πάνω-πάνω :)

Το gtalk με video calling για όσους την θέλουν: https://market.android.com/details?id=com.brainwashstudio.talkinstaller

Αμελητεα λαθακια:D Θα περιμενω λιγο γιατι αυτη τη στιγμη ο καιρος εξω ειναι πολυ brickable (:p) και θα την περασω το απογευματακι. Και φυσικα παντα αναμενουμε τον αντιστοιχο speedmod.

Edited by Tyxerakias

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Επισης παιδια το σημα ενδειξης μπαταριας δεν λεει στο ποσο τις % ειναι η μπαταρια.Πχ εμενα αν πας στις ρυθμισεις βλεπω οτι η μπαταρια ειναι στο 50%.Ομως πανω δεξια μου εχει ενα πρασινο σημα μπαταρίας,το οποιο ελαχιστα εχει αδειάσει,και σου δινει την εντύπωση οτι το κινητο ειναι φουλ γεμάτο.Μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο χωρις ομως να χρησιμοποιήσουμε widget; Edited by Tyxerakias
Aντώνης

Επισης παιδια το σημα ενδειξης μπαταριας δεν λεει στο ποσο τις % ειναι η μπαταρια.Πχ εμενα αν πας στις ρυθμισεις βλεπω οτι η μπαταρια ειναι στο 50%.Ομως πανω δεξια μου εχει ενα πρασινο σημα μπαταρίας,το οποιο ελαχιστα εχει αδειάσει,και σου δινει την εντύπωση οτι το κινητο ειναι φουλ γεμάτο.Μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο χωρις ομως να χρησιμοποιήσουμε widget;

Πιο δύσκολα. Πρέπει να αλλάξεις το framework. Υπάρχουν έτοιμα zip που φτιάξανε κάποιοι για να βάλεις μέσω cwm, αλλά αν δε βάλεις το σωστό θα brickάρεις το τηλέφωνο.

- Alex

Καλησπερα σε ολη την παρεα,ενα λινκ για κατεβασμα της jvp γιατι δεν εμπιστευομαι και πολυ τις σελιδες του xda,να κανω και repartition?Αλλου την βρηκα με 247mb και αλλου 148mb τι διαφορα εχουν;Ειμαι με jvh.Αν εχει βγει και καποιο cf-root ενα λινκ;Κανονικα με την γνωστη διαδικασια μεσω odin δεν αλλαζει κατι ετσι δεν ειναι;Ευχαριστω εκ των προτερων.:thanks: Edited by nyxterinos

Καλησπερα σε ολη την παρεα,ενα λινκ για κατεβασμα της jvp γιατι δεν εμπιστευομαι και πολυ τις σελιδες του xda,να κανω και repartition?Αλλου την βρηκα με 247mb και αλλου 148mb τι διαφορα εχουν;Ειμαι με jvh.Αν εχει βγει και καποιο cf-root ενα λινκ;Κανονικα με την γνωστη διαδικασια μεσω odin δεν αλλαζει κατι ετσι δεν ειναι;Ευχαριστω εκ των προτερων.:thanks:

http://www.samfirmware.com/firmware.htm για πιο "επίσημα", και το λινκ για τα cf-root είναι στο επισημασμένο θέμα.

Όσο για τις διαφορές, μάλλον είδες την deodexed cwm version και την κανονική odin version. Τις βάζεις όπως θες... υπάρχουν 2 τρόποι. Πιο ασφαλής τρόπος είναι μέσω odin.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Επισης παιδια το σημα ενδειξης μπαταριας δεν λεει στο ποσο τις % ειναι η μπαταρια.Πχ εμενα αν πας στις ρυθμισεις βλεπω οτι η μπαταρια ειναι στο 50%.Ομως πανω δεξια μου εχει ενα πρασινο σημα μπαταρίας,το οποιο ελαχιστα εχει αδειάσει,και σου δινει την εντύπωση οτι το κινητο ειναι φουλ γεμάτο.Μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο χωρις ομως να χρησιμοποιήσουμε widget;

Aν εχεις περασει κερνελ που εχει cwm,πες μου να σου ανεβασω εγω ενα modaki που εχω φιαξει.(αμα κανεις κεφι μολις τελειωσα και τα εικονιδια,transparency background στη notification και διαφορα αλλα καλουδια)

Δεν ξερω αν εχω kernel με cmw.Oταν παταω το Pwr δεν μου εχει τις επιλογες recovery kai download.Για να μπω στο recovery μπαινω μονο μεσω του ρομ manager.Λογικα μπορω να περασω το μοντακι.Αληθεια cmw γιατι δεν εχω οταν παταω το prw;
Aντώνης

Aν εχεις περασει κερνελ που εχει cwm,πες μου να σου ανεβασω εγω ενα modaki που εχω φιαξει.(αμα κανεις κεφι μολις τελειωσα και τα εικονιδια,transparency background στη notification και διαφορα αλλα καλουδια)

Ωραιος Παρη. Αν θελεις και μπορεις ανεβασε το μας μαζι με κανενα screenshot :)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δεν ξερω αν εχω kernel με cmw.Oταν παταω το Pwr δεν μου εχει τις επιλογες recovery kai download.Για να μπω στο recovery μπαινω μονο μεσω του ρομ manager.Λογικα μπορω να περασω το μοντακι.Αληθεια cmw γιατι δεν εχω οταν παταω το prw;

Γιατί αυτό υπάρχει ως διακοσμητικό στοιχείο σε κάποιες custom roms, όπως ξέρω γω η criskelo. Δεν υπάρχει στις επίσημες.

- Alex

Και οταν μπαινω στο recovery μεσω του ρομ μανατζερ δεν υπαρχει το voodoo lagfix για να κανω enable η disable.Μονο μεσα του voodoo sound μπορω.Επισης δεν μπορω να κανω reboot.παρα μονο αν το κλεισω και το ξαναανοιξω!
Aντώνης

Και οταν μπαινω στο recovery μεσω του ρομ μανατζερ δεν υπαρχει το voodoo lagfix για να κανω enable η disable.Μονο μεσα του voodoo sound μπορω.Επισης δεν μπορω να κανω reboot.παρα μονο αν το κλεισω και το ξαναανοιξω!

Διάβασε το θέμα τoυ kernel που έχεις εγκαταστήσει, και μη βάζεις πράγματα στο κινητό σου που δεν έχεις ιδέα τι είναι... :!:

Edited by Tyxerakias
- Alex

http://www.samfirmware.com/firmware.htm για πιο "επίσημα", και το λινκ για τα cf-root είναι στο επισημασμένο θέμα.

Όσο για τις διαφορές, μάλλον είδες την deodexed cwm version και την κανονική odin version. Τις βάζεις όπως θες... υπάρχουν 2 τρόποι. Πιο ασφαλής τρόπος είναι μέσω odin.

Σε ευχαριστω πολυ,αλλα αν μπορεις ενα αμεσο λινκ γιατι μου κανει κατι περιεργα το samfirmware και ενω εχω κανει εγγραφη δεν μπορω να κανω login.Μεσω odin θα την περασω.

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/base-ficetos-jvp-base-rom.3519/

αυτα εδω κατεβασα οπως τα εχει ο τυπος.Την ρομ και dark core 2,7.Kανονικα τα περασα.

Aντώνης

Σε ευχαριστω πολυ,αλλα αν μπορεις ενα αμεσο λινκ γιατι μου κανει κατι περιεργα το samfirmware και ενω εχω κανει εγγραφη δεν μπορω να κανω login.Μεσω odin θα την περασω.

http://hotfile.com/dl/120313261/aeb6a12/I9000XXJVP.rar.html

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/base-ficetos-jvp-base-rom.3519/

αυτα εδω κατεβασα οπως τα εχει ο τυπος.Την ρομ και dark core 2,7.Kανονικα τα περασα.

E ωραία, τότε κοίτα για τις λεπτομέρειες του dark core kernel που έβαλες, ή ας απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία με dark core. Και πάλι δεν καταλαβαίνω πού κολλάει το rom manager

- Alex

• The topic was unlocked