Ramidakos Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Κάπου στο συγκεκριμένο θέμα είχα διαβάσει ένα νήμα πως μπορούμε να απεγκαταστήσουμε τις γλώσσες που δεν χρειαζόμαστε για να ελευθερώσουμε μνήμη. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι, πώς μπορεί να γίνει; Θέλω να κρατήσω μόνο τα αγγλικά και τα ελληνικά, τόσο στο μενού όσο και στο πληκτρολόγιο/swype. (Eίμαι με JVH) Edited May 22, 2011 by Ramidakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Κάπου στο συγκεκριμένο θέμα είχα διαβάσει ένα νήμα πως μπορούμε να απεγκαταστήσουμε τις γλώσσες που δεν χρειαζόμαστε για να ελευθερώσουμε μνήμη. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι, πώς μπορεί να γίνει; Θέλω να κρατήσω μόνο τα αγγλικά και τα ελληνικά, τόσο στο μενού όσο και στο πληκτρολόγιο/swype. (Eίμαι με JVH) Όχι δεν ισχύει αυτό. Δεν έχουν καμία απολύτως επίπτωση στη μνήμη αυτά (εννοώντας τη RAM). Αν εννοείς χώρο στο δίσκο, βάζοντας την έκδοση swype που έδωσα για gingerbread έχω ήδη αφαιρέσει κάποιες γλώσσες, και χωράνε όλα μια χαρά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάλεις κι άλλες. Απλά μη χρησιμοποιείς τις υπόλοιπες. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Όχι δεν ισχύει αυτό. Δεν έχουν καμία απολύτως επίπτωση στη μνήμη αυτά (εννοώντας τη RAM). Αν εννοείς χώρο στο δίσκο, βάζοντας την έκδοση swype που έδωσα για gingerbread έχω ήδη αφαιρέσει κάποιες γλώσσες, και χωράνε όλα μια χαρά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάλεις κι άλλες. Απλά μη χρησιμοποιείς τις υπόλοιπες. alex θελω μια μικρη βοηθεια αν ξερεις ελα λιγο τσατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Φιλοι μου ειναι προφανες οτι εχετε αντιθετες αποψεις:) Η μπαταρια του SGS ειναι ενα μπελάλιδικο θεμα που εχει απασχολησει πολλες γενιες χρηστων και η αντιπαραθεση σας δεν νομιζω να οδηγησει πουθενα. Επισης φιλε chrissk_2 ας αφησουμε τον καθενα να χρησιμοποιησει οτι ρομ, κερνελ και tweak θελει χωρις να σχολιαζουμε αρνητικα. Στο κατω κατω οπως ειπε και ο Παρης σκοπος ολων μας εδω μεσα ειναι να ανταλλαξουμε τις γνωσεις μας σχετικα με το τηλεφωνο και να βελτιστοποιησουμε τη χρηση και τη λειτουργια του. Φιλε απολογουμαι για τον τροπο μου διοτι οντως δεν εγραψα σωστα. Και καλα εκανε και μου την ειπε ο truckman. Αυτο που εγινε ειναι οτι απαντησα βιαστικα διοτι επρεπε να φυγω για καποιες ωρες και δεν μπορεσα να περιγραψω με σαφηνεια αυτο που ηθελα να πω. Και θα το εξηγησω στα γρηγορα για να μην σπαταλω και χωρο απο το forum : δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με οσους βαζουν custom roms, το αντιθετο μαλιστα. Εξαλλου δικο τους ειναι το κινητο οτι θελουν το κανουν. Το προβλημα ειναι με αυτους που τις κατασκευαζουν. Διοτι οι τυποι αυτοι χωρις να αναλαμβανουν καμια ευθυνη, δηλωνουν οτι πχ ελυσαν καποιο προβλημα οπως το lagfix χωρις ομως να αναφερουν ουτε τι αλλαξαν, ουτε να υπαρχει καποιο repository με τον κωδικα, ουτε να αναφερουν η αλλαγη τι προβληματα μπορει να δημιουργησει. Δηλαδη παιρνουν το credit αλλα ουσιαστικα δεν εχουν κανει τιποτα. Για το lagfix για παραδειγμα, η αλλαγη σε ext4 δημιουργει προβλημα τοσο στην καταναλωση μπαταριας (αμεσως εμφανες σε εμενα στην 2.1) οσο και περιπτωσεις απωλειας δεδομενων λογω remount πανω απο rfs και lazy syncing. Για να μην αναφερουμε οτι στον 2.6.29 kernel (2.1 android) το ext4 ειχε μολις γινει stable. Λες και στην samsung δεν ξερουν τι να χρησιμοποιησουν, περιμενουν τους φωστηρες Ολα αυτα εκτος απο το οτι δημιουργουν εμμεση δυσφημιση στην εταιρια, εντεινουν την αντιληψη περι fragmentation ενω ουσιαστικα δεν βοηθουν πουθενα. Απο την αλλη οταν εμφανιζεται σε καποιον ενα bug και αναφερεται εδω το οποιο ισως δυσκολα αναπαραγεται, η αντιδραση ειναι "ε τι να κανουμε τωρα εγω δεν το εχω το προβλημα". Αυτο ηταν που με εκανε να απαντησω βιαστικα και με λαθος τροπο στον truckman. Και για να τελειωνω, μην νομιζει καποιος οτι και εγω δεν εχω παρει μερος σε αντιστοιχες δραστηριοτητες. Και το εχω πληρωσει. Πριν 2 χρονια περιπου ετρεχα το cairo-perf (profiling tool για την cairo lib του linux) σε development branch του open source nvidia driver (nouveau). Το αποτελεσμα ηταν να καψω την καρτα διοτι ο driver ειχε bug. Σε ερωτηση στο forum τους, η απαντηση ηταν "ας προσεχες". Οταν ομως ζητουσαν βοηθεια δεν το ελεγαν ετσι ... @karlesg : συμφωνω μαζι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 αυτο σχετικα με τα revisions κτλ μου φαινεται λιγο περιεργο και δεν ξερω ποσο μπορει να υπαρχει κατι τετοιο τουλαχιστον στα κινητα... τελος παντων επειδη δεν γνωριζω για σιγουρα δεν μπορω να απαντησω θα πω ομως οτι μου εχει τυχει πολλες φορες να φλασαρω 2 ιδιες στοκ ρομς, με τις ιδιες εφαρμογες και την ιδια χρηση και να βλεπω τελειως διαφορετικη συμπεριφορα στην καταναλωση της μπαταριας δεν ξερω που οφειλεται, ισως δεν εκατσε καλα η rom, ισως κατι εγινε με τα battery stats, δεν ξερω οσον αφορα τους κερνελ τα lagfixes κτλ στο xda τουλαχιστον τα sources του καθε dev μπορει να τα βρει ο καθενας και να δει τι αλλαξε και τι δεν αλλαξε, να τον τροποποιησει να τον βελτισωσει κ.α. Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Όχι δεν ισχύει αυτό. Δεν έχουν καμία απολύτως επίπτωση στη μνήμη αυτά (εννοώντας τη RAM). Αν εννοείς χώρο στο δίσκο, βάζοντας την έκδοση swype που έδωσα για gingerbread έχω ήδη αφαιρέσει κάποιες γλώσσες, και χωράνε όλα μια χαρά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάλεις κι άλλες. Απλά μη χρησιμοποιείς τις υπόλοιπες.Οκ, και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Στο ζήτημα της μπαταρίας που συζητάτε, όλοι σας γνωρίζετε πολύ περισσότερα πράγματα από μένα για τη συσκευή. Απλά επειδή παρακολουθώ και το θέμα του SGS2 γιατί μ' ενδιαφέρει, μην αποκλείετε την περίπτωση κάποιες συσκευές να μην είναι ακριβώς "ίδιες" με κάποιες άλλες. αυτο σχετικα με τα revisions κτλ μου φαινεται λιγο περιεργο και δεν ξερω ποσο μπορει να υπαρχει κατι τετοιο τουλαχιστον στα κινητα... Σίγουρα υπάρχει κάτι τέτοιο στα κινητά, και το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν το φιάσκο με το Nokia N97. Παρ'όλα αυτά κάτι τέτοιο αποκαλύπτεται σε λίγους μήνες, και δεν έχει αναφερθεί τίποτα για το Galaxy S. Χωρίς βέβαια να το αποκλείουμε, ίσως θα ήταν καλύτερο να μην παρασυρόμαστε σε θεωρίες συνομωσίας. Αλλά αυτό που λέει ο karlesg δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας... @chrissk_2 Έτσι είναι. Πολλοί νομίζουν ότι όταν γραφτεί κάτι στο XDA είναι βίβλος...δυστυχώς πάρα πολλές φορές είναι ακριβώς το αντίθετο. Θα μου επιτρέψεις όμως να διαφωνήσω για τη Samsung... είναι τραγικοί. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Σίγουρα υπάρχει κάτι τέτοιο στα κινητά, και το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν το φιάσκο με το Nokia N97. Παρ'όλα αυτά κάτι τέτοιο αποκαλύπτεται σε λίγους μήνες, και δεν έχει αναφερθεί τίποτα για το Galaxy S. Χωρίς βέβαια να το αποκλείουμε, ίσως θα ήταν καλύτερο να μην παρασυρόμαστε σε θεωρίες συνομωσίας. Αλλά αυτό που λέει ο karlesg δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας... @chrissk_2 Έτσι είναι. Πολλοί νομίζουν ότι όταν γραφτεί κάτι στο XDA είναι βίβλος...δυστυχώς πάρα πολλές φορές είναι ακριβώς το αντίθετο. Θα μου επιτρέψεις όμως να διαφωνήσω για τη Samsung... είναι τραγικοί. Σε καμια περιπτωση δεν υπερασπιζομαι την samsung. Ομως δεν ξερουμε και ολα τα facts. Δηλαδη τωρα στο SGS 2 βλεπουμε ενα εκπληκτικο device που δεν εμφανιζει σε καμια περιπτωση τα προβληματα του πρωτου galaxy. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ξαφνικα η development team της samsung επαθε επιφοιτηση ή εγιναν εξυπνοτεροι. Γενικα δες για παραδειγμα τον συνδιασμο των δεδομενων που δημιουργησαν το lag. Nand μνημη με buggy firmware που δημιουργει τεραστιο latency + filesystem με συνεχομενα syncs σε καθε σχεδον command. Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος guru για να καταλαβει οτι αυτο δεν παιζει πριν καν το φτιαξει. Πιστευω οτι ουσιαστικα πιεστηκαν σε αποφασεις απο το management πχ για να διωξουν προβληματικες ram ή γενικως να ξεφορτωθουν stock. Αλλιως δεν εξηγειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) @chrissk_2 Όπως και ο Αλέξανδρος έτσι και εγώ δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν που δεν το αξίζει, αλλά... 1. Η Samsung νομίζω ακολουθεί το σωστό δρόμο από την 2.2.1 και μετά, σίγουρα υπάρχουν θέματα αλλά πιστεύω οτι οι διαφορές έναντι των 2.1/2.2 ROMs είναι απλά χαοτικές. 2. Όπως πολύ σωστά είπε και ο μπιλλ(suspect21) οι σωστοί devs - τουλάχιστον ο voodoo/cf/fuguuroot και άλλοι έχουνε όλη την δουλειά τους Online(οποιοδήποτε μπορεί να δει), με μια ειδική άδεια. Επίσης ολόκληρη η CM7 μαζί και η αντίστοιχη του Galaxy είναι Online και ανοιχτή σε όλους. Η μόνη ROM που είναι closed-source είναι η MIUI. Οι περισσότερες Custom πάντως είναι αλήθεια δεν έχουνε public reposities για να δεις τι αλλαγές έχουνε γίνει κτλπ Edit: So, μιας και έβαλα το κινητό για φόρτιση είπα να ρίξω 2 screenshot για το πολυσυζητημένο φαινόμενο της μπαταρίας, όπως θα δείτε από διαφορετική συσκευή βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Setup jvo cfroot - χωρίς κανένα από τα tweaks του ! ( αν και προτείνω αυτά που προτείνε και ο tyxerakias, έξυπνο ε; :lol: ) δεν έκλεισα ποτέ εφαρμογή no battery calibration 3 widgets auto - brightness λίγη χρήση Edited May 23, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 καλημερα ξαφνικα ενω χθες το εκλεισα και ηταν ολα καλα σημερα εχει μουλαρωσει και δεν ξεκιναει με τιποτα ( παραμενει στην εικονα με το S) . το κινητο φοραει μια αγγλικη 2.2.1 ( νομιζω jpy) ειναι ροοτ, και μπαινει σε recovery mode. εκανα wipe data/ hard reset αλλα τιποτα. καμια ιδεα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 καλημερα ξαφνικα ενω χθες το εκλεισα και ηταν ολα καλα σημερα εχει μουλαρωσει και δεν ξεκιναει με τιποτα ( παραμενει στην εικονα με το S) . το κινητο φοραει μια αγγλικη 2.2.1 ( νομιζω jpy) ειναι ροοτ, και μπαινει σε recovery mode. εκανα wipe data/ hard reset αλλα τιποτα. καμια ιδεα? ευχαριστω Μέσω recovery ξαναδοκίμασε το factory reset... Ξανακάντο εκκίνηση και αστο 5 λεπτά να δεις αν άλλαξε τίποτε. Αν πάλι δεν ανοιγει πέρνα εναν συμβατό 2.2.1 kernel (πχ speedmod kernel k13e) και μέσω CWM recovery κάνε και απενεργοποίηση το όποιο lagfix (αν έχεις κάποιο). Ξαναδοκίμασε εκκίνηση και άστο λίγη ώρα πάλι να δεις αν ανοίξει... Αν όλα αυτά δεν δουλέψουν δυστυχώς δεν γλιτώνεις το ξαναφλασάρισμα με ODIN και αν φτάσεις μέχρι εκεί χωρίς λύση καλύτερα πέρνα την τελευταία 2.2.1 ΧWJSD (οδηγίες στην πρώτη σελίδα)! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Δεν καταλαβαινω αυτο που επαθε ο akismei. Κυριως γιατι το εχω παθει και εγω δυο φορες στο παρελθον και δεν εχω μπορεσει να το κανω replicate. Εικαζω πως ειναι εντελως random και/ή φταιει ο kernel. Και τις δυο φορες το ειχα παθει με doc's rom και hardcore kernel την πρωτη και damiangto την δευτερη, χωρις lagfixes ή τιποτα τρελα mods και δεν ειχα βαλει καποια νεα εφαρμογη. Το κακο ειναι πως γινεται χωρις καποια προειδοποιηση τυπου force close σε καποια εφαρμογη για να υποψιαστεις... akismei κανε αυτο που προτεινε ο Coolgreek. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Το kernel ειναι το μανισιο της 2.2.1 και δεν εχω βαλει κανενα lagfix. εκανα ξανα hard reset , το αφησω για λιγο αλλα τιποτα. το αλλο που λες με τον κερνελ δεν ξερω πως να το κανω. μαλλον παω για download mode, και φλασαρισμα μεσω odin την εκδοση που αναφερετε. υ.γ. δεν εχει βγει η 2.3.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Το kernel ειναι το μανισιο της 2.2.1 και δεν εχω βαλει κανενα lagfix. εκανα ξανα hard reset , το αφησω για λιγο αλλα τιποτα. το αλλο που λες με τον κερνελ δεν ξερω πως να το κανω. μαλλον παω για download mode, και φλασαρισμα μεσω odin την εκδοση που αναφερετε. Kernel περνάς μέσω ODIN βάζοντας το κινητό σε DOWNLOAD mode, και διαλέγοντας στο ODIN το .tar που κατέβασες (όχι το .zip, αν είναι .zip αποσυμπίεσε το) σαν PDA! Τίποτε δύσκολο! Π.χ οδηγίες για τον speedmod kernel , εδώ. Θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις πρώτα kernel και μετά όλα τα υπόλοιπα... υ.γ. δεν εχει βγει η 2.3.3? Όντως έχουνε αρχίσει και βγαίνουν οι επίσημες 2.3.3 αλλά είναι ακόμη πρώιμες και ίσως θέλουν λίγο περισσότερο ψάξιμο... Οπότε οι 2.2.1 ίσως είναι καλύτερες ακόμα για όσους απλά θέλουν το κινητό να δουλεύει όπως πρέπει χωρίς κανένα πείραγμα (γενικως σε όσους δεν αρέσκονται στο flashing δηλαδή)! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Παιδια καλησπέρα!Ειναι το πρωτο μου ποστ.διαβαζα ολο αυτο τον καιρο το θεμα αυτο και μπηκα και εγώ στο τρυπάκι να παιξω με τις ρομ.Αρχικα έβαλα την 2.2.1 απο το ποστ του τυχερακια.Και τωρα μετα απο διαβασμα περασα cmw(καλα το πα?)για να περναω ρομ απο to recovery menu χωρις odin.Κατεβασα λοιπον την darkys rom 10 c6.Εδω ομως δεν μπορω να πω οτι δεν εχει προβληματα.οταν ανοιγω το κινητο,περα απο το αθλιο λογοτυπο του darky Η οθονη γινεται για λιγο ασπρη με πολυχρωμες γραμμες(σαν κεντημα ενα πραμα)και μετα μπαινει στο βασικο μενου.Αλλα το σημαντικοτερο προβλημα σε μενα ειναι οταν πηγα να μπω στο recovery menu volume up,home ,power,για να περασω το swype,αν και δεν εχει σημασια ο λογος που μπηκα,ταγραμματα ηταν παρα πολυ μικρα.εψαχνα να βρω εκεινη την επιλογη που λεει Install apo sd card καπως ετσι,αλλα δεν φαινοταν.Τα γραμματα ηταν υπερβολικα μικρα και κομμενα,επισης η γυρω οθονη ειναι μουτζουρωμενη απο οριζοντιες κοκκινες ασπρες γραμμες.Ρωτάω τωρα εσας,εγω εκανα κατι λαθος?Δηλαδη οταν θα μπαινω στο recovery menu θα πρεπει να φερνω και εναν μεγεθυντικο φακο μαζι μου?Τραβηξα και μια Photo να σας δειξω,αν και τωρα τα πραματα ειναι χειροτερα.δεν φαινοντε καθολου γραμματα.Το τπολοιπο τηλεφωνο λειτουργει μια χαρα[ATTACH]20429[/ATTACH] Μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει?ευχαριστω Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Παιδια καλησπέρα!Ειναι το πρωτο μου ποστ.διαβαζα ολο αυτο τον καιρο το θεμα αυτο και μπηκα και εγώ στο τρυπάκι να παιξω με τις ρομ.Αρχικα έβαλα την 2.2.1 απο το ποστ του τυχερακια.Και τωρα μετα απο διαβασμα περασα cmw(καλα το πα?)για να περναω ρομ απο to recovery menu χωρις odin.Κατεβασα λοιπον την darkys rom 10 c6.Εδω ομως δεν μπορω να πω οτι δεν εχει προβληματα.οταν ανοιγω το κινητο,περα απο το αθλιο λογοτυπο του darky Η οθονη γινεται για λιγο ασπρη με πολυχρωμες γραμμες(σαν κεντημα ενα πραμα)και μετα μπαινει στο βασικο μενου.Αλλα το σημαντικοτερο προβλημα σε μενα ειναι οταν πηγα να μπω στο recovery menu volume up,home ,power,για να περασω το swype,αν και δεν εχει σημασια ο λογος που μπηκα,ταγραμματα ηταν παρα πολυ μικρα.εψαχνα να βρω εκεινη την επιλογη που λεει Install apo sd card καπως ετσι,αλλα δεν φαινοταν.Τα γραμματα ηταν υπερβολικα μικρα και κομμενα,επισης η γυρω οθονη ειναι μουτζουρωμενη απο οριζοντιες κοκκινες ασπρες γραμμες.Ρωτάω τωρα εσας,εγω εκανα κατι λαθος?Δηλαδη οταν θα μπαινω στο recovery menu θα πρεπει να φερνω και εναν μεγεθυντικο φακο μαζι μου?Τραβηξα και μια Photo να σας δειξω,αν και τωρα τα πραματα ειναι χειροτερα.δεν φαινοντε καθολου γραμματα.Το τπολοιπο τηλεφωνο λειτουργει μια χαρα[ATTACH]20429[/ATTACH] Μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει?ευχαριστω EDIT: Καταρχάς καλωσόριζες στην παρέα!!! Έκανες ενα μεγάλο λάθος και γιαυτό έχεις τα προβλήματα... Είχες rom 2.2.1 και πέρασες την darky 10 που βασίζεται σε 2.3.3!!! Αυτό σημαίνει πως έχεις bootloaders απο 2.2.1 AKOMH, και φυσικά δημιουργούνται προβλήματα (με κυριότερο αυτό με τις πολύχρωμες γραμμές)! Για λύση πρέπει να ξαναφλασάρεις με ODIN κάποια 2.3.3 ΜΕ BOOTLOADERS (συνιστάται η νεότερη XXJVO, για ενδεικτικές οδηγίες κοίτα τον οδηγό της υπογραφής και κάνε τα πρώτα 5 βήματα), μετά να φλασάρεις κάποιον kernel για τη ρομ που κατέβασες (πχ ο cf-root του 6ου βήματος του οδηγού μου) για να αποκτήσεις CWM recovery και μετά συνεχίζεις! Αυτά τα λέω μη έχοντας τις οδηγίες του darky για την εγκατάσταση της ρομ του (το σάιτ του φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, όπως και του Damian GTO, τυχαίο;;;:p)! Edited May 23, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ευχαριστω!μπορεις να μου στειλεις ομως κανα λινκ που θα τα βρω αυτα? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ευχαριστω!μπορεις να μου στειλεις ομως κανα λινκ που θα τα βρω αυτα? link για το XDA εδώ, απευθείας link (multiupload) για την έκδοση XXJVO με Bootloaders εδώ, Για τον cf-root kernel κοίτα εδώ (αρχείο CF-Root-XX_OXA_JVO-v3.2-CWM3RFS.zip, θα χρειαστείς λογαριασμό στο XDA, υποθέτω έχεις). Οδηγίες για το πέρασμα της XXJVO στην υπογραφή μου (τα πρώτα 5 βήματα αλλά με τα αρχεία που κατέβασες, όχι αυτά του οδηγού). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 σε ευχαριστω!θα σας πω μετα τι εγινε Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 σε ευχαριστω!θα σας πω μετα τι εγινε Να μας ενημερώσεις, πολλοί παίρνουν τη βοήθεια απο εδώ και μόλις τα καταφέρνουν δεν επιστρέφουν να πουν τι έγινε με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι έγινε (και πολλές φορές και το τι έφταιγε, τι ακριβώς το διόρθωσε, γενικώς πληροφορίες που μπορούν να κάνουν μελλοντική βοήθεια ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη)... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Σίγουρα υπάρχει κάτι τέτοιο στα κινητά, και το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν το φιάσκο με το Nokia N97. Παρ'όλα αυτά κάτι τέτοιο αποκαλύπτεται σε λίγους μήνες, και δεν έχει αναφερθεί τίποτα για το Galaxy S. Χωρίς βέβαια να το αποκλείουμε, ίσως θα ήταν καλύτερο να μην παρασυρόμαστε σε θεωρίες συνομωσίας. Αυτό με το Ν97 δεν το λες silent hardware revision, αλλά obvious hardware redesign... :p Μεγάλη ξεφτίλα της Nokia... :lol: Πάντως silent revisions γίνονται κι ας μην τα παίρνουμε ποτέ χαμπάρι. Ίσως όχι πάντα λόγω κάποιου ελαττώματος, αλλά και λόγω προμηθευτή. Άλλα πιο πρόσφατα χοντρά παραδείγματα που έχουν πέσει στην αντίληψή μου είναι το revision στον επεξεργαστή και στο panel του Ν8. Πχ τα περιβόητα sudden deaths του Ν8 οφείλονταν στο ολοκληρωμένο του επεξεργαστή του N8. Πάντως καλά τα λες, ας μην το κάνουμε θεωρία συνομωσίας... Μπορεί και να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο ή να μην οφείλεται σε αυτό. Απλά εύχομαι αυτοί της Samsung να μπορέσουν να βγάλουν κάποια άκρη και να το διορθώσουν. Το πρόβλημα με τη διεργασία suspend φαίνεται να υπάρχει και στα SGS2. Άραγε το πρόβλημα να λύνεται στην 2.3.4; Μου έχει κάνει εντύπωση που η ίδια η google λέει ότι με την 2.3.4 λύνει προβλήματα αυτονομίας που εμφανίστηκαν σε κάποια Nexus one. Προσέξτε το σε κάποια, όχι σε όλα! Πάντως αν καταφέρετε και βγάλετε άκρη, ρίχτε καμιά ιδέα για λύση και στο θέμα του SGS2 να μου φύγει το άγχος με αυτή τη γ....νη την αυτονομία. Δε μπορώ να σκέφτομαι ότι πρέπει να τραβήξω λαχείο και ό,τι μου κάτσει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Παιδες εχω βαλει μεσω odin την jvh και σκεφτομαι να περασω την jvo,αξιζει η αλλαγη;Υπαρχουν διαφορες στην ταχυτητα,διαχειριση μνημης,μπαταρια κτλ;Το περιεργο ειναι πως το kies αναγνωριζει την εκδοση λειτουργικου ως την νεωτερη,[το τηλ.ειναι εισαγωγης με γερμανικο product code]παιζει να εχω παλι εγγυηση αν εχει δοθει ως επισημη Γερμανια;Εκανα repartition οταν περασα στην jvh απο jvb,χρειαζεται και τωρα;Και ενα λινκ για αμεσο κατεβασμα της jvo αν μπορει καποιος.Ευχαριστω και ολα τα παιδια για την βοηθεια που εχω λαβει τοσο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Παιδες εχω βαλει μεσω odin την jvh και σκεφτομαι να περασω την jvo,αξιζει η αλλαγη;Υπαρχουν διαφορες στην ταχυτητα,διαχειριση μνημης,μπαταρια κτλ;Το περιεργο ειναι πως το kies αναγνωριζει την εκδοση λειτουργικου ως την νεωτερη,[το τηλ.ειναι εισαγωγης με γερμανικο product code]παιζει να εχω παλι εγγυηση αν εχει δοθει ως επισημη Γερμανια;Εκανα repartition οταν περασα στην jvh απο jvb,χρειαζεται και τωρα;Και ενα λινκ για αμεσο κατεβασμα της jvo αν μπορει καποιος.Ευχαριστω και ολα τα παιδια για την βοηθεια που εχω λαβει τοσο καιρο. -Για LINK της jvo, κοίτα 5 λινκ πριν, την απάντηση μου... -Διαφορές JVH & JVO: ΚΑΙ εγώ ακόμα σε JVH είμαι, πάντως απο ότι λένε εδώ έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης και επίσης ακούγεται οτι είναι ελάχιστα πιο γρήγορη. Δεν εκφέρω προσωπική γνώμη καθότι δεν την δοκίμασα (ακόμη)! -Η JVH δεν νομίζω οτι δίνεται επίσημα στη Γερμανία (διορθώστε με αν κάνω λάθος), αν κυκλοφορήσει στη Γερμανία κάποια 2.3.3 και την περάσεις φυσικά θα είσαι πάλι εντός εγγύησης, αλλά και πάλι θα είσαι εκτός όταν περάσεις kernel, root, τα Ελληνικά πληκτρολόγια (του Alex "Tyxerakias") κλπ, οπότε δώρον άδωρον. -Για να περάσεις την JVO δεν χρειάζεται απαραίτητα repartition αλλά κάνε ενα factory reset πριν και μετά το πέρασμα νέας rom για να κάτσει καλύτερα. Επίσης εφόσον είσαι ήδη σε 2.3.3 δεν χρειάζεται να περάσεις την έκδοση JVO με bootloaders! Οτι άλλο χρειαστείς μη διστάσεις:)! Edited May 23, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 παιδια μια ερωτηση εχω ενα τραγουδι που εχει και την εικονα του album και μου την δειχνει οταν παιζω το τραγουδι το θεμα ειναι οτι μου την δειχνει και σε αλλα τραγουδια πραγμα που δεν θελω πως θα το κανω να μου δειχνει την εικονα μονο στο συγκεκριμμενο τραγουδι? και κατι αλλο πως περναω μια εικονα σε ενα τραγουδι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimking Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Δεν ειμαι απο τους πολυ συχνους επισκεπτες στο φορουμ αλλα αποφασισα να γραψω και γω τη γνωμη μ και τη μικρη εμπειρια που εχω με την XXJVO. Σιγουρα πολλοι θα με θεωρησουν ''τρελο'' αλλα πριν βαλω την 2.3.3 πριν 3 μερες ημουν με την stock 2.1.1. Θα μ πεις τι συγκριση ειναι αυτη.. Θα καταλαβετε ομως γιατι το λεω. Σιγουρα δεν ειχα την ταχυτητα του Gingerbread, την αμεση ανταποκριση, το αμεσο λοκαρισμα σε wifi, τον flash στο ιντερνετ αλλα ειχα ενα κινητο που μπορουσα να το χρησιμοποιησω! Αυτο το θεμα με την μπαταρια των Gingerbread ειναι ελλεινοοο! Μεσα σε ενα βραδυ μου εφαγε 80% περιπου χωρις να κανω απολυτως τπτ! (Να διευκρινησω οτι εχω βαλει μονο GSM, εχω απενεργοποιησει τον συνεχομενο συγχρονισμο, την φωτεινοτητα αρκετα χαμηλα και με τασκ μαναγκερ παντα προσεχω τι τρεχει. Εχω περασει τα ιδια και λιγοτερα προγραμματα στην Gingerbread οπως και στην 2.1, χωρις ροοτ ή καποιο lagfix) Επισης η μνημη οταν δεν χρησιμοποιεις το κντ πεφτει στα επιπεδα της 2.1 (~55-60-70) αν και το περιεργο ειναι οτι το κντ ανταποκρινεται γρηγορα. Διαβασα σε διαφορα φορουμς για το θεμα wifi driver που δεν αφηνει το κντ να παει σε deep full sleep mode και κατι ψαχνει απο πισω (στις ρυθμισεις για προχωρημενους το εχω σε ''παντα'') και το OS Android να καταναλωνει συνεχως το ~50% . Παντως παρατηρησα οτι οταν φλασαρεις τη ρομ ολα λειτουργουν καλα με την μπαταρια. Με το αρχιζεις να περνας προγραμματα και να το χρησιμοποιεις μετα απο 3 μερες, τσουπ το προβλημα.Εχουμε στα χερια μας απο τα καλυτερα κντ που εχουν κυκλοφορησει. Δεν μπορω να καταλαβω αυτη η Samsung επιτελους τι μαλ.... κανει! Βομβαρδιζει τον κοσμο με ενα σωρο roms που το 90% παντα καπου υπαρχει προβλημα. Μα καλα δεν κανουν τεστ στις συσκευες τους πριν τα βγαλουν στην αγορα????? Θα προτιμουσα να ειχα μια ανανεωση το χρονο και να λειτουργει οπως πρεπει παρα αυτο το χαλι και να γινεται ο καταναλωτης πειραματοζωο και να φλασαρει 15 φορες το κντ του και να του βγαζει τα ματια στο τελος! Μου φαινεται θα πω αυτο που ελεγε ο Ποποτας στο ''Καφε της Χαρας'' Εμπρος Πισω!! Ειναι πραγματικα κριμα κολωσοι οπως η Samsung να κανουν τα παντα για να χανουν πελατες.. Περιμενα να κλεισει τελειως το κντ απο μπαταρια κ το εχω βαλει κλειστο να κανει πληρη φορτιση να δω, αν και δεν νομιζω να γινει κατι. Το θεμα ειμαι μεσα στη ρομ και καλα θα κανουν να το φτιαξουν γρηγορα... Αν εχει να μου προτινει καποιος κατι εκτος απο το να περιμενω το fix με νεα ρομ πολυ ευχαριστως! Edited May 23, 2011 by jimking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts