ste3001 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Δηλαδη η 2.2.1 js8 ειχε voodoo kernerl;; γι αυτο λειτουργουσε;; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Δηλαδη η 2.2.1 js8 ειχε voodoo kernerl;; γι αυτο λειτουργουσε;; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk την στοκ ειχες? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Ναι αυτη απο τη 1 σελιδα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 αν φλασαρω απο CWM ενα theme και τελικα δεν μου αρεσει πως επανερχομαι στο μαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Ναι αυτη απο τη 1 σελιδα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk νομιζα οτι για να δουλεψει το voodoo sound κτλ απο το voodoo app χρεαιζοταν να εχεις και voodoo kernel αλλα μαλλον εκανα λαθος απο οτι εψαξα ας σου απαντησει καποιος που χρησιμοποιει την εφαρμογη καλυτερα και μιας και το εφερε η κουβεντα αναθεμα και αν κανει οντως δουλεια αυτο το voodoo app Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Και ομως κανει πολυ δουλεια....μιλαμε για τελειο ηχο με ακουστικα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Και ομως κανει πολυ δουλεια....μιλαμε για τελειο ηχο με ακουστικα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk εισαι σιγουρος??? εγω οσο και αν τα πειραξα δεν ειδα καμια διαφορα, τουλαχιστον απο το ηχειο της συσκευης... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Τελος παντων.... Αν ειναι θα ξανα φλασαρω 2.2.1 απο την πρωτη σελιδα ,θα μπορεσω τωρα που φλασαρα την 2.3.3 jph me bootloader kai pit 512...; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Τελος παντων.... Αν ειναι θα ξανα φλασαρω 2.2.1 απο την πρωτη σελιδα ,θα μπορεσω τωρα που φλασαρα την 2.3.3 jph me bootloader kai pit 512...; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Χρειάζεται όπωσδήποτε Voodoo Kernel η kernel που να περιλαμβάνει το voodoo sound, στην 2.3.3 μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει τέτοιοι kernels(εξαιρείται η CM7) Επίσης προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν χρειάζεται να φλασάρεις άλλους bootloaders, απλά πέρνα την 2.2.1(JSD) από το hacks/root Αν και για να είμαι ειλικρινής αφού είσαι στην JVH καλύτερα να μείνεις εκεί, τζάμπα διαδικασία για μια εφαρμογή Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Τελος παντων.... Αν ειναι θα ξανα φλασαρω 2.2.1 απο την πρωτη σελιδα ,θα μπορεσω τωρα που φλασαρα την 2.3.3 jph me bootloader kai pit 512...; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ναι κανονικα με odin Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Ευχαριστω πολύ για την αμεσότητα της απάντησης, αλλά μάλλον θα ξανα φλασαρω 2.2.1 ;) Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Με το Voodoo Control App Plus, μπορείτε να φορτώσετε το module του voodoo sound σε οποιονδήποτε Kernel. Είναι όμως paid app, αλλά το έχω δοκιμάσει και φορτώνει την τελευταία έκδοση του voodoo sound. Μόνο sound, όχι και voodoo color. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Με το Voodoo Control App Plus, μπορείτε να φορτώσετε το module του voodoo sound σε οποιονδήποτε Kernel. Είναι όμως paid app, αλλά το έχω δοκιμάσει και φορτώνει την τελευταία έκδοση του voodoo sound. Μόνο sound, όχι και voodoo color. εδώ φλασάρουμε κέρνελ κανονικά από odin/cwm και δεν ξέρουμε τι θα γίνει, το να τον πειράξεις από ένα app μου ακούγεται άκρως επίφοβο :ninja: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Χρειάζεται όπωσδήποτε Voodoo Kernel η kernel που να περιλαμβάνει το voodoo sound, στην 2.3.3 μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει τέτοιοι kernels(εξαιρείται η CM7) Επίσης προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν χρειάζεται να φλασάρεις άλλους bootloaders, απλά πέρνα την 2.2.1(JSD) από το hacks/root Αν και για να είμαι ειλικρινής αφού είσαι στην JVH καλύτερα να μείνεις εκεί, τζάμπα διαδικασία για μια εφαρμογή Ο fugumod kernel έχει voodoo sound v8 & voodoo color και υποστηρίζεται σε 2.3.3 αν δεν κάνω λάθος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=812836 Edited May 18, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εδώ φλασάρουμε κέρνελ κανονικά από odin/cwm και δεν ξέρουμε τι θα γίνει, το να τον πειράξεις από ένα app μου ακούγεται άκρως επίφοβο :ninja: Καθόλου επίφοβο, δεν νομίζω να επιδρά πάνω στον kernel. Μόνο root χρειάζεται. Αλλιώς και ο fuguroot όπως είπε ο kyrillos. Εγώ και στην CM7 με stock kernel φόρτωνα το voodoo sound. Ούτε reboot θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Point take, πάντως δεν ξέρω αν και εμπιστεύομαι τον Supercurio(τον Dev του Vodoo) δεν θα το πείραζα, θα έβαζα απευθείας kernel με υποστήριξη voodoo ενσωματωμένη Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Point take, πάντως δεν ξέρω αν και εμπιστεύομαι τον Supercurio(τον Dev του Vodoo) δεν θα το πείραζα, θα έβαζα απευθείας kernel με υποστήριξη voodoo ενσωματωμένη Και εγώ θα έβαζα kernel με υποστήριξη voodoo ενσωματωμένη αλλά καλό αυτό που κάνει το voodoo control app plus. Μου φαίνεται τοποθετεί ένα module αρχείο στο /system/etc/modules/ και αυτό φορτώνεται (από τον κέρνελ) συνήθως μόλις ξεκινάει το κινητό. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Υπαρχει καποια στοκ deodexed jvh με ελληνικο swype απο τη μανα της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Υπαρχει καποια στοκ deodexed jvh με ελληνικο swype απο τη μανα της? οχι Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Point take, πάντως δεν ξέρω αν και εμπιστεύομαι τον Supercurio(τον Dev του Vodoo) δεν θα το πείραζα, θα έβαζα απευθείας kernel με υποστήριξη voodoo ενσωματωμένη Ναι, σωστό. Ούτε εγώ ακούω με ακουστικά για να καταλάβω διαφορά, αλλά όντως πρέπει να έχει. Στη CM7 χρησιμοποίησα το app για το voodoo color κυρίως σε έναν custom kernel για να πειράξω το rgb γιατί αντί για λευκό είχα ελαφρύ καφέ....Ήθελα πιο ψυχρό χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 οχι Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Που θα βρω να κατεβασω εστω μια στοκ jvh deodexed και ας μην εχει ελληνικο swype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 λοιπον δοκιμασα το voodoo control και πειραξα το headphone amplifier με ακουστικα αυτη τη φορα και η διαφορα ηταν τεραστια στην ουσια μπορεις να αυξησεις κατακορυφα την ενταση της μουσικης με ακουστικα μονο απο το ηχειο της συσκευης δεν αλλαζει κατι... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Που θα βρω να κατεβασω εστω μια στοκ jvh deodexed και ας μην εχει ελληνικο swype? Η κουζίνα του doc δίνει deodexed stock jvh με επιλογή κερνελ και για άλλη μια φορά στον οδηγό της υπογραφής μου ο φίλτατος Αλέξανδρος έχει ελληνικά πληκτρολόγια για όλες τις εκδόσεις. Και εγώ θα έβαζα kernel με υποστήριξη voodoo ενσωματωμένη αλλά καλό αυτό που κάνει το voodoo control app plus. Μου φαίνεται τοποθετεί ένα module αρχείο στο /system/etc/modules/ και αυτό φορτώνεται (από τον κέρνελ) συνήθως μόλις ξεκινάει το κινητό. :) thnx παίχτη, δεν πέρνεις κανά Galaxy S να φτιάχνεις customs; έχει πέσει και η τιμή του κατακόρυφα τελευταία Edited May 18, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Που θα βρω να κατεβασω εστω μια στοκ jvh deodexed και ας μην εχει ελληνικο swype? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901 ελληνικο swype μπορεις να βαλεις απο το thread οδηγος για αρχαριους Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901 ελληνικο swype μπορεις να βαλεις απο το thread οδηγος για αρχαριους thanx.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts