truckman Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) @ truckman και μενα ποτε πιανει καλα ποτε δεν πιανει δεν μπορω να καταλαβω... μπορει να κατεβαζει ακομη και με την τελιτσα, το θεμα ομως ειναι οτι μετα την τελιτσα αποσυνδεεται απο το δικτυο ενω πριν ειχε μια γραμμουλα ακομη περιθωριο κατι ακομη που εχω παρατηρησει, ο browser επιτελους εχει βελτιωθει, δεν ειναι τελειος, αλλα εχει βελτιωθει επισης χρησιμοποιει πολυ ram, παρα πολυ ομως, χωρις να τρεχει τιποτα απολυτως ειναι στα 150mb free αλλα παραλληλα ειναι με σιγουρια η πιο smooth rom που εχω δοκιμασει (περα απο miui cm7 κτλ φυσικα :)) Οντως ο browser εχει υποστει σημαντικη βελτιωση,κανει και κατι φορτωματα αλλο πραγμα. Για την μνημη,ετσι ακριβως,δουλευει με υψηλα ποσοστα αλλα δεν μασαει πουθενα,εχει μια ωραια και γλυκια λειτουργια που δεν ειχα δει σε καμια αλλη ρομ.Εν τω μεταξυ απο την στιγμη που φλασαρισα τα πακετακια με τα εφε και γυρισα τις ρυθμισεις στο καποιες κινησεις,εχει μια ομαλοτητα,μια αισθηση στο περασμα απο το ενα στο αλλο,σαν να γλιστραει,λες κι εχω αλλαξει τηλεφωνο Edited April 17, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ρε παιδια εμεις ποια εκδοση της JVB θελουμε? την NEE η την XEE?Οποια και να βαλεις ελληνικα πληκτρολογια δεν θα εχει,εγω εχω βαλει την NEE Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 παιδες μια καλη και γρηγορη ρομ ?? γνωμες θελω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 δες του darky Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) παιδες μια καλη και γρηγορη ρομ ?? γνωμες θελω.. Σαν να ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα...Ως ευτυχεις κατοχοι γαλαξια εχουμε πληθωρα επιλογων για ολα τα γουστα. Θελεις stock η custom? Edited April 17, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Δεν μπορουμε να λειψουμε πλεον 2 μερες ηρθε αναποδα ο κοσμος....Τι εγινε ρε παιδια μονο εγω ειμαι με 2.2.1?? Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Δεν μπορουμε να λειψουμε πλεον 2 μερες ηρθε αναποδα ο κοσμος....Τι εγινε ρε παιδια μονο εγω ειμαι με 2.2.1?? εδώ και κανά μήνα παίζουμε με τις 2.3 ποιες 2 μέρες μας λες εσύ Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Δεν μπορουμε να λειψουμε πλεον 2 μερες ηρθε αναποδα ο κοσμος....Τι εγινε ρε παιδια μονο εγω ειμαι με 2.2.1?? Μην αγχεσαι προλαβες και γυρισες ισα ισα, αφου προβλεπεται να μπαινει η Μεγαλη Εβδομαδα (απο καθε αποψη);):p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) εδώ και κανά μήνα παίζουμε με τις 2.3 ποιες 2 μέρες μας λες εσύ Εσυ εισαι :X..Αν θυμαμαι καλα μου ελεγες περιμενε κατι πιο stable:cry: Μην αγχεσαι προλαβες και γυρισες ισα ισα, αφου προβλεπεται να μπαινει η Μεγαλη Εβδομαδα (απο καθε αποψη);):p ...Νομιζω πως ηγγικεν η ωρα... Edited April 18, 2011 by tailer35 Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Εσυ εισαι :X..Αν θυμαμαι καλα μου ελεγες περιμενε κατι πιο stable:cry: ...Νομιζω πως ιντικεν η ωρα... Αλεκο σε πηραν χαμπαρι... :p:lol: η jvb φιλε μου φαινεται αρκετα stable και απο οτι φαινεται ειναι η official για τους Σκανδιναβους, οποτε βουρ στον πατσα :p Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Αλεκο σε πηραν χαμπαρι... :p:lol: η jvb φιλε μου φαινεται αρκετα stable και απο οτι φαινεται ειναι η official για τους Σκανδιναβους, οποτε βουρ στον πατσα :p Τον αλεκο οπου τον πιασεις λερωνεσαι...Flashing mode enable.. Εχει καταφερει κανεις να βαλει ελληνικο swype? Edited April 18, 2011 by tailer35 Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τον αλεκο οπου τον πιασεις λερωνεσαι...Flashing mode enable.. Εχει καταφερει κανεις να βαλει ελληνικο swype? Ερχεται η λυση απο τον Αλεξ. Αυριο λογικα θα το ανεβασει:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ερχεται η λυση απο τον Αλεξ. Αυριο λογικα θα το ανεβασει:) Τσκ τσκ τσκ τσκ...Εδω εχουμε παρει φωτια και αυτος κοιμαται...:p Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τσκ τσκ τσκ τσκ...Εδω εχουμε παρει φωτια και αυτος κοιμαται...:p Χαχαχαχα "αντρα θελω τωρα τον θελω" mode on ετσι?:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Χαχαχαχα "αντρα θελω τωρα τον θελω" mode on ετσι? Πφφφφ καλα εισαι...Αυριο θα του κανω σκηνη που με εστησε και τετοια κολπα...:confused: Α ρε sudo A ρε sudo... Kαλημερα.Οποιος θελει crt screen off animation extended power menu flyin animations AND two battery mods για την JVB παει εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12949583&postcount=1413 Επισης υπαρχουν και για deodexed JVB τα αντιστοιχα εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12954491&postcount=345 αυτα τα flyin animations ειναι απιθανα Ξερει κανεις τις διαφορες των odexed απο τα deodexed?? Edited April 18, 2011 by tailer35 Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Πφφφφ καλα εισαι...Αυριο θα του κανω σκηνη που με εστησε και τετοια κολπα...:confused: Α ρε sudo A ρε sudo... Υπομονη ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ο ανθρωπινος οργανισμος επιβιωνει εως και 2 μερες χωρις swype ;) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 red, εκεί που φλάσαρα έφαγε reboot το pc :D τα ηλίθια τα windows αφού έκαναν install τα drivers κάνανε auto reboot :ninja: για να δεις πάντως οτι είμαι όντως κωλάκι, πριν 5 δευτερόλεπτα είχε τελειώσει το φλας :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Υπομονη ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ο ανθρωπινος οργανισμος επιβιωνει εως και 2 μερες χωρις swype ;) Θα το υποστω και αυτο... red, εκεί που φλάσαρα έφαγε reboot το pc :D τα ηλίθια τα windows αφού έκαναν install τα drivers κάνανε auto reboot :ninja: για να δεις πάντως οτι είμαι όντως κωλάκι, πριν 5 δευτερόλεπτα είχε τελειώσει το φλας :) Εγω γιατι πιστευω οτι εχεις ενα τουβλο μπροστα σου και ντεπεσαι να το πεις μην σε πω noob??!! Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 red, εκεί που φλάσαρα έφαγε reboot το pc :D τα ηλίθια τα windows αφού έκαναν install τα drivers κάνανε auto reboot :ninja: για να δεις πάντως οτι είμαι όντως κωλάκι, πριν 5 δευτερόλεπτα είχε τελειώσει το φλας :) Επρεπε να καταγραψεις την εμπειρια σου σε video και να την ανεβασεις στα επεισοδια των faces of death στο ουτουμπ:p:p Αυτο γινεται αν σε θελει παντως. Το ακριβως αντιθετο απο αυτα που παιζουν σε μενα δηλαδη χαχαχαχα Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 by the way τι πρόβλημα έχετε με το swype ; μόλις έβαλα το zip του τυχεράκια speedmod --> φλάσαρα την doc και στα καπάκια το swype και είναι κομπλέ @ταιλερ35 u wish! @ρεντ :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 by the way τι πρόβλημα έχετε με το swype ; μόλις έβαλα το zip του τυχεράκια speedmod --> φλάσαρα την doc και στα καπάκια το swype και είναι κομπλέ @ταιλερ35 u wish! @ρεντ :) 2.3? ποιο zip περασες? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ναι σε 2.3 του doc το cwm swype από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 πρόσεξε όμως, το κούμπωσα από speedmod δεν μπήκα στην cwm του CF Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ξερει κανεις τις διαφορες των odexed απο τα deodexed?? επειδη και εγω ειχα καρο αυτη την απορια, εψαξα και βρηκα αυτο http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-odex-and-deodex-in-android-complete-guide/ εν ολιγοις σε εμας τους απλους χρηστες δεν εχει διαφορα ειτε βαλεις odexed, ειτε deodexed, αυτο αφορα κυριως αυτους που αναπτυσουν θεματα, roms κτλ ναι σε 2.3 του doc το cwm swype από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 πρόσεξε όμως, το κούμπωσα από speedmod δεν μπήκα στην cwm του CF χμ... θα το δω αμεσως :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 επιβεβαιωνω και εγω το swype δουλευει μια χαρα και ελληνικοτατα πλεον... φανταζομαι θελει μονο cwm 2.5 και οχι την 3 που ειναι στην gb 2 ευχαριστω στους 2 Αλεκους :p οποτε tyxerakias δεν χρειαζεται καμια μετατροπη το αρχειο :) καποιος ομως ειχε πει οτι δεν του λειτουργησε, ο truckman νομιζω? ισως πηγε να το βαλει με το cwm 3? πσ στην εγκατασταση του swype στο cwm εγραφε: swype by texerakias for myphone.gr :lol::lol: ρε Αλεξ, εχεις καποια σχεση με τετοια θεματα προγραμματισμους κτλ? η εχεις ασχοληθει και τα ξερεις? γιατι θα ελεγα οτι εισαι κατι παραπανω απο ψαγμενος :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) red - παναγιώτη για αυτά που ρωτάς για την cyanogen να σου πω τι ξέρω εγώ Καταρχάς μερικά πράγματα που είναι απίστευτα cool στον γαλαξία δεν δουλεύουν, μερικά από αυτά που θυμάμαι ; google goggles, 720p video recoring, δεν αναγνωρίζει sdcard, τουλάχιστον όχι όταν έχεις ανοιχτό το κινητό(μεγάλο φαουλ αυτό) δεν έχει ράδιο και όμως μια φορά μου χρειάστηκε η θρυλική μπαταρία απλά πάει περίπατο το wifi δεν έχει την εμβέλεια πχ της jkb που μόλις έβαλα ;) λένε για το 3d, εγώ προσωπικά είμαι -τουλάχιστον στο κινητό- casual gamer οπότε δεν ξέρω... Στα + ο κύριος dev σίγουρα έχει κάνει και κάνει ακόμα δουλειά και περιμένει τα source της 2.3, κατά πόσο θα τον βοηθήσουν δεν ξέρω.. Αυτά για την cyanogen ... να μην πιάσω στο στόμα μου αυτό το έκτρωμα που λέγεται stock android, ναι τα αππς ξεκινάνε 2 δευτερόλεπτα ποιο γρήγορα, SO WHAT! αν μου πει κάποιος με nexus s οτι είναι καλύτερο από τον γαλαξία μπορεί και να τον φτύσω.. :) στην εγκατασταση του swype στο cwm εγραφε: swype by texerakias for myphone.gr :lol::lol: ι λολ'ντ Edited April 18, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts