gandy Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Επειδή δε μου απάντησε κανείς θα το ξαναρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλήσης; Είμαι με darky9.3 και speedmod 12u. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Επειδή δε μου απάντησε κανείς θα το ξαναρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλήσης; Είμαι με darky9.3 και speedmod 12u. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=759537 Πρεπει να εισαι σε deodexed ρομ. Δεν το εχω δοκιμασει, δεν ξερω αν δουλευει η αν προκαλει προβληματα στο κινητο. Απλα με μια μικρη ματια στο xda το βρηκα. Προχωρας με δικη σου ευθυνη. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandy Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=759537 Πρεπει να εισαι σε deodexed ρομ. Δεν το εχω δοκιμασει, δεν ξερω αν δουλευει η αν προκαλει προβληματα στο κινητο. Απλα με μια μικρη ματια στο xda το βρηκα. Προχωρας με δικη σου ευθυνη. Το έχω δει αυτό το thread και λέει ότι είναι version specific. Έχει μέχρι την jpy.Φοβάμαι να την τσεκάρω με το δικό μου setting. Σε ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Nαι, αισθητότατη. Με μαμά kernel αν και με βλέπω για κανένα speedmod σύντομα, μόλις μου ξανάρθει η όρεξη για μόντες, που η Samsung φροντίζει γι'αυτό. Alex ορμα σε DamianGTO, ειναι πολυ καλος. Ειδικα αν βρεις καπου τον μαμα kernel για να τον ξαναπερασεις αν δεν σου αρεσει (δυσκολο :lol:), μην το σκεφτεσαι καν. Αλλιως Hardcore που εχει και το bln control για να πεταξεις το NoLEd. ;) για τους λατρεις της κουζινας και του doc, σημερα ανακοινωσε οτι σιγα σιγα θα αποσυρθει απο το development του galaxy s ηταν λογικο αλλωστε οτι θα συνεβαινε αργα η γρηγορα λεει οτι θα τον "αντικαταστησει" αλλος γνωστος συνεργατης του, για να ειναι μαζι με τον stefunel τελος παντων απο αυτο, εγω κραταω οτι το κινητο μας σιγα σιγα δινει τα σκηπτρα στην επομενη γενια (optimus x2 τωρα, gs2 αργοτερα...) μελαγχολω :cry: :lol::lol: Κριμα, ως φανατικος της kitchen και του Doc, μαλλον ηρθε η ωρα να σκεφτω εναλλακτικες. Παντως οσοι αλλαξετε συσκευη μην αλλαξετε απλως avatar και σταματησετε να ποσταρετε εδω ε, ενημερωστε πρωτα :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) Καλημερα σας :) ...... τι εχετε να πειτε για ολα τα παραπανω ? Kαταλήγουμε περίπου στα ίδια, και στο ότι το setcpu δε δουλεύει με όλες του τις δυνατότητες στα kernels του Galaxy S (τουλάχιστον στο μαμά σίγουρα). Αντίθετα, είναι φοβερό το πόσο καλά δουλεύει στο Desire της κοπέλας μου πάντως.... Το sampling rate που το κατέβασες, δε νομίζω να αλλάξει κάτι από 80 σε 78... :p Αλλά ούτως ή άλλως δεν παραμένει, ξαναλλάζει μόνο του. Έβαλα κι εγώ powersave 100-800 στο screen off, που κανονικά λέει ότι το κρατάει στο χαμηλότερο, αλλά φαίνεται ότι δεν το κλειδώνει στο χαμηλότερο, οπότε δουλεύει. Παρ'όλα αυτά αργεί να ανταποκριθεί, και δε μου πολυαρέσει αυτό. Δοκιμάζω τώρα με frequency step 10, μπας και αλλάξει πιο γρήγορα... μάλλον θα ξαναγυρίσω στο 100-800 conservative, ή βγάλω το screen off τελείως. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί είδα μια φοβερή διαφορά σε μπαταρία την πρώτη φορά που το έβαλα. H μόνη εξήγηση είναι ότι ο default governor δε λειτουργεί ακριβώς όπως ο conservative. Κοίτα ένα παλιό post του Θανάση (OniBocho), που είχε κάνει μια παρόμοια ανάλυση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3353522#post3353522 Edited March 24, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Το έχω δει αυτό το thread και λέει ότι είναι version specific. Έχει μέχρι την jpy.Φοβάμαι να την τσεκάρω με το δικό μου setting. Σε ευχαριστώ πάντως. περνα την darky 9.4 χωρις wipe χωρις αλλαγη kernel και χωρις modem απο το app του και θα εισαι κομπλε, στην 9.4 δεν εχει αυξανομενη και επισης το update το εχω δοκιμασει εγω ο ιδιος και δεν εχει επιπλοκες αντωνη μολις κατσω σε pc θα διαβασω προσεκτικα αυτα που γραφεις. btw εχει περασει κανεις τον τελευταιο voodoo να τον ρψτησω κατι Sent from my GT-I9000 Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Λοιπόν, δοκιμάζοντας το setcpu παράλληλα με το systempanel φάνηκε η φοβερη διαφορά... (κοιτάξτε στα cpu plots). Tο screen off χρησιμοποιεί πολύ cpu, δε δουλεύει καθόλου καλά στο Galaxy S. Όταν απενεργοποίησα το screen off profil, ο επεξεργαστής έπεσε φοβερά. Συνεχίζω τις δοκιμές, Αντώνη κοίτα το κι εσύ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Mε damian kernel (εχω στο τερμα ολες τις τιμες..!!!) οταν προσπαθησετε να δημιουργησετε profiles στο setcpu ειτε στο Droid Overclock (αυτο χρησιμοποιω) γινεται force close..!!! οποτε ή κατεβαζετε τις τιμες ή αλλαζετε kernel..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Ποιά rom να διαλέξω?Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κρατάει η μπαταρία και να είναι όμορφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 γεια σας παιδια..Εγω εχω προβλημα με το gps μου.Εχω την κανονικη jpy χωρις να εχω αλλαξει τπτ κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικοτερα αλλα με το gps δεν παει αλλο..Για να lockari κανει ανετα 3-4 λεπτα κ αν ειμαι κ σε κινηση π.χ να το ανοιξω οταν οδηγαω 6 λεπτα ανετα...Εψαξα κ βρηκα αυτες τις λυσεις : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728894 http://wccftech.com/2010/10/21/solving-gps-nofix-problem-samsung-galaxy-i9000/ Ξερει κανεις τιποτα αν δουλευουν ή αν τα εχει δοκιμασει κανενας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Ποιά rom να διαλέξω?Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κρατάει η μπαταρία και να είναι όμορφη... simply 2.7;) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) γεια σας παιδια..Εγω εχω προβλημα με το gps μου.Εχω την κανονικη jpy χωρις να εχω αλλαξει τπτ κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικοτερα αλλα με το gps δεν παει αλλο..Για να lockari κανει ανετα 3-4 λεπτα κ αν ειμαι κ σε κινηση π.χ να το ανοιξω οταν οδηγαω 6 λεπτα ανετα...Εψαξα κ βρηκα αυτες τις λυσεις : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728894 http://wccftech.com/2010/10/21/solving-gps-nofix-problem-samsung-galaxy-i9000/ Ξερει κανεις τιποτα αν δουλευουν ή αν τα εχει δοκιμασει κανενας??? Aυτά είναι test, δε διορθώνουν τίποτα... Το μόνο που έχει αναφερθεί να λειτουργεί σε κάποιους είναι η αλλαγή των servers από north-america σε europe ή gr , στο /etc/gps.conf (πρέπει να είσαι root). Eπίσης παίζει ρόλο και το πρόγραμμα πλοήγησης, τί χρησιμοποιείς εσυ; Edited March 24, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) Aυτά είναι test, δε διορθώνουν τίποτα... Το μόνο που έχει αναφερθεί να λειτουργεί σε κάποιουν είναι η αλλαγή των servers από north-america σε europe ή gr , στο /etc/wifi αυτο γινεται απο το sgs tools ή εχω χασει επεισοδια??? χρησιμοποιω ή το ndrive ή το IGo..εχω παρατηρηση οτι το igo ειναι πιο γρηγορο αλλα δν μ αρεσει ετσι οπως ειναι στημενο κ γι αυτο χρησιμοποιω το ndrive.. Edited March 24, 2011 by tsilas_1991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 και γω ρε παιδες απορω αν δουλευει το setcpu η οχι...εκτος απ αυτο εχω και ελαχιστη ram...ελεος...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 αυτο γινεται απο το sgs tools ή εχω χασει επεισοδια??? χρησιμοποιω ή το ndrive ή το IGo..εχω παρατηρηση οτι το igo ειναι πιο γρηγορο αλλα δν μ αρεσει ετσι οπως ειναι στημενο κ γι αυτο χρησιμοποιω το ndrive.. Ναι απο το SGS tools ειναι ενας τροπος. Το ndrive λειτουργει μια χαρα στο κινητο μας. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Ναι απο το SGS tools ειναι ενας τροπος. Το ndrive λειτουργει μια χαρα στο κινητο μας. μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις κ τον αλλο τροπο??Να το κανω με τον αλλον αν ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις κ τον αλλο τροπο??Να το κανω με τον αλλον αν ειναι... Aπλά κάνεις edit το αρχείο που σου είπα με το root explorer, και αλλάζεις το north-america σε europe. Aν θες δοκίμασε και το Sygic, εμένα μου κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Edited March 24, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Aπλά κάνεις edit το αρχείο που σου είπα με το root explorer, και αλλάζεις το north-america σε europe. το βρηκα το αρχειο αυτο και το ανοιξα με το root explorer και λεει NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org σωστο ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 το βρηκα το αρχειο αυτο και το ανοιξα με το root explorer και λεει NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org σωστο ειναι??? Ετσι πρεπει να γραφει ναι. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Ειχα την Darky 9.3 και περασα την 9.4 . Μου φαινετε λιγο ποιο βαρια , ειδικα ανοιγω το BT και μεχρι να ανοιξει περναει ωρα. καμια ιδεα? καλυτερα να ποσταρες στο hack/root η 9.4 εχει αναφερθει απο πολλους οτι εχει καποια θεματακια... πολυ ξαναγυρισαν στην 9.3, και εγω αυτη φορα :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 εμένα η 9.4 μου δούλευε ακριβώς όπως η 9.3, το μόνο που με χάλασε ήταν οτι δεν έχουνε ποια τον κλασικό voodoo :ninja: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 simply 2.7;) Με ποιόν Kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Δηλαδη βλακεια εκανα! Πωωω περιμενουμε την 9.5 και προφανος συντομα ? λεγεται οτι θα βγει μια νεα διορθωμενη, δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο... ουτως η αλλως και με την 9.4 δεν νομιζω οτι θα κερδισεις κατι σε σχεση με την 9.3 αν θες μπορεις να αλλαξεις κερνελ :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Με ποιόν Kernel? Damian gto 1,2 rc4 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Το rc4 που γράφεις στο τέλος τι είναι?Δεν το βρήκα στο xda ...Να κατεβάσω το DamianGTO Ultimate version 1.2 GOLD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts