TonyK Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Επειδη διαβαζω οτι με το setcpu ολοι κανετε καποιες μικρο-δοκιμες, για την min τιμη, μπορουμε να καταληξουμε ολοι σε μια αποδεκτη τιμη που βασικα δεν θα κολλαει η συσκευη οταν επανερχεται απο standby ? γιατι αλλος λεει 100, αλλος 200, αλλος 400. καλο ειναι να καταληξουμε σε μια τιμη και σε συγκεκριμενες ρυθμισεις ωστε να τις βαλουμε ολοι. εγω οταν ειχα βαλει το set cpu μου ειχε κολλησει 3 φορες και χρειαστεικε να βγαλω μπαταρια, και σπαστηκα που το ξηλωσα. αν καταληξουμε σε συγκεκριμενες τιμες και ρυθμισεις θελω να το περασω ξανα. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Eγω παντως βαζοντας τις τιμες του Stinger δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Μηπως καποια εφαρμογη δενει περιεργα με το Stcpu? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Eγω παντως βαζοντας τις τιμες του Stinger δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Μηπως καποια εφαρμογη δενει περιεργα με το Stcpu? ειχα διαβασει τον ιδιο τον δημιουργο που ελεγε οτι καποιες ρυθμισεις δεν δουλευουν σωστα σε galaxy s και οτι κανει freeze. αυτο ειχα κι'εγω γι'αυτο το ξηλωσα. μπορει βεβαια να ηταν και η συγκεκριμενη εκδοση του setcpu που να το ειχε το προβλημα. τι να πω... Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 το ίδιο και εγώ, σε darky 9.3/setcpu 2.11a που το είχα δοκιμάσει όταν ξεκλείδωνα το κινητό έτρωγε lag ομολογώ οτι δεν πειραματίστηκα με τις τιμές και έβαλα αυτές που προτείνει ο stinger Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 ισως να γραφω σε λαθος topic.η απορια μου είναι oτι εχω ρυθμιση το wifi να κλεινει οταν σβηνει η οθονη .παρατηρω ομως οτι περναει αρκετος χρονος που εχει σβησει η οθονη και το wifi ειναι οn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Aν μπορει καποιος να μου πει γιατι οταν μιλαω σε μια κληση μου την γρφει αυτοματα χωρις να πατησω καποιο κουμπι;Εχω την εκδοση Kernel 2.6.32.9 Darkys v9.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 με το cpuset νομιζω δεν ειναι δυνατο να βρεθει για ολους μια ενιαια ρυθμιση... καθε συστημα ειναι διαφορετικο, αλλου θα δουλευει με 100mhz idle αλλου με 200 το εχω δει και με τον kernel του damiangto με το uv, δεν εχουν ολοι τις ιδιες ρυθμισεις, γιατι δεν ειναι το ιδιο σταθερο σε ολους ισως να γραφω σε λαθος topic.η απορια μου είναι oτι εχω ρυθμιση το wifi να κλεινει οταν σβηνει η οθονη .παρατηρω ομως οτι περναει αρκετος χρονος που εχει σβησει η οθονη και το wifi ειναι οn. και εγω το εχω παρατηρησει, καπου ειχα διαβασει πως μπορει να εφαρμοστει αυτο αλλα δεν θυμαμαι... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandy Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Καλησπέρα σε ολη την παρέα. Ίσως είναι λίγο εκτός θέματος αλλά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ να απενεργοποιήσω την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλήσης; Είμαι με darky 9.3 και speedmod k12u. Δε θέλω προς το παρών να βάλω την 9.4 γιατί ακούω διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Εκανα καποιες δοκιμες. το max 100 το ξεχναμε..στα 200 μου δουλευε αρκετα καλα με πολυ μικρα κολληματα σε ondemand και performance μονο, τα αλλα με τιποτα..και στα 400 μονο το powersave κολλαγε ολα τα αλλα μια χαρα.. Και κατι τελειως κουλο..Σε powersave μου κολλαει τρελα ακομα και στα 1000! (?) Αρα ξεχναμε και powersave..(εγω τουλ.) Τωρα το θεμα ειναι 200 σε ondemand/performance η 400 σε conservative? και αυτα σε σχεση με το να μην υπαρχει καν... Edited March 23, 2011 by tsilakostheone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Bασικα (δεν θεωρω πως) χρειαζεται οδηγος για κατι τετοιο. Στατιστικα οι kernels μπαινουν ειτε με 1) Odin ειτε με 2) CWM recovery. Αν ο kernel που θα βαλεις ειναι στην πρωτη κατηγορια (1) τοτε περνας το αρχειο tar στο PDA, δεν πειραζεις τιποτα αλλο και πατας start. Aν ο kernel ανηκει στην δευτερη κατηγορια (2), τοτε εγκαθιστας τον Rom Manager, επιλεγεις boot into Recovery και βρισκεσαι σε CWM recovery. Απο εκει επιλεγεις install zip from SDcard, και με τα volume keys πας στο αρχειο zip που ειναι ο kernel και τον επιλεγεις με το Power Button. Αν στη rom που εχει η συσκευη σου υπαρχει ηδη τo CWM Recovery, αγνοεις την εγκατασταση του Rom Manager και με το Power Button πατημενο για λιγο επιλεγεις Recovery (βεβαια αν εισαι με τετοια rom, τοτε μαλλον δεν χρειαζεσαι καν αυτο το post :lol:) Συνηθως οι developers βγαζουν τον kernel σε δυο τυπους, εναν για Odin και εναν για CWM recovery. Απλως πρεπει να φροντισεις να επιλεξεις τον σωστο. Γι'αυτο λεω πως δεν υπαρχει λογος για οδηγο, προσωπικα δεν ξερω αν μπορω να το γραψω αναλυτικοτερα και σε βηματα :) Δεν το ήξερα πως ανάλογα με την kernel πάει και η διαδικασία εγκατάστασης!:O Τώρα βγάζω νόημα.. γιατί είχα δει σε διάφορα post και τους δυο τρόπους και έχανα την μπάλα, τώρα το έπιασα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Φλασαρα kernel και ενώ ήμουν root μου λέει πως δεν είμαι πλέον συν ότι ο superuser δεν με ρωτάει για τα progs που κάνω εγκατάσταση. Γενικά κολλάει λίγο και από το ROM manager δεν μου κάνει reboot. (έχω φλασαρει μέσω odin) Τι να κάνω ρε παιδιά? Edit: Έκανα rebbot από Recovery mode και όλα είναι εντάξει. Έβαλα την DamianGTO_Ultimate_kernel_V1_600HZ, πείτε μου απόψεις όσοι την έχετε χρησιμοποιήσει. Στο έκδοση kernel den ;exei pl;eon #root, έτσι πρέπει να είναι? Edited March 23, 2011 by spysot Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Φλασαρα kernel και ενώ ήμουν root μου λέει πως δεν είμαι πλέον συν ότι ο superuser δεν με ρωτάει για τα progs που κάνω εγκατάσταση. Γενικά κολλάει λίγο και από το ROM manager δεν μου κάνει reboot. (έχω φλασαρει μέσω odin) Τι να κάνω ρε παιδιά? πως ειχες κανει προηγουμενως ρουτ και ποιον κερνελ εβαλες? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 πως ειχες κανει προηγουμενως ρουτ και ποιον κερνελ εβαλες? Tο έλυσα (έκανα και απενεργοποίηση τον εντοπισμό σφαλμάτων) αλλά είχα κάνει με oneclick, λες να έφταιγε αυτό? την κερνελ την είπα και πριν DamianGTO_Ultimate_kernel_V1_600HZ, πως σου φαίνεται? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Tο έλυσα (έκανα και απενεργοποίηση τον εντοπισμό σφαλμάτων) αλλά είχα κάνει με oneclick, λες να έφταιγε αυτό? την κερνελ την είπα και πριν DamianGTO_Ultimate_kernel_V1_600HZ, πως σου φαίνεται? Απαιχτη φιλαρακι.... Θα μεινεις ικανοποιημενος τα μαλα...... Και μαλλον αυριο θα εχει ετοιμη και την 1.3..... Ερωτηση οταν αλλαζουμε την διαταξη των αρχειων απο νορμαλ σε EXT4 ή Ext2 χανονται οι ρυμισεις, αρχεια, εφαρμογες της Rom και πρεπει να εχουμε Backup για να επαναφερουμε η δεν εχουμε θεμα; Edited March 23, 2011 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Επειδη διαβαζω οτι με το setcpu ολοι κανετε καποιες μικρο-δοκιμες, για την min τιμη, μπορουμε να καταληξουμε ολοι σε μια αποδεκτη τιμη που βασικα δεν θα κολλαει η συσκευη οταν επανερχεται απο standby ? γιατι αλλος λεει 100, αλλος 200, αλλος 400. καλο ειναι να καταληξουμε σε μια τιμη και σε συγκεκριμενες ρυθμισεις ωστε να τις βαλουμε ολοι. εγω οταν ειχα βαλει το set cpu μου ειχε κολλησει 3 φορες και χρειαστεικε να βγαλω μπαταρια, και σπαστηκα που το ξηλωσα. αν καταληξουμε σε συγκεκριμενες τιμες και ρυθμισεις θελω να το περασω ξανα. Εκανα καποιες δοκιμες. το max 100 το ξεχναμε..στα 200 μου δουλευε αρκετα καλα με πολυ μικρα κολληματα σε ondemand και performance μονο, τα αλλα με τιποτα..και στα 400 μονο το powersave κολλαγε ολα τα αλλα μια χαρα.. Και κατι τελειως κουλο..Σε powersave μου κολλαει τρελα ακομα και στα 1000! (?) Αρα ξεχναμε και powersave..(εγω τουλ.) Τωρα το θεμα ειναι 200 σε ondemand/performance η 400 σε conservative? και αυτα σε σχεση με το να μην υπαρχει καν... Στο powersave θα κολλάνε όλα, γιατί κρατάει το minimum, οπότε ναι ξέχνα το. Το performance κρατάει το maximum (δηλαδή είτε έχεις min 100 είτε 200 με performance στα 200, είναι το ίδιο). Το οndemand ανεβάζει την τιμή γρήγορα εκεί που χρειάζεται, το conservative αργά, και γι'αυτό και το conservative γλυτώνει και μπαταρία. Αν δεν κάνω λάθος ο default governor του Galaxy S είναι conservative (του Desire είναι ondemand), ίσως γι'αυτό δε δουλεύει καλά το ondemand στο Galaxy S. Τώρα είμαι στο 800, τα τεστ συνεχίζονται. Απ'τ'ολότελα... Edited March 24, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Κάτι έχει γίνει στις ρυθμίσεις μάλλον και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το 3G, πατάω ενεργοποίηση αλλά δεν βλέπω το σηματάκι πάνω δεξιά? Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Κάτι έχει γίνει στις ρυθμίσεις μάλλον και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το 3G, πατάω ενεργοποίηση αλλά δεν βλέπω το σηματάκι πάνω δεξιά? Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Αν κάνεις reboot δε φτιάχνει; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Αν κάνεις reboot δε φτιάχνει; Το έχω καιρό αυτό το πρόβλημα από τότε που έβαλα την 2.2.1,από τότε έχω κάνει αρκετά reboot αλλά τίποτα. Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Το έχω καιρό αυτό το πρόβλημα από τότε που έβαλα την 2.2.1,από τότε έχω κάνει αρκετά reboot αλλά τίποτα. Τα ΑPN τά'χεις ρυθμίσει; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Αλέξανδρε εσύ με την χρήση του setcpu, έχεις δει αισθητή διάφορα στην αυτονομία ? Επίσης θέλω να ρωτήσω, είσαι με μαμά κέρνελ ή έχεις βάλει άλλον ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Τα ΑPN τά'χεις ρυθμίσει; Έχω βάλει στους φορείς παροχής την cosmote,τα άλλα τα έχω αφήσει όπως ήταν,πρέπει να αλλάξω κάτι? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Έχω βάλει στους φορείς παροχής την cosmote,τα άλλα τα έχω αφήσει όπως ήταν,πρέπει να αλλάξω κάτι? Πέρνα τις ρυθμίσεις της cosmote με τον οδηγό που έχω φτιάξει στο blog μου και θα είσαι οκ. Εδώ είσαι : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Πέρνα τις ρυθμίσεις της cosmote με τον οδηγό που έχω φτιάξει στο blog μου και θα είσαι οκ. Εδώ είσαι : http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html Ok Tony,σας ευχαριστώ παιδιά!! Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Αλέξανδρε εσύ με την χρήση του setcpu, έχεις δει αισθητή διάφορα στην αυτονομία ? Επίσης θέλω να ρωτήσω, είσαι με μαμά κέρνελ ή έχεις βάλει άλλον ? Nαι, αισθητότατη. Με μαμά kernel αν και με βλέπω για κανένα speedmod σύντομα, μόλις μου ξανάρθει η όρεξη για μόντες, που η Samsung φροντίζει γι'αυτό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Nαι, αισθητότατη. Με μαμά kernel αν και με βλέπω για κανένα speedmod σύντομα, μόλις μου ξανάρθει η όρεξη για μόντες, που η Samsung φροντίζει γι'αυτό. Ποια έκδοση του setcpu έχεις για να βάλω την ίδια μιας και σου δουλεύει σωστά ? Έχεις βάλει τις ρυθμίσεις που έγραψες πριν μερικά ποστ? Αν είναι να βάλω τις ίδιες :). Μη με πεις ζηλιάρη. Απλά μου αρέσουν οι έτοιμες λύσεις μερικές φορές :D Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts