Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω, πώς σκοπεύεις να τροποποιήσεις το battery icon σε stock rom;

Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ να το κάνω και δε μπορούσα να βρω τον τρόπο και γιαυτό κατέληξα σε custom (darky 9.3).

Επίσης γιατί δεν εγκαθιστάς το cwm; αντί του recovery 2e;

ο stinger έχει οδηγό για battery icons ανεξαρτήτως ρομ, κάνε search :p

εάν θες να πας σε CWM από 3e πρέπει αναγκαστικά να περάσεις από 2e, 3e --> 2e --> cwm

μιλάμε χωρίς να αναγκαστείς να βάλεις διαφορετικό kernel πάντα

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ο stinger έχει οδηγό για battery icons ανεξαρτήτως ρομ, κάνε search :p

εάν θες να πας σε CWM από 3e πρέπει αναγκαστικά να περάσεις από 2e, 3e --> 2e --> cwm

μιλάμε χωρίς να αναγκαστείς να βάλεις διαφορετικό kernel πάντα

Τον είχα δει τον οδηγό που λες.Νόμιζα ότι είναι μόνο για

deodexed roms. Θα το ξανακοιτάξω.

Για το άλλο έχεις δίκιο.

Edit. Το τσέκαρα και είναι για custom roms.

Αν ξέρετε κάτι άλλο πολύ θα ήθελα να το μάθω και εγώ.

Μάλλον προτιμώ τις stock αλλά........

Edited by gandy
edit

Καλησπερα! Θελω να γινω root αλλα επειδη η χειροκινητη διαδικασια με μπερδευει θα εχω κανενα θεμα αν το κανω με SuperOneClick? (στο πρωτο post δεν συστηνεται αυτη η μεθοδος γιαυτο ρωταω) Επισης κατι που δεν καταλαβα, οταν λεει do not mount memory card τι εννοει ακριβως? :O

εάν έχεις scdard βγάλτην, αυτό εννοεί

Καλησπερα! Θελω να γινω root αλλα επειδη η χειροκινητη διαδικασια με μπερδευει θα εχω κανενα θεμα αν το κανω με SuperOneClick? (στο πρωτο post δεν συστηνεται αυτη η μεθοδος γιαυτο ρωταω) Επισης κατι που δεν καταλαβα, οταν λεει do not mount memory card τι εννοει ακριβως? :O

δεν θα έχεις κανένα θέμα και σε 2.2 και σε 2.2.1 που έχω κάνει εγώ απλά μόλις το κανείς κάνε reboot το κινητό για να δουλέψει.to do not mount είναι ότι πρέπει να αποσυνδέσεις την εξωτερική κάρτα μνήμης αν έχεις

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Και κατι ασχετο. το ενοχλητικο και δυσχρηστο συστημα ειδοποιησης οταν ειναι το τηλεφωνο κλειδωμενο (εικονιδιο σαν puzzle) μπορει να αλλαξει με καποιο τροπο ή προγραμμα?

"Σημείωση: Το τηλέφωνο θα περιέχει 4 εφαρμογές στα Ολλανδικά, που μπορούν εύκολα να σβήσουν ως root, απλά αφαιρώντας τις από το /system/app. Eίναι τα αρχεία Telegraaf.apk, Fileindex.apk, Samsung.apk, και txtr-android-client-bol-1.0.3-nobooks.apk . Το τελευταίο μάλιστα είναι μεγάλο, και αφαιρώντας το δημιουργούμε τον απαραίτητο χώρο για π.χ. το recovery2e.

Προσοχή:

Μην το κάνεις, αν έχεις κλειδωμένο τηλέφωνο σε κάποιον πάροχο, που δε δέχεται άλλες κάρτες."

καλησπέρα σε όλους σας.

Έχω js8, root και δεν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνό μου σε κάποιον πάροχο.

Γιατί όταν από τον ρουτ εξπλόρερ πατάω delete στα συγκεκριμένα αρχεία μου βγάζει απάντηση ότι τα αρχεία αυτά είναι file system and read only με συνέπεια να μην μπορώ να τα σβήσω;

"Σημείωση: Το τηλέφωνο θα περιέχει 4 εφαρμογές στα Ολλανδικά, που μπορούν εύκολα να σβήσουν ως root, απλά αφαιρώντας τις από το /system/app. Eίναι τα αρχεία Telegraaf.apk, Fileindex.apk, Samsung.apk, και txtr-android-client-bol-1.0.3-nobooks.apk . Το τελευταίο μάλιστα είναι μεγάλο, και αφαιρώντας το δημιουργούμε τον απαραίτητο χώρο για π.χ. το recovery2e.

Προσοχή:

Μην το κάνεις, αν έχεις κλειδωμένο τηλέφωνο σε κάποιον πάροχο, που δε δέχεται άλλες κάρτες."

καλησπέρα σε όλους σας.

Γιατί όταν από τον ρουτ εξπλόρερ πατάω delete στα συγκεκριμένα αρχεία μου βγάζει απάντηση ότι τα αρχεία αυτά είναι file system and read only με συνέπεια να μην μπορώ να τα σβήσω;

Μαλλον γιατι δεν διαβασες λιγα ποστ παραπανω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3557350#post3557350

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω, πώς σκοπεύεις να τροποποιήσεις το battery icon σε stock rom;

Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ να το κάνω και δε μπορούσα να βρω τον τρόπο και γιαυτό κατέληξα σε custom (darky 9.3).

Επίσης γιατί δεν εγκαθιστάς το cwm; αντί του recovery 2e;

Φιλε μου και για οποιον αλλο ενδιαφερεται στο XDA κανε αναζητηση ([MOD] Battery mods) σελιδα 154 εχει baterry icon για js8 stock , μαλιστα του ζητησα και μου εφτιαξε circle icon :D

ΓΙΑΝΝΗΣ

Προσοχή:

καλησπέρα σε όλους σας.

Έχεις αγοράσει τον root explorer? αν όχι δεν μπορείς να σβήσεις αν ναι πάτησε το πάνω δεξιά τετράγωνο

Sent from our Galaxy !

Αντώνης

ρε παιδια επαθα κατι περιεργο. Εβαλα το addfree στο κινητο, εκανα ενα restart (αργησε λιγο να ανοιξει το κινητο) και οταν ανοιξε, μου ειχαν σβηστει ολες οι συντομευσεις, ηταν μονο οι εργοστασιακες (το live wallpaper υπηρχε κανονικα) και στο μενου εχουν μπερδευτει ολες οι εφαρμογες (ολα ανω κατω με διαφορετικη σειρα αποτι ηταν πριν) Παρατηρησα επισης οτι μου εξαφανιστηκε και μια εφαρμογη (angry birds) δεν μπορω να πω με σιγουρια για αλλες. Τι ακριβως εγινε??

λειπουν και αλλες εφαρμογες οπως και οι επαφες μου... Θα τρελαθω

Edited by carve21

Φιλε μου και για οποιον αλλο ενδιαφερεται στο XDA κανε αναζητηση ([MOD] Battery mods) σελιδα 154 εχει baterry icon για js8 stock , μαλιστα του ζητησα και μου εφτιαξε circle icon :D

Φίλε Γιάννη εξαιρετικό αυτό το thread.Ομολογώ δεν το είχα δει.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

Πιθανό να γυρίσω σε stock js8 σύντομα.

Πάντως ψαχτείτε με framework-res mod να το κάνετε μόνοι σας..Έχω αλλάξει 3-4 εικονίδια μπαταρίας τα οποία έχω βρεί απο Desire και δούλεψαν κυριλέ στο Galaxy..(δε μιλάω για flashing :p ) Διαβάστε τον οδηγό του Stinger :D

φλασάρω 9.4 πάνω στην 9.3, cheers :D

done! same ol darky :)

φλασάρω 9.4 πάνω στην 9.3, cheers :D

done! same ol darky :)

Την έβαλα κι εγώ με dark.voodoo...6 ώρες idle και έχει χάσει 2% :D Πέρα απ' αυτό έχει κάτι θεματάκια, με το σημαντικότερο να είναι το backup απο cwm..Κολλάει :(

Σταθερή φαίνεται προς το παρόν..Στο xda λέγονται διάφορα για προβλήματα, για άτομα που γύρισαν πάλι σε 9.3 κλπ..Προς το παρόν δεν αντιμετωπίζω κάτι..Ο kernel ίσως να θέλει λίγη δουλειά.. :)

Καλημερα,

ενας φιλος εχει ξεμεινει με την jg1 ακομα, γιατι στο kies δεν του βγαζει αναβαθμιση.

επειδη δεν ειμαστε στην ιδια πολη για να του το φτιαξω, και επειδη δεν εχει καθολου γνωσεις, ξερετε αν στο samsung kies 2 παιζει kies patcher, ωστε να του εξηγησω πως θα το κανει για να περασει την 2.2 jph ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλημερα,

ενας φιλος εχει ξεμεινει με την jg1 ακομα, γιατι στο kies δεν του βγαζει αναβαθμιση.

επειδη δεν ειμαστε στην ιδια πολη για να του το φτιαξω, και επειδη δεν εχει καθολου γνωσεις, ξερετε αν στο samsung kies 2 παιζει kies patcher, ωστε να του εξηγησω πως θα το κανει για να περασει την 2.2 jph ?

Αντωνη στο kies 2 δυστυχως δεν δουλευει το patcher,γιατι δεν του κανεις εσυ με team viewer?το εχω κανει σε αρκετα παιδια

Σκέφτομαι να βάλω την 9.4 του darky. Αξίζει? Και αν ναι ποιόν kernel να βάλω?να αφήσω τον voodoo ή να βάλω speedmod?Είμαι με μαμά js5.

Ειμαι καινουργιος. Πως βάζουμε σε μαμα galaxy s την darky 9.3? έχει ελληνικά? χρειάζεται lagfix?

αν σας ειναι εύκολο θέλω οδηγίες στα ελληνικα.

Ειμαι καινουργιος. Πως βάζουμε σε μαμα galaxy s την darky 9.3? έχει ελληνικά? χρειάζεται lagfix?

αν σας ειναι εύκολο θέλω οδηγίες στα ελληνικα.

Ελληνικα εχει ναι και lagfix αν θελεις κανεις. Οσο για τα υπολοιπα διαβασμα στο xda οπως κανουν ολοι στα αγγλικα δυστυχως. Αντε οριστε και το link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εχω κάνει root το κινητό αλλα δεν δίνει άδεια στο TITANIUM back up.

το έκανα με το αρχειο που είναι στην πρώτη σελίδα και αναφέρεται για clair

• The topic was unlocked