Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα ποτε δεν μου το εκανε... Το απογευμα ειχα μπει απο μια καφετερια κανονικα (στεκι μου, εχω μπει απειρες φορες απο εκει), μετα απο το σπιτι ενος φιλου μου δεν εμπαινε και οταν γυρισα σπιτι μου δεν εμπαινε ουτε απο εκει. Πως χαλασε ετσι ξαφνικα? Εκανα επανεκκινηση στο ρουτερ αλλα τιποτα...

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βγαλανε ginger roms ο darky, και ο juwe :D

του darky λεει οτι ειναι beta, για του juwe δεν αναφερει κατι για beta

γμτ ακομη δεν φλασαρα καλα καλα την darky 9.3, αμα εχει θετικα σχολια η του juwe εφυγα :lol::lol:

Υπομονη Βασιλη εκτος αν εισαι προθυμος να κανεις εφοδο και να μας προειδοποιησεις για τυχον προβληματα/bricks:p:ninja::O

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εμενα ποτε δεν μου το εκανε... Το απογευμα ειχα μπει απο μια καφετερια κανονικα (στεκι μου, εχω μπει απειρες φορες απο εκει), μετα απο το σπιτι ενος φιλου μου δεν εμπαινε και οταν γυρισα σπιτι μου δεν εμπαινε ουτε απο εκει. Πως χαλασε ετσι ξαφνικα? Εκανα επανεκκινηση στο ρουτερ αλλα τιποτα...

Μετα απο πολλες απελπισμενες προσπαθειες (εκνευριστικες γιατι εγραφα και ξαναεγραφα καθε φορα τον κωδικο που υποτιθεται ηταν αποθηκευμενος) συνδεθηκε... Υπαρχει περιπτωση να φταει το λογισμικο? (js7) Οταν ημουν σε 2.2 ή 2.1 υπηρχαν σιγουρα πολλα ελλατωματα αλλα προβλημα με το wifi δεν ειχα...

red βάλε και εσύ την σκοτεινή 2.3, θέλω να δοκιμάσεις μερικά πραγματάκια και να μου πεις άμα δουλεύουν

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

gregorisvas για πες μας για την miui γιατί βλέπω στο xda δίνεις θτικό feedback :). Και εγώ όπως και εσύ την είχα στο desire αλλά δεν ήταν η πιο γρήγορη, αλλά ήταν στην top 5άδα.

Εγώ δοκίμασα την serendipity, γρήγορη (όσο η juwe νομίζω), σταθερή, κυρίως επειδή είναι πολύ μικρή σε μέγεθος, έχει αφαιρέσει πολλές εφαρμογές. Αλλά δεν βλέπω να αναπτύσσεται και γρήγορα.

Τώρα κατεβάζω να φλασάρω την simply 2.7 που διορθώνει εκτός των άλλων μερικά bugs με το theme (honey theme). Έχει και το script του darky για ram boost, αλλά προσέξτε έτσι αναιρείται η ρύμιση για την memory απο το kernel του damiangto. Πάντως ο dev λέει οτι με του darky είναι ικανοποιημένος, και όσοι θέλουν να μην το βάλουν, ίσως για να χρησιμοποιούν το option του ultimate kernel έχει οδηγό.

red βάλε και εσύ την σκοτεινή 2.3, θέλω να δοκιμάσεις μερικά πραγματάκια και να μου πεις άμα δουλεύουν

Αλεκο πολυ εως τελειως χλωμο, αυτο τον καιρο πνιγομαι με διπλωματικη και δεν ειμαι για στησιματα απο την αρχη. Παντως δοκιμασα το tweak σου και οντως δινει μια καλυτερη αισθηση. Οχι τιποτα φοβερο βεβαια, αλλα οκ καλο ειναι να σπαει η ρουτινα:lol:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μετα απο πολλες απελπισμενες προσπαθειες (εκνευριστικες γιατι εγραφα και ξαναεγραφα καθε φορα τον κωδικο που υποτιθεται ηταν αποθηκευμενος) συνδεθηκε... Υπαρχει περιπτωση να φταει το λογισμικο? (js7) Οταν ημουν σε 2.2 ή 2.1 υπηρχαν σιγουρα πολλα ελλατωματα αλλα προβλημα με το wifi δεν ειχα...

το εχω παρατηρησει και σε jpa, jpu, js3 οποτε δεν νομιζω να φταιει η ρομ

αυτο που κανω ειναι να διαγραφω απ την μνημη το συγκεκριμενο δικτυο, ανοιγοκλεινω το ρουτερ και ολα οκ

δεν ξερω που οφειλεται οπως και δεν ξερω τι μπορεις να κανεις σε δικτυα που δεν εχεις την δυνατοτητα να ανοιγοκλεισεις το ρουτερ

@ Παναγιωτης

οπως ειπα και στον Αλεκο (saliez) θα περιμενω 1-2 μερες για να δω τα σχολια στο xda και αν δεν υπαρχει προβλημα, βουρ για ginger :lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

gregorisvas για πες μας για την miui γιατί βλέπω στο xda δίνεις θτικό feedback :). Και εγώ όπως και εσύ την είχα στο desire αλλά δεν ήταν η πιο γρήγορη, αλλά ήταν στην top 5άδα.

Εγώ δοκίμασα την serendipity, γρήγορη (όσο η juwe νομίζω), σταθερή, κυρίως επειδή είναι πολύ μικρή σε μέγεθος, έχει αφαιρέσει πολλές εφαρμογές. Αλλά δεν βλέπω να αναπτύσσεται και γρήγορα.

Τώρα κατεβάζω να φλασάρω την simply 2.7 που διορθώνει εκτός των άλλων μερικά bugs με το theme (honey theme). Έχει και το script του darky για ram boost, αλλά προσέξτε έτσι αναιρείται η ρύμιση για την memory απο το kernel του damiangto. Πάντως ο dev λέει οτι με του darky είναι ικανοποιημένος, και όσοι θέλουν να μην το βάλουν, ίσως για να χρησιμοποιούν το option του ultimate kernel έχει οδηγό.

Την έχω βάλει απο χθές το μεσημέρι :D Είχα πολύ θετικές εντυπώσεις απο τότε που είχα το Desire με MIUI με εξαίρεση κάποια force close, τα οποία αντιμετωπίζω και τώρα αλλα πιο πυκνά (beta είναι τί περιμένουμε? :p ) Ο file browser κρασάρει πολύ συχνά (το λένε) αλλα απο θέμα ταχύτητας και αμεσότητας πραγματικά είναι απ' τις καλύτερες -αν όχι η καλύτερη- που έχω δοκιμάσει :D Άντε να περάσει σε φάση r.c κάποια στιγμή να γουστάρωμεν :grin:

τις 4 ολλανδικές εφαρμογές πώς να τις σβήσω με root explorer η με titanium;

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

τις 4 ολλανδικές εφαρμογές πώς να τις σβήσω με root explorer η με titanium;
καλυτερα με root explorer και στις 2 περιπτωσεις πρεπει να εισαι ρουτ

καλυτερα με root explorer και στις 2 περιπτωσεις πρεπει να εισαι ρουτ

ok truckman θα τις διαγραψω με root explorer!

Edited by mitsos1

Samsung Galaxy S7

Παιδες αν μπορει καποιος να μου πει τι παιζει,μου εκανε κατι το κινητο σημερα,βεβαια δεν εσβησε η κολλησε αλλα με προβληματισε.:!:

Δεν εχω βαλει εφαρμογη εδω και κανα 2 βδομαδες οποτε δεν νομιζω οτι εφταιξε κατι τετοιο.Στην υπογραφη μου ειναι το firmware+kernel που εχω αυτη την στιγμη.Καθως μιλαγα στο τηλεφωνο σημερα μου εκανε 3-4 δονησεις οπως οταν ανοιγει το κινητο (το ειχα στο αυτι και τρομαξα :lol:),το κοιταξα την ωρα που το εκανε και μου εβγαλε "η εφαρμογη android.com τερματιστηκε απροσδοκητα" ειχε δυο επιλογες "αναγκαστικο κλεισιμο" και "περιμενε" (νομιζω για το περιμενε :O ).

Δεν μου διεκοψε την κληση και οταν τελειωσα με την κληση απλα πατησα το "περιμενε".Για σιγουρια εκανα ενα reboot αλλα απο εκεινητην ωρα και μετα ολα οκ.Ξερει κανεις γιατι εβγαλε αυτο το μυνημα?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

παω να διαγραψω τις 4 ολλανδικες εφαρμογες με το root explorer αλλα μου γραφει cannot be deleted because the file system is read-only. τι να κανω;

Samsung Galaxy S7

παω να διαγραψω τις 4 ολλανδικες εφαρμογες με το root explorer αλλα μου γραφει cannot be deleted because the file system is read-only. τι να κανω;

Πάνω δεξιά, έχει ενα κουμπί που λέει mount r/w . Πάτα το.

- Alex

Γεια σε όλους μετά από πολύ καιρό, που δεν είχα χρόνο ούτε για μία ματιά. Πέρασα την Js8 το ΣΚ, και δοκίμασα να περάσω recovery2e, αλλά όταν πάω να μπω σε recovery, το κινητό δε μπουτάρει αλλά μένει στα άσπρα γράμματα πριν καν βγει το S.... Δοκίμασε κανείς με js8 να ενεργοποιήσει το recovery2e?

edit: Βασικά, ο μόνος λόγος που θέλω να περάσω 2e είναι για να τροποποιήσω το battery icon. Αν κανείς ξέρει κανέναν τρόπο να γίνει αυτό με 3e, δε χρειάζομαι 2e, γιατί δεν έχω σκοπό να πειράξω τίποτα άλλο στο κινητό.

Edited by Morfie
Αντώνης.

Παιδες αν μπορει καποιος να μου πει τι παιζει,μου εκανε κατι το κινητο σημερα,βεβαια δεν εσβησε η κολλησε αλλα με προβληματισε.:!:

Δεν εχω βαλει εφαρμογη εδω και κανα 2 βδομαδες οποτε δεν νομιζω οτι εφταιξε κατι τετοιο.Στην υπογραφη μου ειναι το firmware+kernel που εχω αυτη την στιγμη.Καθως μιλαγα στο τηλεφωνο σημερα μου εκανε 3-4 δονησεις οπως οταν ανοιγει το κινητο (το ειχα στο αυτι και τρομαξα :lol:),το κοιταξα την ωρα που το εκανε και μου εβγαλε "η εφαρμογη android.com τερματιστηκε απροσδοκητα" ειχε δυο επιλογες "αναγκαστικο κλεισιμο" και "περιμενε" (νομιζω για το περιμενε :O ).

Δεν μου διεκοψε την κληση και οταν τελειωσα με την κληση απλα πατησα το "περιμενε".Για σιγουρια εκανα ενα reboot αλλα απο εκεινητην ωρα και μετα ολα οκ.Ξερει κανεις γιατι εβγαλε αυτο το μυνημα?:blink:

το ιδιο μυνημα βγαζει και σε μενα καμια φορα οταν κανω ανανεωση του καιρου...:mad:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Πάνω δεξιά, έχει ενα κουμπί που λέει mount r/w . Πάτα το.

Ευχαριστώ Tyxerakias αυτό υποψιαζόμουν αλλά ήθελα να σιγουρευτώ!

Samsung Galaxy S7

Γεια σε όλους μετά από πολύ καιρό, που δεν είχα χρόνο ούτε για μία ματιά. Πέρασα την Js8 το ΣΚ, και δοκίμασα να περάσω recovery2e, αλλά όταν πάω να μπω σε recovery, το κινητό δε μπουτάρει αλλά μένει στα άσπρα γράμματα πριν καν βγει το S.... Δοκίμασε κανείς με js8 να ενεργοποιήσει το recovery2e?

edit: Βασικά, ο μόνος λόγος που θέλω να περάσω 2e είναι για να τροποποιήσω το battery icon. Αν κανείς ξέρει κανέναν τρόπο να γίνει αυτό με 3e, δε χρειάζομαι 2e, γιατί δεν έχω σκοπό να πειράξω τίποτα άλλο στο κινητό.

Γειά σου Αντώνη, δεν ξέρω γιατί δε σου δουλεύει, δεν έχω δοκιμάσει την JS8 χειροκίνητα. Πώς το κάνεις, με root explorer ή adb? Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το 2e με το cf-root kernel, θα μπει και root απ'ευθείας... (το τελευταίο attachment)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12021150&postcount=5

το ιδιο μυνημα βγαζει και σε μενα καμια φορα οταν κανω ανανεωση του καιρου...:mad:

Μάλλον εννοείτε την εφαρμογή com.android.phone.

Είναι θέμα rom όπως υποψιαστήκατε... Δεν έχω ψάξει για τη λύση, κάντε ένα google :)

EDIT: Toυ Ηρακλή η περίπτωση είναι μάλλον θέμα εφαρμογής, αφού δεν έχει τη speedmod.

Eκτός... αν έχει να κάνει με το δίκτυο, εγώ είμαι στο εξωτερικό και δεν έχω εμπειρία... αλλά δείτε εδώ #6 και #7: http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=1864

Edited by Tyxerakias
- Alex

Γειά σου Αντώνη, δεν ξέρω γιατί δε σου δουλεύει, δεν έχω δοκιμάσει την JS8 χειροκίνητα. Πώς το κάνεις, με root explorer ή adb? Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το 2e με το cf-root kernel, θα μπει και root απ'ευθείας... (το τελευταίο attachment)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12021150&postcount=5

Δοκίμασα με root explorer. Root έχω ήδη κάνει με ratc, πειράζει να περάσω από πάνω το cf-root kernel? (Αν και να σου πω την αλήθεια δε θα ήθελα να αλλάξω κερνελ γιατί με το speedmod που είχα δεν ήταν τόσο σταθερό και γενικά δεν αντέχω άλλο ψαξιμο...)

Edited by Tyxerakias
Αντώνης.

γιαυτό προτείνω σε όλους darky(voodoo kernel) η μαμά js

καλά ειδικά ο voodoo αν και σίγουρα δεν είναι ο ποιο γρήγορος απλά τον αγαπάω

θα πρότεινα και τον speedmod αλλά στον vplayer όταν έκλεινα την εφαρμογή μου έβγαζε error ~

είμαι περίεργος πάντως να ακούσω τι rom/kernel χρησιμοποιείτε :ninja:

Δοκίμασα με root explorer. Root έχω ήδη κάνει με ratc, πειράζει να περάσω από πάνω το cf-root kernel? (Αν και να σου πω την αλήθεια δε θα ήθελα να αλλάξω κερνελ γιατί με το speedmod που είχα δεν ήταν τόσο σταθερό και γενικά δεν αντέχω άλλο ψαξιμο...)

ratc = ? :)

ο cf-root είναι σταθερότατος, το μόνο που κουμπώνει είναι root/cwm

αλλά εάν έχεις lagfix σου συνιστώ να το βγάλεις πριν τον περάσεις.

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Σίγουρα έχεις χώρο στο σύστημα; Το root explorer έχουμε δει ότι δεν λέει αν δεν κατάφερε να αντιγράψει. Έχεις σβήσει τις 4 Ολλανδικές εφαρμογές;

- Alex

Σίγουρα έχεις χώρο στο σύστημα; Το root explorer έχουμε δει ότι δεν λέει αν δεν κατάφερε να αντιγράψει. Έχεις σβήσει τις 4 Ολλανδικές εφαρμογές;

τις έχω σβήσει και τσέκαρα τις χωρητικότητες.... πάω να το δοκιμάσω με adb και αν δεν τα καταφέρω πάω για cf-root. Δεν υπάρχει πρόβλημα που είμαι ήδη rooted ε?

Thnx Alex!

Αντώνης.

τις έχω σβήσει και τσέκαρα τις χωρητικότητες.... πάω να το δοκιμάσω με adb και αν δεν τα καταφέρω πάω για cf-root. Δεν υπάρχει πρόβλημα που είμαι ήδη rooted ε?

Thnx Alex!

Δε νομίζω, υποθέτω ότι το cf-root θα γράψει το su από πάνω. Με το busybox δεν ξέρω πώς θα το κάνει, αλλά το πολύ πολύ να το'χεις διπλο. Στη θέση σου πάντως θα έβγαζα πρώτα το root... καλού-κακού. :)

- Alex

Δε νομίζω, υποθέτω ότι το cf-root θα γράψει το su από πάνω. Με το busybox δεν ξέρω πώς θα το κάνει, αλλά το πολύ πολύ να το'χεις διπλο. Στη θέση σου πάντως θα έβγαζα πρώτα το root... καλού-κακού. :)

Με το adb στο cp /sdcard/recovery2e/recovery /system/bin/

μου βγάζει cp: not found

Αντώνης.

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω, πώς σκοπεύεις να τροποποιήσεις το battery icon σε stock rom;

Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ να το κάνω και δε μπορούσα να βρω τον τρόπο και γιαυτό κατέληξα σε custom (darky 9.3).

Επίσης γιατί δεν εγκαθιστάς το cwm; αντί του recovery 2e;

• The topic was unlocked