Tyxerakias Δημ. March 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Ναι,αυτο που εχει στην πρωτη σελιδα στην js7 η οποια ουτε αυτη ειχε ελληνικα πληκτρολογια αλλα με το csc της js3 που τα περιεχει ειμαστε οκ και αποφευγουμε την φασαρια να τα εγκαταστησουμε εμεις. Θα πρεπει ομως να κατεβασεις την εκδοση με τα 3 αρχεια που ανεβασαν στο xda πριν λιγο για να κανεις την αλλαγη του csc της js8 με αυτο της js3 Ανανέωσα το πρώτο ποστ με το JS8 που περιέχει Ελληνικά. Πάρη επειδη ειμαι στο γραφειο και δεν μπορω να μπω xda λογω περιορισμων,παιζει ηδη και JS8 CWM?Ευχαριστω.:) Μόνο το modem. Μισ ερώτηση και θελω μια βοήθεια sales code ποιον να βαλω στην JS7 (simply) COS ή EUR ή κάτι άλλο?(στην jm5 ειχα EUR) Η JS7 δεν έχει ελληνικό sales code κανονικά, γιατί είναι Σουηδική. Αν έχει τώρα με τη Simply, απλά αυτός έχει βάλει άλλο CSC, πιθανότατα το JP9, κάνε ένα *#1234# και δες. Από κει και πέρα δεν αλλάζει κάτι, η ROM δεν είναι για την Ελλάδα οπότε δεν έχει καμία σημασία τί θα διαλέξεις, εκτός αν θες να έχεις τα APN του παρόχου σου μέσα. Αν έχεις COSMOTE διάλεξε COS ή EUR, αν έχεις οτιδήποτε άλλο διάλεξε EUR. Edited March 17, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ρε παιδια δοκιμασα την παραπανω που σας ελεγα τώρα Καλή/ος ο darky αλλά με το simply το καινουριο και gto damian μέσα παιδια, δεν εχει σχεση το κινητο και σας το λεω απο ιδια πειρα εχω δοκιμάσει σχεδον οτι ρομ υπαρχει θα το δουλεψω 2 μερες ακομα και θα σας πω εντυπώσεις και για σταθερότητα Μισ ερώτηση και θελω μια βοήθεια sales code ποιον να βαλω στην JS7 (simply) COS ή EUR ή κάτι άλλο?(στην jm5 ειχα EUR) Γραψε μας τις εντυπωσεις σου για τη ρομ αυτη αν και βλεπω οτι ηδη αρχισε να σου βγαζει χοντρα προβληματα. Ισως βεβαια ειναι επειδη την περασες πανω σε darkys. Anyway εγω απλα να πω οτι ειμαι με 9.3 εδω και μια εβδομαδα και δεν εχω κανενα μα κανενα απολυτως παραπονο. Δεν εκανα upgrade κλπ βεβαια, ημουν με μαμα JPY και περασα απο πανω αυτην. Και η αυτονομια της ειναι σουπερ (3 ολοκληρες μερες με μετρια χρηση) και ολα κομπλε. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ρε συ Stormy, βάλε Juwentus 1.5.5 με Damian 1.1 να βρεις την υγειά και άσε τα κουζινομαγειρέματα! :) Πάντως στείλε ένα mail στον Stefunel για το θέμα με τις Unlock screens. Εννοεις αυτα--->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964672 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=959696 Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 επιτελους καινουριο modem με την JS8 παιδες :D για να δουμε τι feedback θα εχει... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Πάρη επειδη ειμαι στο γραφειο και δεν μπορω να μπω xda λογω περιορισμων,παιζει ηδη και JS8 CWM?Ευχαριστω.:)Γιαννη,τωρα ειδα το ποστ σου,ειχα κλεισει πριν αλλα ειδα σου απαντησε ο Αλεξ. Φλασαρω την js8 και επιστρεφω σε λιγο με εντυπωσεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Πρωτες παρατηρησεις για την js8: το wifi-απαιχτο!!!σημα σε σημεια που πριν δεν υπηρχε (δεν ειναι εικονικο,δοκιμασα download και κατεβαζε σφαιρα!!) Μεγαλη βελτιωση στον browser Ακομη καλυτερο gps Kαλυτερο σημα στο gsm Η ταχυτητα στα ιδια επιπεδα με την js7 @ Αλεξ,το update που εχεις ανεβασει ειναι κλειδωμενο,ζητα κωδικο προσβασης (σορυ για το συνεχομενο ποστ,δεν το ειχα προσεξει) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Πρωτες παρατηρησεις για την js8: το wifi-απαιχτο!!!σημα σε σημεια που πριν δεν υπηρχε (δεν ειναι εικονικο,δοκιμασα download και κατεβαζε σφαιρα!!) Μεγαλη βελτιωση στον browser Ακομη καλυτερο gps Kαλυτερο σημα στο gsm Η ταχυτητα στα ιδια επιπεδα με την js7 @ Αλεξ,το update που εχεις ανεβασει ειναι κλειδωμενο,ζητα κωδικο προσβασης (σορυ για το συνεχομενο ποστ,δεν το ειχα προσεξει) πιανει καλυτερο σημα το μοντεμ?αν ειναι να το περασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Πρωτες παρατηρησεις για την js8: το wifi-απαιχτο!!!σημα σε σημεια που πριν δεν υπηρχε (δεν ειναι εικονικο,δοκιμασα download και κατεβαζε σφαιρα!!) Μεγαλη βελτιωση στον browser Ακομη καλυτερο gps Kαλυτερο σημα στο gsm Η ταχυτητα στα ιδια επιπεδα με την js7 @ Αλεξ,το update που εχεις ανεβασει ειναι κλειδωμενο,ζητα κωδικο προσβασης (σορυ για το συνεχομενο ποστ,δεν το ειχα προσεξει) Πρώτες εντυπώσεις σχετικά με τη μπαταρία?Με τί kernel είσαι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Πρώτες εντυπώσεις σχετικά με τη μπαταρία?Με τί kernel είσαι? :) αυτο με ενδιαφερει κι'εμενα για την μπαταρια γιατι εχω μεινει στην jpy ακομα. Επισης να ρωτησω τον Παρη αν εχει βαλει τον flashplayer 10.2 ? γιατι το browsing ειναι ακομα πιο βελτιωμενο με τον 10.2. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 περιμένουμε σχόλια για το wifi :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ρε παιδια εχει παρει κανενας μεγαλυτερη μπαταρια στο κινητο? Εχει το ebay καποιες αλλα ψιλοφοβαμαι... Μια φορα ειχα παρει εναν φορτιστη και εβγαζε καπνους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ρε παιδια εχει παρει κανενας μεγαλυτερη μπαταρια στο κινητο? Εχει το ebay καποιες αλλα ψιλοφοβαμαι... Μια φορα ειχα παρει εναν φορτιστη και εβγαζε καπνους.... Βαλε ενα intercooler στο galaxy και θα εισαι οκ !!!! (σε πειραζω φυσικα) :lol::lol::lol::lol: περιμένουμε σχόλια για το wifi :) Να υποθεσω οτι αναφερεσαι στην ισχυ του wifi ? πιστευω οτι επισης ενδιαφερει αν βελτιωθηκε η καταναλωση της μπαταριας οταν χρησιμοποιουμε το wifi. περιμενουμε τις εντυπωσεις :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 ο φορτιστης ηταν για ενα ericsson οχι για το galaxy... (μαρεσει που πηρα την απαντηση σου στα σοβαρα :lol::lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 ο φορτιστης ηταν για ενα ericsson οχι για το galaxy... (μαρεσει που πηρα την απαντηση σου στα σοβαρα :lol::lol::lol:) μπορεις να χρησιμοποιησεις οποινδηποτε φορτιστη, αν εχει ιδια η μικροτερα V και Mah για εξοδο. αν ειναι περισσοτερα τα V μπορει να καψεις και την μπαταρια, η μπορει να αρχισει το κινητο σου να...φουμαρει :lol::lol::lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Πρώτες εντυπώσεις σχετικά με τη μπαταρία?Με τί kernel είσαι? :)ειμαι με τον stock κερνελ,για την μπαταρια δεν μπορω ακομη να βγαλω συμπερασματα γιατι μολις σημερα βγηκε αυτη η ρομ κι εγω την εχω γυρω στο τριωρο,αυτο που μπορω να πω ειναι οτι οταν φλασαρησα ειμουν στο 96% και τωρα μετα απο φλασαρισμα,στησιμο,ρουταρισμα και συνεχεις δοκιμες (ειδικα gps και browser ) και μονιμα ανοικτο το wifi,ειμαι στο 89% (δεν ειναι κι ασχημα νομιζω :D) αυτο με ενδιαφερει κι'εμενα για την μπαταρια γιατι εχω μεινει στην jpy ακομα. Επισης να ρωτησω τον Παρη αν εχει βαλει τον flashplayer 10.2 ? γιατι το browsing ειναι ακομα πιο βελτιωμενο με τον 10.2.Αντωνη πριν λιγο εβαλα και το δικο σου flash player,ολα πανε ρολοι,για να δεις πλεον καρεδιασμα μονο σε πολυ μεγαλο ζουμαρισμα στην σελιδα αλλα κι αυτο που θα δεις ειναι μικρο και ακαριαιο. Ο browser παει σφαιρα περιμένουμε σχόλια για το wifi :)το wifi..απλα δεν υπαρχει,εχω παθει πλακα με το σημα που πιανει,οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε ρομ μεχρι σημερα,να πω επισης οτι και το gps εχει βελτιωθει (ε δε νομιζω να μπορει να γινει και καλυτερο,απ οτι βλεπω αυτη την στιγμη,ειναι αψογο!!!)και οσο ανοιγω εφαρμογες νομιζω οτι ειναι ελαφρως πιο γρηγορη και απο την js7 που ηταν η ταχυτερη μεχρι σημερα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ευχαριστώ πολύ! :) Θα υπάρξει θέμα αν την περάσω με non wipe πάνω απ' τη JS5 του Darky? :( (έχω theme πάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) το wifi..απλα δεν υπαρχει,εχω παθει πλακα με το σημα που πιανει,οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε ρομ μεχρι σημερα tonyk επειδή εδώ που είμαι συνήθως κλέβω ένα wifi από την πλατεία, με ενδιαφέρει γιατί δεν πολυπιάνει καλά εδώ μέσα και πρέπει να βγαίνω έξω το wildfire έπιανε ίσα ίσα μερικά μέτρα παραπάνω :p το βράδυ θα την δοκιμάσω και εγώ ;) Ευχαριστώ πολύ! :) Θα υπάρξει θέμα αν την περάσω με non wipe πάνω απ' τη JS5 του Darky? :( (έχω theme πάνω) έχεις να δεις τόσα force close που θα είναι αρκετά αστείο αν το κάνεις πάντως βγάλε και βιντεάκι να γελάσουμε :p Edited March 16, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ευχαριστώ πολύ! :) Θα υπάρξει θέμα αν την περάσω με non wipe πάνω απ' τη JS5 του Darky? :( (έχω theme πάνω)αυτο δεν το ξερω,δεν βαζω καθολου custom roms ως στιγμης Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Φίλε truckman μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις στο pocketnow.com στην desktop version και να μου πεις εαν κάνει smooth scrolling ? :O Σε αυτό το site εμένα παθαίνει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) Φίλε truckman μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις στο pocketnow.com στην desktop version και να μου πεις εαν κάνει smooth scrolling ? :O Σε αυτό το site εμένα παθαίνει :pμπηκα,πιο γρηγορα με εβαλε εκει παρα στο myphone,αψογα,το παραμικρο δεν εκανε,ειχε κι ενα βιντεακι εκει και το ανοιξα απο περιεργεια,τελειο. edit:τωρα προσεξα οτι ειπες για desktop version,ναι σε αυτη ψιλοκολλαει,στο νορμαλ site ομως παει σφαιρα Edited March 16, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Στη docs csc βάζουμε κανονικά eur ή τον stock της js8? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamarakos Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ρε παιδια εχει παρει κανενας μεγαλυτερη μπαταρια στο κινητο? Εχει το ebay καποιες αλλα ψιλοφοβαμαι... Μια φορα ειχα παρει εναν φορτιστη και εβγαζε καπνους.... Εχει μια στο ebay στα 1900mah και την εχω παρει και εχω μπαταρία για μιαμιση μερα ενω με πηγαινε μια μερα!! Οι αλλες θελουν καπακι εξτρα....ψιλομαλ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Εξελίξεις είχαμε σήμερα. Για τους φαν της simply έχει βγει η 2.6 (JS7) έκδοση που θα τη δοκιμάσω αύριο ή σήμερα, και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την 2.5. Πλέον έχω καταλήξει εκεί, όπως έχω γράψει, ίδια ταχύτητα με juwe αλλά υπερέχει σε ομορφιά κτλ. Πάντα με damian gto. Επίσης βγήκε η JS8 που γενικά τα σχόλια στο xda είναι θετικά, και η simply 2.7 θα είναι πάνω σε JS8 φυσικά. Στην 2.6 έχει μόνο το modem της. Μια μικρή πιθανότητα να είναι σε JPG αλλά δεν το βλέπω. Η JS8 έχει βγει σε kitchen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Έβαλα κι εγώ JS8..Πρώτες εντυπώσεις θετικές :) Παρατηρώ κάποια μικροlagαρίσματα και δεν ξέρω που οφείλονται :/ Πάντως και το θέμα που είχα στη JS5 του Darky δούλεψε κανονικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Απο χθές το βράδυ έβαλα την JS8.Πρώτες εντυπώσεις:Πολύ γρήγορο το τηλ δεν κολλάει καθόλου.Gps κλειδώνει πολύ γρήγορα,browser επίσης άμεση ανταπόκριση και ταχύτατος.Το θεματάκι μπαταρία σε 2-3 μέρες τα αποτελέσματα...:).Στις επαφές επιτέλους ρολλάρει χωρίς κολληματάκια!!Ανοίγουνε αμέσως οι εφαρμογές.Δεν εχω πειράξει kernel ,δεν έχω βάλει OCLF ,και δεν ξέρω αν χρειάζετε(πόσο πιο γρήγορο να γίνει??)Αν κάτι το κάνει ταχύτερο ,ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα(εγω απλά ακολουθώ τον οδηγό).Το μονο που λεω με βεβαιότητα ειναι:οτι πριν απο κάθε καινούργια rom κάνω ΠΑΝΤΑ hard format,και δυστυχώς στήσιμο του τηλεφώνου απο την αρχή!!!!Ξερω ακούγετε βουνο,αλλα σχεδόν ποτέ δεν εχω προβλήματα:)Backup μόνο τις επαφές.Τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts