Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια οσοι ασχοληθηκατε με το ultimate kernel χωρις lagfix και oc στα 1200 ποσο σας βγαζει το qundrant;ξερω πως δε λεει κατι,απο περιεργια ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση που ειναι κοντα στο 1000 εμενα

Επεισης αυτο με το uv τι παιζει εκει;δεν εχω ασχοληθει καθολου και ρωταω τι σημαινει κ τι κανει ακριβως

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Κι εμένα τόσο μου έβγαλε, αλλά με μια επανεκκίνηση και ξανά δοκιμή 3-4 φορές που το έτρεξα με έβγαζε στα 1300+. Αλλά όπως λες, δε λέει κάτι.

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

╗στο titanium οταν κανεις επαναφορα τις back up εφαρμογες.....τις κανει ολες...??? δηλ. και αυτες που εχουν εγκατασταθει «σπασμενες ╗ ???
LG G4

╗στο titanium οταν κανεις επαναφορα τις back up εφαρμογες.....τις κανει ολες...??? δηλ. και αυτες που εχουν εγκατασταθει «σπασμενες ╗ ???

οτι εχεις κανει backup επαναφερεται!!!;)

Κι εμένα τόσο μου έβγαλε, αλλά με μια επανεκκίνηση και ξανά δοκιμή 3-4 φορές που το έτρεξα με έβγαζε στα 1300+. Αλλά όπως λες, δε λέει κάτι.

Χωρίς lag fix και με DamianGTOUltimate kernel V1 1 600HZ εβγαζε 1300 περίπου. Με OCLF 1750+

Καλησπερα παιδια.

Μετα απο μια εβδομαδα με την 2.2.1 και με froyo XWJS5 αποφασισα να βαλω την darky3.....

Επειδη δεν εχω ασχοληθει παλι με κατι τετοιο θα ηθελα αν γινεται τα φωτα σας.

1. Απο που και τι κατεβαζουμε για να κανουμε την διαδικασια.

2. Πως κανουμε την εγκατασταση.

Θα παρακαλουσα αν γινετε αναλυτικα την διαδικασια γιατι οπως προειπα ειναι η πρωτη custom που θα βαλω..... (εστω και με ΠΜ για να μην γεμιζουμε σελιδες κανοντας ετσι την αναζητηση πιο δυσκολη)

Συγνωμη αν εχει ξαναρωτηθει το θεμα αλλα ειναι κομματακι δυσκολο να ψαξω 400+ σελιδες.......

Ευχαριστω και παλι προκαταβολικα.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Φοβερος ο flash player 10.2 μπραβο τονυ

Τελικα για το undervoltage στον ultimate ξερει κανεις τι γινεται και πως λειτουργει;

Ευχαριστω για τις απαντησεις στο θεμα quandrant πριν

Καλησπερα παιδια.

Μετα απο μια εβδομαδα με την 2.2.1 και με froyo XWJS5 αποφασισα να βαλω την darky3.....

Θα παρακαλουσα αν γινετε αναλυτικα την διαδικασια γιατι οπως προειπα ειναι η πρωτη custom που θα βαλω..... (εστω και με ΠΜ για να μην γεμιζουμε σελιδες κανοντας ετσι την αναζητηση πιο δυσκολη)

Συγνωμη αν εχει ξαναρωτηθει το θεμα αλλα ειναι κομματακι δυσκολο να ψαξω 400+ σελιδες.......

[ROM] [10.03.2011] Darky's Extreme Edition v9.3 Final ★ XWJS5 ★ στο XDA και εχει αναλυτικες οδηγιες

ΓΙΑΝΝΗΣ

Φοβερος ο flash player 10.2 μπραβο τονυ

Τελικα για το undervoltage στον ultimate ξερει κανεις τι γινεται και πως λειτουργει;

Ευχαριστω για τις απαντησεις στο θεμα quandrant πριν

Πηγαίνεις στο ultimate features, μετά στο voltage, και επιλέγεις πόσα mV κάτω απο το default θέλεις να το πας, όσο πιο μεγάλο, τόσο καλύτερη μπαταρία.

Εγώ το έχω στα 100mV και δεν κόλλησε πουθενά, και ίσως το πάω και σε 120mV κάτω.

Κανονικά πρέπει να δοκιμάζεις κάθε τιμή, και να το βάζεις στην χαμηλότερη τάση που δεν κολλάει καμία εφαρμογή.

100mV πιστεύω είναι καλά.

Πηγαίνεις στο ultimate features, μετά στο voltage, και επιλέγεις πόσα mV κάτω απο το default θέλεις να το πας, όσο πιο μεγάλο, τόσο καλύτερη μπαταρία.

Εγώ το έχω στα 100mV και δεν κόλλησε πουθενά, και ίσως το πάω και σε 120mV κάτω.

Κανονικά πρέπει να δοκιμάζεις κάθε τιμή, και να το βάζεις στην χαμηλότερη τάση που δεν κολλάει καμία εφαρμογή.

εχει καποια σχεση με το χρονισμο του επεξεργαστη?οσο περισοτερα βολτ τοσο καλυτερα για τη μπαταρια?πως λειτουργει αυτο γενικα?

οι αλλες ρυθμισεις που εχει ο κερνελ μεσα τι παιζει με αυτες?

Edited by mantzaros

Σκέτο δεν ξέρω αν υπάρχει, όταν χρειάζεται εγώ φλασάρω ένα θέμα και τελείωσε. Σε custom roms φυσικά.

Τσέκαρε οτι υπάρχει ο φάκελος μέσα στην sd με όλα τα αρχεία. Μετά κλείσε το titanium (κλείστο και με task manager) ή reboot, και ξαναάνοιξέ το.

Μου έχει συμβεί 2-3 φορές. Εκτός αν είναι bug της cm7 που δε νομίζω.

Περιμένουμε όλοι αναφορά για τα bugs που θα δεις στην cm7.

Χμμμ εισαι σιγουρος πως το θεμα περιεχει τις unlock screens? Δεν πρεπει να υποστηριζεται απο την εκαστοτε rom?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Χμμμ εισαι σιγουρος πως το θεμα περιεχει τις unlock screens? Δεν πρεπει να υποστηριζεται απο την εκαστοτε rom?

απλα μεσα στο θεμα υπαρχει αλλαγη στο συστημα ωστε να παιρνει και τις 5 οθονες

Παιδια δεν θελω σε καμια περιπτωση να αμφισβητησω αυτο που λετε. Αλλα εβαλα την τελευταια JS7 Doc's με το Lite Blue Theme το οποιο χρησιμοποιω παντα και δεν εχει τις οθονες. Θεωρητικα θα επρεπε να τις ειχε (αφου παντα τις ειχε).

Τελος παντων κατεβαζω ενα NeonGT και ποσταρω feedback :)

Μea culpa.

Με το παραπανω θεμα λειτουργουν οι οθονες. Go figure.

Edited by Tyxerakias

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Και γω εκει το εχω δεν κολλαει απολυτως πουθενα μεχρι που δοκιμασα να τρεξω flash μεσα απο καποια ιστοσελιδα και αυτοματα παγωνει και πρεπει να κανω reboot δοκιμασα και το 75mV και παλι το ιδιο ! οταν δεν πειραξα το UV δεν ειχα προβλημα δεν δοκιμασα βεβαια και τις αλλες τιμες αλλα με 100mV εχει φοβερη μπαταρια το κινητο !

Έβαλα τη rom του Juwe και κατάφερα 1η φορά να συνδεθώ με το Kies χεχε επιτέλους να δω πως είναι χαχα απαράδεκτη η Samsung oύτε με τη stock δεν κατάφερα ποτέ να συνδεθώ, έπρεπε να βάλω custom :lol::lol::lol:.

εχει καποια σχεση με το χρονισμο του επεξεργαστη?οσο περισοτερα βολτ τοσο καλυτερα για τη μπαταρια?πως λειτουργει αυτο γενικα?

οι αλλες ρυθμισεις που εχει ο κερνελ μεσα τι παιζει με αυτες?

Δεν έχει σχέση με τον χρονισμό, απλά προσπαθείς να μειώσεις την κατανάλωση ισχύος ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη αυτονομία. Ο Orion20 καλά τα έγραψε. Παρόλα αυτά προτείνω να δοκιμάσεις και εσύ, να το τεστάρεις σε ότι χρησιμοποιείς και να δεις.

Όπως κατάλαβες, όντως, δεν έχουν όλες οι roms τις unlock screens. Και μερικές που τις έχουν, δεν έχουν και τις 5. Συνήθως αναγράφεται στο thread του theme.

Επίσης όντως δεν κάνουν όλα τα θέματα για όλες τις roms. Αλλά τα περισσότερα κάνουν για τις JSx. Backup λοιπόν πρωτού φλασάρετε ένα θέμα, ειδικά αν δεν έχει δοκιμαστεί απο κάποιον άλλο σε μια συγκεκριμένη rom.

Καλησπερα παιδια πριν 1.5 εβδομαδα αγορασα κ εγω το Galaxy και εχω μερικες ερωτησεις.Χθες εκανα root το κινητο και γενικα ψαχνομαι, διαβασα για το lagfix το οποιο κανει πιο γρηγορο το κινητο αλλα δεν χρειαζεται στην εκδοση 2.2.1 την οποια κ εχω, αληθευει αυτο; Επισης υπαρχει καποιος πληρης οδηγος για το τι μπορεις να κανεις μετα το root;

Καλησπερα παιδια πριν 1.5 εβδομαδα αγορασα κ εγω το Galaxy και εχω μερικες ερωτησεις.Χθες εκανα root το κινητο και γενικα ψαχνομαι, διαβασα για το lagfix το οποιο κανει πιο γρηγορο το κινητο αλλα δεν χρειαζεται στην εκδοση 2.2.1 την οποια κ εχω, αληθευει αυτο; Επισης υπαρχει καποιος πληρης οδηγος για το τι μπορεις να κανεις μετα το root;

ναι αληθευει γιατι η 2.2.1 ειναι απο μονη της γρηγορη

οταν εισαι ρουτ ειναι οπως στα winows που εχεις δικαιωματα διαχειριστη

αυτο σε βοηθαει να εχεις πληρη προσβαση στο file system και να τρεχεις καποιες επιπλεον εφαρμογες που απαιτουν να εισαι ρουτ

οδηγιες για να περασεις τη 2.2.1 αν θες θα βρεις στο θεμα hacks/root

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Στη 2.2.1 ειμαι ηδη, προσβαση στο file system απο που μπορω να εχω?Επισης με ποιον τροπο μπορω να αλλαξω δικαιωματα σε μια εφαρμογη?

Στη 2.2.1 ειμαι ηδη, προσβαση στο file system απο που μπορω να εχω?Επισης με ποιον τροπο μπορω να αλλαξω δικαιωματα σε μια εφαρμογη?

προσβαση στο file system εχεις με εφαρμογες οπως ο root explorer (ειναι paid και δεν φαινεται στο market αλλα αμα "ψαχτεις" λιγο θα τον βρεις ;)) και ισως και ο astro, αλλα για τον τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος

οσες εφαρμογες χρειαζονται δικαιωματα χρηστη τις αποκτουν μονες τους οταν εισαι root και τις ανοιξεις, διαφορετικα γινεται και μεσω τις εφαρμογης superuser που λογικα πρεπει να εχεις απο την στιγμη που εγινες root

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ναι δεν το εγραψα καλα εννοουσα να αλλαξω σε τι εχει προσβαση μια εφαρμογη, γινεται ετσι δεν ειναι?Οπως και να'χει σ'ευχαριστω με βοηθησες πολυ.

καλημερα

δηλαδη οσο μεγαλυτερο ειναι το uv 25-50-75-100-125

τοσο μικροτερη ταση στελνει η μπαταρια οποτε επιτυγχανουμε λιγοτερη καταναλωση για τις ιδιες εργασιες?

και κατι ακομα

με το uv σε ολες τις ρυθμισεις εκτος του 0 δε δουλευει το quick boot

επεισης χτες το βραδυ το αφησα με γεματη μπαταρια το πρωι το βρηκα χωρις

οταν εβγαλα τη μπαταρια και την ξαναεβαλα γιατι δεν ανοιγε διαφορετικα βρηκα 30%

μπορει να φταιει και το undervolt

Edited by mantzaros

Καλησπερα παιδια.

επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το παραπάνω θα ήθελα κι εγώ την διαδικασία έστω και με πμ (είμαι root αλλά δεν έχω cwm recovery και δεν ξέρω πως περνιέται)

ευχαριστώ όποιον κάνει τον κόπο να δώσει τα φώτα του

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

κατεβαζεις το rom manager απο το μαρκετ και στο κανει αυτο εγκατασταση..

απλα για να στο κανει θα πρεπει να εχεις recovery2e για να κανει install insigned update.

επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το παραπάνω θα ήθελα κι εγώ την διαδικασία έστω και με πμ (είμαι root αλλά δεν έχω cwm recovery και δεν ξέρω πως περνιέται)

ευχαριστώ όποιον κάνει τον κόπο να δώσει τα φώτα του

Antonis..

• The topic was unlocked