arnaia Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Μια ερωτηση,παιδια προσπαθω εδω και λιγες μερες να δω τις. Paid apps στο market μου εχω χρησιμοποιησει και το market enabler & market access αλλα ή δεν ξερω να τα δουλευω ή φταιει που εχω branded (vodafone) κινητο καποια βοηθεια θα ηταν πολυτιμη Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 ο δαρκυ εβγαλε νεα ρομ βασισμενη στην καλυτερη ισως ρομ που εβγαλε η σαμμυ την jsu θα την περασω καποια στιγμη αλλα συνιστα να βαλουμε την wipe οποτε εγω ηθελα να ρωτησω για backup των εφαρμογων και μονο των εφαρμογων θα βαλω το titanium backup σωστα ? Την JS3 εννοεις μαλλον. Μην μπερδευτει κανεις και αρχισει ο πανικος:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 δεν μου πολυαρέσει η js3 εμένα προσωπικά μάλλον έχω συνηθίσει την darky μου φένεται οι wifi drivers της έχουνε πρόβλημα όταν έχεις απόσταση η έτσι νομίζω εγώ; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) ο δαιμων του τυπογραφειου :P διορθωθηκε για την ερωτηση που εκανα ? ειμαι 90% σιγουρος αλλα εχω τις αμφιβολλιες μου . να σου πω την αληθεια φιλε μου την ειχα περασει μεσω της κουζινας γενικα καλη μου φανηκε αλλα μετα γυρισα στην δαρκυ και οσο καιρο την ειχα μου ειχε αφησει καλη εντυπωση απλα δεν μου η αρεσε η κουζινα και γυρισα στην δαρκυ αν εχουν οντως προβλημα τοτε αλλαζει το θεμα και αλλαζω και την αποψη μου για αυτην :P Edited January 29, 2011 by Spireto_2158 Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Εγω που εχω jp7 branded (vodafone) μπορω να περασω την darky ή πρεπει να περασω custom rom (jpy) και μετα την darky? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Εγω που εχω jp7 branded (vodafone) μπορω να περασω την darky ή πρεπει να περασω custom rom (jpy) και μετα την darky? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk την εβαλα και ξαναπαω στην 9,0,2...η μπαταρια μολις βγει απο τον φορτιστη παει αμεσως στο 98 και μετα παιρνει την κατηφορα...και ειχα κανει ολα τα wipe... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 καλησπερα παιδια :) ειδα οτι βγηκε αυτη εδω I9000XWJS3_XEN...τι ακριβως ειναι??? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 την εβαλα και ξαναπαω στην 9,0,2...η μπαταρια μολις βγει απο τον φορτιστη παει αμεσως στο 98 και μετα παιρνει την κατηφορα...και ειχα κανει ολα τα wipe... βγηκε κα η 9.1 οποτε ριξε μια ματια σε αυτην πριν to flashαρισμα... Οσο για την μπαταρια,το 98% ειναι λογικο σε jpy και js3. Το οτι μετα παιρνει γρηγορα την κατηφορα αυτο ειναι οντος ενα προβλημα,το οποιο καταφερα να το λυσω προχτες με το τελευταιο καλιμπραρισμα μου... Εχω 40 ωρες να το βαλω σε φορτιστη,εχω 3.30 ωρες τηλεφωνα καθως και καμποση ωρα παιχνιδια, αρκετο wifi με apps οπως facebook,twitter,tapatalk... και ειμαι στο 5% Αυριο θα ανεβασω το batterystats.bin για οποιον ενδιαφερεται... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 βγηκε κα η 9.1 οποτε ριξε μια ματια σε αυτην πριν to flashαρισμα... Οσο για την μπαταρια,το 98% ειναι λογικο σε jpy και js3. Το οτι μετα παιρνει γρηγορα την κατηφορα αυτο ειναι οντος ενα προβλημα,το οποιο καταφερα να το λυσω προχτες με το τελευταιο καλιμπραρισμα μου... Εχω 40 ωρες να το βαλω σε φορτιστη,εχω 3.30 ωρες τηλεφωνα καθως και καμποση ωρα παιχνιδια, αρκετο wifi με apps οπως facebook,twitter,tapatalk... και ειμαι στο 5% Αυριο θα ανεβασω το batterystats.bin για οποιον ενδιαφερεται... την ξαναεβαλα την 9,1 και εκανα wipe bat status και μετα το φλασαρισμα και εστρωσε...αυτο batterystats.bin τι το κανουμε ??? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 την ξαναεβαλα την 9,1 και εκανα wipe bat status και μετα το φλασαρισμα και εστρωσε...αυτο batterystats.bin τι το κανουμε ??? με το wipe battery stats διαγραφεις το batterystats.bin . Καποιοι υποστηριζουν οτι μπορεις να μοιραστεις ενα καλο batterystats.bin και να εχεις την ιδια αυτονομια με τον αλλο που εκανε το calibration. Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) με το wipe battery stats διαγραφεις το batterystats.bin . Καποιοι υποστηριζουν οτι μπορεις να μοιραστεις ενα καλο batterystats.bin και να εχεις την ιδια αυτονομια με τον αλλο που εκανε το calibration. για να κανεις το καλυτερο δυνατο calibration πρεπει να ειναι αδεια η μπαταρια του κινητου οπως λενε και οι οδηγοι στο φορουμ? τι πιστευεις? Edited January 30, 2011 by berkous Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 για να κανεις το καλυτερο δυνατο calibration πρεπει να ειναι αδεια η μπαταρια του κινητου οπως λενε και οι οδηγοι στο φορουμ? τι πιστευεις? βασικα,δεν νομιζω να παιζει και πολυ ρολο... το εχω κανει και με τουσ 2 τροπους,με παρομοια αποτελεσματα... Το καλυτερο ομως κατα την γνωμη μου το εκανα εχτες οπως ειπα και πιο πριν το οποιο εγινε ως εξης... 1)Αφησα το κινητο να αδειασει τελειως,ωσπου εκλεισε απο μπαταρια. 2)Το αφησα να φορτησει ενω ηταν κλειστο μεσω του USB καλωδιου(ειναι πιο αργη η φορτιση ετσι) 3)Μολις εγραψε 100% περιμενα 15 λεπτα 4)Εβγαλα το καλωδιο,ανοιξα το κινητο,ξαναβαλα το καλωδιο για 15 λεπτα ακομα... 5)Βγαζω το καλωδιο,κλεινω το κινητο,Το ξαναβαζω για αλλα 15 λεπτα... 6)Βγαζω το καλωδιο,μπαινω se recovery και διαγραφω τα stats... 7)Ανοιγω το κινητο και δεν το ξαναβαζω στον φορτιστη μεχρι να σβησει απο μπαταρια.... 8)Φορτιζω κανονικα αυτην την φορα,και δεν ξαναασχολουμε με calibration :p Αυτο ηταν... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 το market enabler και το market access δεν ειναι το ιδιο πραγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) το market enabler και το market access δεν ειναι το ιδιο πραγμα? Ουί την ιδια δουλεια κανουν. Edited January 30, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Νομιζω οτι αρχισαν τα παρατραγουδα ειμαι με την επισημη 2.2 και root. Πρωτον δεν μου εμφανιζει το γραμμα φ στο ταπαταλκ και δευτερον ενω μου ανοιγει ο φακελος (συλλογη) δεν μπορω να δω τις φωτο και τα βιντεο λεει οτι δεν υπαρχουν αρχεια ενω χθες τα εβλεπα κανονικα τι παιζεται οεο?Απο την αλλη ομως εχω καλυτερη διαχειρηση ραμ edit:ακυρο η λυση βρεθηκε για να βλεπω τις φωτο επρεπε να κανω εσωτερικες ρυθμισεις για το ταπαταλκ ομως οχι ακομα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited January 30, 2011 by artemios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Για κοιτα λιγο καλυτερα στην recovery. :p Ποιον kernel χρησιμποποιεις? Καλημέρα! Αυτό που μου λές να κοιτάξω ΔΕΝ έχω ιδέαν τι είναι. Το kernel μου είναι: Ι9000ΧΧJPP 2.6.32.9 FROYO.XWJPH Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδιά καλημέρα! Πως μπορούμε να βάλουμε το lagfix σε 2.2; Που μπορώ να βρω το αρχείο και οδηγίες. Μόνο για τη 2.2.1 βρίσκω. Και από οδηγίες πουθενά... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran77 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Ειμαι με ρομ js3 απο κουζίνα απο την ώρα που βγήκε και αρκετά ευχαριστημένως μπορώ να πω , το προβλημα μου είναι ότι δεν μου αλλάζει η lockscreen απο τις ρυθμίσεις , ότι και να βάλω παραμένει η samsung lockscreen και έχει αρχήσει να μου την σπάει το παζλ στις αναπάντητες, ίσως απο τα πολλά βάλε βγάλε speedmode cernel την ακουσε, ενώ στην αρχή άλλαζε κανονικά. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω χωρις reset με κανενα update μέσω cwm ; θέλω την android lockscreen βασικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Νομιζω οτι αρχισαν τα παρατραγουδα ειμαι με την επισημη 2.2 και root. Πρωτον δεν μου εμφανιζει το γραμμα φ στο ταπαταλκ και δευτερον ενω μου ανοιγει ο φακελος (συλλογη) δεν μπορω να δω τις φωτο και τα βιντεο λεει οτι δεν υπαρχουν αρχεια ενω χθες τα εβλεπα κανονικα τι παιζεται οεο?Απο την αλλη ομως εχω καλυτερη διαχειρηση ραμ edit:ακυρο η λυση βρεθηκε για να βλεπω τις φωτο επρεπε να κανω εσωτερικες ρυθμισεις για το ταπαταλκ ομως οχι ακομα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Για το tapatalk υπευθυνη ειναι η εφαρμογη και οχι η ρομ. Για να λυσεις το προβλημα ενεργοποιησε στις ρυθμισεις το BBC code (ή καπως ετσι). Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 παιδιά το ποιο εύκολο root είναι μέσω kernel νομίζω ένα απλό φλασάρισμα και τέλος, περί ορέξεως βέβαια Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 παιδιά το ποιο εύκολο root είναι μέσω kernel νομίζω ένα απλό φλασάρισμα και τέλος, περί ορέξεως βέβαια ναι αλλα μετα για να γινεις unroot πρεπει να ξαναφλασαρεις αλλη ρομ :p και εκτος αυτου δεν ειναι για ολες τις ρομ :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδια καλησπέρα.. Έκανα root απόψε σύμφωνα με τις οδηγίς του tyxerakia χειροκίνητα σε froyo με την βοήθεια του adb. Κατέβασα ύστερα το autokiller.. Συγκεκριμένα στις τρεις πρώτες επιλογές δεν με αφήνει να πειράξω καθόλου τις τιμές. Το ξέρω ότι δεν χρειάζεται να τις πειράξω αλλά δεν θα έπρεπε να μου το επιτρεπει; Δικαίωμα έχω μόνο για τις hidden app, content provider, empty app. Μήπως κάτι δεν πήγε καλά με το root? Mobile newbie.. :rolleyes: Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδια καλησπέρα.. Έκανα root απόψε σύμφωνα με τις οδηγίς του tyxerakia χειροκίνητα σε froyo με την βοήθεια του adb. Κατέβασα ύστερα το autokiller.. Συγκεκριμένα στις τρεις πρώτες επιλογές δεν με αφήνει να πειράξω καθόλου τις τιμές. Το ξέρω ότι δεν χρειάζεται να τις πειράξω αλλά δεν θα έπρεπε να μου το επιτρεπει; Δικαίωμα έχω μόνο για τις hidden app, content provider, empty app. Μήπως κάτι δεν πήγε καλά με το root? Mobile newbie.. :rolleyes: Όχι έτσι είναι το πρόγραμμα. Μπορείς μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος να το αλλάξεις αυτό, αλλά δεν το συνιστά ο κατασκευαστής :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδια καλησπέρα.. Έκανα root απόψε σύμφωνα με τις οδηγίς του tyxerakia χειροκίνητα σε froyo με την βοήθεια του adb. Κατέβασα ύστερα το autokiller.. Συγκεκριμένα στις τρεις πρώτες επιλογές δεν με αφήνει να πειράξω καθόλου τις τιμές. Το ξέρω ότι δεν χρειάζεται να τις πειράξω αλλά δεν θα έπρεπε να μου το επιτρεπει; Δικαίωμα έχω μόνο για τις hidden app, content provider, empty app. Μήπως κάτι δεν πήγε καλά με το root? Mobile newbie.. :rolleyes: οχι ολα καλα πηγαν τις τελευταιες τιμες μονο μπορεις να αλλαξεις...τι firmware εχεις και εβαλες autokiller?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδια καλησπέρα.. Έκανα root απόψε σύμφωνα με τις οδηγίς του tyxerakia χειροκίνητα σε froyo με την βοήθεια του adb. Κατέβασα ύστερα το autokiller.. Συγκεκριμένα στις τρεις πρώτες επιλογές δεν με αφήνει να πειράξω καθόλου τις τιμές. Το ξέρω ότι δεν χρειάζεται να τις πειράξω αλλά δεν θα έπρεπε να μου το επιτρεπει; Δικαίωμα έχω μόνο για τις hidden app, content provider, empty app. Μήπως κάτι δεν πήγε καλά με το root? Mobile newbie.. :rolleyes: Ολα εγιναν μια χαρα... Αν ψαξεις λιγο την εφαρμογη ,καπου υπαρχει η επιλογη για το πειραγμα και των 3ων πρωτων...αλλα δεν εχω εγκατεστημενο τωρα το προγραμμα για να σου πω που ακριβως ειναι Αλλα καλυτερα να τις αφησεις ως εχουν,αφου εισαι newbie οπως λες... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts