paokaras45 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Καλη...μέρα σας!;) Εδω και μερικές μέρες είμαι με js3 όντας αρκετά ευχαριστημένος. Σχετικά με το wifi drain που αναφέρεται λόγω jpy wifi drivers. Πώς μπορώ να δω ποια έκδοση ακριβώς έχω χωρίς adb (δεν το έχω δουλεψει καθόλου) Λέτε οτι με speedmode kernel πχ διορθόνεται το θέμα αλλα στο thread του ο hardcore δεν αναφέρει τιποτα εκτος απο το να μας λέει στην υπογραφή του να περάσουμε μόνοι μας τους jpa drivers. Θέλω απλά να δω για αρχή την έκδοση που έχω για να αρχίσω να βγάζω τα συμπεράσματα μου :) Και ένα δεύτερο θέμα είναι οι γνώμη σας για το παρακάτω σενάριο: 1. Μέσω speedmde recovery cwm κάνω full baskup την js3 2. Περνάω την draky 9.0.2 να την σκαλίσω (wipe κανει απο μόνη της και lagfix δεν χρειάζεται να βγάλω με βάση τις οδηγίες του) 3. Αφού την βρεθώ, πάλι από speedmode recovery cwm κάνω wipe και επαναφέρω το backup της js3. Τα λέω καλά? Χρειάζομαι κάπου διόρθωση? Θα χάσω κατι σε επιδόσεις στην js3 μετα το όλο νταβαντούρι?:confused::blink::wacko: Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας :D Υ.Γ.: έχω και ένα πρόχειρο jig για παν ενδεχόμενο :X EDIT Σχετικά με το πρώτο μέρος, με βάση κάποια αρχεια που βρήκα μεσα στα update.zip των driver jpy και jpa, σύγκρινα με root explorer τα μεγέθη τους και έχω τον jpy. Επισης στο YABD αναφέρουν στο θέμα WIFI bug "Fix #3: Use an updated Kernel, either hardcore's or trasig's and apply the wifi-fix (wifi-driver from JPA): update-wifi-dxjpa.zip" Οπότε περναω jpa και περιμένω την γνώμη σας για το δευτερο μέρος :D Edited January 26, 2011 by paokaras45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 και ελεγα να του το πω?? να μην του το πω...θα το δει??δεν θα το δει... :p:lol: Το είδα ρε παιδιά και το πρόσεξα οτι έλεγε failed!! Τώρα γύρισα από δουλειά και θα το δοκιμάσω. Άντε να δούμε... Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Το είδα ρε παιδιά και το πρόσεξα οτι έλεγε failed!! Τώρα γύρισα από δουλειά και θα το δοκιμάσω. Άντε να δούμε... Φιλε μου το προσεξα κι εγω αργοτερα αλλα εκεινη τη στιγμη που ειδα το ποστ σου ημουν απορροφημενος στο διαβασμα (ο Θεος να το κανει με το myphone.gr ανοιχτο) και δεν το ειδα ενω ηταν μπροστα στα ματια μου. Ζηταω συγγνωμη. Ξανακε τη διαδικασια και πες μας τι εγινε. Btw (και τελειως off topic) σκεφτομουν οτι καμια φορα μιλαμε καπως αποτομα σε μερικα ατομα εδω μεσα (για ευνοητους λογους) και μετα νιωθουμε ασχημα-εγω τουλαχιστον. Πριν λιγο λοιπον περασα μια βολτα απο το εξης θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=293380&page=5. Αν το διαβασετε θα διαπιστωσετε οτι μεσα γινεται το σωσε. Αυτο γινεται σε ολα τα θεματα που σχετιζονται με apple βεβαια...Εδω μεσα ειμαστε εκκλησια παντως (και μακαρι να παραμεινουμε). Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Φιλε μου το προσεξα κι εγω αργοτερα αλλα εκεινη τη στιγμη που ειδα το ποστ σου ημουν απορροφημενος στο διαβασμα (ο Θεος να το κανει με το myphone.gr ανοιχτο) και δεν το ειδα ενω ηταν μπροστα στα ματια μου. Ζηταω συγγνωμη. Ξανακε τη διαδικασια και πες μας τι εγινε. Btw (και τελειως off topic) σκεφτομουν οτι καμια φορα μιλαμε καπως αποτομα σε μερικα ατομα εδω μεσα (για ευνοητους λογους) και μετα νιωθουμε ασχημα-εγω τουλαχιστον. Πριν λιγο λοιπον περασα μια βολτα απο το εξης θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=293380&page=5. Αν το διαβασετε θα διαπιστωσετε οτι μεσα γινεται το σωσε. Αυτο γινεται σε ολα τα θεματα που σχετιζονται με apple βεβαια...Εδω μεσα ειμαστε εκκλησια παντως (και μακαρι να παραμεινουμε). Φίλε δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη. Εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα έχετε βοηθήσει τόσο πολύ σε ο,τιδήποτε αφορά το κινητό που είναι φυσικό λογικό και επόμενο μια στο τόσο να κάνετε κάποιο λάθος (και σιγά το λάθος!). Ξεκινάω τώρα και ενημερώνω σε λίγο. ΥΓ. Ο,τι ώρα και να μπω είσαι πάντα online!!:lol: Κοιμάσαι καθόλου? Ζεις φυσιολογικά?:lol: Πάλι μια από τα ίδια. δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!! Ακολουθώ κατα γράμμα τον οδηγό... Μήπως να δοκιμάσω μέσω HEIMDALL; Edited January 26, 2011 by seat2062 Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 θυμαται κανεις ποια ηταν η πρωτη ρομ του doc 2.2.1 με τον kernel της samsung ? :whistle: Καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Σκεφτομαι να παω σε JS3, απλα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να σωσω ολα τα sms και να τα ξαναπερασω στο κινητο μετα το flash. Το kies τα κανει save αλλα δεν βλεπω να μπορω να τα επαναφερω. Μηπως γνωριζει καποιος? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Ακομη πιο ασχετο με τα πιο πανω: Βασιλη/κυβοχια η μπαταρια μου πλεον γραφει επανω το ονομα σου. Το κινητο εκανε και τους 4-5 κυκλους φορτισης μετα την εφαρμογη των οδηγιων και πλεον βλεπω ενα αλλο κινητο στο θεμα αποδοσης. Οι κυκλοι φορτισης ειναι σημαντικοι μην το ξεχναμε, επειδη βλεπω καποια παιδια περναν μια ρομ/κερνελ το πρωι και αν δουν οτι ως το απογευμα ρουφηξε τη μπαταρια το βραδυ ριχνουν μεσα αλλο. Πραγματικα παιδια καντε εναν κοπο και περαστε απο τον οδηγο του Stinger, μονο αυτο λεω... Eγω αν και δεν εχω κανει ακομα ολα τα σταδια για την μπαταρια (βασικα ολα τα αλλα εκτος του setcpu,ηταν οπως στον οδηγο σαν ρυθμισεις γι αυτο ειχα πολυ καλη μπαταρια στο 2.1) αλλα τωρα με την JS3 μπορω να πω οτι εχω χειροτερη μπαταρια....ειμαι στην τεταρτη φορτιση αλλα ακομα δεν εχω δει φως,εχθες επιχειρησα να κανω και την πληρη φορτιση της μπαταριας βαζοντας ξανα τον φορτιστη αφου δειξει οτι ειναι γεματο (παλιος οδηγος του Τυχερακια) και πιο παλια ειχα δει διαφορα με την eclair. Τωρα παλι τα ιδια...με το που εβγαλα τον φορτιστη στις 12.45 επεσε στο 99% και μετα απο ενα λεπτο στο 98%.Μεχρι να στειλω ενα μνμ κατα τις 1:00 πηγε το 97% και μετα που κοιμηθηκα και δεν ειδα την απαντηση παρα μονο το πρωι (επεσα ξερος:wacko:) κοιταξα το κινητο και ειχε παει το 78% :wacko::wacko: Ποτε δεν ειχα τοση καταναλωση το βραδυ και μετα την αλλαγη σε js3,εχανα με την 2.1 γυρω 1-2% σε κανονικη αναμονη και τωρα με την js3 χανω στο φυσιολογικο 4-5% σε κανονικη αναμονη (οχι flight mode).Μηπως σημερα επειδη εχω το handcent και ειχε βγαλει παραθυρο μυνηματος με σβηστη οθονη τραβαγε τοσο πολυ μπαταρια ολο το βραδυ??:blink: Σκεφτομαι να παω σε JS3, απλα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να σωσω ολα τα sms και να τα ξαναπερασω στο κινητο μετα το flash. Το kies τα κανει save αλλα δεν βλεπω να μπορω να τα επαναφερω. Μηπως γνωριζει καποιος? Κατεβασε το sms backup που συχρονιζει στο google τα μυνηματα,mms και το call log σου.Ειναι πολυ καλυτερο απο το KIES.Απλα με το φλασαρισμα και το hard reset κατεβαζεις παλι την εφαρμογη συνδεεσαι και κανεις restore οτι εχεις σωσει. Edited January 26, 2011 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
preveza Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Σκεφτομαι να παω σε JS3, απλα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να σωσω ολα τα sms και να τα ξαναπερασω στο κινητο μετα το flash. Το kies τα κανει save αλλα δεν βλεπω να μπορω να τα επαναφερω. Μηπως γνωριζει καποιος? Δοκίμασε το SMS Backup+, αποθηκεύει όλα τα SMS στο λογαριασμό της Google και μετά μπορείς να τα επαναφερεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Χιλια ευχαριστω ειλικρινα!!! Το δοκιμαζω αμεσως :) Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
preveza Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Tip. Σε όποιον πάει να φτιάξει: επειδή οι αντιστάσεις ναι μεν λένε ότι έχουν 1% ανοχή (tolerance) τουλάχιστον τόσο θα έπρεπε, στην πράξη παίζουν ποιο πολύ. Οπότε πάρτε 2-3-4 ζεύγη από αυτές που χρειάζεστε (301Kohm Σύνολο) για να τις μετρήσετε και να πάρετε αυτές που είναι ποιο κοντά στην ονοματική τους τιμή! Εγώ χρησιμοποίησα μόνο μία αντίσταση των 300k και ήταν κομπλέ. Λίγο μεγαλύτερο από μία κάρτα SIM το τζιγκάκι xD Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εγώ χρησιμοποίησα μόνο μία αντίσταση των 300k και ήταν κομπλέ. Λίγο μεγαλύτερο από μία κάρτα SIM το τζιγκάκι xD Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Στα 299.1Κ (που ήταν η 300άρα) δεν ξεκινούσε το δικό μου. Όπως και να'χει 301Κ είναι το target resistance οπότε όποιος πάει να πάρει καλό είναι να έχει την καβάτζα του γιατί ενδεχομένως να ΜΗΝ του παίξει λόγω των ανοχών που παίζουν από τις διάφορες παρτίδες αντιστάσεων, από κατάστημα σε κατάστημα κτλ. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 μια μικρη παρατηρηση για οσους ειχαν προβλημα με το locarisma των δορυφορων πρωτα απο τις ρυθμισεις , στην τοποθεσια και ασφαλεια ξετικαρετε -το χρηση ασυρματων δικτυων - μετα πληκτρολογειτε *#*#1472365#*#* στο lbstestmode πατε στο apilcation settings στο οperetion mode βαζετε ms based , accuracy 100, μετα στο supl/cp settings στο server fqdn επιλεγετε custom config και στο server γραφετε supl.google.com στο server port βαζετε 7276 βγαινετε απο τις επιλογες ,2 φορες restart ,και ξανατικαρουμε την χρηση ασυρματων δικτυων ολη αυτη η διαδικασια υποτιθετε βελτιωνει το σημα και την ενταση του σηματος, εν μερη σωστο ειδα μεχρι και 9 δορυφορους με ενταση σηματος μερικων μεχρι και 43 αλλα ειχα κλειδωμα στα 4 πολλες φορες και 5 λεπτα και σημερα ανακαλυψα οτι τηρωντας τις παραπανω ρυθμισεις αλλα στο σημειο server FQDN Type ξαναγυρισα την επιλογη σε ayto config και....... ο το θαυμα εχω κλειδωμα δορυφορων σε 5 -6 δευτερολεπτα σε σημειο δυσκολο με δεντρα και πολυκατοικιες δεξια αριστερα τα εκανα αυτα αλλα αποτελεσμα δεν ειδα..εκει που ειχα δει απιστευτιο gps ηταν με την 8,0Darky αλλα δεν μπορω να καταλαβω γτ?τι ειχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παιδια έχετε κάνει φοβερή δουλειά!Μπράβο.!Παρα την μεγάλη μου ασχετοσύνη(στα τεχνολογικά)κατάφερα με τον οδηγό να περάσω την 2.2.1 την απο 2.2 που είχα. Και άλλαξε κυριολεκτικά το τηλεφωνό μου.Κανένα κόλλημα πουθενα...ουτε στο scrooling ουτε στο gps(κλειδώνει σε χρόνο 0),και γενικά είναι σα να κρατάω άλλη συσκευή !!!Απίστευτη διαφορά...Ούτε που μ'ενδιαφέρει η εγγύηση πλέον :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! Χαζεύοντας το widget Temp+CPU V2, και χωρίς να τρέχει κατι στο παρασκήνιον είδα το cpu load να παίζει απο 8-12% στα 100Mhz. Απενεργοποιώντας της επιλογή Αυτόματη Περιστροφή απο το notification bar, η cpu κυμαίνεται πλέον σε 1-2% στα 100Mhz παλι. Δεν έχν ξαναδει στο τηλεφωνό μου 1%!!! :O Μακροπρόθεσμα αυτο σίγουρα γλυτώνει μπαταρία!!!! Sorry για τον ενθουσιασμό μου, αλλά κάτι δεν το είχε πάρει το μάτι μου πουθενά να αναφέρεται οπότε θεώρησα σωστό να το μοιραστώ αμέσως! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! Χαζεύοντας το widget Temp+CPU V2, και χωρίς να τρέχει κατι στο παρασκήνιον είδα το cpu load να παίζει απο 8-12% στα 100Mhz. Απενεργοποιώντας της επιλογή Αυτόματη Περιστροφή απο το notification bar, η cpu κυμαίνεται πλέον σε 1-2% στα 100Mhz παλι. Δεν έχν ξαναδει στο τηλεφωνό μου 1%!!! :O Μακροπρόθεσμα αυτο σίγουρα γλυτώνει μπαταρία!!!! Sorry για τον ενθουσιασμό μου, αλλά κάτι δεν το είχε πάρει το μάτι μου πουθενά να αναφέρεται οπότε θεώρησα σωστό να το μοιραστώ αμέσως! :D Είσαι σωστός, είναι ένα από τα 2 πράματα που θέλω να προσθέσω στον οδηγό, (το 2ο είναι ο αισθητήρας φωτεινότητας) :cool: ΕDIT: Προστέθηκαν :) Edited January 26, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καλημέρα, το συγκεκριμένο πλητρολόγιο πως το περνάω;--> http://forum.cyanogenmod.com/topic/14360-tron-legacy-inspired-swype-theme/ Θα δουλέψει σε εμένα(JS3 από Doc's Kitchen); Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Και ένα δεύτερο θέμα είναι οι γνώμη σας για το παρακάτω σενάριο: 1. Μέσω speedmde recovery cwm κάνω full baskup την js3 2. Περνάω την draky 9.0.2 να την σκαλίσω (wipe κανει απο μόνη της και lagfix δεν χρειάζεται να βγάλω με βάση τις οδηγίες του) 3. Αφού την βρεθώ, πάλι από speedmode recovery cwm κάνω wipe και επαναφέρω το backup της js3. Τα λέω καλά? Χρειάζομαι κάπου διόρθωση? Θα χάσω κατι σε επιδόσεις στην js3 μετα το όλο νταβαντούρι?:confused::blink::wacko: Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας :D Υ.Γ.: έχω και ένα πρόχειρο jig για παν ενδεχόμενο :X Θεωρητικά καλά τα λες, στην πράξη θα σε συμβούλευα να κρατήσεις και ένα backup με τιτανιουμ για κάθε ενδεχόμενο. Στο παρελθόν την έχω πατήσει με Nandroid backup (Backup μέσω CWM που λες) και από τότε δεν το εμπιστεύομαι έχω πάντα 2η εναλλακτική. Πρόσεξε γιατί όταν βάλεις darky θα σου κάνει και "lagfix", θα κάνεις wipe μετά αλλά το Lagfix θα παραμείνει και όταν γυρίσεις στον Speedmod. Θα πρέπει να πας να το κλείσεις χειροκίνητα. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Θεωρητικά καλά τα λες, στην πράξη θα σε συμβούλευα να κρατήσεις και ένα backup με τιτανιουμ για κάθε ενδεχόμενο. Στο παρελθόν την έχω πατήσει με Nandroid backup (Backup μέσω CWM που λες) και από τότε δεν το εμπιστεύομαι έχω πάντα 2η εναλλακτική. Πρόσεξε γιατί όταν βάλεις darky θα σου κάνει και "lagfix", θα κάνεις wipe μετά αλλά το Lagfix θα παραμείνει και όταν γυρίσεις στον Speedmod. Θα πρέπει να πας να το κλείσεις χειροκίνητα. με τιτατιουμ απότι είδα αποθηκεύονται ολες οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις τους καθως και επαφες κλπ κλπ. Αποθηκεύεται και η ίδια η ρομ? Μπορώ να κάνω επαναφορά δηλαδή την js3 μέσα απο darky ή θα πρέπει να την φλασάρω καθαρή με odin και μετα επαναφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 :whistle: Καποιος??? Αν δεν μ' απατάει η μνήμη μου (τις πρωινές ώρες κυμαίνεται γύρω στα 256ΜΒ, εκ των οποίων ελεύθερα είναι περίπου τα 66), ο Darkyy πέρασε στην JPU στην v.5 των ROM του και στην JPY από την v.7 και μετά. Δεν μπορώ να θυμηθώ με πλήρη βεβαιότητα, διότι το πέρασμα από την JPU στην JPY έγινε σε σχετικά ανύποπτο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 με τιτατιουμ απότι είδα αποθηκεύονται ολες οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις τους καθως και επαφες κλπ κλπ. Αποθηκεύεται και η ίδια η ρομ? Μπορώ να κάνω επαναφορά δηλαδή την js3 μέσα απο darky ή θα πρέπει να την φλασάρω καθαρή με odin και μετα επαναφορά? Φλασάρεις καθαρή με odin ή CWM (αν βάλεις άλλη custom) και μετά restore με τιτανιουμ Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
preveza Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παιδιά έχω ένα προβληματάκι με την ROM Kitchen, πέρασα χθες την wipe version, όλα καλά, απλά όταν χτυπάει το ξυπνητήρι και το απενεργοποιώ τρώει ένα force close xD. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το clockpackage.apk; JS3 φοράω, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! Χαζεύοντας το widget Temp+CPU V2, και χωρίς να τρέχει κατι στο παρασκήνιον είδα το cpu load να παίζει απο 8-12% στα 100Mhz. Απενεργοποιώντας της επιλογή Αυτόματη Περιστροφή απο το notification bar, η cpu κυμαίνεται πλέον σε 1-2% στα 100Mhz παλι. Δεν έχν ξαναδει στο τηλεφωνό μου 1%!!! :O Μακροπρόθεσμα αυτο σίγουρα γλυτώνει μπαταρία!!!! Sorry για τον ενθουσιασμό μου, αλλά κάτι δεν το είχε πάρει το μάτι μου πουθενά να αναφέρεται οπότε θεώρησα σωστό να το μοιραστώ αμέσως! :D Eρωτηση....το τελευταιο που γραφει τα mb ειναι τα ελευθερα που εχει η μνημη η τα κατειλλημενα?:blink: Εμενα μου δουλευει στο 2-3% στα 100hz(την εχω απενεργοποιημενη απο μονος μου την αυτοματη περιστροφη) και που και που πριν σβησει η οθονη δειχνει και 1%.:happy: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! Χαζεύοντας το widget Temp+CPU V2, και χωρίς να τρέχει κατι στο παρασκήνιον είδα το cpu load να παίζει απο 8-12% στα 100Mhz. Απενεργοποιώντας της επιλογή Αυτόματη Περιστροφή απο το notification bar, η cpu κυμαίνεται πλέον σε 1-2% στα 100Mhz παλι. Δεν έχν ξαναδει στο τηλεφωνό μου 1%!!! :O Μακροπρόθεσμα αυτο σίγουρα γλυτώνει μπαταρία!!!! Sorry για τον ενθουσιασμό μου, αλλά κάτι δεν το είχε πάρει το μάτι μου πουθενά να αναφέρεται οπότε θεώρησα σωστό να το μοιραστώ αμέσως! :D πολυ σημαντικο αυτο που αναφερεις...:D εγω απο την αρχη που πηρα το κινητο εχω απενεργοποιημενη την περιστροφη οθονης και οταν την χρειαζομαι συρω την μπαρα και την ενεργοποιω....λες και το ηξερα :lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Φίλε δεν υπάρχει<...>να δοκιμάσω μέσω HEIMDALL; Φιλε τι εγινε τελικα? Παλι τα ιδια? Δοκιμασες και το heimdall? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Μήπως ξέρει κανείς τι έχει αλλάξει ο Darkyy από την 8.0 στην 9.0.2 σχετικά με το πληκτρολόγιο? Στην 8.0 το gbread keyboard δεν δονείται, σε αντίθεση με την 9.0.2. Έβαλα το apk του gkb από τη μία στην άλλη αλλά έχω fc's. Λογικά κάποιο .so αρχείο πρέπει να είναι που δεν βρίσκει στην παλιά έκδοση... Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts