gusmin Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Παιδιά τριγυρνάει κανένα jig να δανείσουμε στο φίλο Golden_Jackal στην Koζάνη να αναστήσει το κινητό του; Μπορεί να δοκιμάσει και την λύση με το σεσουάρ. Εμένα έτσι μπήκε σε download mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 λοιπον παιδες εγω χθες ολη την μερα την εφαγα στα φλασαρισματα... ειπα να δοκιμασω μετα απο 1-2 μηνες μηπως βελτιωθηκαν τα πραγματα στις custom roms, αλλα εμεινα με την ελπιδα... εβαλα χθες την doc, την μαγειρεψα οπως ηθελα, εριξα το απαραιτητο διαβασμα για επιλογη κερνελ και modem εβαλα και τις εφαρμογουλες που ηθελα και ξεκινησα εκδοση JS3 WIPE με JPE μοντεμ και speedmod kernel φλασαρω, και ειδα οτι μου ελειπε το allshare που ειχα επιλεξει, λεω δεν πειραζει θα το βαλω σε μορφη update μετα πιανω και επαναφερω τα back ups μεσω titanium μονο ομως τις εφαρμογες χωρις δεδομενα τις επαναφερω ολες και στηνω το κινητο οπως ηθελα με swype, circle battery mod κτλ για καποιο λογο αργοτερα εκλεισα το κινητο, το ξανα ανοιξα και ειδα οτι λειπαν 4 εφαρμογες, τα 2 ηταν παιχνιδια, το star system lite (δεν θυμαμαι πως διαολο λεγεται) και το asphalt δεν πειραζει λεω, θα τα ξαναεπαναφερω τα ξαναεπαναφερω, κλεινω το κινητο για να δω αν θα τα ξαναχασει, αυτη τη φορα ελειπε μονο το asphalt το ξαναεπαναφερω, ξανακλεινω το κινητο, τιποτα η εφαρμογη εδειχνε να μην ειναι καν εγκατεσημενη αλλα μολις την εκανα install μου ελεγε οτι θα εγκατασταθει πανω στην καινουρια εκδοση πατουσα οκ και το εγκαθιστουσε χωρις να κλεισω το κινητο επαιζε μια χαρα μετα κλεινω το κινητο, απουσιαζε παλι κλασσικα, το ξαναεγκαθιστω απο το titanium, το κανω uninstall, και το κατεβαζω απο το sam apps αυτη τη φορα μολις ανοιγα το κινητο και πηγαινα να το το τρεξω μου εβγαζε fc λεω δεν γ@μιεται ενα παιχνιδι ειναι μετα παω να επαναφερω το allshare μεσω kitchen μαζι με το thinkfree που το ειχα ξεχασει κανω τα την εγκατασταση μεσω cwm το thinkfree μπαινει κανονικα το allshare τιποτα δοκιμαζω μετα μεσω afterburner παλι τιποτα εστειλα μηνυμα και στο xda αλλα 1-2 που μου απαντησαν δεν ξεραν το μονο καλο σε αυτη την εκδοση που ειδα ειναι η πολυ καλη αυτονομια που ειχε λογω JPE πιστευω υπηρχε ενα προβλημα με την αυτοματη φωτεινοτητα γιατι σχεδον συνεχεια ηταν στο τερμα χαμηλο και ηταν πολυ κουραστικο, ειπαμε οικονομια αλλα μην το ξεφτυλισουμε κιολας... μετα απο ολα αυτα ειπα να δοκιμασω την εναλλακτικη εκδοση που εδινε για JS3 αμα ειχαμε fc, αλλα την ειχε αφαιρεσει απο την κουζινα :mad: μιας και ολα λειτουργουσαν τελεια μαλλον... :rolleyes: θα δωσω αλλη μια ευκαιρεια λεω στον Σουηδο... κατεβαζω την JPY WIPE με JPE παλι μοντεμ, και speedmod kernel αυτονομια το ιδιο καλη, και το προβλημα με την αυτοματη φωτεινοτητα υπηρχε και εδω, μαλλον ηταν θεμα του κερνελ επαναφερω τα προγραμματα παλι με titanium ολα καλα, κλεινω την συσκευη, την ξανα ανοιγω, λειπει παλι το asphalt μετα παω να το κατεβασω παλι απο το sam apps αλλα δεν υπηρχε ουτε αυτο!!! ε αντε και γ@μησου λεω, πολυ ασχοληθηκα και εβαλα την στοκ JS3 τωρα ειμαι με JS3 την εχω μονταρει οπως θελω root κτλ, λειτουργει τελεια και απο τις 19:00 που ημουν στο 92% μεχρι τωρα με 10 λεπτα κλησεις και 5-10 λεπτα σκαλισμα δεν μου εχει πεσει ουτε 1%!!! βλεπω να εχει σκαλωσει κανενας sensor βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...:lol::lol: αυτα ειχα να σας πω φιλοι, ειχα μερες να γραψω αλλα επανορθωσα :p custom rom δεν νομιζω να ξαναβαλω, ισως μονο αμα βγει η ginger στοκ και ξερο ψωμι :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) Αν το έχει σε Debug Mode On μπορεί να βάλει τον υπολογιστή να τρέχει συνεχώς την εντολή "adb reboot recovery" και έχοντας το συνδεμένο στη USB να το εκκινήσει. Ίσως είναι τυχερός και πριν κρασάρει τρέξει η εντολή και να ξεκινήσει σε recovery mode. ;) Έτσι το έκανε το παιδί που αναφέρω εδώ Μπορεί να δοκιμάσει και την λύση με το σεσουάρ. Εμένα έτσι μπήκε σε download mode. @fandango δυστυχώς δεν είναι η ίδια περίπτωση, στον Golden_Jackal βγαίνει η οθόνη του "soft brick", του "απαλού τούβλου" θα έλεγα... http://i1131.photobucket.com/albums/m554/myebaystuff1/SamsungGalaxySoftBrik.jpg η οποία μόνο με jig φεύγει... @gusmin Θα το δοκιμάσουμε κι αυτό, αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες :) Kαι να προσθέσω ότι δεν είχε τα 3 κουμπιά εξ'αρχής, το τούβλο έγινε πάνω σ'αυτή τη διαδικασία. Edited January 24, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 αυτα ειχα να σας πω φιλοι, ειχα μερες να γραψω αλλα επανορθωσα :p custom rom δεν νομιζω να ξαναβαλω, ισως μονο αμα βγει η ginger στοκ και ξερο ψωμι :D κι εγω κατα καιρους διαφορες rom που εβαζα στις συσκευες που ειχα παντοτε στο τελος γυρνουσα στην μαμα...ωραια ολα αυτα τα "επιπλεον" που μπορεις να κανεις με τη καθε ρομ που βαζεις..στην αρχη ειδικα χαιρεσαι παρα πολυ αλλα θεωρω οτι τη σταθεροτητα μιας stock ρομ δυσκολα την βρισκεις αλλου...στις περισσοτερες ρομ παντα ολο και κατι δεν θα δουλευει καλα (αυτο μπορει να μην το καταλαβαινεις αλλα με το καιρο τα βλεπεις τα προβληματακια)...εαν εισαι λοιπον απο εκεινους που θελουν να δουλευουν ολα ρολοϊ (οπως εγω :)) τοτε δυσκολα φευγεις απο stock... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 @gusmin Θα το δοκιμάσουμε κι αυτό, αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3405496#post3405496 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Μια ερωτηση προς τον Tyxerakias. Διαβαζοντας το πρωτο θεμα με τον τροπο που γραφεις πως περναμε τα "Επίσημα Ελληνικά firmwares για το Galaxy S (XWJM2/5)" και το "Oλλανδικό/Ευρωπαϊκό Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS3)" διαπιστωσα μια διαφορα που ομως δεν καταλαβαινω αν αλλαζει τα πραγματα στην ολη διαδικασια. Τι εννοω: Στο κομματι "Επίσημα Ελληνικά firmwares για το Galaxy S (XWJM2/5)" γραφεις πως κανουμε ταυτοχρονα Re-partition και φλασαριμα του firmware, ενω στο κομματι "Oλλανδικό/Ευρωπαϊκό Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS3)" γραφεις πρωτα πως πρεπει να κανουμε Re-partition και αφου βγαλουμε μπαταρια να προχωρισουμε στο φλασαρισμα. Ποια η διαφορα στους δυο τροπους; Δεν μπορει καποιος να κανει στην JS3 ταυτοχρονα με το φλασαρισμα και Re-partition; 'Η μηπως αν δεν γινει ταυτοχρονα ειναι πιο ασφαλες; Φανταζομαι πως ειναι κοινη απορια, ειδικα σε ανθρωπους που ξεκινουν να κανουν πρωτη φορα τη διαδικασια - οπως εγω - και μπερδευονται. Επισης στην JS3 στο τελος του πρωτου βηματος γραφεις: "Στο Οdin πάτα "Reset", και ξε-τικαρε το "re-partition" κουτί". Πρωτα παταμε Reset και μετα ξετικαρουμε το re-partition ή ξετικαρουμε και μετα παταμε Reset ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Μια ερωτηση προς τον Tyxerakias. Διαβαζοντας το πρωτο θεμα με τον τροπο που γραφεις πως περναμε τα "Επίσημα Ελληνικά firmwares για το Galaxy S (XWJM2/5)" και το "Oλλανδικό/Ευρωπαϊκό Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS3)" διαπιστωσα μια διαφορα που ομως δεν καταλαβαινω αν αλλαζει τα πραγματα στην ολη διαδικασια. Τι εννοω: Στο κομματι "Επίσημα Ελληνικά firmwares για το Galaxy S (XWJM2/5)" γραφεις πως κανουμε ταυτοχρονα Re-partition και φλασαριμα του firmware, ενω στο κομματι "Oλλανδικό/Ευρωπαϊκό Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS3)" γραφεις πρωτα πως πρεπει να κανουμε Re-partition και αφου βγαλουμε μπαταρια να προχωρισουμε στο φλασαρισμα. Ποια η διαφορα στους δυο τροπους; Δεν μπορει καποιος να κανει στην JS3 ταυτοχρονα με το φλασαρισμα και Re-partition; 'Η μηπως αν δεν γινει ταυτοχρονα ειναι πιο ασφαλες; Φανταζομαι πως ειναι κοινη απορια, ειδικα σε ανθρωπους που ξεκινουν να κανουν πρωτη φορα τη διαδικασια - οπως εγω - και μπερδευονται. Επισης στην JS3 στο τελος του πρωτου βηματος γραφεις: "Στο Οdin πάτα "Reset", και ξε-τικαρε το "re-partition" κουτί". Πρωτα παταμε Reset και μετα ξετικαρουμε το re-partition ή ξετικαρουμε και μετα παταμε Reset ; Nαι φαντάζομαι ότι μπορείς να το κάνεις και με τους 2 τρόπους. Ο "τμηματικός" τρόπος είναι ο τρόπος που προτείνει αυτός που έφτιαξε τα αρχεία για flash με Οdin, και τον θεωρεί πιο "καθαρό" τρόπο. Και νομίζω τον γράφει έτσι για να αποφύγουν το repartition αυτοί που έχουν ήδη partition table από 512.pit (που είναι όλοι από την JM1 και μετά), γιατί τα συνεχόμενα repartitions λέει ότι δεν κάνουν καλό στη μνήμη της συσκευής (αν και αυτό απευθύνεται στους flash-maniacs που αναβαθίζουν μια φορά τη μέρα). Είμαι αρκετά σίγουρος ότι και όλο μαζί να το κάνεις, όπως είχα γράψει για το Eclair, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο για το Reset, απλά καθαρίζει τις τιμές, δεν κάνει κάτι άλλο... δοκίμασε χωρίς τηλέφωνο και δες :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OniBocho Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 http://i1131.photobucket.com/albums/m554/myebaystuff1/SamsungGalaxySoftBrik.jpg η οποία μόνο με jig φεύγει... @gusmin Θα το δοκιμάσουμε κι αυτό, αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες :) Kαι να προσθέσω ότι δεν είχε τα 3 κουμπιά εξ'αρχής, το τούβλο έγινε πάνω σ'αυτή τη διαδικασία. Όταν μου συνέβη αυτό, επανέφερα το τηλέφωνο σε download mode, βγάζοντας την μπαταρία, κρατώντας τα κουμπιά πατημένα και βάζοντας ξανά την μπαταρία όσο κρατούσα τα vol. down + home + power buttons. Παρόλο που κι εγώ νόμιζα πως θα χρειαστώ jig, εν τέλει λειτούργησε. Μην απελπίζεστε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καταλαβα! Σ'ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ειμαι για φλασαρισμα αυριο μεθαυριο! :) Βεβαια με απασχολει το θεμα να βρω την JPH που δινει επισημα αυτη τη στιγμη η Samsung στην Ελλαδα, ωστε να μπορω να γυρισω προς τα πισω αν χρειαστει. Μηπως ξερεις που μπορω να την βρω; Επισης για την JS3 δεν χρειαζεται να κανουμε αυτο που γραφεις για τις ελληνικες: "Τώρα πληκτρολόγησε *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα που γράφει το ρολόι πάνω δεξιά σε 24ωρο φόρματ... αν δηλαδή είναι 4:15 μμ, γράφεις *#272*1615# . Θα βγεί τότε μια λίστα με κωδικούς 3ων γραμμάτων. ΑΝ έβαλες το JM2, διάλεξε COS, αν έβαλες το JM5 διάλεξε το EUR, και μετά πάτα install. Το τηλέφωνο θα κάνει reboot, και θα έχει το επίσημο ελληνικό firmware." Αλλα μαλλον επειδη ειναι Ολλανδικη δεν θα μας δινει στη λιστα το EUR [που ημουν στην 2.1 εγω - δεν ξερω αν αλλαξε στην 2.2]. Κατι ομως γραφεις για την επιστροφη απο 2.2.1/2.2 σε 2.1 οτι δημιουργει προβληματα ή κανω λαθος; Αν θελησει καποιος να το σεταρει οπως οταν το πηρε και κανει downgrade με repartition που τα καθαριζει ολα τι προβλημα να βγαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καταλαβα! Σ'ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ειμαι για φλασαρισμα αυριο μεθαυριο! :) Βεβαια με απασχολει το θεμα να βρω την JPH που δινει επισημα αυτη τη στιγμη η Samsung στην Ελλαδα, ωστε να μπορω να γυρισω προς τα πισω αν χρειαστει. Μηπως ξερεις που μπορω να την βρω; Επισης για την JS3 δεν χρειαζεται να κανουμε αυτο που γραφεις για τις ελληνικες: "Τώρα πληκτρολόγησε *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα που γράφει το ρολόι πάνω δεξιά σε 24ωρο φόρματ... αν δηλαδή είναι 4:15 μμ, γράφεις *#272*1615# . Θα βγεί τότε μια λίστα με κωδικούς 3ων γραμμάτων. ΑΝ έβαλες το JM2, διάλεξε COS, αν έβαλες το JM5 διάλεξε το EUR, και μετά πάτα install. Το τηλέφωνο θα κάνει reboot, και θα έχει το επίσημο ελληνικό firmware." Αλλα μαλλον επειδη ειναι Ολλανδικη δεν θα μας δινει στη λιστα το EUR [που ημουν στην 2.1 εγω - δεν ξερω αν αλλαξε στην 2.2]. Κατι ομως γραφεις για την επιστροφη απο 2.2.1/2.2 σε 2.1 οτι δημιουργει προβληματα ή κανω λαθος; Αν θελησει καποιος να το σεταρει οπως οταν το πηρε και κανει downgrade με repartition που τα καθαριζει ολα τι προβλημα να βγαλει; Εγω εχτες απο 2.2.1 JPY εβαλα 2.1 JM9 χωρις κανενα προβλημα...Με repartition. Βεβαια μετα ξανα φλασαρα σε Doc rom αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :p Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Βεβαια με απασχολει το θεμα να βρω την JPH που δινει επισημα αυτη τη στιγμη η Samsung στην Ελλαδα, ωστε να μπορω να γυρισω προς τα πισω αν χρειαστει. Μηπως ξερεις που μπορω να την βρω; Την εχω εγω. Αν δε την βρεις καπου πες μου να στην ανεβασω αυριο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 θυμαται κανεις ποια ηταν η πρωτη ρομ του doc 2.2.1 με τον kernel της samsung ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cello Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Όταν μου συνέβη αυτό, επανέφερα το τηλέφωνο σε download mode, βγάζοντας την μπαταρία, κρατώντας τα κουμπιά πατημένα και βάζοντας ξανά την μπαταρία όσο κρατούσα τα vol. down + home + power buttons. Παρόλο που κι εγώ νόμιζα πως θα χρειαστώ jig, εν τέλει λειτούργησε. Μην απελπίζεστε ακόμα. Μία από τα ίδια αδελφέ! Έκανα το ίδιο και την 7η-8η φορά έπαιξε! ... από τη στιγμή που υπάρχει download mode, βεβαίως βεβαίως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής: Για να περάσω darkys, θα χρειαστώ την 2e η οποία όμως δε δουλεύει με τίποτα στο δικό μου galaxy. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής: Για να περάσω darkys, θα χρειαστώ την 2e η οποία όμως δε δουλεύει με τίποτα στο δικό μου galaxy. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει? Υπάρχει. Περνάς ένα custom kernel από xda το οποίο είναι prerooted, έχει την recovery 2e και cwm. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Φλασάρεις μόνο τον kernel χωρίς κάτι άλλο? Μαζί με τη rom φλασάρεις ξανά και τον kernel? O SpeedMod Froyo κάνει για τη δουλειά που θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Την εχω εγω. Αν δε την βρεις καπου πες μου να στην ανεβασω αυριο... :) Ναι αν μπορεις ανεβασε την, γιατι φανταζομαι θα την ψαχνουν κι αλλοι εδω μεσα σαν εμενα. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Φλασάρεις μόνο τον kernel χωρίς κάτι άλλο? Μαζί με τη rom φλασάρεις ξανά και τον kernel? O SpeedMod Froyo κάνει για τη δουλειά που θέλω? Ο speedmod κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλεις. Διάβασε τις οδηγίες στη σελίδα του kernel. Αν η rom σου είναι συμβατή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φλασάρεις με odin τον kernel ως pda χωρίς repartition. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Για να μπει το recovery2e νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος ειναι το cf root από xda. Δοκίμασα χθες τον τρόπο από την αρχική σελίδα και κόλλησε το τηλεφωνο (αν και ειχαν γίνει copy όλα τα αρχεία) και το τηλ ηθελε φλασαρισμα... Mε cf root και odin το τηλ γινεται root και εγκαθισταται το recovery2e μεσα σε 10 secs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Για να μπει το recovery2e νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος ειναι το cf root από xda. Δοκίμασα χθες τον τρόπο από την αρχική σελίδα και κόλλησε το τηλεφωνο (αν και ειχαν γίνει copy όλα τα αρχεία) και το τηλ ηθελε φλασαρισμα... Mε cf root και odin το τηλ γινεται root και εγκαθισταται το recovery2e μεσα σε 10 secs. Εχει δικιο, με cf root το εκανα κι εγω με οdin χωρις reparticion και pit, σκετο το pda! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsol Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 παιδια καλημερα!πωσ μπορω να αλλαξω απο KOR σε CΟS σε SAMSUNG GALAXY S???Δοκιμασα με αστερακια διεση κ την ωρα μ βγαζει τις επιλογες, επιλεγω το COS κανει reboot κ οταν ανοιγει παταω να δω αν αλλαξε κ ειναι αποθηκευμενο παλι το KOR αλλα δειχνει ελληνικα.εχω εκδοση PDA I9000 XWJM2- PNONE I9000XXJM1 KAI CSC I9000OXXJM1.Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Υπάρχει. Περνάς ένα custom kernel από xda το οποίο είναι prerooted, έχει την recovery 2e και cwm. Φλασάρεις μόνο τον kernel χωρίς κάτι άλλο? Μαζί με τη rom φλασάρεις ξανά και τον kernel? O SpeedMod Froyo κάνει για τη δουλειά που θέλω? Ο speedmod κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλεις. Διάβασε τις οδηγίες στη σελίδα του kernel. Αν η rom σου είναι συμβατή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φλασάρεις με odin τον kernel ως pda χωρίς repartition. Για να μπει το recovery2e νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος ειναι το cf root από xda. Δοκίμασα χθες τον τρόπο από την αρχική σελίδα και κόλλησε το τηλεφωνο (αν και ειχαν γίνει copy όλα τα αρχεία) και το τηλ ηθελε φλασαρισμα... Mε cf root και odin το τηλ γινεται root και εγκαθισταται το recovery2e μεσα σε 10 secs. Ο ποιο εύκολος και failsafe τρόπος είναι περνώντας έναν custom kernel (speedmod). ο Speedmod ΔΕΝ περιέχει το recovery2e, απλά σου δίνει την δυνατότητα να επιστρέψεις στο recovery που ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. Είτε αυτό λέγεται Recovery 2e ή Recovery3e. Για να βάλετε ένα custom rom ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Recovery 2e, Χρειάζεστε Clockwork MOD Recovery (CWM). Και αυτό σας το δίνει ο custom kernel. Μπλέξατε τα μπούτια σας ελπίζω να τα ξέμπλεξα λίγο :lol: παιδια καλημερα!πωσ μπορω να αλλαξω απο KOR σε CΟS σε SAMSUNG GALAXY S???Δοκιμασα με αστερακια διεση κ την ωρα μ βγαζει τις επιλογες, επιλεγω το COS κανει reboot κ οταν ανοιγει παταω να δω αν αλλαξε κ ειναι αποθηκευμενο παλι το KOR αλλα δειχνει ελληνικα.εχω εκδοση PDA I9000 XWJM2- PNONE I9000XXJM1 KAI CSC I9000OXXJM1.Ευχαριστω εκ των προτερων!! Γιατί τι θα αλλάξει? ... Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsol Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 δεν μου αναγνωριζει το kies να κανω update στο κινητο γιαυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 παιδια καλημερα!πωσ μπορω να αλλαξω απο KOR σε CΟS σε SAMSUNG GALAXY S???Δοκιμασα με αστερακια διεση κ την ωρα μ βγαζει τις επιλογες, επιλεγω το COS κανει reboot κ οταν ανοιγει παταω να δω αν αλλαξε κ ειναι αποθηκευμενο παλι το KOR αλλα δειχνει ελληνικα.εχω εκδοση PDA I9000 XWJM2- PNONE I9000XXJM1 KAI CSC I9000OXXJM1.Ευχαριστω εκ των προτερων!! οταν λες πατας να δεις αν αλλαξε τι πατας δηλαδη?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 δεν μου αναγνωριζει το kies να κανω update στο κινητο γιαυτο.. Διάβασε τους οδηγούς.... hint: KIES PATCHER Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts