Prattein_Aloga Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Κάνε το παρακάτω, χρειάζεσαι τον root explorer, μπες εκεί... Sdcard-sgs tools, θα δείς εκεί μέσα το gallery3d.apk, copy, και paste στον φάκελο system-apps, και μετά κάντο instal από εκεί, μπορεί να σου πει ότι δεν μπορεί να το κάνει εγκατάσταση αλλά μην δώσεις σημασία, κάνε και ένα restart και λογικά θα είναι οκ. Αν σου λέει στον root explorer ότι δεν μπορεί να κάνει το paste άλλαξε πατώντας το το παραθυράκι του mount πάνω πάνω στον root explorer Sent from Galaxy ! Μολις το εκανα, αλλα δεν.... Μoυ εβγαλε πως δεν εγκατασταθηκε, αλλα μετα το restart παλι το ιδιο, δεν υπαρχει πουθενα. Παλι καλα βεβαια που δεν την χρησιμοποιω γιατι προτιμω το just pictures, αλλα ετσι δεν μπορω να βαλω wallpaper στην lockscreen. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μολις το εκανα, αλλα δεν.... Μoυ εβγαλε πως δεν εγκατασταθηκε, αλλα μετα το restart παλι το ιδιο, δεν υπαρχει πουθενα. Παλι καλα βεβαια που δεν την χρησιμοποιω γιατι προτιμω το just pictures, αλλα ετσι δεν μπορω να βαλω wallpaper στην lockscreen. χμμ, ξανακάνε την διαδικασία, αλλά τώρα σβήσε τα apk και odex του gallery από το system-apps και κάνε copy ~ paste και τα 2 από το sgs tools Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 με μενα κανεις?ειμαι με το χερι στο generate... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) @mantzaros: Τα έχω αφαιρέσει και τα 4 και δεν είδα πουθενά πρόβλημα. Επίσης μπορείτε πριν να φλασάρετε το zip να βγάλετε μερικά apks και σε darkyy και σε άλλες roms. Είναι μια διαδικασία που κάνω συνέχεια, απο τότε που είχα και htc. Εδώ βέβαια υπάρχει το kitchen και είναι πιο κυριλλέ :) @Prattein-Aloga: Εγώ το job manager που προσπάθησα να επαναφέρω, με ένα απλό copy το apk στο /system/app έγινε. Χωρίς να διαλέξω εγκατάσταση κτλ. Πήγε κανονικά στο system/app; Το βλέπεις; Edited January 8, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 θελω να παρω backup τον /efs αλλα δεν εχω adb λογο linux Θα εχω το ιδιο αποτελεσμα αν εκτελεσω τις εντολες μεσω ConnectBot? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δεν δουλεύει το androidsdk με linux; Το κατέβασες; Αλλιώς κάνε με connectbot, βασικά συνήθως με terminal emulators. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 guys καλημερα ειπα και γω να μαγειρεψω λιγο αλλα ποια απο τα apps δε χρειαζονται ωστε να μη τρωνε τσαμπα πορους?ξερει κανεις? wipereceiver google feedback screen capture html viewer χρειζονται πουθενα? επεισης ποιο απο τα θεματα ειναι το πιο κοντινο στου darky?αυτο το μαυρο με τα πρασινα φωσφοριζε με τρελενει που εχειΑπο τα 4 εχω βαλει wipereciever και screen capture (δεν ξερω αν χωρις αυτο θα δουλεψει το combo home/back button) Και αν δεις 2 page πισω εχω δωσει Link με το stock darky theme v8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Θα κατσω να κανω την διαδικασια τωρα. :) Τελικα ποιο απο τα 2 κερνελ του hardcore να βαλω παιδια? Και το theme του V8 που λες απο πανω πως το βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Θα κατσω να κανω την διαδικασια τωρα. :) Τελικα ποιο απο τα 2 κερνελ του hardcore να βαλω παιδια? Και το theme του V8 που λες απο πανω πως το βαζω? 1)2-3ις σελιδες πισω εχει αναφερθει 2)Απλως πετας το zip στην internal sd και κανεις install απο CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Επίσης τους kernels μπορείτε εύκολα να τους φλασάρετε με το odin,όταν βγαίνουν και σε τετοια έκδοση, χωρίς repartition και διαλέγοντας μόνο το αρχείο ως pda. Ακόμα πιο εύκολα,αντί να μπειτε σε cwm, το ίδιο zip το επιλέγουμε στο προγραμμα sgs kernel flasher απο το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ρε παιδια το Barcode scanner σας δουλευει κανονικα?...εμενα συνεχεια μου βγαζει FC....δοκιμασα να το κανω install μεσω sgs tools απο sytem και παλι τα ιδια.Kατα τα λοιπα το κινητο με kitchen doc (kernel K21I) και dakry theme πεταει. Οποιος μπορει ας μου στειλει σε pm 2 links με οδηγιες και download του Quake 3 android και του Βrother in Arms 2. :O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 χμμ, ξανακάνε την διαδικασία, αλλά τώρα σβήσε τα apk και odex του gallery από το system-apps και κάνε copy ~ paste και τα 2 από το sgs tools Sent from Galaxy ! @Prattein-Aloga: Εγώ το job manager που προσπάθησα να επαναφέρω, με ένα απλό copy το apk στο /system/app έγινε. Χωρίς να διαλέξω εγκατάσταση κτλ. Πήγε κανονικά στο system/app; Το βλέπεις; Δυστυχως ουτε αυτο επιασε.. Το θεμα ειναι πως οντως υπαρχει στο system/app αλλα για καποιον λογο η συσκευη δεν το βλεπει ως εφαρμογη... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Stinger το widged της SetCPU στην αρχικη οθονη μπορει να δειχνει τιποτα πληροφοριες η δεν γινεται ? Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δυστυχως ουτε αυτο επιασε.. Το θεμα ειναι πως οντως υπαρχει στο system/app αλλα για καποιον λογο η συσκευη δεν το βλεπει ως εφαρμογη... Κάνε μια αναζήτηση στο xda για το gallery3d.apk και κατέβασε το μήπως και δουλέψει έτσι... Edit Επίσης δοκίμασε να σβήσεις ένα φάκελο ονόματι cooliris στο dbdata από root explorer και ξαναδοκίμασε Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 θελω να παρω backup τον /efs αλλα δεν εχω adb λογο linux Θα εχω το ιδιο αποτελεσμα αν εκτελεσω τις εντολες μεσω ConnectBot? Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστη η διαδικασια αλλα εγω εκανα αυτο: Με τον root explorer εκανα copy τον efs στην sd και μετα μεσω usb ενα backup στο pc. Παράθεση KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστη η διαδικασια αλλα εγω εκανα αυτο: Με τον root explorer εκανα copy τον efs στην sd και μετα μεσω usb ενα backup στο pc. ο πιο σωστος και απλος τροπος νομιζω ;) με τον ιδιο τροπο το εχω κανει κι εγω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Δυστυχως ουτε αυτο επιασε.. Το θεμα ειναι πως οντως υπαρχει στο system/app αλλα για καποιον λογο η συσκευη δεν το βλεπει ως εφαρμογη... Είναι bug του sgs tools Εγώ το είχα πάθει με τον touchwiz και επειδή δεν είχα άλλον launcher αναγκάστηκα να ξανά φλασάρω. Sent from my turbocharged galaxy using tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Κάνε μια αναζήτηση στο xda για το gallery3d.apk και κατέβασε το μήπως και δουλέψει έτσι... Edit Επίσης δοκίμασε να σβήσεις ένα φάκελο ονόματι cooliris στο dbdata από root explorer και ξαναδοκίμασε Sent from Galaxy ! Είναι bug του sgs tools Εγώ το είχα πάθει με τον touchwiz και επειδή δεν είχα άλλον launcher αναγκάστηκα να ξανά φλασάρω. Sent from my turbocharged galaxy using tapatalk Παλι τιποτα. Και δεν αξιζει να ξαναφλασαρω μονο και μονο για το lockscreen wallpaper, οποτε το αφηνω ετσι προς το παρον... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Δοκιμασα και την κουζινα σημερα.....αρκετα καλη..!!!...θα την κρατησω μεχρι να βγει η νεα darky....???? μια βοηθεια...κατα λαθος μετακινησα μια sortcut εφαρμογης στο κεντρικο (απο τα 3) πληκτρα του adw launcher ...με αποτελεσμα δεν μπορω να δω τις εφαρμογες μου....πως διορθωνετε...??? Edited January 8, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Stinger το widged της SetCPU στην αρχικη οθονη μπορει να δειχνει τιποτα πληροφοριες η δεν γινεται ? Σου δείχνει Mhz και θερμοκρασία, και μπορείς να ρυθμίσεις και το update Interval Παλι τιποτα. Και δεν αξιζει να ξαναφλασαρω μονο και μονο για το lockscreen wallpaper, οποτε το αφηνω ετσι προς το παρον... Πέτρο δεν μου έχει ξανατύχει αυτό, βασικά όντως είχες το σωστό gallery από την κουζίνα, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα NOWIPE rom χωρίς καθόλου εφαρμογές μέσα και να το φλασάρεις από πάνω :) problem solved Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Την εβαλα και γω την κουζινα! Εβαλα και το θεμα του darky και αλλαξα το εικονιδιο της μπαταριας με τον οδηγο του Stinger ΕΔΩ. Εβαλα και το setcpu πυ ειχα προβλημα πριν και ολα μια χαρα. Και τωρα περιμενω να δω πως θα παει.... :) Ps: Προσπαθησα με sgs tools να αλλαξω το fingerprint στο market για να βλεπω και τα επιπληρωμης αλλα δε δουλεψε. Μπορει καποιος να μου πει καποιον αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Την εβαλα και γω την κουζινα! Εβαλα και το θεμα του darky και αλλαξα το εικονιδιο της μπαταριας με τον οδηγο του Stinger ΕΔΩ. Εβαλα και το setcpu πυ ειχα προβλημα πριν και ολα μια χαρα. Και τωρα περιμενω να δω πως θα παει.... :) Ps: Προσπαθησα με sgs tools να αλλαξω το fingerprint στο market για να βλεπω και τα επιπληρωμης αλλα δε δουλεψε. Μπορει καποιος να μου πει καποιον αλλο τροπο? Επειδή είχα προβλήματα στο παρελθόν με το market access/market enabler, χρησιμοποιώ αυτό και παίζει μια χαρά! ΥΓ. Εύκολο δεν ήταν να αλλάξεις το εικονίδιο της μπαταρίας? :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Επειδή είχα προβλήματα στο παρελθόν με το market access/market enabler, χρησιμοποιώ αυτό και παίζει μια χαρά! ΥΓ. Εύκολο δεν ήταν να αλλάξεις το εικονίδιο της μπαταρίας? :) Ναι ηταν οντως πολυ ευκολο! Το μονο που εχει να κανει καποιος ειναι να ακολουθησει τις οδηγιες οπως τις εχεις γραψει και δε προκειτε να κολησει καπου. Μπραβο φιλε σ'ευχαριστω για τους αναλυτικους σου αδηγους! :) Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι μετα το reboot μου ειχε σβηστει ο google λογαριασμος μου τον οποιο τον ξαναπερασα και ολα κομπλε. Thanks και για το app θα το δοκιμασω... ΥΓ: Αφου αλλαξω παροχο για να δω τα paid apps μετα πρεπει να ξαναλαξω στο ελληνικο ή δεν υπαρχει προβλημα να παραμεινει? Edited January 8, 2011 by THV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 ΥΓ: Αφου αλλαξω παροχο για να δω τα paid apps μετα πρεπει να ξαναλαξω στο ελληνικο ή δεν υπαρχει προβλημα να παραμεινει? Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εξάλου στο reboot θα γυρίσει στο default οπότε όταν το ξαναχρειαστείς το ξαναενεργοποιείς Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Στον πολύ καλό οδηγό για την κατανάλωση μπαταρίας το: 8. Το Νέο Gallery 3D της samsung έχει γνωστό πρόβλημα κατανάλωσης μπαταρίας. Οι περισσότεροι chefs έχουν βάλει την καινούργια έκδοση χωρίς το bug στις custom roms αλλά εάν είστε με stock ή δεν είστε σίγουροι τότε: SGS tools --> upgrade stock apps --> modded 3D gallery (root) ισχύει και για το Froyo 2.2. ελληνικό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts