gotthard Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Άντε γιατί έχω κέφια που είναι Παρασκευή αν και το έχουμε ξαναδώσει, ξέχνα ότι swype περνούσες μέχρι τώρα, ότι ρομ και να βάλεις, με ή χωρίς swype περνάς αυτό απόCWM και τέλος αφού σε βρίσκω λοιπόν κεφάτο (μάλλον έξοδο θα έχει σήμερα) πές μου γιατί μπερδεύτηκα πως κάνω την εγκατάσταση? με μπέρδεψε ο metainfo φάκελος. Ευχαριστώ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 αφού σε βρίσκω λοιπόν κεφάτο (μάλλον έξοδο θα έχει σήμερα) πές μου γιατί μπερδεύτηκα πως κάνω την εγκατάσταση? με μπέρδεψε ο metainfo φάκελος. Ευχαριστώ:D χαχ:lol: Από το clockwork mod recovery ντε! (CWM!) Είναι το recovery με τις περισσότερες επιλογές να στο πω έτσι απλά, το αναβαθμισμένο. Το έχεις ή έχεις το απλό? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει και δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, το τηλέφωνό μου είχε official μόνο την πρώτη μέρα που αγοράστηκε :) Το screenoff Προφιλ στο Setcpu κάνει μεγάλη διαφορά σε όποιον το έχει βάλει (αν προσέξεις τα ποστς ;)) οπότε για μένα αν θες ψάξου! Η βάλε doc's kitchen που την φτιάχνεις όπως θες εσύ να τελειώνεις... :) Πολύ κοντά σε stock έκδοση χωρίς bloatware και περιττά apps! Θες theme? περνάς δεν θες? το αφήνεις έτσι :) Οι επιλογές πολλές! Θα του περασω μια παλιοτερη εκδοση του setcpu να δω αν θα δουλεψει...:) Μη με ψηνεις τωρα με την doc's kitchen. Ειχα πορωθει οταν του ειχα περασει την darky αλλα ειχα μεγαλο θεμα με την μπαταρια του. Και ειπα να κατσω με την official. Εχει τετοιο προβλημα του doc? Επισης ποιο kernel, modem κτλ προτινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 χαχ:lol: Από το clockwork mod recovery ντε! (CWM!) Είναι το recovery με τις περισσότερες επιλογές να στο πω έτσι απλά, το αναβαθμισμένο. Το έχεις ή έχεις το απλό? ούτε το απλό ούτε το super. Βασικά πρώτη φορά το ακούω (μάλλον το βλέπω):ninja: κιόλας. Για να μήν σε πρήζω δώσε μου μία κατεύθυνση που να ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Θα του περασω μια παλιοτερη εκδοση του setcpu να δω αν θα δουλεψει...:) Μη με ψηνεις τωρα με την doc's kitchen. Ειχα πορωθει οταν του ειχα περασει την darky αλλα ειχα μεγαλο θεμα με την μπαταρια του. Και ειπα να κατσω με την official. Εχει τετοιο προβλημα του doc? Επισης ποιο kernel, modem κτλ προτινεις? Σήμερα πρέπει να τα είπα καμιά 10αριά φορές αυτά! Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα το kitchen. Κερνελ προτείνω του hardcore, για πολλούς λόγους που δεν θα ξαναγράψω:p Modem φυσικά αφήνεις της JPY δεν υπάρχει λόγος να βάλεις παλιότερο όλα παίζουν τέλεια με αυτό. Εφαρμογές/πληκτρολόγια κτλ κατά βούληση.. αυτό είναι το καλό της Kitchen ! ούτε το απλό ούτε το super. Βασικά πρώτη φορά το ακούω (μάλλον το βλέπω):ninja: κιόλας. Για να μήν σε πρήζω δώσε μου μία κατεύθυνση που να ψάξω. Λοιπόν εν συντομία, κατέβασε από το rom manager, άνοιξέ το πάνω πάνω σου γράφει Flash clockworkmod recovery. Το πατάς διαλέγεις το μοντέλο σου, και σε ρωτάει μετά flash now? του λές ναι, μπαίνει σε recovery και από εκεί διαλέγεις flash (ή install? δεν θυμάμαι) update.zip (προσοχή ίσως χρειαστεί να το τρέξεις 2 φορές αυτό μέχρι να σε βάλει στο recovery με τα πράσινα γράμματα!) Με το που θα μπεις στο Clockworkmod recovery (το λέει πάνω πάνω θα το καταλάβεις) διαλέγεις install zip from a file, choose zip και διαλέγεις το Swype.zip που κατέβασες. Μόλις τελειώσει τέλος. ΌΛΑ αυτά εάν έχεις 2ε recovery. Εάν έχεις 3ε recovery θέλει άλλη διαδικασία για να γυρίσεις σε 2ε recovery πρώτα και μετά CWM. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδιά σήμερα πήρα ένα μικρό βάπτισμα πυρός, καθώς δοκίμασα να κάνω δεύτερη φορά σήμερα rom backup με το rom manager, κι ενώ την πρώτη φορά με πήγε κανονικά, τη δεύτερη φορά, μετά απο λίγη ώρα το ξαναέκανα, κόλλησε στην samsung logo screen. Ούτε σε recovery έμπαινε. Αλλά πήγα στο samfirmwares, κατέβασα το JPY, μπήκα σε download mode, odin και τέλος. Ουφ, μπορεί να θέλει 2-3 πράγματα να ξανακάνω, αλλά λίγο πήγα κι ήρθα, μιας και είναι η δεύτερη μέρα με το galaxy μου. Και δεν χάλασε σε kernel change πχ, έγινε σε κάτι θεωρητικά απλό και αυτοματοποιημένο. Πλέον backup μόνο όταν είμαι ήδη σε recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Επιτελους την βρηκα και την εβαλα στην κουζινα μου. Darkys v8 stock theme http://www.multiupload.com/MQXOD08XSO ...σε συνδιασμο με speedmode K12I ade geia..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδιά σήμερα πήρα ένα μικρό βάπτισμα πυρός, καθώς δοκίμασα να κάνω δεύτερη φορά σήμερα rom backup με το rom manager, κι ενώ την πρώτη φορά με πήγε κανονικά, τη δεύτερη φορά, μετά απο λίγη ώρα το ξαναέκανα, κόλλησε στην samsung logo screen. Ούτε σε recovery έμπαινε. Αλλά πήγα στο samfirmwares, κατέβασα το JPY, μπήκα σε download mode, odin και τέλος. Ουφ, μπορεί να θέλει 2-3 πράγματα να ξανακάνω, αλλά λίγο πήγα κι ήρθα, μιας και είναι η δεύτερη μέρα με το galaxy μου. Και δεν χάλασε σε kernel change πχ, έγινε σε κάτι θεωρητικά απλό και αυτοματοποιημένο. Πλέον backup μόνο όταν είμαι ήδη σε recovery. εχουν αναφερθει τετοια περιστατικα με τον rom manager και μαλιστα εισαι τυχερος που σου δουλευε ο συνδιασμος και μπηκες σε download mod!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Δεν τον ξηλώνεις εντελώς? Και σβήσε πάλι μέσα στο /dbdata αυτά που είπαμε ποιο πάνω. Το Plus αγορασμένο? Εάν ναι πας στο unlock βάζεις το code σου και τέλος :) Λοιπον εβγαλα ακρη τελικα μετα απο αρκετες δοκιμες. Απεγκατεστησα πληρως τον Launcher με το titanium, εσβησα τα αρχεια, τον επανεγκατεστησα και του εκανα restore ενα παλιοτερο backup που ειχα. Ολα ρολοι τωρα. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 εχουν αναφερθει τετοια περιστατικα με τον rom manager και μαλιστα εισαι τυχερος που σου δουλευε ο συνδιασμος και μπηκες σε download mod!!! Ναι, το διάβασα μετά οτι την πάτησαν και άλλοι έτσι. Είχα κάνει απο την αχή test για το αν δουλεύει. Και αν δεν μου δούλευε θα το ενεργοποιούσα. Καθώς πολύ σωστά το επισημαίνουν όλοι οι οδηγοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Λοιπον εβγαλα ακρη τελικα μετα απο αρκετες δοκιμες. Απεγκατεστησα πληρως τον Launcher με το titanium, εσβησα τα αρχεια, τον επανεγκατεστησα και του εκανα restore ενα παλιοτερο backup που ειχα. Ολα ρολοι τωρα. :) Χεχε χαίρομαι, τελικά άβυσσος η ψυχή του galaxy.. βρε μπας και θέλει γλυκόλογα για να παίξουν όλα με την πρώτη?:lol: edit. Νέο kitchen με theme support! hoho http://romkitchen.org/sgs_v1/ Edited January 7, 2011 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Λοιπον θα πω την ιστοριουλα μου για να κανω μετα μια ερωτηση καθως εχω ειλικρινα μπερδευτει. Λοιπον....Ειχα την stock 2.1(οχι καποια απο τις τελευταιες) και εβαλα αμεσως την 7 του darky(χωρις δλδ να βαλω πρωτα την stock jpy) Τωρα εχω την 7.7 Αυτο που θελω τωρα ειναι ενα clean installation της ρομ του Doc με το kitchen... Οι μισοι μου λενε οτι για να κανω clean installation πρεπει να περασω πρωτα την stock jpy, και αλλοι(συμπεριλαμβανομενου και του Doc) να βαλω απλα απο πανω την ρομ του doc. τι απο ολα ισχυει?Ποια αρχεια της 2.1 μπορει να εχουν παραμεινει? Ευχαριστω Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Αυτο που θελω τωρα ειναι ενα clean installation της ρομ του Doc με το kitchen... ΕυχαριστωΘα φτιαξεις μια rom kitchen WIPE....αφου την περασεις απο το menu του κινητου σου θα πας στις ρυθμισεις της sd και θα κανεις format την internal sd ωστε να σβηστουν και τα καταλοιπα (κανε backup οτι χρειαζεσαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Παιδιά μετά απο το παραπάνω πρόβλημά μου με το ROM Manager, και αφού μετά το odin έπρεπε να ξανακάνω root+CWM recovery flash, κόλλησα άσχημα στο τελευταίο. Με το rom manager δεν γινόταν flash, και manual απο την 2e recovery δεν έμπαινε, λόγω verification error στο zip της cwm recovery. Έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα, και η λύση είναι flash του speedmod kernel (ίσως και του voodoo να γίνεται) και μετά απο εκεί flash την τελευταία cwm recovery. Απλά διάβασα πως αυτό είναι προσωρινό και μετά ξαναγυρνάει σε stock, εγώ για να το αποτέψω φλάσαρα αμέσως την Kitchen rom μου που έχει ήδη speedmod. Και δούλεψε επιτέλους μετά απο πάρα πολύ ώρα. @what: Νομίζω πως με wipe data/cache και φλασάρισμα της kitchen rom σου δεν έχει κάτι λάθος να γίνει. Βασικά πρώτη φορά διαβάζω να βάλεις 2.1 και μετά kitchen 2.2. Εγώ έκανα αμέσως το άλμα και no problem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Λοιπον θα πω την ιστοριουλα μου για να κανω μετα μια ερωτηση καθως εχω ειλικρινα μπερδευτει. Λοιπον....Ειχα την stock 2.1(οχι καποια απο τις τελευταιες) και εβαλα αμεσως την 7 του darky(χωρις δλδ να βαλω πρωτα την stock jpy) Τωρα εχω την 7.7 Αυτο που θελω τωρα ειναι ενα clean installation της ρομ του Doc με το kitchen... Οι μισοι μου λενε οτι για να κανω clean installation πρεπει να περασω πρωτα την stock jpy, και αλλοι(συμπεριλαμβανομενου και του Doc) να βαλω απλα απο πανω την ρομ του doc. τι απο ολα ισχυει?Ποια αρχεια της 2.1 μπορει να εχουν παραμεινει? Ευχαριστω Ποιος έξυπνος σου είπε να περάσεις πρώτα stock jpy!!! duhh. Άκου φίλε μου στο Kitchen το ρομ που θα φτιάξεις διάλεξε το base σου να είναι wipe, το φλασαρεις από πάνω και είσαι έτοιμος. Η έκδοση wipe σημαίνει πως θα σου κάνει Hard reset (να στο πω έτσι ποιο απλά) πριν εγκατασταθεί οπότε είσαι κομπλέ. Δεν θα μείνει τίποτα απο 2.1 μέσα..φυσικά ότι αρχεία έχει στην Internal sd σου δεν επηρεάζονται! edit. με πρόλαβε ο μαθητής μου :P εμπρός Σάκη διαφώτισε τον κόσμο :P άντε γιατί όλη μέρα απαντάω πμ λολ Edited January 7, 2011 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Thx guys...Οποτε οταν βρω το χρονο θα την δοκιμασω μια και ακουω μονο θετικα σχολια.... :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 φίλτατοι ενδιαφέροντα όλα αυτά που λέτε και συμφωνώ απόλυτα έχω παρατηρήσει τις τελευταίες 6 μέρες τα εξής περίεργα πράγματα με το κινητό μου. 1ον; Όλα δουλεύουνε άψογα, ακόμα και το - και όμως - GPS 2ον; η μπαταρία διαρκεί 40 ώρες +/- με την εξής χρήση 1-2 ώρες HSDPA facebook/tapatalk με push notificiation λίγο youtube/brower(μαμά), autosync/data backround: on 10-30 λεπτά κλήσεων 5-20 μηνύματα(Handcent) 20-40 λεπτά μουσική(winamp) 15-30 λεπτά games(puzzlebox/adbuction/unblock) 20-60 λεπτά βιντεάκια 2 widgets(fancywidget/googlesearch) stock froyo launcher Αυτά νομίζω δεν ξέχασα κάτι :) Το σύστημα που χρησιμοποιώ; JPY Darky v8.0 slim(έχω σβήσει και μερικές σαβούρες της samsung) Voodoo lagfix: On Autokiller: no Task killer: no Setcpu: no(διάβασα την "Βίβλο" και θα το βάλω σήμερα) Αυτά πάνω κάτω, τελικά στο θέμα της μπαταρίας πιστεύω οτι κάνανε μεγάλη δουλειά στην 2.2.1. Τα επόμενα φλασαρίσματα θα είναι για 2.3/2.4 ΜΟΝΟ :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ποιος έξυπνος σου είπε να περάσεις πρώτα stock jpy!!! duhh. Άκου φίλε μου στο Kitchen το ρομ που θα φτιάξεις διάλεξε το base σου να είναι wipe, το φλασαρεις από πάνω και είσαι έτοιμος. Η έκδοση wipe σημαίνει πως θα σου κάνει Hard reset (να στο πω έτσι ποιο απλά) πριν εγκατασταθεί οπότε είσαι κομπλέ. Δεν θα μείνει τίποτα απο 2.1 μέσα..φυσικά ότι αρχεία έχει στην Internal sd σου δεν επηρεάζονται! edit. με πρόλαβε ο μαθητής μου :P εμπρός Σάκη διαφώτισε τον κόσμο :P άντε γιατί όλη μέρα απαντάω πμ λολ Ρε συ Βασιλη που ξερεις τα πολλα και ο νους σου κατεβαζει (και "το χεις" με τις Doc Roms :)), οι non wipe επιλογες ποσο ασφαλεις ειναι? Εννοω μετα δουλευουν ολα σωστα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ρε συ Βασιλη που ξερεις τα πολλα και ο νους σου κατεβαζει (και "το χεις" με τις Doc Roms :)), οι non wipe επιλογες ποσο ασφαλεις ειναι? Εννοω μετα δουλευουν ολα σωστα? Πέτρο δεν θα το συνιστούσα εάν έρχεσαι από κάποιο άλλο ρομ να πας σε non wipe kitchen. Σίγουρα θα έχεις κατάλοιπα που δεν ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να σου παρουσιάσουν. Από kitchen σε kitchen όμως πάς άνετα. Δηλαδή εάν θες να πας σε doc, φτιάχνεις το πρώτο σου kitchen wipe, και μετά όλα τα μεταγενέστερα μπορείς άφοβα να τα κάνεις non wipe. Πάντως στις λίγες δοκιμές που έκανα για εκπαιδευτικούς σκοπούς (:lol:) με non wipe doc kitchen, πέρασαν όλα μια χαρά! Απλά δεν μου έδινε το feeling του Super smooth που έχω τώρα με την wipe έκδοση! Η ποιο ασφαλής και λιγότερο επίπονη επιλογή είναι: Titanium backup, wipe doc, Titanium restore μόνο τις εφαρμογές που λείπουν έτσι? Όχι τα πάντα όλα γιατί επαναφέροντας παλιότερες εκδόσεις system εφαρμογών θα έχεις FC. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ψηθηκα και γω τελικα! :) Αυριο που θα ειμαι και πιο ξεκουραστος θα δοκιμασω την κουζινα. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα ομως πριν. @Stringer Μου πρoτεινες kernel του hardcore, ποιον απο τους 2 που εχει? τον K12H ή τον K12I και για εκπαιδευτικο σκοπο, τι ειναι ο kernel ρε παιδια? τι κανει? (μη γελασει κανεις:rolleyes:) Θεμα μπαταριας οπως με την darky δεν υπαρχει ετσι? Επισης θεματα ειναι ευκολο να περαστουν μετα? με cwm recovery γινετε ή με odin? Και τελος (λεμε τωρα) εχει καποιο απ΄τα πληκτρολογια ελληνικα? ειτε swype ειτε samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ψηθηκα και γω τελικα! :) Αυριο που θα ειμαι και πιο ξεκουραστος θα δοκιμασω την κουζινα. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα ομως πριν. @Stringer Μου πρoτεινες kernel του hardcore, ποιον απο τους 2 που εχει? τον K12H ή τον K12I και για εκπαιδευτικο σκοπο, τι ειναι ο kernel ρε παιδια? τι κανει? (μη γελασει κανεις:rolleyes:) Θεμα μπαταριας οπως με την darky δεν υπαρχει ετσι? Επισης θεματα ειναι ευκολο να περαστουν μετα? με cwm recovery γινετε ή με odin? Και τελος (λεμε τωρα) εχει καποιο απ΄τα πληκτρολογια ελληνικα? ειτε swype ειτε samsung Swype με ελληνικα μαλλον οχι τελικα... Αλλα της sammy αν βαλεις το euro εχει κανονικα. @Stinger ναι, μαλλον ετσι θα παιζω, better be safe than sorry :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) καλημερα εχει καποιος απο τους εμπειρους φιλους να μας προτεινει τα περιεχομενα για να μαγειρεψουμε μια romkitchen....οσον αφορα kernel-Launchers-Base Apps-Utilities-Tweaks-Themes-?? ευχαριστω Edited January 8, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Gurus lights please. Πηγα με το sgs tools και εβαλα το hacked gallery. Το οποιο δεν επιασε για καποιον λογο. Οποτε εβαλα το σκριπτακι για restore gallery. Το οποιο παλι δεν επιασε. Τωρα λοιπον δεν εχω gallery :lol: Στο system/app βλεπω και το apk και το odex αρχειο. Αλλα δεν φαινεται η εφαρμογη ουτε στην λιστα ουτε οταν παω να βαλω ενα wallpaper. Thoughts για να το επαναφερω? Υποθετω καποιο αρχειακι το κανει να μην φαινεται και θελει διαγραφη, αλλα ποιο? Βασικα δεν επρεπε να το κανω εξ'αρχης, αφου λογικα ηδη ειχα την modded gallery λογω kitchen, αλλα... @Cyberpop βαλε τον Hardcore ή τον supercurio kernel. Απο κει και περα τα tweaks τα ενεργοποιεις μεσω αναλογων εφαρμογων, οποτε βαλε τα και αν τα θες τα ενεργοποιεις. Οσο για τις εφαρμογες ειναι υποκειμενικο. Ο,τι χρησιμοποιεις προσθεσε το και οτι δεν σου χρειαζεται απλως αστο χωρις τικ :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Κάνε το παρακάτω, χρειάζεσαι τον root explorer, μπες εκεί... Sdcard-sgs tools, θα δείς εκεί μέσα το gallery3d.apk, copy, και paste στον φάκελο system-apps, και μετά κάντο instal από εκεί, μπορεί να σου πει ότι δεν μπορεί να το κάνει εγκατάσταση αλλά μην δώσεις σημασία, κάνε και ένα restart και λογικά θα είναι οκ. Αν σου λέει στον root explorer ότι δεν μπορεί να κάνει το paste άλλαξε πατώντας το το παραθυράκι του mount πάνω πάνω στον root explorer Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) guys καλημερα ειπα και γω να μαγειρεψω λιγο αλλα ποια απο τα apps δε χρειαζονται ωστε να μη τρωνε τσαμπα πορους?ξερει κανεις? wipereceiver google feedback screen capture html viewer χρειζονται πουθενα? επεισης ποιο απο τα θεματα ειναι το πιο κοντινο στου darky?αυτο το μαυρο με τα πρασινα φωσφοριζε με τρελενει που εχει Edited January 8, 2011 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts