Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Άς αρχίσουμε με τους πιθανούς λόγους:

• 1. Αυτόματος συγχρονισμός
  • 2. Πάρα πολλά widgets που ζητάνε ενημέρωση στο παρασκήνιο
  • 3. Task killers (sos)
  • 4. Μόνιμα ενεργοποιημένο GPS
  • 5. Αυτόματη εναλλαγή δικτύων (2G/3G)
  • 6. Κακογραμμένο λογισμικό (προγράμματα) που έχουν συνέχεια σε χρήση την cpu
  • 7. Uncallibrated battery (battery stats) ΠΡΟΣΟΧΗ! update διαβάστε και οι ποιο έμπειροι
  • 8. Stock (Samsung) Gallery 3D
  • 9. Χρήση modem διαφορετικού region
  • 10. JPU, JPX, JPY wifi drivers, wifi sleep policy
  • 11. HSDPA more speed = more power drain
  • 12. Corrupted databases
  • 13. Corrupted Thubnails folders
  • 14. SetCPU profiles! SOS

Καταρχήν τα συγχαρητήρια μου για τον κόπο σου, την προσπάθεια σου, το ψάξιμο, τις δοκιμές και ότι άλλο χρειάστηκε για να γίνει αυτός ο οδηγός.

Επειδή γράφω συχνά άρθρα γνωρίζω ποσό δύσκολο είναι να γράψεις ένα καλό και συγκροτημένο άρθρο. χρειάζονται πολλά πράγματα. Υλικά και ψυχικά !!!!

Μερικές ερωτησούλες / σχόλια που σίγουρα θα ενδιαφέρουν και αλλά παιδιά :

1) αν ξετικάρουμε τον αυτόματο συγχρονισμό και αφήσουμε ενεργό μόνο το «δεδομένα φόντου», το gmail δεν θα μας ενημερώνει αυτόματα για νέα mail, σωστά?

Θα πρέπει να κάνω χειροκίνητα ανανέωση στην εφαρμογή gmail για να δω αν έχω νέα εισερχόμενα mail, σωστά ?

2) στο θέμα με τα widgets που γράφεις συμφωνώ με όλα όσα έγραψες. Εδώ θα μπορούσες να προσθέσεις επίσης ότι εκτός από τα widgets που κάνουν κάποια ανανέωση δεδομένων (καιρός, μετοχές, κ.τ.λ), υπάρχουν και κάποια widgets που απλά δείχνουν το ποσοστό της μπαταρίας, τα οποία είναι πολύ μπαταριο-φάγοι και θέλουν προσοχή.

5) στο θέμα της επιλογής δικτύου, γράφεις ότι μπορούμε να επιλέξουμε μόνο 3g, παρά να το αφήσουμε στο αυτόματο. Η εναλλαγή όντως έχει αρκετή επίπτωση στην μπαταρία. Αν επιλέξουμε όμως να είναι μόνιμα σε 3g, αν βρεθούμε σε περιοχή που δεν έχει 3g καθόλου, τότε δεν θα έχουμε τηλέφωνο. Και αν εκείνη την στιγμή μας καλέσει κάποιος, θα του λέει ότι το τηλέφωνο μας είναι εκτός δικτύου.

Σωστά ?

Αυτό ίσως για κάποιον που τα τηλεφωνήματα είναι σημαντικά, να μην είναι καλό.

10) Αν επιλέξουμε οπότε κλείσουμε την οθόνη να απενεργοποιείται το wifi, τότε θα γυρίζει αυτόματα σε 3g κάθε φορά που κλείνει η οθόνη.

Όταν είμαστε στο σπιτι η στην δουλειά και έχουμε ασύρματο ίντερνετ, δεν είναι κρίμα κάθε φορά που θα κλείνουμε την οθόνη να απενεργοποιείται το wifi και να μας τρώει data από το πακέτο που έχουμε (οποίος έχει) ?

Τι λες γι' αυτό το θέμα?

14) την εφαρμογή setcpu την δοκίμασα κι' εγώ πριν μια περίπου εβδομάδα. Έχω διαβάσει ότι στο galaxy s δεν λειτουργεί σωστά και έχουν πολλά κολλήματα αρκετοί που την έχουν δοκιμάσει σε galaxy.

Δοκίμασα μάλιστα και έβαλα μόνο ένα προφίλ, αυτό που προτείνεις κι' εσύ όταν σβήνουμε την οθόνη.

Είχα βάλει μάλιστα τις ίδιες ακριβώς τιμές όπως μας προτείνεις.

Το αποτέλεσμα ήταν να μου κολλήσει 3 φορές το κινητό σε φάση που το είχα σε αναμονή και πάτησα να το ανοίξω, και μου κόλλησε και 2 φορές σε κλήση γιατί εφόσον έκλεισε η οθόνη, αυτό έκανε ενεργό το προφίλ για την σβηστή οθόνη, και το κινητο μου έκανε επανεκίνηση από μόνο του την ώρα που μιλούσα !!!!

Εσένα στην σου έχει κάνει κανένα κόλλημα φίλε ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγω το φίλο για τον πολυ ωραιο οδηγο του. Και τώρα μια διευκρίνηση επειδή βγάζοντας τον αυτόματο συγχρονισμό μου εχει τυχει να θέλω να στείλω μέιλ (χωρις καλυψη wifi) και να μη φεύγει αν ενεργοποιώ απενεργοποιώ το κινητό δίκτυο δεδομένων έχω την ίδια οικονομια μπαταρίας ή όχι ;(γιατί είναι πιο γρήγορο από το να παω μεσα στις ρυθμίσεις και να ξανατικαρω τον αυτοματο συγχρονισμο.

Sent from my galaxy

Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4

Για τριτη φορα σημερα, η .2.2.1 ΕΧΕΙ ελληνικο μενου κανονικα, αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ελληνικο πληκτρολογιο και swype. Μπορουμε παρολα αυτα να τα περασουμε κοιτωντας στην πρωτη σελιδα των οδηγων και διαβαζοντας προσεκτικα. Επισης αν αποφασισεις να φλασαρεις περνα κατευθειαν στην JPY που ειναι κ καλυτερη ρομ αυτη τη στιγμη.

Έχεις δίκιο, απλά προσπάθησα να διαβάσω σχεδόν όλο το thread, και τα tutotrials που έχει στο xda σε μια μέρα και να κρατήσω απορίες, αλλά θυμόμουν το πρώτο post για το συγκεκριμένο θέμα που έλεγε για "μη πλήρη υποστήριξη ελ.".

Ευχαριστώ.

Και κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω. Πρώτον φαντάζομαι είτε με kies+reg patcher είτε με odin το ίδιο θα είναι έτσι; Απλά δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα για το πότε κάνουμε repartition και επιλέγουμε .pit file και πότε όχι. Πχ στο samfirmwares.com λέει 1 file flash. Δεν δίνει κάποιο .pit δηλαδή, ενώ δίπλα λέει οτι στο συγκεκριμένο firmware ταιριάζει το 512.pit. Άρα πότε κάνουμε repartitions; Και όταν κάνουμε βάζουμε το pit που έχει στο samfirmwares; Και δεύτερον μετά την αλλαγή του ProdCode σε XEU χάνεται η εγγύηση, και για να επανέλθει αλλάζουμε ξανά σε COS ή ότι άλλο είχαμε; Και αν έχουμε αλλάξει την recovery την ξανααλλάζουμε; Όπως γίνεται με το unroot;

Ας μπει ο οδηγός για τις μπαταρίες στο πρώτο post παιδιά, είναι ο πληρέστερος που έχω δει γενικά για android. Συγχαρητήρια φίλε.

Edited by flik

Καταρχήν τα συγχαρητήρια μου για τον κόπο σου, την προσπάθεια σου, το ψάξιμο, τις δοκιμές και ότι άλλο χρειάστηκε για να γίνει αυτός ο οδηγός.

Επειδή γράφω συχνά άρθρα γνωρίζω ποσό δύσκολο είναι να γράψεις ένα καλό και συγκροτημένο άρθρο. χρειάζονται πολλά πράγματα. Υλικά και ψυχικά !!!!

Μερικές ερωτησούλες / σχόλια που σίγουρα θα ενδιαφέρουν και αλλά παιδιά :

1) αν ξετικάρουμε τον αυτόματο συγχρονισμό και αφήσουμε ενεργό μόνο το «δεδομένα φόντου», το gmail δεν θα μας ενημερώνει αυτόματα για νέα mail, σωστά?

Θα πρέπει να κάνω χειροκίνητα ανανέωση στην εφαρμογή gmail για να δω αν έχω νέα εισερχόμενα mail, σωστά ?

2) στο θέμα με τα widgets που γράφεις συμφωνώ με όλα όσα έγραψες. Εδώ θα μπορούσες να προσθέσεις επίσης ότι εκτός από τα widgets που κάνουν κάποια ανανέωση δεδομένων (καιρός, μετοχές, κ.τ.λ), υπάρχουν και κάποια widgets που απλά δείχνουν το ποσοστό της μπαταρίας, τα οποία είναι πολύ μπαταριο-φάγοι και θέλουν προσοχή.

5) στο θέμα της επιλογής δικτύου, γράφεις ότι μπορούμε να επιλέξουμε μόνο 3g, παρά να το αφήσουμε στο αυτόματο. Η εναλλαγή όντως έχει αρκετή επίπτωση στην μπαταρία. Αν επιλέξουμε όμως να είναι μόνιμα σε 3g, αν βρεθούμε σε περιοχή που δεν έχει 3g καθόλου, τότε δεν θα έχουμε τηλέφωνο. Και αν εκείνη την στιγμή μας καλέσει κάποιος, θα του λέει ότι το τηλέφωνο μας είναι εκτός δικτύου.

Σωστά ?

Αυτό ίσως για κάποιον που τα τηλεφωνήματα είναι σημαντικά, να μην είναι καλό.

10) Αν επιλέξουμε οπότε κλείσουμε την οθόνη να απενεργοποιείται το wifi, τότε θα γυρίζει αυτόματα σε 3g κάθε φορά που κλείνει η οθόνη.

Όταν είμαστε στο σπιτι η στην δουλειά και έχουμε ασύρματο ίντερνετ, δεν είναι κρίμα κάθε φορά που θα κλείνουμε την οθόνη να απενεργοποιείται το wifi και να μας τρώει data από το πακέτο που έχουμε (οποίος έχει) ?

Τι λες γι' αυτό το θέμα?

14) την εφαρμογή setcpu την δοκίμασα κι' εγώ πριν μια περίπου εβδομάδα. Έχω διαβάσει ότι στο galaxy s δεν λειτουργεί σωστά και έχουν πολλά κολλήματα αρκετοί που την έχουν δοκιμάσει σε galaxy.

Δοκίμασα μάλιστα και έβαλα μόνο ένα προφίλ, αυτό που προτείνεις κι' εσύ όταν σβήνουμε την οθόνη.

Είχα βάλει μάλιστα τις ίδιες ακριβώς τιμές όπως μας προτείνεις.

Το αποτέλεσμα ήταν να μου κολλήσει 3 φορές το κινητό σε φάση που το είχα σε αναμονή και πάτησα να το ανοίξω, και μου κόλλησε και 2 φορές σε κλήση γιατί εφόσον έκλεισε η οθόνη, αυτό έκανε ενεργό το προφίλ για την σβηστή οθόνη, και το κινητο μου έκανε επανεκίνηση από μόνο του την ώρα που μιλούσα !!!!

Εσένα στην σου έχει κάνει κανένα κόλλημα φίλε ?

1) Σωστά

2) Σωστά :)

5) Σωστά επίσης απλά πολύ σπάνιο να μην έχει 3g κάπου πλέον, ακόμα και στα βουνά πιάνω 3g. Έχει δίκιο πάντως θα κάνω τροποποιήσεις για να επιστήσω την προσοχή σε αυτό το θέμα.

10) Μα έχεις τα data πάντα ενεργοποιημένα? :O νομίζω πως δεν υπάρχει άτομο χωρίς switches widget (τύπου Extended controls) και στην 2.2.1 έχει και στο Power menυ λειτουργία δικτύου! Απλά θεώρησα δεδομένο πως δεν έχετε πάντα τα data on !

14) Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και το χρησιμοποιώ πολύ καιρό! Δοκίμασε την τελευταία έκδοση από το Link γνώμη μου

κάτι μου ξεφεύγει? το sgs tools?

Ειναι app που υπηρχε στο market, αλλα το βγαλανε. H τελευταια διαθεσιμη εκδοση απο το xda ειναι αυτη http://www.mediafire.com/?xtw16417su40j7b . Βαλε το αρχειο αυτο στην sdcard,τρεξτο απο το προγραμμα My Files και μετα ανοιξε το (προϋποθετει root) και πηγαινε εκει που λεει clean system apps και κανε uninstall καποιο system app που δεν χρειαζεσαι.Καποια ασφαλη παραδειγματα βρισκονται μερικες σελιδες πιο πισω ή κανε ενα απο αυτα τα 2 που σου ειπα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγω το φίλο για τον πολυ ωραιο οδηγο του. Και τώρα μια διευκρίνηση επειδή βγάζοντας τον αυτόματο συγχρονισμό μου εχει τυχει να θέλω να στείλω μέιλ (χωρις καλυψη wifi) και να μη φεύγει αν ενεργοποιώ απενεργοποιώ το κινητό δίκτυο δεδομένων έχω την ίδια οικονομια μπαταρίας ή όχι ;(γιατί είναι πιο γρήγορο από το να παω μεσα στις ρυθμίσεις και να ξανατικαρω τον αυτοματο συγχρονισμο.

Sent from my galaxy

Σωστός αυτό κάνω και εγώ, πάλι κέρδος έχεις στην μπαταρία. Απλά χρησημοποιώ widget που τα έχει όλα μαζεμένα, νοικοκυρεμένα :) 2g/2g toggle, wifi, bt, Sync κτλ. Είναι πολύ βολικό.

http://dl.dropbox.com/u/17413068/SC20110106-022701.png

Αυτό είναι το Widgetsoid ότι ποιο παραμετροποιήσιμο έχω βρει, και φυσικά δωρεάν.

@TonyK: Αντώνη αν θες να βάλεις τον οδηγό για την μπαταρία (ή και το battery icon mod που έκανα παλιότερα) στο blog σου ευχαρίστως! Αν θες ας μείνει μόνο εδώ για τυχόν υποδείξεις σαν τις δικές σου καλή ώρα και μόλις νιώσεις ότι είναι οκ πάρε το.

Edited by Stinger

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

10. Εκει που λες "Προσοχή εάν έχετε πάντα ενεργοποιημένα τα δεδομένα δικτύου (mobile internet) αυτή η ρύθμιση δεν είναι για εσάς, θα ανοίγει αυτόματα (το internet)." , αν εχουμε τα data παντα ενεργοποιημενα απο το power button και χρησιμοποιουμε data on/off widget για να τα ανοιγοκλεινουμε, θα τα ενεργοποιησει ακομα και αν το widget ειναι στο off μονο και μονο επειδη η "global" ρυθμιση για τα data στο power button (και στα settings) ειναι enabled?

14. Αυτη η ρυθμιση "Condition: Battery <101%, Max 1000 min 100, Scaling on Perfomance, priority 100" κανει το κινητο μου να τρεχει μονιμως στα 1000MHz ακομα και αν δεν το ακουμπαω,ενω αν την ξετικαρω πεφτει κανονικα στα 100MHz οταν δεν κανει τιποτα. Επισης η ρυθμιση "Condition: Screen off, Max 100 min 100, Scaling on powersave, priority 100" προκαλει ενα μικρο lag οταν η οθονη ειναι κλειστη και παταω το power button για να την ανοιξω (μεχρι και 1 sec) και αλλο ενα μικρο lag για να ξεκλειδωσει με το συρσιμο του δαχτυλου (μεχρι και 1 sec), αλλα χαλαλι αμα ειναι να κερδισω 20% αυτονομια.

Τελος, στο widgetsoid,αν το βαλω να μου δειχνει και το ακριβες ποσοστο της μπαταριας,θα μου καταναλωνει μπαταρια αυτο λογω συνεχης ανανεωσης του widget ή δεν λειτουργει ετσι?

Edited by Eladrin

10. Εκει που λες "Προσοχή εάν έχετε πάντα ενεργοποιημένα τα δεδομένα δικτύου (mobile internet) αυτή η ρύθμιση δεν είναι για εσάς, θα ανοίγει αυτόματα (το internet)." , αν εχουμε τα data παντα ενεργοποιημενα απο το power button και χρησιμοποιουμε data on/off widget για να τα ανοιγοκλεινουμε, θα τα ενεργοποιησει ακομα και αν το widget ειναι στο off μονο και μονο επειδη η "global" ρυθμιση για τα data στο power button (και στα settings) ειναι enabled?

14. Αυτη η ρυθμιση "Condition: Battery <101%, Max 1000 min 100, Scaling on Perfomance, priority 100" κανει το κινητο μου να τρεχει μονιμως στα 1000MHz ακομα και αν δεν το ακουμπαω,ενω αν την ξετικαρω πεφτει κανονικα στα 100MHz οταν δεν κανει τιποτα. Επισης η ρυθμιση "Condition: Screen off, Max 100 min 100, Scaling on powersave, priority 100" προκαλει ενα μικρο lag οταν η οθονη ειναι κλειστη και παταω το power button για να την ανοιξω (μεχρι και 1 sec) και αλλο ενα μικρο lag για να ξεκλειδωσει με το συρσιμο του δαχτυλου (μεχρι και 1 sec), αλλα χαλαλι αμα ειναι να κερδισω 20% αυτονομια.

Τελος, στο widgetsoid,αν το βαλω να μου δειχνει και το ακριβες ποσοστο της μπαταριας,θα μου καταναλωνει μπαταρια αυτο λογω συνεχης ανανεωσης του widget ή δεν λειτουργει ετσι?

Στο 10. όχι είσαι ok με το widget.

Στο 14. δοκίμασε να βάλεις το perfomance σε ondemand. Καλό θα είναι όταν αναφέρετε προβλήματα να γράφει ο καθένας τι Setup έχει.. εγώ δεν έχω τέτοιου είδους κολλήματα lag ή άσκοπη χρήση cpu ας πούμε.

Στο 10. όχι είσαι ok με το widget.

Στο 14. δοκίμασε να βάλεις το perfomance σε ondemand. Καλό θα είναι όταν αναφέρετε προβλήματα να γράφει ο καθένας τι Setup έχει.. εγώ δεν έχω τέτοιου είδους κολλήματα lag ή άσκοπη χρήση cpu ας πούμε.

14) To εβαλα σε on demand και πεφτει κανονικα στα 100MHz τωρα οταν δεν κανει τιποτα.Οσο για το lag μη φανταστεις τιποτα σπουδαιο,τελικα δεν το κανει παντα,απλα μπορει καμια φορα να μην πιασει αμεσως τον αστραπιαιο συνδυασμο του home button με το γρηγορο συρσιμο του δαχτυλου. Ειναι ανεπαισθητο,ισως δεν χρειαζοταν καν να το αναφερω.

Για το widgetsoid ξερεις τιποτα σχετικα με αυτα που ρωτησα?Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Btw, εχω stock JPY, rooted με superoneclick, recovery 2e και ελληνικο swype.

Κάνε τον κόπο όποτε ευκαιρέσεις σε παρακαλώ...

Γιατί αυτή η τραγική αυτονομία δεν παλεύεται(απενεργοποιημένο wi-fi και 3G,μόνο για να κάνω restore τις εφαρμογές που ζήτημα να πήρε 10' η μπαταρία κατέβηκε από το 95% στο 84%!!!!)

Χθες τα ξημερώματα ήταν η 4η φορά που έκανα format την sdcard και πέρασα JPA μέσω Odin,μετά hardcore kernel για να έχω 2e recovery και αμέσως μετά install την wipw version 8.0 του Darky και αν δεν είναι απενεργοποιημένη η οθόνη,δεν βγάζει με τίποτα πάνω από 4-5 ώρες(και αυτές ούτε καν internet και παιχνίδια)

Αν είναι να έδωσα ένα κάρο λεφτά για smartphone και να το χρησιμοποιώ ως απλό κινητό των 30 ευρώ,ποιό το νόημα...:mad:

βγαλε την darky και βαλε καποια αλλη...

@stinger ωραιο αρθρο:up:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

[*]13. Επίσης διαγράψτε τους φακέλους .Thubnails ακριβώς για τον ίδιο λόγο (είναι κρυφοί θέλει root explorer). Αυτοί βρίσκονται όπου υπάρχουν εικόνες. Κάντε restart και αφήστε το media scanner να δημιουργήσει πάλι αυτά τα αρχεία από την αρχή.

Και εναλλακτικά για μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να το κάνεις από sgs tools

Όλα τα widget αυτού του τύπου καταναλώνουν εξτρά μπαταρία, τώρα μπορείς να δοκιμάσεις δεν ξέρω πόσο διαφορά θα κάνει με ή χωρίς αυτό.

Με την νέα έκδοση kies 2.0.0.11011_16_5 που βγήκε σήμερα, δουλεύει το kies patcher ή παπάλα;

δοκιμασε και πες μας :p

φιλε stiger αυτα που τα βρισκεις?

χαθηκα λιγο

12. Αυτό κυρίως αφορά αυτούς που φλασάρουν συχνά.

Διαγράψτε (με root explorer)

dbdata/databases/com.android.providers.media

dbdata/databases/com.cooliris.media

Αυτά τα αρχεία μετά από πολλά φλας τείνουν να γίνονται corrupt και να έχουν επίπτωση στην μπαταρία (A tip by Doc himself)

με το cmw se recovery mode δεν τα βρηκα ρε συ

Vita Brevis

δοκιμασε και πες μας :p

Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα... ο πισής μου έχει παραδώσει πνεύμα και μέχρι την αντικατάσταση του, έχω ένα προιστορικό (με usb1 :blink: ) που φυσικά δεν δουλεύει. Με αυτόν για την ώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σερφάρω στο ίντερνετ :p

φιλε stiger αυτα που τα βρισκεις?

χαθηκα λιγο

με το cmw se recovery mode δεν τα βρηκα ρε συ

Με root explorer, πάς τέρμα πάνω στο / υπάρχει φάκελος /dbdata (Στο ίδιο path που είναι και το /system !)

Παιδες help :O

Δοκιμασα την slim version του Darky την οποια θεωρω ιδανικη γιατι ειναι απαλλαγμενη απο σαβουροfonts και launchers.Απλως δεν εχει τα Live wallpapers και προσπαθω να τα περασω μονος μου.Εκανα install το Livewallpaperspicker.apk καθως και 2 LW (microbes και nexus s)....αλλα καθε φορα που επιλεγω LW μου κανει FC.Προφανως πρεπει να υπαρχει αλλος τροπος installation γιατι κατι διαβαζα για push του LWpicker μεσω root explorer στο system αφου πρωτα το κανω backup και στο τελος reboot.

φιλε το ψαξα με τον super manager δεν το βρηκα το folder

/dbdata (Στο ίδιο path που είναι και το /system !)

ακυροοοο...καλα θελω καφε....

δεν ειχα κανει root την εφαρμογη ρεεεεε.... αινταααα

σορυ στινγκερ σε ζαλισα

θα σας πω αποτελεσματα της μπαταριας σημερα

υγ η τελευταία του νταρκυ η 8 δεν ειναι η πιο γρήγορη (σε λιγα πραγματα) αλλα ειναι η πιο σταθερή σίγουρα

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

ακυροοοο...καλα θελω καφε....

δεν το ειχα κανει root

σορυ στινγκερ σε ζαλισα

θα σας πω αποτελεσματα της μπαταριας σημερα

υγ η τελευταία του νταρκυ η 8 δεν ειναι η πιο γρήγορη (σε λιγα πραγματα) αλλα ειναι η πιο σταθερή σίγουρα

Έχεις Root πρόσβαση στο κινητό σου? Δοκίμασε SGS tools --> Apply script -->clean_thumb_db.txt

ΥΓ. Όντως υπάρχει έτοιμο Script γι'αυτό ty argam το βάζω και στον οδηγό.

Ok. Τώρα το είδα :)

Edited by Stinger

Συμφωνω και εγω..!!!!

LG G4

Έχεις Root πρόσβαση στο κινητό σου? Δοκίμασε SGS tools --> Apply script -->clean_thumb_db.txt

ΥΓ. Όντως υπάρχει έτοιμο Script γι'αυτό ty argam το βάζω και στον οδηγό.

Ok. Τώρα το είδα :)

Ηθελα να στο πω αυτο :)

Πολυ καλος ο οδηγος Βασιλη, εξαιρετικη δουλεια. Καποια tips δεν τα γνωριζα, πραγματι πολυ χρησιμα :)

Ας μπει και στην πρωτη σελιδα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μπήκα στο facebook και στο κάτω μέρος που έλεγε λήψη για το galaxy s σας τώρα με την 2

.2.1 έγινε λήψη για το ls670. Αναρωτιέμαι από την στιγμή που είναι επίσημη που γίνετε το λάθος; στο facebook η στην samsung

Το ανοίγουμε 2η καρτέλα profiles. Enable + notifications για να βλέπεται πότε είσαι σε ισχύ το κάθε Profil.

Condition: Charging, Max 1000 min 100, Scaling on demand, priority 100

Condition: Battery <101%, Max 1000 min 100, Scaling on demand, priority 100

Condition: Screen off, Max 100 min 100, Scaling on powersave, priority 100

Προσέξτε το τελευταίο profil. Του λέμε ότι όταν σβήνει η οθόνη θα δουλεύει στα 100Mhz. Αυτή η επιλογή και μόνο μου κέρδισε χοντρικά 15% με 20% στην μπαταρία μου.

STINGER

ερωτηση 1 φτιαχνουμε νεο προφιλ σε charging γιατι οχι σε charging ac?

ερωτηση 2 mhz ειναι η 1000 στο hz σωστα?

Thanx mate

το εχω φτιαξει εγω αλλα για να το εχουν σαν μπουσουλα οι υπόλοιποι- τυφλοσουρτη (αν και ξερω οτι αυτο δεν ειναι σωστο που κανω anyway/)

προσωπικα του προσθεσα και το charging usb να δουλευει στα 1.000 on demand.... οσοι το χρησιμοποιείται για δουλεια την ώρα της συνδεσης με usb θα πρότεινα να το κάνετε. (αν δεις λαθος στο σκεπτικο μου - το γραφεις, ναι?)

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

STINGER

ερωτηση 1 φτιαχνουμε νεο προφιλ σε charging γιατι οχι σε charging ac?

ερωτηση 2 mhz ειναι η 1000 στο hz σωστα?

Thanx mate

το εχω φτιαξει εγω αλλα για να το εχουν σαν μπουσουλα οι υπόλοιποι- τυφλοσουρτη (αν και ξερω οτι αυτο δεν ειναι σωστο που κανω anyway/)

προσωπικα του προσθεσα και το charging usb να δουλευει στα 1.000 on demand.... οσοι το χρησιμοποιείται για δουλεια την ώρα της συνδεσης με usb θα πρότεινα να το κάνετε. (αν δεις λαθος στο σκεπτικο μου - το γραφεις, ναι?)

1. Για να πιάσουμε όλες τις περιπτώσεις βάλαμε charging, με charging ac ας πούμε δεν μου φόρτιζε από τον φορτιστή αυτοκινήτου. Σωστό τι σκεπτικό σου απλά κάνεις με δύο προφίλ ότι κάνω εγώ με ένα ;ρ

2. Με μπερδέψες λίγο τι εννοείς;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• The topic was unlocked