bluthan Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Έχω να κάνω μερικές μαζεμένες ερωτήσεις, κυρίως επειδη έκανα λάθη απροσεξίας στο παρελθόν και θέλω να τα αποφύγω στο μέλλον. :P Πρόσφατα χρειάστηκε να φλασάρω το κινητό και να περάσω το 2.1 απο την αρχή και μετά update σε 2.2 μέσω του Kies. Με το 2.2 τώρα, στα benchmarks μπορεί να υπάρχει μια μικρή διαφορά (γυρω στα 950 σε αντιθεση με τα 650 του 2.1) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φτάνει τα 2230 του Lagfix! Και ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία βελτίωση μιας και αντιμετωπίζω αρκετό lag και το I/O αργει ανυπόφορα. Οπότε η πρώτη μου ερώτηση έχει να κάνει με αυτό. Το Lagfix δεν δουλευει σε Froyo, σωστα? Διαβασα αρκετους που το προσπάθησαν και εκαναν semi-bricked τη συσκευη τους (και αλλοι που τα κατάφεραν παρολα αυτα). Ο λόγος τώρα που δεν δουλευει είναι το 3e recovery? Αν το αλλάξω σε 2e αλλάζει τίποτα? Και τέλος, τα ιδια ισχύουν και για τα δυο lagfix που υπαρχουν ή εχει κάποια διαφορα? Υποθέτω, η αλλαγή του 3e recovery θα ειναι μάλλον το πρωτο μου βήμα, μιας και δεν μπορώ να κάνω καν root χωρίς αυτό (το z4root δεν μου δουλευει, δεν δοκιμασα ακομα το oneclick). Και τέλος μια γενικότερη ερώτηση. Μετά το φλασάρισμα, διαπίστωσα οτι τα περιεχόμενα της SD δεν είχαν σβηστεί. Φωτογραφίες, mp3, αρχεία και φάκελοι εφαρμογών, όλα ήταν ακόμα εκει. Αυτό, μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα ή μπέρδεμα? Είναι καθαρά φόβοι Windows αυτοι που, αν δεν κάνεις ολοκληρωτικό format δεν νιώθεις ποτέ οτι έχεις καθαρό σύστημα και δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν σε γενικότερο πλάισιο, :P Παράθεση Σκόρπιες Ιδέες http://www.youtube.com/user/bluthan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ευχαριστώ. Όντως μπήκε κουτί. Το θέμα τώρα είναι πως πάλι γίνετε στα Lib/ αλλα εκεί δεν ξέρω τί μπορώ να πειράξω Κανε uninstall ενα system app απο το sgs tools που δεν χρειαζεσαι (π.χ Buddies now,Daily Briefing) και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλα η σλιμ του δαρκυ παρα εχει πολλες ελλειψεις ουτε καν gmaps δεν εχει Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλα η σλιμ του δαρκυ παρα εχει πολλες ελλειψεις ουτε καν gmaps δεν εχει Εγώ πίστευα ότι η σλιμ του θα ήταν σαν την stok 2.2.1. Ούτε γραφικά πειράγματα ούτε τίποτα παραπάνω. Έκανα λάθος όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 καλα θα κανεις, γιατι ειναι τραγικα χαμηλη η αυτονομια... θυμαμαι και εγω με την jpa 2.2 που ειχα βγαλει το κινητο απο την πριζα στις 12:00 και μεχρι τις 15:30 μου ειχε κατεβει στο 84% δηλαδη 16% μεσα σε 3.5 ωρες χωρις ουτε μια κληση ουτε ενα μηνυμα, σε κατασταση αναμονης δηλαδη μετα ξαπερασα την ρομ, εκανα και ενα hard reset και ολα κομολε :D επειδή και γω με τη jph 2.2 έχω αυτό το πρόβλημα αυτονομίας, για να την ξαναπεράσω μέσω KIES κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία με το registry patcher όπως όταν την αναβάθμισα από την jg 2.1; δηλαδή θα δηλώσω στο software revision πάλι την jm2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Έχω να κάνω μερικές μαζεμένες ερωτήσεις, κυρίως επειδη έκανα λάθη απροσεξίας στο παρελθόν και θέλω να τα αποφύγω στο μέλλον. :P Πρόσφατα χρειάστηκε να φλασάρω το κινητό και να περάσω το 2.1 απο την αρχή και μετά update σε 2.2 μέσω του Kies. Με το 2.2 τώρα, στα benchmarks μπορεί να υπάρχει μια μικρή διαφορά (γυρω στα 950 σε αντιθεση με τα 650 του 2.1) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φτάνει τα 2230 του Lagfix! Και ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία βελτίωση μιας και αντιμετωπίζω αρκετό lag και το I/O αργει ανυπόφορα. Οπότε η πρώτη μου ερώτηση έχει να κάνει με αυτό. Το Lagfix δεν δουλευει σε Froyo, σωστα? Διαβασα αρκετους που το προσπάθησαν και εκαναν semi-bricked τη συσκευη τους (και αλλοι που τα κατάφεραν παρολα αυτα). Ο λόγος τώρα που δεν δουλευει είναι το 3e recovery? Αν το αλλάξω σε 2e αλλάζει τίποτα? Και τέλος, τα ιδια ισχύουν και για τα δυο lagfix που υπαρχουν ή εχει κάποια διαφορα? Υποθέτω, η αλλαγή του 3e recovery θα ειναι μάλλον το πρωτο μου βήμα, μιας και δεν μπορώ να κάνω καν root χωρίς αυτό (το z4root δεν μου δουλευει, δεν δοκιμασα ακομα το oneclick). Και τέλος μια γενικότερη ερώτηση. Μετά το φλασάρισμα, διαπίστωσα οτι τα περιεχόμενα της SD δεν είχαν σβηστεί. Φωτογραφίες, mp3, αρχεία και φάκελοι εφαρμογών, όλα ήταν ακόμα εκει. Αυτό, μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα ή μπέρδεμα? Είναι καθαρά φόβοι Windows αυτοι που, αν δεν κάνεις ολοκληρωτικό format δεν νιώθεις ποτέ οτι έχεις καθαρό σύστημα και δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν σε γενικότερο πλάισιο, :P Λοιπον καταρχας αυτοι που μπρικαραν τη συσκευη τους ηταν αυτοι που ειχαν lagfix και φλασαραν χωρις να το βγαλουν και οχι αυτοι που το περασαν αφου φλασαραν. Αφου περασεις την 2.2 μπορεις να βαλεις lagfix κανονικα. Υπαρχουν παρα πολλα lagfix που θελει διαβασμα για να δεις τι κανει το καθενα. Δεν φταιει το 3e recovery για τιποτα, το μονο που κανει το 3e ειναι οτι δεν αναγνωριζει για λογους ασφαλειας unsigned update.zip κι ετσι δεν μπορεις να περασεις τα διαφορα modακια και tweaks, τα οποια περνουσες ανετα με το 2e recovery. Αν θες το αλλαζεις (κοιτα στους οδηγους). Μετα το φλασαρισμα μεσω odin οι εφαρμογες χανονται αλλα τα αρχεια σου παραμενουν. Μετα απο φλασαρισμα μεσω Kies παραμενουν ολα στο κινητο σου (και οι εφαρμογες). Συνηθως κανουμε ενα hard reset παντως μετα το φλασαρισμα για να κατσει καλυτερα η ρομ. Αν θελεις να καθαριστει τελειως η internal sd την φορμαρεις μεσω των ρυθμισεων αφου παρεις ενα backup. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluthan Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Λοιπον καταρχας αυτοι που μπρικαραν τη συσκευη τους ηταν αυτοι που ειχαν lagfix και φλασαραν χωρις να το βγαλουν και οχι αυτοι που το περασαν αφου φλασαραν. Αφου περασεις την 2.2 μπορεις να βαλεις lagfix κανονικα. Υπαρχουν παρα πολλα lagfix που θελει διαβασμα για να δεις τι κανει το καθενα. Δεν φταιει το 3e recovery για τιποτα, το μονο που κανει το 3e ειναι οτι δεν αναγνωριζει για λογους ασφαλειας unsigned update.zip κι ετσι δεν μπορεις να περασεις τα διαφορα modακια και tweaks, τα οποια περνουσες ανετα με το 2e recovery. Αν θες το αλλαζεις (κοιτα στους οδηγους). Μετα το φλασαρισμα μεσω odin οι εφαρμογες χανονται αλλα τα αρχεια σου παραμενουν. Μετα απο φλασαρισμα μεσω Kies παραμενουν ολα στο κινητο σου (και οι εφαρμογες). Συνηθως κανουμε ενα hard reset παντως μετα το φλασαρισμα για να κατσει καλυτερα η ρομ. Αν θελεις να καθαριστει τελειως η internal sd την φορμαρεις μεσω των ρυθμισεων αφου παρεις ενα backup. Thanx, man. Παράθεση Σκόρπιες Ιδέες http://www.youtube.com/user/bluthan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλα η σλιμ του δαρκυ παρα εχει πολλες ελλειψεις ουτε καν gmaps δεν εχει Εγώ τις έχω όλες τις σημαντικές εφαρμογές. αυτό μάλλον έγινε επειδή έκανες hard reset αφού πέρασες την slim σωστά; δεν ξέρω γιατί αλλά ο darky δεν βάζει κάποια πράγματα στα αρχεία συστήματος, με αποτέλεσμα να κάποια πράγματα να χάνονται Εγώ προσωπικά έχω την darky v8.0 slim και κάποια προβλήματα που έχω οφείλονται στο οτι πέρναγα αβέρτα τις ρομ χωρίς factory reset κτλπ. Μπορεί το βράδυ να γράψω αναλυτικό οδηγό άμα έχω χρόνο για clean install της ρομ του darky συγκεκριμένα. Περιληπτικά πάντως: Βεβαιωνόμαστε οτι τα 3 κουμπιά δουλεύουν. Κάνουμε backup μέσω Titanium οτι χρειαζόμαστε. Βγάζουμε οτι lagfix έχουμε, το rout δεν παίζει ρόλο. Φλασάρουμε μια eclair μέσω odin (και μια froyo κάνει αλλά προυποθέτει 2e recovery) Περνάμε την CWM μέσω recovery Κάνουμε factory reset/wipe delvik cashe Και τέλος κάνουμε install zip --> choose zip βάζουμε την ρομ που θέλουμε την darky στην προκειμένη. Αυτό δεν είναι το ποιο καθαρό install που παίζει, αλλά εγγυημένα δεν βγάζει προβλήματα. Κάποιες πολύτιμες εφαρμογές για τους x/y λόγους του κάθε τύπου που φτιάχνει ρομς δεν είναι αρχεία συστήματος. Με αποτέλεσμα να χάνονται στο factory reset, οπότε καλύτερα να έχουμε ήδη μία καθαρή official rom παρά να κάνουμε factory reset αφού περάσουμε την custom. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μικρο το κακο ειχα σημειωσει ποιες εφαρμογες ηθελα και ειχα προηγουμενως οποτε μολις ειδα οτι ειχε τοσες ελλειψεις τραβηξα παλι ενα ρεσετ στα παντα ολα και μετα περασα την 8.0 την εστησα ολα ωραια μεσα σε 30 λεπτα ( αμα ξερεις ποιες εφαρμογες θες τοσο γρηγορα βγαινει :P ) και ειμαστε jet :D περασα και το htc ime ολα ενταξει :) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 παλικαρια καλησπερα, Οπως σας ειχα πει, εφτιαξα τον οδηγο για να επανεφερουμε τα apn για τις ελληνικες εταιρειες (cosmote, vodafone, wind). τον οδηγο τον εχω ανεβασει στο Blog μου και ο Αλεξανδρος θα τον βαλει και στο πρωτο post του hacks/roots εδω για να υπαρχει για ολους μας. το μηνυμα οτι εφτιαξα τον οδηγο, το εγραψα σε 6-7 topic εδω μεσα, μιας και ενδιαφερει οσους εχουν android συσκευες, ακομα και το galaxy tab. εκρινα λογικο να το γραψω σε αρκετα topics γιατι πολλα παιδια διαβαζουν μονο το thread της συσκευης που εχουν και δεν μπαινουν σε αλλα threads. οποτε ισως να μην το εβλεπαν ποτε. η διαχειριση εκρινε οτι συμφωνα με τους κανονισμους οτι αυτο δεν επιτρεπετε, δηλαδη να γραφω το ιδιο μηνυμα σε πολλα topics και να βαζω και το link, και μου τα διεγραψαν ολα. το αφησαν μονο στο thread του Android FAQ. οποτε θα το βρισκετε απο εκει και οποιος θελει και στο blog μου. Εγω προσωπικα διαφωνω απολυτως να μου διαγραψουν τα Post μου, και το σκεφτομαι σοβαρα ακομα και να αποχωρισω απο το παρον φορουμ. ειναι κριμα να προσπαθω και να ξοδευω τον ελευθερο χρονο μου, για να φτιαξω καποια πραγματα για ολους μας εδω, και χωρις να εχω καποιο κερδος απο το blog μου, και να μου διαγραφονται τα post. τελος παντων, επειδη δεν θελω να δωσω εκταση στο συγκεκριμενο θεμα, απλα να ξερετε οτι μπορει να μπαινει οποιος θελει στο blog μου και να βλεπει αν και τι εχω ανεβασει εκει. εγω δεν ξαναβαζω κανενα Link εδω μεσα για το blog μου γιατι δεν μου αρμοζει τετοια αντιμετωπιση. ευχαριστω και συγνωμη για το post μου αλλα αυτη την στιγμη τα εχω παρει εντελως. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Κανε uninstall ενα system app απο το sgs tools που δεν χρειαζεσαι (π.χ Buddies now,Daily Briefing) και ξαναδοκιμασε. κάτι μου ξεφεύγει? το sgs tools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Stinger,σε ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ για τον πολύ αναλυτικό οδηγό σου:D Ορισμένα από αυτά που παραθέτεις,δεν τα γνώριζα καν-σπεύδω να τα εφαρμόσω! Υ.Γ. Θα μπορούσες να επεκταθείς λίγο περισσότερο στο .9?Ή ένα link για να μελετήσουμε και να διορθώσουμε τυχών κοτσάνες; Edited January 5, 2011 by diGalaxiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Stinger,σε ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ για τον πολύ αναλυτικό οδηγό σου:D Ορισμένα από αυτά που παραθέτεις,δεν τα γνώριζα καν-σπεύδω να τα εφαρμόσω! Υ.Γ. Θα μπορούσες να επεκταθείς λίγο περισσότερο στο .9?Ή ένα link για να μελετήσουμε και να διορθώσουμε τυχών κοτσάνες; Παρακαλώ, έγραφα 2.30 ώρες (για να μην πω πόσες ώρες/μέρες έφαγα για να συγκεντρώσω και να βγάλω συμπεράσματα :)) ελπίζω να μην το έκανα τζάμπα και να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. για το 9. εννοώ ότι μερικοί περνάν πχ μια JPY και πάνε και βάζουν modem από JPD ξέρω πχ λέμε τώρα, διαβάζουν ότι αυτό έχει καλύτερο σήμα gps και το κοτσάρουν. Έτσι όμως γίνονται λάθη γιατί δεν είναι όλα τα modem φτιαγμένα για όλα τα regions με αποτέλεσμα ότι έχει να κάνει με κεραία (Κλήσεις, mobile internet, GPS κτλ) να καταναλώνει περισσότερο ρεύμα απ'όσο θα έπρεπε. Edited January 5, 2011 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 η darky 8.0 ειναι ηδη rooted..???...χρειαζεται SuperOneClick..??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 η darky 8.0 ειναι ηδη rooted..???...χρειαζεται SuperOneClick..??? Ήμαρτον. Όχι ..... κάτι τέτοια διαβάζω και λέω τζάμπα κάθομαι και ασχολούμαι ρε πστι Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 φυσικα ειναι φιλε μου αρκουσε να διαβασεις την περιγραφη στην ιστοσελιδα του δαρκυ γραφει οτι χρειαζεται περι της ρομ του και θα μαθαινες και για το ροοτ και για πολλα αλλα ενδιαφεροντα τι στο καλο γουρουνι στο σακι παιρνεις :P Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 καλα πεσατε να μας φατε....εχουμε ξαναπει δεν γνωριζουμε ΟΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ και προσπαθουμε να καταλαβουμε κατι απο μεταφραση στο google...ρε πστι ...και ουτε γουρουνι στο σακι να παιρνουμε.... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas2000 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πέρασα με το Registry Patcher την JPY (από JPH). Αφού έπαιξα λίγο μαζί της αποφάσισα να ξαναπεράσω την JPH πάλι μέσω Registry Patcher. Διαπίστωσα όμως ότι το product code παρέμεινε KOR. Υπάρχει τρόπος να το γυρίσω πάλι σε COS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πέρασα με το Registry Patcher την JPY (από JPH). Αφού έπαιξα λίγο μαζί της αποφάσισα να ξαναπεράσω την JPH πάλι μέσω Registry Patcher. Διαπίστωσα όμως ότι το prod1uct code παρέμεινε KOR. Υπάρχει τρόπος να το γυρίσω πάλι σε COS? Γιατι? Δεν εμεινες ικανοποιημενος απο την JPY? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πέρασα με το Registry Patcher την JPY (από JPH). Αφού έπαιξα λίγο μαζί της αποφάσισα να ξαναπεράσω την JPH πάλι μέσω Registry Patcher. Διαπίστωσα όμως ότι το product code παρέμεινε KOR. Υπάρχει τρόπος να το γυρίσω πάλι σε COS? Όχι ότι θα κερδίσεις τπτ.. http://lmgtfy.com/?q=galaxy+s+how+to+change+product+code Πρώτο link Ποστ 6. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas2000 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μια δοκιμή ήθελα να κάνω για να δω πως πάει. Και γιατί δε ξέρω πότε θα βρω το χρόνο να περάσω swype το οποίο με βολεύει πολύ. Πάντως τρελλή διαφορά δεν είδα απο τη JPH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδιά αύριο ελπίζω να έχω στα χέρια μου το galaxy S. Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα, που διάβασα και μου γέννησαν απορίες. Αν γράφει στο PDA XW σημαίνει οτι έχει επίσημα ελληνικά ενώ αν έχει XX δεν θα έχει; Δηλαδή αν εγώ με το registry patcher βάλω ένα stock firmware απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913 και θέλω να είναι 2.2.1, για τα οποία μόνο ΧΧ υπάρχουν, δεν θα έχω ελληνικά στο system language και στο swype; Επίσης ο οδηγός είναι ίδιος, απλά κατεβάζω το αρχείο για την JPX; Τα threads για το galaxy προχωρούν πολύ γρήγορα και μερικά πράγματα μπορεί να τα έχω χάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Πολυ ωραιος bill, ευχαριστουμε:up::clap: Για να δουμε θα κατσουν να το διαβασουν ή θα το δουν ποστ-γομαρι και θα το προσπερασουν αμασητι, για να ρωταν παλι μετα απο λιγο γιατι μολις ξυπνησαν η μπαταρια επεσε στο 10%... Παιδιά αύριο ελπίζω να έχω στα χέρια μου το galaxy S. Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα, που διάβασα και μου γέννησαν απορίες. Αν γράφει στο PDA XW σημαίνει οτι έχει επίσημα ελληνικά ενώ αν έχει XX δεν θα έχει; Δηλαδή αν εγώ με το registry patcher βάλω ένα stock firmware απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913 και θέλω να είναι 2.2.1, για τα οποία μόνο ΧΧ υπάρχουν, δεν θα έχω ελληνικά στο system language και στο swype; Επίσης ο οδηγός είναι ίδιος, απλά κατεβάζω το αρχείο για την JPX; Τα threads για το galaxy προχωρούν πολύ γρήγορα και μερικά πράγματα μπορεί να τα έχω χάσει. Για τριτη φορα σημερα, η .2.2.1 ΕΧΕΙ ελληνικο μενου κανονικα, αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ελληνικο πληκτρολογιο και swype. Μπορουμε παρολα αυτα να τα περασουμε κοιτωντας στην πρωτη σελιδα των οδηγων και διαβαζοντας προσεκτικα. Επισης αν αποφασισεις να φλασαρεις περνα κατευθειαν στην JPY που ειναι κ καλυτερη ρομ αυτη τη στιγμη. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 μια βοήθεια ρε παιδιά!έχω κολήσει απο το μεσημέρι στο να βάλω το swype. είμαι στην φάση του αρχείου libswypecore στο να το βάλω στον φάκελο lib/ . Έλα όμως που μου λέει ότι δέν έχει χώρο. Απεγκατέστησα σχεδόν όλα τα samsung default programs αλλα αυτό επιμένει. Καμιά ιδέα? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πολυ ωραιος bill, ευχαριστουμε:up::clap: Για να δουμε θα κατσουν να το διαβασουν ή θα το δουν ποστ-γομαρι και θα το προσπερασουν αμασητι, για να ρωταν παλι μετα απο λιγο γιατι μολις ξυπνησαν η μπαταρια επεσε στο 10%... Για τριτη φορα σημερα, η .2.2.1 ΕΧΕΙ ελληνικο μενου κανονικα, αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ελληνικο πληκτρολογιο και swype. Μπορουμε παρολα αυτα να τα περασουμε κοιτωντας στην πρωτη σελιδα των οδηγων και διαβαζοντας προσεκτικα. Επισης αν αποφασισεις να φλασαρεις περνα κατευθειαν στην JPY που ειναι κ καλυτερη ρομ αυτη τη στιγμη. Προτείνω να το διαβάσουν όλοι παιδιά ξόδεψα πολλές ώρες για να μαζέψω υλικό/βγάλω συμπεράσματα και πιστεύω πως σίγουρα ακόμα και ο ποιο έμπειρος θα βρεί κάτι μέσα στο post που δεν θα το γνωρίζει :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts