Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια να κανω μια ερωτηση επειδη θα βαλω την wipe V8.0 του Darky οταν σβηστουν ολα το κινητο δεν θα ειναι πλεον root σωστα? μετα πως ξανακανω root γιατι οταν ειχα την eclair το εκανα με το oclf τωρα ?

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι από την στιγμή που πέρασα στις roms του Darky έχω πρόβλημα με το Market και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο. Μου κόβει όλα τα downloads , τα ξεκινάει και τα σταματάει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από συμβουλές εδώ μέσα αλλά και στο xda αλλά τίποτα. Στο xda μου λένε ότι δεν είναι πρόβλημα της rom αλλά του Market. Είχε κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα και κατάφερε να το λύσει;

Έχεις δοκιμάσει τα κλασικά δλδ και δεν σου δούλεψε τίποτα? (Clear cache από μαρκετ, gmail, gtalk, login στο gtalk είναι και άλλα που τα ξεχνάω αλλά είναι μια ώρα δύσκολη στο γραφείο...)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Μπορω να «φλασαρω» την ROM Darky's v8.0 Gingerbread Edition (εχω την JPY) με ''Mode USB mode jig'' αντι να ''boot the phone into Recovery Mode''...????

Όχι μόνο μέσω CWM, το 3B combo είναι must για μένα, κοίτα στην υπογραφή του red_herring για να τα επαναφέρεις.

Παιδια να κανω μια ερωτηση επειδη θα βαλω την wipe V8.0 του Darky οταν σβηστουν ολα το κινητο δεν θα ειναι πλεον root σωστα? μετα πως ξανακανω root γιατι οταν ειχα την eclair το εκανα με το oclf τωρα ?

Όλες οι Darky είναι prerooted :)

καλή χρονιά

με την αγορά τής συσκευής είχε μέσα το mls δούλευε κανονικά μέχρι που άρχισα να αλλάζω ρομ.....διάβασα οτι το mls παίζει μόνο σε ecler οπότε πάει για πέταμα!

αυτή τη στιγμή έχω την Ι9000XXJPY FIRMWARE 2.3.1 Darky's v8.0 slim τι FREE destinator υπάρχει?

καλή χρονιά

με την αγορά τής συσκευής είχε μέσα το mls δούλευε κανονικά μέχρι που άρχισα να αλλάζω ρομ.....διάβασα οτι το mls παίζει μόνο σε ecler οπότε πάει για πέταμα!

αυτή τη στιγμή έχω την Ι9000XXJPY FIRMWARE 2.3.1 Darky's v8.0 slim τι FREE destinator υπάρχει?

νομιμο free ΚΑΝΕΝΑ

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ελεος εχθές έβαλα την 7.8 σήμερα έβγαλε 8.0 καλά αυτούς ο άνθρωπος άδηλη δουλειά δεν κάνει :lol:

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

υπαρχουν καπου ελληνικες οδηγιες για φλασαρισμα ρομ darky..????

LG G4

καλή χρονιά

Χρησιμοποιώ το Ndrive και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Το πρόγραμμά του το κατεβάζεις frei από το market και σου δίνει και χάρτες για 1 εβδομάδα δοκιμαστικά.

Αν σου αρέσει,μπορείς να αγοράσεις τους χάρτες on-line και να τους περάσεις.

Καμιά καλή εφαρμογή που να δείχνει ΟΛΑ όσα λειτουργούν στο παρασκήνιο,υπάρχει;

Γιατί βλέπω ότι οι νούμερο 2 υπεύθυνοι για το battery drain στην συσκευή μου,είναι το...πληκτρολόγιο(επ.κλήσ. το γράφει,το γύρισα στα αγγλικά και το βγάζει "dialer") και το αναβάθμιση λογισμικού(με σύμβολο 2 βελάκια αντίθετα) παρόλο που δεν ζρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο τόσο όσο λέει(8 ώρες!!!) και έχω και απενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό...

φιλε cyberbop και εγω δεν εχω τον συνδιασμο 3ων κουμπιων και εχω usb jig σε περιπτωση που κατι παει στραβα !για να μπω σε recovery και να βαλω το clockworkmod χρησημοποιησα το quick boot και ολα καλα !

θυματε κανεις αν οι συσκευες που ηταν με το destinator ηταν πιο ακριβες απο αυτες χωρις το συγκεκριμενο προγραμμα?

γιατι αν μας το φόρτωσαν με το τσαμπουκα και το πληρωσαμε απο πανω και δεν δουλευει με froyo,

τωρα που περασαν οι γιορτες να τους κατεβασω κανενα :X:X:X:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

internal sdcard ...ειναι το phone ή το φακελο DCIM που εχει μεσα το phone που μου δειχνει στον υπολογιστη οταν συνδεω το usb...???

γιατι οταν κανω update.zip (το αρχειο ClockworkMod Recovery το εχω μετονομασει σε update) με το recovery(3e) μου εμφανιζει το μηνυμα----->E:failed to verify whole-file signature

E:signature verification failed

installation aborted....????

Edited by cyberbop
LG G4

θυματε κανεις αν οι συσκευες που ηταν με το destinator ηταν πιο ακριβες απο αυτες χωρις το συγκεκριμενο προγραμμα?

γιατι αν μας το φόρτωσαν με το τσαμπουκα και το πληρωσαμε απο πανω και δεν δουλευει με froyo,

τωρα που περασαν οι γιορτες να τους κατεβασω κανενα :X:X:X:X

δεν νομιζω να το χρεωναν extra...

εγω το ειχα παρει απο το πιο φθηνο μαγαζι και ειχε δωρο το destinator αν και δεν το εγραφε στην περιγραφη :lol:

internal sdcard ...ειναι το phone ή το φακελο DCIM που εχει μεσα το phone που μου δειχνει στον υπολογιστη οταν συνδεω το usb...???

γιατι απλα δεν μπαινεις να δεις τα περιεχομενα του καθε φακελου? θα καταλαβαινες...

το phone

δεν νομιζω να το χρεωναν extra...

εγω το ειχα παρει απο το πιο φθηνο μαγαζι και ειχε δωρο το destinator αν και δεν το εγραφε στην περιγραφη :lol:

γιατι απλα δεν μπαινεις να δεις τα περιεχομενα του καθε φακελου? θα καταλαβαινες...

το phone

δες λιγο σε παρακαλω το μηνυμα μου ξανα το τροποποιησα...ευχαριστω

LG G4

δες λιγο σε παρακαλω το μηνυμα μου ξανα το τροποποιησα...ευχαριστω

απο οπου διαβαζεις τις οδηγιες για να κανεις αυτο που θες δεν τις εχεις διαβασει σωστα...

για να μπορεις να τρεξεις unsigned αρχεια οπως και το cwm, πρεπει να εχεις 2e recovery που το αποκτας εχοντας ειτε eclair (2.1) ειτε με διαφορους αλλους τροπους

εσυ εχεις το 3e

απο οπου διαβαζεις τις οδηγιες για να κανεις αυτο που θες δεν τις εχεις διαβασει σωστα...

για να μπορεις να τρεξεις unsigned αρχεια οπως και το cwm, πρεπει να εχεις 2e recovery που το αποκτας εχοντας ειτε eclair (2.1) ειτε με διαφορους αλλους τροπους

εσυ εχεις το 3e

αλλιως δεν μπορω να φορτώσω ρομ darky..???

ειτε με διαφορους αλλους τροπους...????

Edited by cyberbop
LG G4

αλλιως δεν μπορω να φορτώσω ρομ darky..???

το γραφει και στις οδηγιες στην πρωτη σελιδα οτι χρειαζεσαι 2e recovery που το εχεις ειτε αμα εχεις εκδοση 2.1 ειτε περνωντας αυτον τον κερνελ που ειναι και για ρουτ cf root

αν οπως λες δεν γνωριζεις καθολου αγγλικα εγω στην θεση σου δεν θα πειραζα καθολου το κινητο γιατι θα εξαρτωμουν αποκλειστικα απο αλλα ατομα...

αυτη ειναι προσωπικη μου γνωμη, δεν το λεω με κακια... :)

το γραφει και στις οδηγιες στην πρωτη σελιδα οτι χρειαζεσαι 2e recovery που το εχεις ειτε αμα εχεις εκδοση 2.1 ειτε περνωντας αυτον τον κερνελ που ειναι και για ρουτ cf root

αν οπως λες δεν γνωριζεις καθολου αγγλικα εγω στην θεση σου δεν θα πειραζα καθολου το κινητο γιατι θα εξαρτωμουν αποκλειστικα απο αλλα ατομα...

αυτη ειναι προσωπικη μου γνωμη, δεν το λεω με κακια... :)

OK ΤΟ ΕΚΑΝΑ flash rom darky...:rolleyes:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!!!!!!!!!

εαν κανω ----->factory data reset<------- υπαρχει κινδυνος να σβησω κατι αφου εγκατεστησα την rom Darky's v8.0 ?????

Edited by cyberbop
LG G4

Ξερει κανεις πως περναμε το market για τα paid apps στο galaxy s κι αφου το περασουμε αν μετα μπορουμε να κατεβασουμε τις paid εφαρμογες free?

Μarket Fix λεγεται και βρισκεται στην εφαρμογη SGS Tools (και αλλου νομιζω). Φυσικα και δεν μπορεις να τις κατεβαζεις Free με αυτον τον τροπο διοτι ειναι επι πληρωμη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ξερει κανεις πως περναμε το market για τα paid apps στο galaxy s κι αφου το περασουμε αν μετα μπορουμε να κατεβασουμε τις paid εφαρμογες free?

Συγγνωμη αλλα περιμενεις απο δω μεσα να παρεις απαντηση για το πως να κατεβασεις παρανομα λογισμικο? Τελοσπαντων, για να δεις τις paid (οχι και να τις αγορασεις) κανεις αυτο που σου ειπε ο Πετρος (prattei_aloga) η μπορεις να κατεβασεις ενα εκ των market access/market enabler.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ με τον πιο προσφατο kernel????

Ποίον απ' όλους?? :confused:..

παιδια μια ερωτηση .η καινουρια rom του darky λεει οτι ειναι 2.3.1 ,ειναι η 2.3.1 η ειναι η 2.2.1 και επειδη ειναι 2.3 look αλλαξε τα στοιχεια ωστε να δειχνει 2.3.1?

παιδια μια ερωτηση .η καινουρια rom του darky λεει οτι ειναι 2.3.1 ,ειναι η 2.3.1 η ειναι η 2.2.1 και επειδη ειναι 2.3 look αλλαξε τα στοιχεια ωστε να δειχνει 2.3.1?

2.2.1 είναι.

Το 2.3.1 που γράφει,είναι for fun από τον Darky.

Ποίον απ' όλους?? :confused:..

δεν ξερω εχω βαλει του darky V7.8 και εχω kernel 2.6.32.9 root@sep-60 #1 :)

θελω απλα να βαλω εναν πιο καινουριο με το odin γιατι με τον κερνελ βλεπεις τελικα αρκετες διαφορες στην ταχυτητα γενικα...

εβαλα τωρα απο xda κερνελ 4_6_1 STABLE πρεπει να ειναι ο τελευταιος αλλα δεν ειμαι σιγουρος και στις πληροφοριες μου λεει ΕΚδοση κερνελ2.6.32.9@stefano-desktop #950

αποτελεσματα στο quadrant με τον παλιο κερνελ 1300 με τον καινουριο 1749!!!!!

Edited by mikemilos

δεν ξερω εχω βαλει του darky V7.8 και εχω kernel 2.6.32.9 root@sep-60 #1 :)

θελω απλα να βαλω εναν πιο καινουριο με το odin γιατι με τον κερνελ βλεπεις τελικα αρκετες διαφορες στην ταχυτητα γενικα...

διαλεγεις και παιρνεις

speedmod

Super Optimized

Voodoo

z4mod kernel

Steam

ps μην βλεπεις τα νουμερα στο quadrant ;)

Έβαλα 8.0 Slim σήμερα το απόγευμα, Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ταχύτητα παντού!

Βάλτε και εσείς.....χάνετε διαφορετικά :)

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

• The topic was unlocked