Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α οκ τοτε, νομισε ειχες κανενα προβλημα κι εσυ αλλα το σουταρεις για αγαθο σκοπο:p Καλες διακοπες λοιπον!

Εγω θα την δοκιμασω την ελληνικη παντως, τωρα ετσι οπως εκατσε το θεμα. Δεν περιμενω και πολλα αλλα βλεπουμε...

Οσο για την 2.3 πιστευω επισημη με τιποτα, καποιο xda port σιγουρα αλλα για αρχη τουλαχιστον θα ειναι τελειως experimental και γεματο κολληματα, force closes και ρισκα. Επισημα ισως το δωσουν οταν ανακοινωσουν το galaxy s2 με κανενα honeycomb επανω, αλλα κι αυτο δυσκολο το κοβω. Καπου ειχε παρει το ματι μου για εναν υπευθυνο της samsung europe που ειχε δηλωσει οτι το κινητο θα υποστηριχθει για 10 μηνες το πολυ. Αρα froyo και πολυ μας ειναι

η 2.3 θα βγει για το galaxy και να το θυμηθειτε ;)

το galaxy s2 αργει ακομη πολυ, κατα καλοκαιρακι το βλεπω οπως εγινε και με το galaxy s

συμφωνω οτι οι καλες ρομ 2.2 βγηκαν αφου βγηκε και επισημα η 2.2 ωστοσο παντα υπαρχει ελπιδα για επιτυχες porting, εδω δουλεψανε στο hd2 android απροβληματιστα...

πιστευω κατα το πασχα, λιγο πριν λιγο μετα σε καποιες αγορες θα δοθει επισημως και η 2.3 :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως θα είναι κρίμα να μην πάρουμε την 2.3 γιατί από 3-4 βίντεο review που είδα για το 2.3, έχει πολλές αλλά και χρήσιμες αλλαγές. Πραγματικά οι άνθρωποι της google από την 2.2 στην 2.3 έχουν κάνει φοβερές αλλαγές/προσθήκες/βελτιώσεις !!!!

Δείτε βίντεο review της 2.3 και θα καταλάβετε :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

η 2.3 θα βγει για το galaxy και να το θυμηθειτε ;)

το galaxy s2 αργει ακομη πολυ, κατα καλοκαιρακι το βλεπω οπως εγινε και με το galaxy s

συμφωνω οτι οι καλες ρομ 2.2 βγηκαν αφου βγηκε και επισημα η 2.2 ωστοσο παντα υπαρχει ελπιδα για επιτυχες porting, εδω δουλεψανε στο hd2 android απροβληματιστα...

πιστευω κατα το πασχα, λιγο πριν λιγο μετα σε καποιες αγορες θα δοθει επισημως και η 2.3 :)

Βασίλη το πάσχα που λες μου φαίνεται πολύ αργά.

Και αυτό το λέω γιατί μέχρι πάσχα θα έχει βγει επίσημα σίγουρα η 3.0, για να μην πω και η 3.5.

Το πολύ μέχρι τέλη ιανουαρίου θα έχει δοθεί επίσημα η 2.3 αν είναι να γίνει.

Και μην ξεχνάτε ότι η motorola ήδη ετοιμάζει tablet με android 3.0, το οποίο έχει ανακοινωθεί off the record. Και μιλάνε για πρώτο τρίμηνο του 2011.

Η google ανακοίνωσε ότι η έκδοση 3 θα είναι πλέον πλήρως συμβατή με τα android tablets. Εγώ πιστεύω ότι η έκδοση 3 έχει δοθεί ήδη στις εταιρείες για beta testing.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Βασίλη το πάσχα που λες μου φαίνεται πολύ αργά.

Και αυτό το λέω γιατί μέχρι πάσχα θα έχει βγει επίσημα σίγουρα η 3.0, για να μην πω και η 3.5.

Το πολύ μέχρι τέλη ιανουαρίου θα έχει δοθεί επίσημα η 2.3 αν είναι να γίνει.

Και μην ξεχνάτε ότι η motorola ήδη ετοιμάζει tablet με android 3.0, το οποίο έχει ανακοινωθεί off the record. Και μιλάνε για πρώτο τρίμηνο του 2011.

Η google ανακοίνωσε ότι η έκδοση 3 θα είναι πλέον πλήρως συμβατή με τα android tablets. Εγώ πιστεύω ότι η έκδοση 3 έχει δοθεί ήδη στις εταιρείες για beta testing.

δεν νομιζω ρε συ Αντωνη...

αρχες Απριλη δεν μου φαινεται προσωπικα καθολου αργα...

δηλαδη καθε 3-4 μηνες η google θα αναβαθμιζει το λειτουργικο της?

ειπαμε καλη η αναπτυξη αλλα με τοσο γρηγορο ρυθμο δεν νομιζω οτι οδηγει καπου, δεν ξερω...

και να σου πω και κατι, οταν εμεις θα παιρνουμε το 2.3 οπου θα ειναι η τελευταια επισημη firmware, ειμαι σιγουρος οτι αλλα κινητα θα κυκλοφορουν ηδη με την 3.0

Μπα τα δοκιμασα αυτα αλλα συνεχιζει. Να σου πω για home button εννοω το μεσαιο απο τα 3 κατω κουμπια (αυτο που πατιεται) και οχι το τεταρτο πληκτρο απο τα αφης που εμφανιζονται στο μενου κι εχει ενα σπιτακι. Με αυτο παλι ομαλα επανερχεται, μονο με το μεσαιο πληκτρο μου κανει αυτο το εφεδακι. Τεσπα σιγα το προβλημα που συζηταμε κιολας...

Το oclf είναι καλό lagfix αλλά κάτι τέτοια μου τα έκανε και μένα με jm2..αν θες δοκίμασε το voodoo που για μένα ήταν καλύτερο και τέτοιου είδους κολλήματα δεν μου τα έκανε

Sent from Galaxy !

Αντώνης

δηλαδη μετα δεν θα χρειαζομαστε το μαρκετ access??

Εγώ το fixaki το δοκίμασα...ναι μεν βλέπω τις paid αλλά χωρίς market access δεν μπορώ να τις αγοράσω

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Εγώ το fixaki το δοκίμασα...ναι μεν βλέπω τις paid αλλά χωρίς market access δεν μπορώ να τις αγοράσω

Sent from Galaxy !

πως το βγαζουμε αν θελουμε?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

πως το βγαζουμε αν θελουμε?

Δεν γνωρίζω αλλά αν περάσεις το καινούριο μάρκετ πάλι από sgs tools λογικά θα φεύγει..

Αντώνης

Δεν γνωρίζω αλλά αν περάσεις το καινούριο μάρκετ πάλι από sgs tools λογικά θα φεύγει..

Όταν λές το καινούργιο μάρκετ ότι το περνάς από το sgs tools εξήγησε μου λίγο αν θέλεις πως ακριβώς γιατί δεν βλέπω κατι. Εγώ το καινούργιο μάρκετ το έβαλα από το applanet σαν ενημέρωση του ήδη υπάρχοντος. Απλά μερικές φορές με γυρνάει στο παλιό δεν ξέρω το λόγο και πρέπει να το ξαναβαζω από applanet με τον ίδιο τρόπο.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Όταν λές το καινούργιο μάρκετ ότι το περνάς από το sgs tools εξήγησε μου λίγο αν θέλεις πως ακριβώς γιατί δεν βλέπω κατι. Εγώ το καινούργιο μάρκετ το έβαλα από το applanet σαν ενημέρωση του ήδη υπάρχοντος. Απλά μερικές φορές με γυρνάει στο παλιό δεν ξέρω το λόγο και πρέπει να το ξαναβαζω από applanet με τον ίδιο τρόπο.

Στο Upgrade stock apps του sgs tool, θα το δεις κάτω κάτω εκτός και αν εχεις παλαιότερη έκδοση του sgs tools...το επιλέγεις και ...τέλος!

Κάνε και ένα restart στο κινητό για να σου δουλεύουν όλα (εμένα δεν μου δούλευε το search του μάρκετ)

Αντώνης

Στο Upgrade stock apps του sgs tool, θα το δεις κάτω κάτω εκτός και αν εχεις παλαιότερη έκδοση του sgs tools...το επιλέγεις και ...τέλος!

Κάνε και ένα restart στο κινητό για να σου δουλεύουν όλα (εμένα δεν μου δούλευε το search του μάρκετ)

Είχα το παλιο!! Τώρα έβαλα το καινουργιο, και το έχει μεσα.

Παιδιά απλή ερώτηση.

Το γκάλαξι κόλυσε στα καλά καθούμενα και όλο το φόρουμ μου λέει να κάνω την ιστορία με το jig......

ποιά ρομ να περάσω και που θα την βρώ στο νετ;

πριν χαλάσει το κινητό είχε την μανίσια την Ελληνική (χωρίς φρόγιο βέβαια)

τώρα ποιάν να βάλω; πάλι την Ελληνική ή καμιά άλλα που να έχει φρόγιο;;;;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

JPU (pure από tyxrakias ή Darky's v5.5) και μετά βάλε csc EUR από εδώ ή από αλλού και ελληνικό swype από εδώ ή αλλού.

JPU (pure από tyxrakias ή Darky's v5.5) και μετά βάλε csc EUR από εδώ ή από αλλού και ελληνικό swype από εδώ ή αλλού.

ε?

συγνώμη αν κουράζω με τις ερωτήσεις μου αλλά....

Ι9000ΧWJM2 ή I9000XWJM5 ποια η διαφορά;

csc EUR τι είναι αυτό;

Αν είχες κάνει τον κόπο να πατήσεις στο link που σου έδωσα παραπάνω, το οποίο οδηγεί στο πρώτο post του tyxerakias στο παρόν νήμα και το διάβαζες ...δεν θα είχες την απορία!

Δεν κουράζουν οι ερωτήσεις, ρώτα όσο θες, ότι θες, όσο "χαζό" και αν ακούγεται!!! Κουράζει όμως να ρωτάς προτού διαβάσεις αυτό που ήδη σου έχει υποδείξει κάποιος :-)

ΥΓ: Ελπίζω να μην σε πήρα πολύ από τα μούτρα... sorry

Ρε παιδιά δεν μπορώ με τίποτα στο tapatalk ενώ έχω κάνει login και έχω ενεργοποίηση της ειδοποιήσεις να λάβω μια ειδοποιήσει πχ όταν παρακολουθώ ένα θέμα και κάποιος κάνει ένα πόστ. Τι μπορεί να φταει;

Ρε παιδιά δεν μπορώ με τίποτα στο tapatalk ενώ έχω κάνει login και έχω ενεργοποίηση της ειδοποιήσεις να λάβω μια ειδοποιήσει πχ όταν παρακολουθώ ένα θέμα και κάποιος κάνει ένα πόστ. Τι μπορεί να φταει;

Οι ειδοποιήσεις του tapatalk δεν είναι μόνο για το αν έλαβες private message?

Αντώνης

Οι ειδοποιήσεις του tapatalk δεν είναι μόνο για το αν έλαβες private message?

Δεν ξέρω αυτό ακριβώς θέλω να μάθω

Αν είχες κάνει τον κόπο να πατήσεις στο link που σου έδωσα παραπάνω, το οποίο οδηγεί στο πρώτο post του tyxerakias στο παρόν νήμα και το διάβαζες ...δεν θα είχες την απορία!

Δεν κουράζουν οι ερωτήσεις, ρώτα όσο θες, ότι θες, όσο "χαζό" και αν ακούγεται!!! Κουράζει όμως να ρωτάς προτού διαβάσεις αυτό που ήδη σου έχει υποδείξει κάποιος :-)

ΥΓ: Ελπίζω να μην σε πήρα πολύ από τα μούτρα... sorry

προφανώς είδα τι λένε τα links....αλλά προτιμώ να τα ακούσω από κάποιον σαν εσάς που τα έχει δοκιμάσει....στα links με την ιστορία του eur που μου έδωσες ο τύπος μιλάει λες και όλοι μας είμαστε τρελοχακεράδες και τα ξέρουμε όλα απ'εξω και είμαστε χωμένοι στα κόλπα όσο και αυτός.

Τέσπα αν κατάλαβα καλά το θέμα eur σετάρει το κινητό για να λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα;

αλά για τις ρομς δεν κατάλαβα ποιά η διαφορά.

προφανώς είδα τι λένε τα links....αλλά προτιμώ να τα ακούσω από κάποιον σαν εσάς που τα έχει δοκιμάσει....στα links με την ιστορία του eur που μου έδωσες ο τύπος μιλάει λες και όλοι μας είμαστε τρελοχακεράδες και τα ξέρουμε όλα απ'εξω και είμαστε χωμένοι στα κόλπα όσο και αυτός.

Τέσπα αν κατάλαβα καλά το θέμα eur σετάρει το κινητό για να λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα;

αλά για τις ρομς δεν κατάλαβα ποιά η διαφορά.

Η JPU είναι από την Samsung απευθείας , ενώ η 5.5 του Darky είναι custom ρομ βελτιωμένη και παραμετροποίημένη. Αν βάλεις την 5.5 και το ελληνικό swype που σου δίνει ο φίλος ποιο πάνω , είσαι έτοιμος. Αν θέλεις την μαμα-JPU και δεις πως δεν έχεις ελληνικό μενού , τότε πρέπει να μπλέξεις με το EUR (το λινκ του φίλου πιο πάνω) και με ρυθμίσεις για ίντερνετ ( οδηγός για αρχάριους by tyxerakias )

Με λίγα λόγια το EUR είναι για ελληνικό μενού ( μάλλον έχει και έτοιμες ρυθμίσεις ιντερνετ , θα σε γελάσω)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Η JPU είναι από την Samsung απευθείας , ενώ η 5.5 του Darky είναι custom ρομ βελτιωμένη και παραμετροποίημένη. Αν βάλεις την 5.5 και το ελληνικό swype που σου δίνει ο φίλος ποιο πάνω , είσαι έτοιμος. Αν θέλεις την μαμα-JPU και δεις πως δεν έχεις ελληνικό μενού , τότε πρέπει να μπλέξεις με το EUR (το λινκ του φίλου πιο πάνω) και με ρυθμίσεις για ίντερνετ ( οδηγός για αρχάριους by tyxerakias )

Με λίγα λόγια το EUR είναι για ελληνικό μενού ( μάλλον έχει και έτοιμες ρυθμίσεις ιντερνετ , θα σε γελάσω)

η "μαμα" jpu 2.2.1 εχει ελληνικο μενου, οχι ελληνικο πληκτρολογιο και δεν χρειαζεται να περασεις το EU, ισως ομως χρειαζεται για τις ρυθμισεις mms,3g κτλ οπως λες

μία ακόμα απορία.

Με το φλασάρισμά άκουσα οτι χάνεις τα πάντα....δηλαδή πάνε τα μηνύματα οι φωτογραφίες το calendar και κτλ?

αν ναι....

με το dump που λέει στο odin μήπως μπορώ να τα φέρω στον σκληρό και κάπως να τα ανοίξω;

Το oclf είναι καλό lagfix αλλά κάτι τέτοια μου τα έκανε και μένα με jm2..αν θες δοκίμασε το voodoo που για μένα ήταν καλύτερο και τέτοιου είδους κολλήματα δεν μου τα έκανε

Sent from Galaxy !

Κι εγω ψυλλιαστηκα οτι θα φταιει το oclf. Ενταξει δεν ειναι και τοσο σοβαρο θεματακι στην ουσια τυχαια το ανακαλυψα και δεν εμποδιζει καποια δουλεια μου. Το voodoo η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ξαναδοκιμασει και αφου ειμαι με αυτο βολεμενος τωρα λεω να μην το σκαλισω.

thanks παντως

μία ακόμα απορία.

Με το φλασάρισμά άκουσα οτι χάνεις τα πάντα....δηλαδή πάνε τα μηνύματα οι φωτογραφίες το calendar και κτλ?

αν ναι....

με το dump που λέει στο odin μήπως μπορώ να τα φέρω στον σκληρό και κάπως να τα ανοίξω;

Με το φλασαρισμα χανονται ολα εκτος απο τις φωτογραφιες σου. Θα τα εσωζες αν ειχες παρει backup πιο πριν με καποια εφαρμογη τωρα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος. Αληθεια τι ακριβως επαθε το κινητο σου? Πως "κολλησε"?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked