Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα μη φοβασαι, δεν κανουν καμια τρελη μεταβολη. Εκτος ισως απο τα touch wiz mods, αλλα τα υπολοιπα ειναι ασφαλη ;)

Πολυ καλο Πετρο το κατεβασα κι εγω σημερα και ειδα τις επιλογες. Δεν πειραξα τιποτα εννοειται καθως αυτη τη στογμη βρισκομαι σε φαση θεραπειας και γενικοτερης ψυχολογικης υποστηριξης για να αποφσισω να περασω το battery mod. Φυχοθεραπευτης ο Δημητρης (jimacid) κλασσικα :lol::p:ninja:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σχετικα με το wipe data/factory reset απο recovery mode που το κανουμε καθε φορα μετα το περασμα μιας rom δεν ειναι το διο αυτο...??*2767*3855# το οποιο ειναι hard reset γιατι εγω αυτο κανω...

σχετικα με το wipe data/factory reset απο recovery mode που το κανουμε καθε φορα μετα το περασμα μιας rom δεν ειναι το διο αυτο...??*2767*3855# το οποιο ειναι hard reset γιατι εγω αυτο κανω...

Το ιδιο ειναι

edit - προσοχη οποιος παει να κανει hard reset με αυτον τον τροπο γιατι μολις πατησεις # δεν υπαρχει επιστροφη, ουτε ερωτηση επιβεβαιωσης κλπ. Με τη μια hard reset και διαγραφη δεδομενων.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ενταξει ουτως η αλλως το κανεις μετα το περασμα νεας ρομ οποτε... :p

ενταξει ουτως η αλλως το κανεις μετα το περασμα νεας ρομ οποτε... :p

Αν περασεις επισημα rom μεσω kies δεν χανεται τιποτα. Οποτε το λεω αν καποιος φιλος θελει hard reset μετα απο φλασαρισμα επισημο μεσω kies (λεμε τωρα...)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

χαχα α οκ καταλαβα ;) πλακα πλακα αμα κανουμε επισημο update αμα λεμε τωρα χρειαζεται και τοτε hard reset,ε?:p

χαχα α οκ καταλαβα ;) πλακα πλακα αμα κανουμε επισημο update αμα λεμε τωρα χρειαζεται και τοτε hard reset,ε?:p

Ε υποθετω πως ειναι καλο και τοτε να γινει. Εγω οταν ειχα περασει rom μεσω kies δεν ειχα κανει βεβαια και ολα μια χαρα πηγαν.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

για μενα ειναι απαραιτητο,μπορει να βλεπεις οτι ολα δουλευουν καλα μετα το φλασαρισμα αλλα αμα κανεις hard reset το κινητο δουλευει αλλιως στη συνεχεια,το διαπιστωνεις αμεσως!!:happy:

για μενα ειναι απαραιτητο,μπορει να βλεπεις οτι ολα δουλευουν καλα μετα το φλασαρισμα αλλα αμα κανεις hard reset το κινητο δουλευει αλλιως στη συνεχεια,το διαπιστωνεις αμεσως!!:happy:

και εγω αυτο πιστευω ουτως η αλλως για αυτο το κανω παντα ;)

Λοιπον ανακαλυψα και το προβλημα που προκαλουσε την μη αναφορα στα μηνυματα απο το handcent. Προσοχη στο autostarts και συγκεκριμενα στην επιλογη After startup. Αν απενεργοποιησετε απο εκει το handcent ξεχαστε και το ρολογακι/πρασινο τικ διπλα στο μηνυμα για αναφορα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

tonyk: σου έκανα και σχόλιο στο youtube, ωραία δουλειά φίλε

red_herring: wellcome back from hell ;)

το live wallpaper του nexus S το update.zip το κάνουμε από recovery χωρίς να τρέχει μία;

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

το live wallpaper του nexus S το update.zip το κάνουμε από recovery χωρίς να τρέχει μία;

Thanks φιλε μου να σαι καλα. Οσο για το wallpaper απο οτι ειδα στο link ειναι για το hd2 δεν ξερω αν θα παιξει σε εμας. Επισης ισως να ειναι μονο για froyo.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μόλις έβαλα jpu με επιτυχεία...το θέμα είναι όμως ενώ έκανα το root , δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο...και το swype μου κάνει νερά...

Πληροφοριακά όλα τα άλλα δουλέυουν ρολόϊ,και με το laxfix παει σφέρα το τηλέφωνο..

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

Ευχαριστω για το σχολιο φιλε. θα βαλω και τα link για JPU, root και swype για να ειναι πιο ολοκληρωμενος ο οδηγος. σωστη η παρατηρηση σου (στο youtube).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Moliw ebala jpu me epityxeia...to uema einai omvw env ekana to root , den exv ellhniko plhktrologio...kai to swype moy kanei nera...

Plhroforiaka ola ta alla doyleyoyn roloϊ,kai me to laxfix paei sfera to thlefvno..

φιλε, ποιο lagfix εβαλες?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

Καλημερα!

Εχετε δοκιμασει το sgs tools?

Φοβερη εφαρμογη, μεταξυ αλλων εχει το market fix και καποια αλλα καλα hacks.

Ξεχωρισα αυτο που επιτρεπει στο power button να τραβαει φωτογραφια και το email client του galaxy tab. Εχει και καποια καλα hacks για τον touch wiz (τον οποιο δεν χρησιμοποιω) και adrodena galassia theme για αυτον. Αναστρεψιμα ολα οποτε δεν χανετε τιποτα να το δειτε.

Α εχει και το gps fix (το οποιο βεβαια στην jpu δεν χρειαζεται).

εχω και εγω το sgs tools αλλα δεν βλεπω αυτο που λες για την καμερα.ποιο ειναι?:D

εχω και εγω το sgs tools αλλα δεν βλεπω αυτο που λες για την καμερα.ποιο ειναι?:D

οπως επισης κ το μαρκετ φιξ τι ειναι?

οπως επισης κ το μαρκετ φιξ τι ειναι?

Ειναι το fixακι για να σου δειχνει το market τις προστατευμενες apps (τις επι πληρωμη δηλαδη)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ειναι το fixακι για να σου δειχνει το market τις προστατευμενες apps (τις επι πληρωμη δηλαδη)

δηλαδη μετα δεν θα χρειαζομαστε το μαρκετ access??

δηλαδη μετα δεν θα χρειαζομαστε το μαρκετ access??

Λογικα οχι. Λεω λογικα γιατι δεν το εχω δοκιμασει, αφου ειμαι ηδη "φτιαγμενος" με το market enabler:p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Λογικα οχι. Λεω λογικα γιατι δεν το εχω δοκιμασει, αφου ειμαι ηδη "φτιαγμενος" με το market enabler:p

και γω με το μαρκετ access:lol:

Ειναι στο Upgrade Stock Apps η επιλογη Hacked Camera. Αυτο με το μαρκετ δεν το εχω βαλει για να ειμαι ειλικρινης αλλα κανει αυτο που ειπαν τα παιδια :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ειναι στο Upgrade Stock Apps η επιλογη Hacked Camera. Αυτο με το μαρκετ δεν το εχω βαλει για να ειμαι ειλικρινης αλλα κανει αυτο που ειπαν τα παιδια :)

το εκανα μολις τωρα αυτο με το μαρκετ αλλα δεν μου δειχνει τις επι πληρωμη εφαρμογες. Το μονο που αλλαξε ειναι η ταχυτητα με την οποια ανοιγει πλεον το μαρκετ αστραπη μιλαμε με 2.2.1 αλλα δεν με απασχολει και πολυ με το μαρκετ γιατι πλεον εχω το applanet :happy:

φιλε, ποιο lagfix εβαλες?

αυτες οι 2 ξερω οτι ειναι συμβατες με τη jpu 2.2.1, αν και δεν ξερω τι διαφορα θα εχει με lagfix γιατι δεν εχω παρατηρησει καποιο ιδιαιτερο lagαρισμα...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823300

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

το εκανα μολις τωρα αυτο με το μαρκετ αλλα δεν μου δειχνει τις επι πληρωμη εφαρμογες. Το μονο που αλλαξε ειναι η ταχυτητα με την οποια ανοιγει πλεον το μαρκετ αστραπη μιλαμε με 2.2.1 αλλα δεν με απασχολει και πολυ με το μαρκετ γιατι πλεον εχω το applanet :happy:

Οπως ειπα δεν το εχω βαλει, αλλα μου κανει εντυπωση που δεν λειτουργει. Σκρολαρες κατω μηπως τις εμφανιζει μετα? Το applanet παντως που το ειχα βαλει δεν πολυ λειτουργουσε...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• The topic was unlocked