Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tην eclair 2.1 εχω.

Βρηκα ενα app που μοιζει αρκετα με αυτο, το widgetlocker για οποιον ενδιαφερεται αλλα προσωπικα δε μου αρεσε ιδιαιτερα.

Θα κατσω να ασχοληθω αυριο με την παραπανω μεθοδο να δω τι θα καταφερω... Να φανταστεις δεν εχω κανει ακομα root. :X

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις κανεναν απλο τροπο να βαλει αυτο το lockscreen?

http://img11.imageshack.us/img11/7648/screenshotex.jpg

Το βρηκα στο xda αλλα δεν το κατεχω το θεμα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=779803

δεν ξερω γιατι να κανεις ολη αυτην την φασαρια εφοσον υπαρχει ετοιμη αυτη η lockscreen εδω

Να σου πω την αληθεια δεν διαβασα ολο το ποστ, ειδα μεχρι εκει που ελεγε οτι πρεπει να κανεις deodex κλπ και το εκλεισα, δεν ξερω αν εχει κατι διαφορετικο εκεινη.

τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα.

κατεβαζεις πρωτα απο ολα το σωστο αρχειο για την ρομ σου.

αν εχεις μανισια ρομ κατεβαζεις το .odex αρχειο για την ρομ σου

αν παλι εχεις coocked rom ειναι πολυ πιθανο να χρειαζεσαι deodexed αρχειο (τα jar δηλαδη)

κανεις extract το αρχειακι που περιεχει μεσα το rar αρχειο που κατεβασες προηγουμενως στην καρτα μνημης σου.

εφοσον εχεις δικαιωματα root ανοιγεις τον root explorer κανεις τον root folder του κινητου σου MOUNT R/W με το κουμπι στο πανω μερος της οθονης (ο φακελος ροοτ ειναι ο αρχικος φακελος του κινητου. ειναι αυτος που περιεχει μεσα τους φακελους system, sdcard κλπ κλπ)

στην συνεχεια κανεις το ιδιο για τον φακελο system αλλα και τον φακελο framework ο οποιος βρισκεται μεσα στον system αν χρειαζεται και δεν ειναι ηδη mounted as read/write.

μεσα στον φακελο framework θα βρεις ενα αρχειο "android.policy.odex" εαν η ρομ σου ειναι μανισια, αν ειναι deodexed τοτε θα βρεις ενα "android.policy.jar"

κανεις back up αυτο το αρχειο σε εναν φακελο στην καρτα μνημης σου και στην συνεχεια το κανεις rename σε "android.policy.bak" ας πουμε για να μην το σβησεις εντελος.

στην συνεχεια βαζεις το αρχειακι που κατεβασες και εκανες extract στην καρτα μνημης σου στο /system/framework/

η διαδικασια τελειωσε, εαν κανεις restart θα εχεις την καινουρια σου lockscreen ΟΜΩΣ πριν κανεις restart βγες εξω απο τον φακελο framework και στην συνεχεια ξανα μπες (για να κανει refresh) βεβαιωσου πως μεσα σε αυτον τον φακελο εχεις ενα αρχειο android.policy.bak και ενα ακομα android.policy.odex

(εαν λειπει το .odex ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ)

πριν κανεις επανεκινηση θα πρεπει να βαλεις το αρχειο αυτο στην θεση του αλλιως το κινητο σου δεν θα ξανα ανοιξει και θα πρεπει να το φλασαρεις με το odin.

αν υπαρχουν και τα 2 αυτα αρχεια τοτε προχωρα σε επανεκιννηση κανονικα ;)

*Edit= Τωρα ειδα οτι λες πως εχεις την eclair.

πια eclair απο ολες?

πατα *#1234# και δες ποια ειναι τα τελευταια 3 γραμματα στο παιδιο PDA πχ. JG1, JM2, JM5, JM8, JM9 κλπ

** Edit2= η κατασταση ειναι τραγικη, ειναι σχεδον 6 το πρωι και δεν την παλευω μια....

Τοση ωρα τσαμπα σου εγραφα ολο αυτο το μηνυμα, μολις πηρα πρεφα πως η συγκεκριμενη lockscreen υπαρχει μονο για τις jm8 και jm9 eclair και αν κρινω απο τα λεγομενα σου μαλλον εχεις την μανησια eclair αρα οχι μια απο αυτες τις δυο.

αυτη που βρηκες εσυ μπορει και να μπαινει σε εσενα δεν διαβασα τι ελεγε, σιγουρα θα σε παιδεψει πολυ παραπανω ομως.

και δεν ειμαι και σε θεση τετοια ωρα να κατσω να διαβασω ολο εκεινο το κειμενο να σου πω ακριβως τι παιζει :P

αντε να παει 10 η ωρα να την πεσω για υπνο.... (απο τις 7 το πρωι ειμαι ξυπνιος)

***edit3= το διαβασα τελικα. μα δεν ειμαι τραγικος????

αστο καλυτερα μην μπεις καν στην διαδικασια, βαζω στοιχημα οτι δεν θα τα καταφερεις, ολο και καπου θα σου πεταξει κανενα περιεργο error στην διαδικασια και θα ψαχνεσε.

και οχι τιποτα αλλο, αλλα αν δεν καταφερεις να βαλεις στην θεση τους τα αρχεια οπως ητανε η αν κανεις κατ λαθος, πας για flashαρισμα παλι.

ποιο ευκολο ειναι να περασεις την jm8 η 9 η μια froyo ρε αδερφε :p και να βαλεις την αλλη lockscreen που σου εγραψα πανω

Edited by jimacid

Χαχα όντως είσαι τραγικός αλλά όλοι μας εκτιμούμε το πόσο βοηθάς. Γι αυτο ρώτησα το firmware, για να δω αν είναι κάποιο απ' αυτά τα έτοιμα... Όταν είπα δεν είναι πολύπλοκο εννοούσα για να το φτιαξω εγώ, όχι ο ΤΗV.. :)
- Alex

Παιδια το δικο μου τηλεφωνο εχει τα εξης χαρακτηριστικα :

PDA : JG1/PHONE:JF5/CSC:JF9.

H ερωτηση είναι : επειδη δεν σκοπευω να αναβαθμισω ΑΜΕΣΑ σε Froyo επειδη δεν θελω να χασω τον mls destinator που μου χρησιμευεει πολύ αυτό τον καιρο, θα ηθελα να μου πειτε ποια είναι η καλυτερη rom για να flashαρω και τι ακριβως είναι το kernel. Όταν λεω για καλυτερη ρομ, εννοω ποια εχει κυριως την καλυτερη διαχειριση μπαταριας.

Oταν κανω φλας, αλλαζουν ταυτοχρονα και kernel,radio ή αυτό θελει άλλες διαδικασιες ?

Σ'ευχαριστω ρε jim για την βοηθεια και την αμεση αποκριση ακομα και αν δε κανει για μενα. :)

Παντως ναι ειμαι απ'τα ατομα που δεν εχουν κανει τιποτα στο κινητο τους, ειναι ακριβως οπως το πηρα, PDA: JM2 και PHONE: JM1. Και λεω να κολουθησω τη συμβουλη σου και να κατσω στ'αυγα μου γιατι στανταρ θα τα μπλεξω... :p

Λοιπόν,

έχω και εγώ την JM1. Έχω και εγώ πρόβλημα με την εργοστασιακή εφαρμογή Gmail ιδίως στην αποστολή Mails. Δεν φεύγει με τίποτα κοντολογείς το mail.

Επίσης, ο φίλος που μιλάει 2 ώρες την ημέρα, δηλαδή 60 ώρες το μήνα, δηλαδή 3600 λεπτά ομιλίας το μήνα και το κινητό κρατάει 2 μέρες μαζί με το σερφάρισμα 1 ώρες στο ίντερνετ είναι σίγουρα η εξαίρεση.

Εγώ μιλάω με το ζόρι 30 λεπτά την ημέρα, έχω ΜΟΝΟ συγχρονισμό με το Gmail και με τον καιρό ανα 6 ώρες. Το GPRS κλείνει ΠΑΝΤΑ από τις 22:00 έως τις 08:00 ενώ το τηλέφωνο μπαίνει ΠΑΝΤΑ σε λειτουργία πτήσης από τις 00:00 έως τις 07:00 (αυτόματα μέσω του πρόγραμματος Timerrific). Ενώ στην αρχή το κινητό κρατούσε περίπου 2 μέρες τώρα κρατάει περιπου 24 ώρες...

Καλησπερα, εχω την doc v9 2μερες τωρα και σας μεταφερω εμπειρια μπαταριας τρεχον μερας

Ειμαι στο 85% με αρκετες κλησεις απο το πρωι στις 10 με gsm δικτυο και κλειστους συγχρονισμου με facebook browsing internet browsing σε flash games τυπου ikariam και λιγο taptalk

5 σελιδες εφαρμογες τα βασικοτερα που χρειαζομαι

Σημειωνω πως με το gps fix μεσω root explorer κλειδωνει σε κλασματα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Σ'ευχαριστω ρε jim για την βοηθεια και την αμεση αποκριση ακομα και αν δε κανει για μενα. :)

Παντως ναι ειμαι απ'τα ατομα που δεν εχουν κανει τιποτα στο κινητο τους, ειναι ακριβως οπως το πηρα, PDA: JM2 και PHONE: JM1. Και λεω να κολουθησω τη συμβουλη σου και να κατσω στ'αυγα μου γιατι στανταρ θα τα μπλεξω... :p

Aν θες πάντως μπορώ να σου το φτιάξω εγώ να να στο στείλω, με λίγη βοήθεια από σένα... φυσικά πάντα ενδέχεται να κάνεις κάποιο λάθος και να σου μείνει στο χέρι, δε δίνω καμία εγγύηση, αλλά αν θες μπορώ να βοηθήσω...

- Alex

μηπως καποιος μπορει να μου δωση καποιο λινκ για να μπορεσω να αλλαξω στο πανω μερος της μπαρας τα εικονιδεια του gps.wifi,bluetooth και της γραμμες του gprs

ετσι λιγο για να αλλαξη το look του ,λογω και εορτων .???????:lol::lol::lol:

μηπως καποιος μπορει να μου δωση καποιο λινκ για να μπορεσω να αλλαξω στο πανω μερος της μπαρας τα εικονιδεια του gps.wifi,bluetooth και της γραμμες του gprs

ετσι λιγο για να αλλαξη το look του ,λογω και εορτων .???????:lol::lol::lol:

πες και ποια ρομ εχεις ομως...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

γινεται.......;;;sorry που πεταχτηκα....

εχω PDA:I9000XWJM2

PHONE:I9000XXJM1

CSC:I9000XXJM2

θελω και εγωωωωω!!:D:D

Όποια και να έχει, δεν είναι απλό πράγμα αυτό... πρέπει να έχεις βάλει deodexed rom που να δέχεται themes. Θέλει odin και φλασάρισματα, δεν είναι απλά κάποια εφαρμογή. Κοίτα στο xda, υπάρχουν αρκετά.

e.g. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=854799

- Alex

Όποια και να έχει, δεν είναι απλό πράγμα αυτό... πρέπει να έχεις βάλει deodexed rom που να δέχεται themes. Θέλει odin και φλασάρισματα, δεν είναι απλά κάποια εφαρμογή. Κοίτα στο xda, υπάρχουν αρκετά.

e.g. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=854799

ναι για αυτο ρωτησα ποια ρομ εχει...

εδιτ

η συγκεκριμενη παντως φαινεται πολυ ωραια, την εχει δοκιμασει κανεις?

Edited by suspect21

Αν δε σου ειναι κοπος και θεωρεις οτι ειναι κατι ευκολο γιατι οχι.

Λεω να γινω root τωρα με την εφαρμογη z4root που λες οτι δουλευει και σε eclair και φαινετε πιο απλη και να βαλω outokiller με τις ρυθμισεις που λετε.

PS:Ελεγα αφου δεν τα εχω κανει ολα αυτα τοσο καιρο που το εχω να περιμενω πρωτα το update σε froyo και μετα να το κανω αλλα δε το βλεπω να ερχεται ...

δειτε λιγο αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=770507

θελει λιγο ψαξιμο, αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο

μπαινει και σε jpa απο οτι ειδα

ξερει καποιος να μου πει πως θα βγαλω το voodoo lagfix?

νομιζω δεν ειναι η σωστη ενοτητα, τελος παντων

αν θες απλα να το κανεις disable κανεις οτι γραφει εδω

http://project-voodoo.org/documentation

αν θες να βγαλεις τελειως το voodoo περνας αλλον κερνελ

νομιζω δεν ειναι η σωστη ενοτητα, τελος παντων

αν θες απλα να το κανεις disable κανεις οτι γραφει εδω

http://project-voodoo.org/documentation

αν θες να βγαλεις τελειως το voodoo περνας αλλον κερνελ

εχει καπου οδηγιες πως περναω αλλο κερνελ?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

θες να βαλεις καποιο αλλο lagfix?

εχεις καποια customized rom?

αν δεν θες lagfix, απλα φλασαρεις μεσω odin μονο το pda της ρομ που φορας χωρις repartition, η αλλιως ξαναφλασαρεις αλλη ρομ απο την αρχη

αν δεν ξερεις τι ειναι το odin, δες τις οδηγιες του tyxerakia στο hacks and roots

θες να βαλεις καποιο αλλο lagfix?

εχεις καποια customized rom?

αν δεν θες lagfix, απλα φλασαρεις μεσω odin μονο το pda της ρομ που φορας χωρις repartition, η αλλιως ξαναφλασαρεις αλλη ρομ απο την αρχη

αν δεν ξερεις τι ειναι το odin, δες τις οδηγιες του tyxerakia στο hacks and roots

ναι θελω να ξαναβαλω παλι το oclf γιατι νομιζω οτι ηταν καλυτερο.

απλα νομιζα οτι και το voodoo θα ηταν οπως το oclf και θα ειχε την επιλογη undolagfix που δεν εχει ομως!εχω βαλει froyo με τις οδηγιες του tyxerakia θα ξανακανω τα βηματα απο την αρχη με το obin μετα θα ειναι χωρις το voodoo ?

ναι θελω να ξαναβαλω παλι το oclf γιατι νομιζω οτι ηταν καλυτερο.

απλα νομιζα οτι και το voodoo θα ηταν οπως το oclf και θα ειχε την επιλογη undolagfix που δεν εχει ομως!εχω βαλει froyo με τις οδηγιες του tyxerakia θα ξανακανω τα βηματα απο την αρχη με το obin μετα θα ειναι χωρις το voodoo ?

αρχικα καντο disable οπως γραφει στο λινκ παραπανω και μετα περνα την ρομ οπως γραφει στις οδηγιες του τευχερακια και θα εισαι κομπλε :)

αρχικα καντο disable οπως γραφει στο λινκ παραπανω και μετα περνα την ρομ οπως γραφει στις οδηγιες του τευχερακια και θα εισαι κομπλε :)

αυτο κανω αυτη την στιγμη!!

ευχαριστω πολυ! μολις ειμαι οκ θα σας πω αν ολα πηγαν καλα!!

δειτε λιγο αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=770507

θελει λιγο ψαξιμο, αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο

μπαινει και σε jpa απο οτι ειδα

Απιστευτο theme, απο τα must οταν ημουν με doc's. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως ο dena καταλαβε την ερωτηση του mantzaros γιατι ειχε πει πως λειτουργει μονο σε deodexed rom και η JPA δεν ειναι.

Ας μας διαφωτισει ο mantzaros γιατι αν ισχυει δεν παιζει να φυγω ποτε απο την stock καθως το theme περιλαμβανει κι αλλα καλουδια...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Χαχα όντως είσαι τραγικός αλλά όλοι μας εκτιμούμε το πόσο βοηθάς. Γι αυτο ρώτησα το firmware, για να δω αν είναι κάποιο απ' αυτά τα έτοιμα... Όταν είπα δεν είναι πολύπλοκο εννοούσα για να το φτιαξω εγώ, όχι ο ΤΗV.. :)

α οκ τοτε, νομιζα για να το φτιαξει αυτος ειπες.

αλεξ ειμαι της αποψης οτι παιρνεις πρεπει να το δινεις κιολας και δεν ηταν λιγη η βοηθεια που ειχα παρει απο εσενα εκεινο το βραδυ με την lockscreen.

ουτε και απο ολα τα αλλα παιδια φυσικα σε αλλες φασεις. ;)

everybody keep up the good work :)

Σημειωνω πως με το gps fix μεσω root explorer κλειδωνει σε κλασματα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

πιο jps fix απο ολα?

εγω καποια που ειχα βρει ειχαν να κανουν με αλλαγη καποιον ρυθμισεων στο gps test menu.

ακομα δεν μου εχει δουλεψει το gps σωστα και το εχω παρατησει.

η v9 απο οτι βλεπω και απο εναν φιλο μου φαινεται να ειναι καλη, εχει βγει ομως 9,0,1 αν θυμαμαι καλα οποτε μηπως εχει κανενα σοβαρουτσικο bugακι και ειναι καλο να αναβαθμισεις?

Αν δε σου ειναι κοπος και θεωρεις οτι ειναι κατι ευκολο γιατι οχι.

Λεω να γινω root τωρα με την εφαρμογη z4root που λες οτι δουλευει και σε eclair και φαινετε πιο απλη και να βαλω outokiller με τις ρυθμισεις που λετε.

PS:Ελεγα αφου δεν τα εχω κανει ολα αυτα τοσο καιρο που το εχω να περιμενω πρωτα το update σε froyo και μετα να το κανω αλλα δε το βλεπω να ερχεται ...

γενικα παντως αν την θελεις πολυ την οθονη υπαρχουν ευκολοι τροποι να το κανεις.

οπως σου ειπα πριν θα μπορουσες να αλλαξεις ρομ και να βαλεις μια συμβατη. ειτε eclair ειτε froyo.

για την επισημη froyo ολοι οσοι ασχολουμαστε αρκετα με το κινητο μας εχουμε σταματησει να περιμενουμε. απλα βαλαμε μια απο αυτες που γυρνανε και ολα οκ.

επισης υπαρχουν coocked roms που χρησιμοποιουνται κατα κορον που εχουν πολλα καλουδια μεσα, οπως πχ η lockscreen που σου αρεσει, το battery mod που δειχνει με ακριβεια την ενταση της μπαταριας σε κυκλικο εικονιδιο με ποσοστο % πανω του, extended power menu που με το πατημα του κουμπιου power εχεις εξτρα επιλογες (συγκεκριμενα : επανεκκινηση, recovery mode, download mode) θεματα αλλα και διαφορα lagfix να επιλεξεις (προσωπικα δεν προτεινω πλεον κανενα lagfix)

ολα αυτα στα λεω για ενημερωση σε περιπτωση που σου αρεσει να ασχολεισε με την συσκευη σου και ζητας κατι παραπανω.

να ξερεις ομως οτι εαν βαλεις ανεπισημη ρομ, για οσο καιρο την φορας το κινητο σου θα ειναι εκτος εγγυησης. αν χρειαστεις εγγυηση θα πρεπει να του βαλεις την επισημη ξανα.

Edited by jimacid

Μολις εγινα root και εβαλα autokiller και adfree. :) Περιμενω να δω αν θα δω αισθητη διαφορα...

Να βαλω rom μεσω odin δεν το δοκιμαζω γιατι δε λειτουργει ο συνδιασμος των 3ων πληκρων σε περιπτωση που παει κατι στραβα να μπω σε recovery mode και δε μπαινω στη διαδικασια να τον ενεργοποιησω μιας και ειναι επικινδυνο απ'οτι λετε. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως. :)

• The topic was unlocked