DrMaslow Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Κι εγώ από το Pc και το Laptop μπορω να συνδεθώ κανονικά από το προγραμματάκι της Siemens..... Από το pocket pc ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ποιο από τα 2 να φταίει; το loox ή το S65? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 διάβασε τι γράφω: me to s65 bika mono apo to laptop me tin suita tis siemens. ute apo e800 ute apo 4150 νομίζω είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις πιο από τα δύο φταίει :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Δεν είναι θέμα εξυπνάδας, αλλά διατύπωσης..... άλλο "δεν μπήκα" κι άλλο "δεν τα κατάφερα" ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 den bika @ alexkass = xrisimopoiisa 1002 tropus ke apetuxan :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Κι εγώ τα ίδια :( 2 μέρες τώρα προσπαθώ και τίποτα! Μέχρι και στη Siemens πήρα και ουτε αυτοί ξέρουν τι φταίει :( Ελπίζω να βγάλει κάποια αναβάθμιση η Siemens (για το S65) μηπως και φταίει αυτό!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 to s55 (allo siemens mit BT) epeze me to 4150 mia xara... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagoraja Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Καλησπερα παιδια. Ειμαι καιπο στο my phone αλλα πρωτη φορα μπαινω σ'αυτο το forum. Απεκτησα και εγω αυτο το PDA 610 αλλα δεν εχω τα manuals και δεν ξερω ακριβως τις λειτουργειες του και πως χρησιμοποιειται. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να τα βρω? (εκτως απο το επισημο site που ειναι επι πληρωμη!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από vagoraja Καλησπερα παιδια. Ειμαι καιπο στο my phone αλλα πρωτη φορα μπαινω σ'αυτο το forum. Απεκτησα και εγω αυτο το PDA 610 αλλα δεν εχω τα manuals και δεν ξερω ακριβως τις λειτουργειες του και πως χρησιμοποιειται. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να τα βρω? (εκτως απο το επισημο site που ειναι επι πληρωμη!) o kplr mias ke to exi tha ta exi se pdf. an theli bori na sta stili. padws diavase to FAQ genika gia ta ppc. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoti Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 PM me με το mail σου να στα στείλω φίλε μου και ότι άλλη βοήθεια θες ευχαρίστως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Παιδιά έπεσε στα χέρια μου ένα Pocket Loox 610.Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο εξωτερικό GPS που να μπορέσω να το συνδέσω με το PPC αυτό,ώστε να δουλέψω το Destinator;Που μπορώ να το βρώ; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Παιδιά έπεσε στα χέρια μου ένα Pocket Loox 610.Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο εξωτερικό GPS που να μπορέσω να το συνδέσω με το PPC αυτό,ώστε να δουλέψω το Destinator;Που μπορώ να το βρώ; Δεν ξέρει κανένας ρε παιδιά; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts