nikoskat Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 χρησιμοποιεις τον launcher που ερχοταν με το κινητο ή εχεις κατεβασει αλλο? πχ launcher pro, adw κλπ; αν πας ρυθμισεις>οθονη εχει επιλογη για περιστροφη της οθονης, μηπως ειναι αυτο. αλλιως αν εχεις αλλαξει, εκτος απο αυτο πρεπει να κοιταξεις και στα settings του launcher, συνηθως μπαινεις οταν εισαι στη homescreen και πατησεις menu>preferences(συνηθως ετσι το λεει). καπου εκει θα εχει επιλογη αν θες να περιστρεφεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Νίκο Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση... Τελικά βάζοντας μια κάρτα MSD μέσα μου ενεργοποίεισε επιλογή για restore και όλα λειτούργησαν...Μάλλον είχε κολλήσει :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Εχεις απόλυτο δίκιο ακόμα και άν έχουν super χαρακτηριστικά δεν παύει να είναι gadgetάκια μόνο για απλό σερφάρισμα οπότε δεν αξίζει να τα πληρώσεις πάνω από 150 - 160 Euro... U get what you pay for. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Επανήλθε ο κινέζος. http://www.pandawill.com/8-inch-a8-pad-cortexa8-google-android-22-tablet-pc-with-4gb-wifi-black-color_p39414.html Η τιμή σούπερ νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Αυτό το tablet λέει υποστηρίζει 3g modem... δηλαδή MiFi; Επίσης.. έχει βρει κανείς αξιόλογο, έστω κινέζικο tablet με android που να υποστηρίζει 3g; Κατά προτίμηση 10". Το θέλω για σχετικά ηλικιωμένο άνθρωπο που απλά θέλει να κοιτάει τα μέιλ του και να γράφει κανά κείμενο. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) έχει android 2.1 όμως για ψάξε εδώ θα βρεις πιστεύω κάτι ανάλογο και ποιο φτηνό http://www.pandawill.com/ Me search για tablet 3g το μόνο που βρήκα είναι ένα στα 600 δολλάρια :Ρ Edited January 3, 2011 by jastonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 7 inch 3g (data + phone + videoklhsh) android 2.2 gps ΠΟΙΟ????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 7 inch 3g (data + phone + videoklhsh) android 2.2 gps ΠΟΙΟ????????????????? ZTE V9 για οικονομική λύση αλλά με 2.1 (ε κάποια στιγμή λογικά θα πάρει 2.2) Galaxy Tab για ακριβή λύση αν και στην αμερική κάνανε price drop 100$ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) ZTE V9 για οικονομική λύση αλλά με 2.1 (ε κάποια στιγμή λογικά θα πάρει 2.2) Galaxy Tab για ακριβή λύση αν και στην αμερική κάνανε price drop 100$ αλλα δεν υπαρχουν? το zte v9 δεν υπαρχει σε πιο φθηνη εκδοση? 350 πολλα δεν ειναι? απο εξωτερικό? Edited January 4, 2011 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 αλλα δεν υπαρχουν? http://www.expansys.com.gr/huawei-s7-android-tablet-pc-wifi-3g-7-aaa-i-200911/ Aυτο δαγκωτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) http://www.expansys.com.gr/huawei-s7-android-tablet-pc-wifi-3g-7-aaa-i-200911/ Aυτο δαγκωτο!!! Το έχεις δοκιμάσει αυτό; Θα πάρει 2.2; αλλα δεν υπαρχουν? Μετά πας σε κάτι κινέζικο. Ψάχνω και εγώ πολύ καιρό και δεν βρίσκω κάτι σε 3g. Σε λίγες βδομάδες όμως μάλλον θα γεμίσουμε με tablets.... μιλάμε για πολλά tablets! eLocity annouces seven Tegra 2 powered Android 3.0 tablets VIZIO Unveils New Smartphone and Tablet Featuring VIA Plus ViewSonic To Show Tablet Computer With Phone Functions At CES Toshiba Announces Tegra 2-Powered Honeycomb Tablet, Lets Its Name Remain A Mystery Verizon To Launch Multiple 4G Devices At CES Motorola Keeps Enticing Us with Soon To be Unveiled Honeycomb Tablet Edited January 4, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Το έχεις δοκιμάσει αυτό; Θα πάρει 2.2; Μετά πας σε κάτι κινέζικο. Ψάχνω και εγώ πολύ καιρό και δεν βρίσκω κάτι σε 3g. Σε λίγες βδομάδες όμως μάλλον θα γεμίσουμε με tablets.... μιλάμε για πολλά tablets! eLocity annouces seven Tegra 2 powered Android 3.0 tablets VIZIO Unveils New Smartphone and Tablet Featuring VIA Plus ViewSonic To Show Tablet Computer With Phone Functions At CES Toshiba Announces Tegra 2-Powered Honeycomb Tablet, Lets Its Name Remain A Mystery Verizon To Launch Multiple 4G Devices At CES Motorola Keeps Enticing Us with Soon To be Unveiled Honeycomb Tablet Το εχω δοκιμασει και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις! Καλη ποιοτητα κατασκευης,γρηγορο,ωραιο ui και ο υπαλληλος της huawei που μιλησα μου ειπε οτι σχεδον σιγουρα θα παρει 2.2 και λογω του snapdragon θα μπορεις να δεις και flash 10.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Αυτό το tablet λέει υποστηρίζει 3g modem... δηλαδή MiFi; Επίσης.. έχει βρει κανείς αξιόλογο, έστω κινέζικο tablet με android που να υποστηρίζει 3g; Κατά προτίμηση 10". Το θέλω για σχετικά ηλικιωμένο άνθρωπο που απλά θέλει να κοιτάει τα μέιλ του και να γράφει κανά κείμενο. Αν σου κάνει με 9,7'' με capacitive οθόνη και με θέση για να πάρει κάρτα sim για να έχεις 3g ιντερνετ τότε αυτό είναι μια πολύ καλή λύση http://www.fastcardtech.com/goods-5425-FCTpad+GalaxyMonster+Dual+core+800MHZ+97+inch+Androdi+22+capacitive+multi-touch+screen+WIFI+G-sensor+Build+in+3G.html Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Και η Motorola παρουσίασε προολίγου το πολυαναμενόμενο Tablet της, Motorola Xoom, το πρώτο Tablet με Honeycomb. http://www.engadget.com/2011/01/05/motorola-xoom-becomes-official-on-motorola-site-joined-by-unann/ (Πανέμορφο, αν έχει και μία λογική τιμή τότε είναι σίγουρη αγορά για μένα, το περίμενα πώς και πώς..!) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Θα γίνει χαμός τους επόμενους μήνες. Όποιος έχει υπομονή να περιμένει θα βγει κερδισμένος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ελπίζω να μην έχει αναφερθεί ξανά http://www.yopool.com/products/7-inch-iRobot-Pad-Google-Android-OS-WiFi-touch-screen-Gsensor-Tablet-PC-UMPC-MID-netbook-with-camera-4GB-Memory-p-1521.html#reviews Από την παραπάνω ιστοσελίδα είχα αγοράσει μπαταρία για sony ericsson και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος από την τιμή κλπ. Πάντως εγώ περιμένω να βγει συσκευή με usb και σίγουρα όχι με android 2.1 ,για να μπορώ λίγο πολύ να αντικαταστήσω το laptop μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Αυτό το tabletτελικα το πηρε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Αυτό το tabletτελικα το πηρε κανεις? όντως έχει κανένας εμπειρία από αυτό? Φαίνεται πολύ καλό! Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Υπερβολικά ακριβό πλέον...Αυτό εδώ είναι http://www.usbsea.com/products/10.2_inch_Android_2.1_OS_Tablet_PC_Support_WiFi__3G__GPS_with_Camera_R-UMPC-M102.html Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Υπερβολικά ακριβό πλέον...Αυτό εδώ είναι http://www.usbsea.com/products/10.2_inch_Android_2.1_OS_Tablet_PC_Support_WiFi__3G__GPS_with_Camera_R-UMPC-M102.html Αυτό φαίνεται πολύ καλό και αξιόλογο. Βέβαια, το τσιπάκι λέει arm11 ενώ σίγουρα θα είναι το rockchip αλλά ότι πληρώνεις.. σχεδόν.. παίρνεις. 3g στα 150euros είναι αρκετά καλά.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Υπερβολικά ακριβό πλέον...Αυτό εδώ είναι http://www.usbsea.com/products/10.2_inch_Android_2.1_OS_Tablet_PC_Support_WiFi__3G__GPS_with_Camera_R-UMPC-M102.html Φίλε είναι και το τελωνείο όμως. Δεν γνωρίζω πόσο παραπάνω, αλλά απ'ότι βλέπω έρχεται από Κίνα. Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_123 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 καλησπερα σε ολους, εχω ενα κινεζικο και θελω να ρωτησω τι μοντεμ εχετε βαλει για 3g συνδεση γιατι ενα zte vodafone δεν δουλευει ,ο τυπος μου ειπε για eldo 1916 η huawei e1750 αλλα δεν υπαρχουν ελλαδα καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Παιδιά, καλημέρα! Μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό το Internet Tablet, καθώς φαίνεται υπερβολικά δελεαστική η τιμή του για όσα προσφέρει (αρκεί να μην είναι τελείως απάτη και χαλάσει μέσα σε μια μέρα). Έχω κάποιες απορίες πάνω σ' αυτό: 1) Ξέρετε, όσοι έχετε εμπειρία από παρόμοιες αγορές, αν το τροφοδοτικό αυτών των συσκευών κάνει για ευρωπαϊκές πρίζες; Στην φωτογραφία δεν φαίνεται να ταιριάζει. 2) Σχετικά με την μπαταρία τους; Άραγε έχει αντοχή στο χρόνο, κι αν όχι, αλλάζει και βρίσκεται για αγορά εύκολα; 3) Λέτε να υπάρχει θέμα με το τελεωνείο λόγω όγκου; Θα εκτιμήσω δεόντως τις όποιες απαντήσεις. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Edited January 11, 2011 by Kostas_01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Παιδιά, καλημέρα! Μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό το Internet Tablet, καθώς φαίνεται υπερβολικά δελεαστική η τιμή του για όσα προσφέρει (αρκεί να μην είναι τελείως απάτη και χαλάσει μέσα σε μια μέρα). Έχω κάποιες απορίες πάνω σ' αυτό: 1) Ξέρετε, όσοι έχετε εμπειρία από παρόμοιες αγορές, αν το τροφοδοτικό αυτών των συσκευών κάνει για ευρωπαϊκές πρίζες; Στην φωτογραφία δεν φαίνεται να ταιριάζει. 2) Σχετικά με την μπαταρία τους; Άραγε έχει αντοχή στο χρόνο, κι αν όχι, αλλάζει και βρίσκεται για αγορά εύκολα; 3) Λέτε να υπάρχει θέμα με το τελεωνείο λόγω όγκου; Θα εκτιμήσω δεόντως τις όποιες απαντήσεις. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Εχεις δει το feedback του? Positive 5580 29335 31303 Neutral 97 492 515 Negative 106 436 453 Tα αρνητικά κοντεύουν να γινουν πιο πολλα απο τα θετικά!!! Σε λιγο τον βλεπω εκτος εβαυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Χμ, σωστός! Ευχαριστώ που μου το είπες.:) Η αλήθεια είναι πως έδωσα περισσότερη σημασία στις πολλές πωλήσεις που έχει κάνει με το συγκεκριμένο προϊόν παρά στις κριτικές που έχει δεχθεί. Πέραν αυτού, επειδή το συγκεκριμένο tablet πωλείται και από αρκετούς ακόμα, θα με ενδιέφερε να μάθω κάποιες εμπειρίες/ απόψεις από κάποιον που ενδεχομένως το έχει δει από κοντά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts