Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ψάχνω tablet γύρω στα 300-320 ευρώ και έχω δει το Samsung tab s2 4g. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτή την τιμή?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά ψάχνω tablet γύρω στα 300-320 ευρώ και έχω δει το Samsung tab s2 4g. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτή την τιμή?

Pixel c με developer discount 375 euro

Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Pixel c με developer discount 375 euro

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση αλλα ψαχνω κατι απλο, χωρις να παιρνει πληκτρολογιο μιας και δεν θα το χρησιμοποιησω.

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο??

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση αλλα ψαχνω κατι απλο, χωρις να παιρνει πληκτρολογιο μιας και δεν θα το χρησιμοποιησω.

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο??

Αν θες παίρνεις το πληκτρολόγιο. Ούτε εγώ το έχω πάρει δεν το χρειάζομαι

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

για το pipo w9s καμμια αποψη?

θελω ενα ελαφρυ ταμπλετοειδες με δυνατοτητα

autocad 2d και βασικής χρήσης λαπτοπ

οποτε με πληκτρολογιο..

για να μην κουβαλαω το gaming λαπτοπ μου παντου.

λέτε το πιπο κανει?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Ρε παιδιά μια καταχώρηση system/ bin/ mediaserver η κάπως έτσι που τρώει την μπαταρία σαν τρελό τι μπορεί να είναι; έκανα hard reset και πάλι τα ίδια! Η μόνη εφαρμογή που έχει ο μικρός στο ταμπλετ είναι το fifa 15

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά μια καταχώρηση system/ bin/ mediaserver η κάπως έτσι που τρώει την μπαταρία σαν τρελό τι μπορεί να είναι; έκανα hard reset και πάλι τα ίδια! Η μόνη εφαρμογή που έχει ο μικρός στο ταμπλετ είναι το fifa 15

Ειναι η εφαρμογή που κάνει αναζήτηση στους αποθηκευτικούς χώρους για αρχεία πολυμέσων για να τα εμφανίζει στις κατάλληλες εφαρμογές (φωτογραφίες, μουσική, βίντεο). Μήπως έχεις κάποια προβληματική κάρτα μνήμης στο τάμπλετ;

Ειναι η εφαρμογή που κάνει αναζήτηση στους αποθηκευτικούς χώρους για αρχεία πολυμέσων για να τα εμφανίζει στις κατάλληλες εφαρμογές (φωτογραφίες, μουσική, βίντεο). Μήπως έχεις κάποια προβληματική κάρτα μνήμης στο τάμπλετ;

Να της κάνω ένα φορματ;η μόνη εφαρμογή που έχει πλην του fifa 15 είναι το mx player η παλιά έκδοση που υποστηρίζει ac3.τίποτα άλλο! Έσβησα και το fifa και πάλι πέφτει η μπαταρία άρα δεν φταίει

Να της κάνω ένα φορματ;η μόνη εφαρμογή που έχει πλην του fifa 15 είναι το mx player η παλιά έκδοση που υποστηρίζει ac3.τίποτα άλλο! Έσβησα και το fifa και πάλι πέφτει η μπαταρία άρα δεν φταίει

Ναι κάνε format, κρατώντας πρώτα μόνο τους απαραίτητους φακέλους με αρχεία που θες και τίποτα άλλο. Ποιο τάμπλετ έχεις;

Ναι κάνε format, κρατώντας πρώτα μόνο τους απαραίτητους φακέλους με αρχεία που θες και τίποτα άλλο. Ποιο τάμπλετ έχεις;

Turbo x coral 2

Μην γελάσεις! Του μικρού το πήρα.Μια χαρά δούλευε εδώ και τρεις μέρες το έπαθε!

Σβήνω και τον φάκελο android πχ;

Turbo x coral 2

Μην γελάσεις! Του μικρού το πήρα.Μια χαρά δούλευε εδώ και τρεις μέρες το έπαθε!

Σβήνω και τον φάκελο android πχ;

Ναι τον σβήνεις. Δε γελάω με σένα :p Γελάω όμως κάθε φορά που τα παίρνω για σέρβις αυτά τα τάμπλετ και βλέπω τα χάλια τους. Είναι bug στο firmware. Φρόντισε να σβήσεις και την εσωτερική μνήμη ,και να κάνεις ξανά factory reset και θα στρώσει

Ναι τον σβήνεις. Δε γελάω με σένα :p Γελάω όμως κάθε φορά που τα παίρνω για σέρβις αυτά τα τάμπλετ και βλέπω τα χάλια τους. Είναι bug στο firmware. Φρόντισε να σβήσεις και την εσωτερική μνήμη ,και να κάνεις ξανά factory reset και θα στρώσει

Την εσωτερική δεν την έσβησα με το hard reset που έκανα;(αλλά το πρόβλημα παρέμεινε)

Την εσωτερική δεν την έσβησα με το hard reset που έκανα;(αλλά το πρόβλημα παρέμεινε)

όχι, το factory reset δε διαγράφει τα αρχεία σου στην εσωτερική μνήμη. Εκτός αν το τικάρεις μέσα απ το μενού

όχι, το factory reset δε διαγράφει τα αρχεία σου στην εσωτερική μνήμη. Εκτός αν το τικάρεις μέσα απ το μενού

Για πες πως διαγράφω τότε την εσωτερική;

Όταν πατάω για hard reset έχει ερώτηση εάν θέλω να διαγράψω την εσωτερική.αυτό λες;

Για πες πως διαγράφω τότε την εσωτερική;

Όταν πατάω για hard reset έχει ερώτηση εάν θέλω να διαγράψω την εσωτερική.αυτό λες;

Απ τη διαχείριση αρχείων δε μπορείς;

Απ τη διαχείριση αρχείων δε μπορείς;

Ναι αλλά και μετά από hard reset εάν επιλέξω την επιλογή να σβήσει όλα τα αρχεία μετά είναι εντελώς καθαρός ο εξωτερικός χώρος .

Ναι αλλά και μετά από hard reset εάν επιλέξω την επιλογή να σβήσει όλα τα αρχεία μετά είναι εντελώς καθαρός ο εξωτερικός χώρος .

Ναι σαφώς, στο ανέφερα παραπάνω «Εκτός αν το τικάρεις μέσα απ το μενού»

Λοιπόν έκανα hard reset πάλι έκανα φορματ την κάρτα μνήμης και από εφαρμογές δεν κατέβασα καμία να δούμε.θα σού πω τι απέγινε!

Τώρα το φορτίζω να πάει 100% και μετά αύριο να δω πόσο θα πέσει!

σταυρο παλι τα ιδια!ξαφνικα ενω απο το πρωι ηταν καλα εχασε 30 % σε μιση ωρα! τωρα δοκιμαζω αλλη καρτα μνημης γνωστης μαρκας οχι turbox!

σταυρο παλι τα ιδια!ξαφνικα ενω απο το πρωι ηταν καλα εχασε 30 % σε μιση ωρα! τωρα δοκιμαζω αλλη καρτα μνημης γνωστης μαρκας οχι turbox!

ενταξει σταυρο μαλλον εφτιαξε.πρεπει να εφταιγε αυτο που ειπες για την καρτα μνημης με την αλλη δεν τρωει μπαταρια πλεον.για να δουμε..

ενταξει σταυρο μαλλον εφτιαξε.πρεπει να εφταιγε αυτο που ειπες για την καρτα μνημης με την αλλη δεν τρωει μπαταρια πλεον.για να δουμε..

Ωραία .

Καλημέρα παιδιά έχετε να μου προτείνεται ένα ταμπλετ 8αρι να πέρνει κάρτα sim γιατί θέλω να μπαίνω στης κάμερες του μαγαζιού γύρω στα 130-140€ από κινα θα το παραγγειλω

Ευχαριστώ πολύ

Ωραία .

Ενώ όλα ήταν καλά πάλι πρώτο ανέβηκε και με την νέα κάρτα μνήμης το mediaserver κλπ!

Δεν καταλαβαίνω τι φταίει τελικά.μια χαρά δούλευε ένα μήνα τώρα τι το έπιασε;

Εν τω μεταξύ στο σημείο του πλαστικού που είναι στην περιοχή της κάρτα μνήμης ζεσταίνεται αρκετά.

Ενώ όλα ήταν καλά πάλι πρώτο ανέβηκε και με την νέα κάρτα μνήμης το mediaserver κλπ!

Εν τω μεταξύ στο σημείο του πλαστικού που είναι στην περιοχή της κάρτα μνήμης ζεσταίνεται αρκετά.

Βρήκα ένα άρθρο για το θέμα του mediaserver και καταρχήν έλεγε να κάνω clear data, cache της εφαρμογής media storage και μετά επανεκκίνηση.το έκανα χτες και όλο το βράδυ έπεσε 1% η μπαταρία.για να αλλιώς μετά λέει για κάποιο αρχείο να είναι ίσως corrupted στην κάρτα μνήμης .πέραν του φορματ του κινητού και της κάρτα μνήμης που έχω ήδη κάνει(αλλά πέρασα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης, δεν την άφησα άδεια να το παρατηρήσω .Τώρα εάν δεν διορθωθεί θα την φορμαρω και θα την αφήσω άδεια μήπως φταίει κάποιο αρχείο).

Γύρνα το τάμπλετ πίσω