ababapanos Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, η μονο windows , αλλα πιστευω πως οι 8 ιντσες ειναι πολυ λιγες και για αυτο θα ηθελα να ειναι 9-10 ιντσες... Να εχει καλη οθονη αν full HD και καλη αυτονομια πανω απο 6 ωρες κατα τα αλλα καμερα δεν με νοιαζει καθολου , τιμη μεχρι 180 ευρω. πιο θα μου προτεινατε? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, η μονο windows , αλλα πιστευω πως οι 8 ιντσες ειναι πολυ λιγες και για αυτο θα ηθελα να ειναι 9-10 ιντσες... Να εχει καλη οθονη αν full HD και καλη αυτονομια πανω απο 6 ωρες κατα τα αλλα καμερα δεν με νοιαζει καθολου , τιμη μεχρι 180 ευρω. πιο θα μου προτεινατε? Μαλλον θα μεινουμε στη σκέψη και οι 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχω στον γιο μου ένα tablet Alcatel one touch Tab 8HD....ξέρει κανείς πως μπορώ να του περάσω cwm recovery και που μπορώ να βρω custom roms για αυτή την συσκευή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 tablet HANNSPAD 133 TITAN - 13.3" FHD WIFI ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ 13.3 "IPS πάνελ οπίσθιου φωτισμού LED Ανάλυση 1920x1080 Full HD CPU Quad Core 1.6GHz / Cortex A9 ARM 2GB DDR3 μνήμης RAM Μνήμη 16GB εσωτερικής αποθήκευσης OS 4.4 (KitKat) Διπλή κάμερα 2MP / 5Mp με αυτόματη εστίαση Λεπτός σχεδιασμός / περίβλημα φινίρισμα από βουρτσισμένο μέταλλο Mini HDMI εξόδου στα 290 ευρώ http://www.hannspree.eu/en/tablet-pc/tablets/sn14t72b ποια είναι η γνώμη σας, αξίζει για τα λεφτα του; Εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο 13αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Μαλλον θα μεινουμε στη σκέψη και οι 2 :) Pipo w6s. http://www.banggood.com/PIPO-W6S-3G-Intel-Z3735F-Quad-Core-8_9-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-985364.html?utm_design=18&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_men143_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Winna&sc_src=email_1452544&sc_eh=849369bebd6ea5d91&sc_llid=156454&sc_lid=73090579&sc_uid=9HuFHkXGie&emst=9HuFHkXGie_156454_1452544_118 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω αυτο το tablet HANNSPAD 133 TITAN - 13.3 "FHD WIFI ποια ειναι η γνωμη σας;;; Κοστιζει 280 ευρω http://www.hannspree.eu/en/tablet-pc/tablets/sn14t72b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω αυτο το tablet HANNSPAD 133 TITAN - 13.3 "FHD WIFI ποια ειναι η γνωμη σας;;; Κοστιζει 280 ευρω http://www.hannspree.eu/en/tablet-pc/tablets/sn14t72b Hannspad? RK3188? 280eur? :lol: Σοβαρά ρε παιδιά που πάτε και τα βρίσκετε; Κοίτα κάτι σε Cude, Teclast. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αξιόλογες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Γιατί το λες αυτό;;;Δεν υπάρχουν επιλογές για 13.3" Επίσης όσα αλλά βρήκα έχουν Ram 1GB.. Edited September 19, 2015 by xanthoula4ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Γιατί ο λες αυτό;;;Δεν υπάρχουν επιλογές για 13.3" Άγνωστη εταιρεία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία της... Επεξεργαστής, 2 γενιές πίσω... Και ζητάει 280 euros... Ούτε 80 δεν θά δινα γι αυτό το πράγμα. Υπάρχουν αξιόλογα 10-11άρια όπως Cube i7 Remix, Cube Talk 9X, Teclast Air X98 Air ακόμα και Chuwi Vi10 με πολύ λιγότερα απ τα 300$ που δίνεις. Κατα την γνώμη μου το να κοιτάς δοκιμασμένες λύσεις, απ το να "πετάξεις" απλά τα λεφτά σου είναι πιο λογικό. Αν πάλι όχι τότε προχώρα άφοβα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλώς θέλω 13αρι κ όχι 10αρι γιατί έχω ήδη 6αρι κινητό.Βρήκα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο και επικοινώνησα μαζί τους. Ενώ από το ebay ή aliexpress δεν έχω ξανά κάνει τόσο μεγάλη αγορά και μου φαινεται οτι παραγγελνεις στα τυφλα, για κατι τοσο ακριβο.Αν δεις στο ebay τόσο έχουν τα 13αρια με 1Gb ram!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλώς θέλω 13αρι κ όχι 10αρι γιατί έχω ήδη 6αρι κινητό.Βρήκα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο και επικοινώνησα μαζί τους. Ενώ από το ebay ή aliexpress δεν έχω ξανά κάνει τόσο μεγάλη αγορά και μου φαινεται οτι παραγγελνεις στα τυφλα, για κατι τοσο ακριβο.Αν δεις στο ebay τόσο έχουν τα 13αρια με 1Gb ram!!! Μην νομίζεις ότι το 13άρι εχει μεγάλη διαφορά απο το 11άρι. 5εκ διαγώνιος είναι. Άσε που εμένα η (λίγο) μεγαλύτερη οθόνη για μειονέκτημα μου κάνει παρά το αντίθετο. Δεν βολεύει. Το 11άρι το μεταφέρεις πιο εύκολα. Γι αυτό οι διαστάσεις στα tablet είναι στάνταρ σε όλες τις εταιρείες. Όσον αφορά τον ενδοιασμό σου για ebay και ali, δεν είναι τόσο τραγικό. Κοιτάς να αγοράσεις απο αξιόπιστο πωλητή ή σοβαρό κατάστημα που δέχεται paypal. Σε περίπτωση εγγύησης (αν ποτέ την χρειαστείς) θα σε καλύψουν απλά είναι λίγο ταλαιπωρία η όλη κατάσταση. Αλλά ζυγίζεις τα πράγματα και επιλέγεις. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν φοβερές επιλογές και απο ελλάδα, στα λεφτά που δίνεις, με καλύτερα χαρακτηριστικά και brands της προκοπής. πχ: Lenovo IdeaTab 2 A10-70F Lenovo Yoga 2 10" Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Ψαξτο λίγο καλύτερα το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Δεν ειναι αγνωστη εταιρια η hannspree. Πριν 10 χρονια περιπου φιλος αγορασε καμια 80αρια οθονες και διάφορα άλλα, τοτε που δεν ξερατε τιποτα για την teclast κλπ. Edited September 20, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δεν ειναι αγνωστη εταιρια η hannspree. Πριν 10 χρονια περιπου φιλος αγορασε καμια 80αρια οθονες και διάφορα άλλα, τοτε που δεν ξερατε τιποτα για την teclast κλπ. Εννοεις προς πώλησης φαντάζομαι....είχε μείνει ευχαριστημένος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Chuwi hi8 με win10 και Android 4.4. Το πήρα 59 δολάρια σε flash sale από gearbest, αλλά και στα 92 κανονική τιμή τα αξίζει με χίλια αν θέλετε ταμπλετ στις 8 ίντσες. Πολύ καλή οθόνη full HD, η όλη εμπειρία είναι πολύ ομαλή, μόνο η μπαταρία θα ήθελα λίγο περισσότερο, αλλά το λιώνω αυτές τις μέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλο και φτηνό ταπλετ να μπορώ να το πάρω από ευρωπαική αποθήκη να μπορώ να βλέπω ταινίες - πολύ καλή παταριά - να έχει κανονικό google playstore - και να δέχεται λιώσιμο διαθέτω μέχρι 150 ευρώ έχω δει αυτά τα 3 από το gearbest αλλά δεν έχω άποψη !! ξέρει κάποιος ?? 1. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_203997.html?wid=3 2. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174921.html?wid=3 3. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_203015.html?wid=3 Edited September 21, 2015 by gkontos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 ειμαι μεταξυ του Teclast X98 Air 3G και cube u65gt talk9x . ποιο θεωρειτε καλυτερο και χωρις προβληματα; δεκτες και εναλακτικες με παρομοια τιμη και χαρακτηριστικα. το 3g δε ειναι απαραιτητο. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Αναμεσα σε αυτα τα δυο εγω θα επελεγα το Teclast μονο και μονο επειδη εχει windows.Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο,τοτε δυσκολευουν τα πραγματα.Το λεω αυτο διοτι και τα δυο εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης,λιγο καλυτερη αυτονομια το Cube,λιγο εως πολυ καλυτερη υποστηριξη το Teclast.Οποιο και να παρεις,η εμπειρια χρησης θα σου φανει απο αλλο πλανητη σε σχεση με το v975m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Αναμεσα σε αυτα τα δυο εγω θα επελεγα το Teclast μονο και μονο επειδη εχει windows.Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο,τοτε δυσκολευουν τα πραγματα.Το λεω αυτο διοτι και τα δυο εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης,λιγο καλυτερη αυτονομια το Cube,λιγο εως πολυ καλυτερη υποστηριξη το Teclast.Οποιο και να παρεις,η εμπειρια χρησης θα σου φανει απο αλλο πλανητη σε σχεση με το v975m. βασικα δε ειναι για μενα. για τη πεθερα μου ειναι . η χρηση θα ειναι για ιντερνετ και παιχνιδια. οπως και το onda που ειχε . ουτε 3g ουτε gps ουτε windows με ενδιαφερει. απλα να μη εχει κοληματα να ειναι σχετικα γρηγορο και με καλη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 βασικα δε ειναι για μενα. για τη πεθερα μου ειναι . η χρηση θα ειναι για ιντερνετ και παιχνιδια. οπως και το onda που ειχε . ουτε 3g ουτε gps ουτε windows με ενδιαφερει. απλα να μη εχει κοληματα να ειναι σχετικα γρηγορο και με καλη μπαταρια. Εσύ πρέπει να αγαπάς πολύ την πεθερά σου :-P χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Για os tablet 11.6 τι προτείνεται;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Για os tablet 11.6 τι προτείνεται;;;; Τι είναι το os tablet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Παιδιά στην αναζήτηση για ταμπλετάκι και εγώ πάλι. Θέλω οθόνη 9,7 ίντσες κατά προτίμηση 2048*1536 ανάλυση και κυρίως ίντερνετ η χρήση του και διάβασμα e-book στο κρεββάτι το βράδυ. Προσανατολίζομαι σε κάτι από Teclast όπως το Teclast X98 Air III ή το Onda V989 Air. Το βασικό που με νοιάζει είναι η απροβλημάτιστη χρήση και η αντοχή στο χρόνο. Δεν πολυ-ασχολούμαι με custon roms και τέτοια, το σετάρω και το χρησιμοποιώ. Κοιτάζω και αυτό εδώ το οποίο φαίνεται καλό σε τιμή για τα χαρακτηριστικά του, αλλά για το διάβασμα νομίζω πως η 9,7 ίντσες είναι η ιδανική αναλογία για εμένα και η ανάλυση τους (2048*1536) απλά σκοτώνει. Πάντως κάθε πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ, Παναγιώτς Edited September 28, 2015 by aboulafia προσθήκη λινκ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Τι είναι το os tablet; με διπλό λογισμικό android Και windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 με διπλό λογισμικό android Και windows Dual os δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 nai duas os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts