Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, η μονο windows , αλλα πιστευω πως οι 8 ιντσες ειναι πολυ λιγες και για αυτο θα ηθελα να ειναι 9-10 ιντσες...

Να εχει καλη οθονη αν full HD και καλη αυτονομια πανω απο 6 ωρες κατα τα αλλα καμερα δεν με νοιαζει καθολου , τιμη μεχρι 180 ευρω. πιο θα μου προτεινατε?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, η μονο windows , αλλα πιστευω πως οι 8 ιντσες ειναι πολυ λιγες και για αυτο θα ηθελα να ειναι 9-10 ιντσες...

Να εχει καλη οθονη αν full HD και καλη αυτονομια πανω απο 6 ωρες κατα τα αλλα καμερα δεν με νοιαζει καθολου , τιμη μεχρι 180 ευρω. πιο θα μου προτεινατε?

Μαλλον θα μεινουμε στη σκέψη και οι 2 :)

• 4 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά, έχω στον γιο μου ένα tablet Alcatel one touch Tab 8HD....ξέρει κανείς πως μπορώ να του περάσω cwm recovery και που μπορώ να βρω custom roms για αυτή την συσκευή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

tablet HANNSPAD 133 TITAN - 13.3" FHD WIFI

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

13.3 "IPS πάνελ οπίσθιου φωτισμού LED

Ανάλυση 1920x1080 Full HD

CPU Quad Core 1.6GHz / Cortex A9 ARM

2GB DDR3 μνήμης RAM

Μνήμη 16GB εσωτερικής αποθήκευσης

OS 4.4 (KitKat)

Διπλή κάμερα 2MP / 5Mp με αυτόματη εστίαση

Λεπτός σχεδιασμός / περίβλημα φινίρισμα από βουρτσισμένο μέταλλο

Mini HDMI εξόδου

στα 290 ευρώ

http://www.hannspree.eu/en/tablet-pc/tablets/sn14t72b

ποια είναι η γνώμη σας, αξίζει για τα λεφτα του; Εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο 13αρι;

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω αυτο το tablet

HANNSPAD 133 TITAN - 13.3 "FHD WIFI

ποια ειναι η γνωμη σας;;;

Κοστιζει 280 ευρω

καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω αυτο το tablet

HANNSPAD 133 TITAN - 13.3 "FHD WIFI

ποια ειναι η γνωμη σας;;;

Κοστιζει 280 ευρω

Hannspad?

RK3188?

280eur?

:lol:

Σοβαρά ρε παιδιά που πάτε και τα βρίσκετε;

Κοίτα κάτι σε Cude, Teclast. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αξιόλογες επιλογές.

Γιατί το λες αυτό;;;Δεν υπάρχουν επιλογές για 13.3" Επίσης όσα αλλά βρήκα έχουν Ram 1GB.. Edited by xanthoula4ever

Γιατί ο λες αυτό;;;Δεν υπάρχουν επιλογές για 13.3"

Άγνωστη εταιρεία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία της...

Επεξεργαστής, 2 γενιές πίσω...

Και ζητάει 280 euros... Ούτε 80 δεν θά δινα γι αυτό το πράγμα.

Υπάρχουν αξιόλογα 10-11άρια όπως Cube i7 Remix, Cube Talk 9X, Teclast Air X98 Air ακόμα και Chuwi Vi10 με πολύ λιγότερα απ τα 300$ που δίνεις.

Κατα την γνώμη μου το να κοιτάς δοκιμασμένες λύσεις, απ το να "πετάξεις" απλά τα λεφτά σου είναι πιο λογικό. Αν πάλι όχι τότε προχώρα άφοβα.:)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλώς θέλω 13αρι κ όχι 10αρι γιατί έχω ήδη 6αρι κινητό.Βρήκα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο και επικοινώνησα μαζί τους. Ενώ από το ebay ή aliexpress δεν έχω ξανά κάνει τόσο μεγάλη αγορά και μου φαινεται οτι παραγγελνεις στα τυφλα, για κατι τοσο ακριβο.Αν δεις στο ebay τόσο έχουν τα 13αρια με 1Gb ram!!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλώς θέλω 13αρι κ όχι 10αρι γιατί έχω ήδη 6αρι κινητό.Βρήκα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο και επικοινώνησα μαζί τους. Ενώ από το ebay ή aliexpress δεν έχω ξανά κάνει τόσο μεγάλη αγορά και μου φαινεται οτι παραγγελνεις στα τυφλα, για κατι τοσο ακριβο.Αν δεις στο ebay τόσο έχουν τα 13αρια με 1Gb ram!!!

Μην νομίζεις ότι το 13άρι εχει μεγάλη διαφορά απο το 11άρι. 5εκ διαγώνιος είναι.

Άσε που εμένα η (λίγο) μεγαλύτερη οθόνη για μειονέκτημα μου κάνει παρά το αντίθετο. Δεν βολεύει.

Το 11άρι το μεταφέρεις πιο εύκολα.

Γι αυτό οι διαστάσεις στα tablet είναι στάνταρ σε όλες τις εταιρείες.

Όσον αφορά τον ενδοιασμό σου για ebay και ali, δεν είναι τόσο τραγικό. Κοιτάς να αγοράσεις απο αξιόπιστο πωλητή ή σοβαρό κατάστημα που δέχεται paypal. Σε περίπτωση εγγύησης (αν ποτέ την χρειαστείς) θα σε καλύψουν απλά είναι λίγο ταλαιπωρία η όλη κατάσταση.

Αλλά ζυγίζεις τα πράγματα και επιλέγεις.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν φοβερές επιλογές και απο ελλάδα, στα λεφτά που δίνεις, με καλύτερα χαρακτηριστικά και brands της προκοπής.

πχ:

Lenovo IdeaTab 2 A10-70F

Lenovo Yoga 2 10"

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1

Ψαξτο λίγο καλύτερα το θέμα.

Δεν ειναι αγνωστη εταιρια η hannspree.

Πριν 10 χρονια περιπου φιλος αγορασε καμια 80αρια οθονες και διάφορα άλλα, τοτε που δεν ξερατε τιποτα για την teclast κλπ.

Edited by drdedus

Δεν ειναι αγνωστη εταιρια η hannspree.

Πριν 10 χρονια περιπου φιλος αγορασε καμια 80αρια οθονες και διάφορα άλλα, τοτε που δεν ξερατε τιποτα για την teclast κλπ.

Εννοεις προς πώλησης φαντάζομαι....είχε μείνει ευχαριστημένος;;;

Chuwi hi8 με win10 και Android 4.4. Το πήρα 59 δολάρια σε flash sale από gearbest, αλλά και στα 92 κανονική τιμή τα αξίζει με χίλια αν θέλετε ταμπλετ στις 8 ίντσες. Πολύ καλή οθόνη full HD, η όλη εμπειρία είναι πολύ ομαλή, μόνο η μπαταρία θα ήθελα λίγο περισσότερο, αλλά το λιώνω αυτές τις μέρες :)

παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλο και φτηνό ταπλετ

να μπορώ να το πάρω από ευρωπαική αποθήκη

να μπορώ να βλέπω ταινίες - πολύ καλή παταριά - να έχει κανονικό google playstore - και να δέχεται λιώσιμο

διαθέτω μέχρι 150 ευρώ

έχω δει αυτά τα 3 από το gearbest αλλά δεν έχω άποψη !!

ξέρει κάποιος ??

1. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_203997.html?wid=3

2. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174921.html?wid=3

3. http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_203015.html?wid=3

Edited by gkontos10

ειμαι μεταξυ του Teclast X98 Air 3G και cube u65gt talk9x . ποιο θεωρειτε καλυτερο και χωρις προβληματα;

δεκτες και εναλακτικες με παρομοια τιμη και χαρακτηριστικα. το 3g δε ειναι απαραιτητο. ευχαριστω.

Αναμεσα σε αυτα τα δυο εγω θα επελεγα το Teclast μονο και μονο επειδη εχει windows.Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο,τοτε δυσκολευουν τα πραγματα.Το λεω αυτο διοτι και τα δυο εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης,λιγο καλυτερη αυτονομια το Cube,λιγο εως πολυ καλυτερη υποστηριξη το Teclast.Οποιο και να παρεις,η εμπειρια χρησης θα σου φανει απο αλλο πλανητη σε σχεση με το v975m.

Αναμεσα σε αυτα τα δυο εγω θα επελεγα το Teclast μονο και μονο επειδη εχει windows.Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο,τοτε δυσκολευουν τα πραγματα.Το λεω αυτο διοτι και τα δυο εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης,λιγο καλυτερη αυτονομια το Cube,λιγο εως πολυ καλυτερη υποστηριξη το Teclast.Οποιο και να παρεις,η εμπειρια χρησης θα σου φανει απο αλλο πλανητη σε σχεση με το v975m.

βασικα δε ειναι για μενα. για τη πεθερα μου ειναι . η χρηση θα ειναι για ιντερνετ και παιχνιδια. οπως και το onda που ειχε . ουτε 3g ουτε gps ουτε windows με ενδιαφερει.

απλα να μη εχει κοληματα να ειναι σχετικα γρηγορο και με καλη μπαταρια.

βασικα δε ειναι για μενα. για τη πεθερα μου ειναι . η χρηση θα ειναι για ιντερνετ και παιχνιδια. οπως και το onda που ειχε . ουτε 3g ουτε gps ουτε windows με ενδιαφερει.

απλα να μη εχει κοληματα να ειναι σχετικα γρηγορο και με καλη μπαταρια.

Εσύ πρέπει να αγαπάς πολύ την πεθερά σου :-P χαχαχαχα

Παιδιά στην αναζήτηση για ταμπλετάκι και εγώ πάλι.

Θέλω οθόνη 9,7 ίντσες κατά προτίμηση 2048*1536 ανάλυση και κυρίως ίντερνετ η χρήση του και διάβασμα e-book στο κρεββάτι το βράδυ.

Προσανατολίζομαι σε κάτι από Teclast όπως το Teclast X98 Air III ή το Onda V989 Air.

Το βασικό που με νοιάζει είναι η απροβλημάτιστη χρήση και η αντοχή στο χρόνο.

Δεν πολυ-ασχολούμαι με custon roms και τέτοια, το σετάρω και το χρησιμοποιώ.

Κοιτάζω και αυτό εδώ το οποίο φαίνεται καλό σε τιμή για τα χαρακτηριστικά του, αλλά για το διάβασμα νομίζω πως η 9,7 ίντσες είναι η ιδανική αναλογία για εμένα και η ανάλυση τους (2048*1536) απλά σκοτώνει.

Πάντως κάθε πρόταση δεκτή.

Ευχαριστώ,

Παναγιώτς

Edited by aboulafia
προσθήκη λινκ
Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s