Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ταμπλετ προορίζεται για τη μητέρα μου : ανάγνωση e-books, πασιέντζες, λίγο ιντερνετ κ skype, τίποτα άλλο. Γι΄αυτό με ενδιαφέρουν αποκλειστικά η οθόνη κ το wifi...Σε τι κατηγορία τιμής προτείνεις να κινηθώ? Καμιά πρόταση?

Φίλε μου σου προτείνω ανεπιφύλακτα το window N70, παίζει στην τιμή που λές (χωρίς έξοδα για τχύτερη αποστολή), κάνει όλα όσα θέλεις, με οθόνη IPS, android 4.1.1, hdmi και είναι πανάλαφρο.... Αν το 100 είνια το απόλυτο σου όριο μπορείς να δεις και το Ν70S που έχει απλή lcd και όχι IPS, αν και η διαφορά αυτή είναι σημαντική (οι περισσότεροι που πήραν το S μετάνοιωσαν).

Το έχω αγοράσει 2 φορές (το μαγαζί στο στέλνω με ΡΜ γιατί κάτι τέτοια μηνύματα εξαφανίζονται καμμιά φορά) και το θεωρώ το καλύτερο value for money στα 100 ευρώ, δες λεπτομέρειες στο νήμα του: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345879

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου σου προτείνω ανεπιφύλακτα το window N70, παίζει στην τιμή που λές (χωρίς έξοδα για τχύτερη αποστολή), κάνει όλα όσα θέλεις, με οθόνη IPS, android 4.1.1, hdmi και είναι πανάλαφρο.... Αν το 100 είνια το απόλυτο σου όριο μπορείς να δεις και το Ν70S που έχει απλή lcd και όχι IPS, αν και η διαφορά αυτή είναι σημαντική (οι περισσότεροι που πήραν το S μετάνοιωσαν).

Το έχω αγοράσει 2 φορές (το μαγαζί στο στέλνω με ΡΜ γιατί κάτι τέτοια μηνύματα εξαφανίζονται καμμιά φορά) και το θεωρώ το καλύτερο value for money στα 100 ευρώ, δες λεπτομέρειες στο νήμα του: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345879

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει έλλειψη καλών και οικονομικών τάμπλετ στην ελληνική αγορά. Το θέμα είναι ότι θέλω τιμολόγιο. Υπάρχει στην Ελλάδα κάτι αξιοπρεπές έστω και αν ανέβω στην τιμή?

γεια σας από μένα αγόρασα ένα tablet icoo d50 από το pandawill στις 20 /1 /13 ενώ η αγορά και η πληρωμή εγινε σωστά μέσω paypal και πλήρωσα κανονικά δεν βλέπω πουθενά στο site της pandawill την καινούργια μου αγορά μου ..ενώ δυο ποιο παλιές που είχα κάνει πέρσι εινε ακόμα στις αγορές μου στο site.δεν μου έχουν στείλη ποτέ κανένα εμαιλ ούτε για την αγορά που εγινε την πρώτη μέρα ούτε μέχρι σήμερα .τους έχω στείλη εγώ μέσω live chat και εκεί δεν πήρα καμία απάντηση .παιδιά προσέξτε και αν ξέρει κάποιος κάτι ας με ενημέρωση

τελοικά παιδιά παρέλαβα το tablet κανονικά ήρθε χτες .όλα καλά με το pandawill

:!:

τι γνώμη έχετε για το παρακάτω ?

MAXELL MAXTAB PC10" H10

http://www.cosmodata.gr/product/158819/

Μέτρια αυτονομία, άγνωστο (μάλλον ανύπαρκτη) υποστήριξη σε ζητήματα λογισμικού.

Διαβάζω για ματρόσκες, παιχνίδια και πολλαπλές εφαρμογές ακόμη και σε smartphones γι'αυτό θεωρώ ότι ζητάω λίγα. Τι προβλήματα λες να αντιμετωπίσω με ένα τάμπλετ των 100€ (σε σχέση με ένα των 200-250 €)?
Αν πάρεις τάμπλετ 100€ από ελλάδα, ετοιμασου για τραγικά αργή ταχύτητα αν έχει ics, ή θα έχει παλιά έκδοση android (2.2, 2.3) που ειναι χάλι για τάμπλετ, κακές οθόνες, μέτριο σήμα wifi. Γενικά, θα ναι για πέταμα, ελπίζω να καταλαβαίνεις:p

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει έλλειψη καλών και οικονομικών τάμπλετ στην ελληνική αγορά. Το θέμα είναι ότι θέλω τιμολόγιο. Υπάρχει στην Ελλάδα κάτι αξιοπρεπές έστω και αν ανέβω στην τιμή?
Αφού θες οπωσδήποτε από ελλάδα, δες για διπύρηνο Vero tablet, εχουν καλούτσικες τιμές

@jim_25 Τι λέει το Icoo?

@jim_25 Τι λέει το Icoo?

εμένα μου μου αρεση πολύ αυτό το tablet ..πάντα για τα χρήματα του 49euro πολύ τίμια τιμή .δεν έχει κανένα πρόβλημα.. μπαταρία 5wres σίγουρα μπορεί και παραπάνω wifi πάνω από το μέτριο βρίσκη και συνδέετε σε αρκετή απόσταση.δουλευη καλά γενικός ποιότητα πολύ καλή κατασκευής αρκετά γρήγορο ίσως η λίγο χαμηλή φωτεινότητα οθόνη αλλά δεν ενοχλη καθόλου .εινε το τρίτο που έχω φέρει αυτό .δώρο και για φίλους μου και όλοι δεν έχουν αντιμετώπιση κανένα πρόβλημα ακόμα...αξίζει για φτηνό και καλό

@jim_25 Τι λέει το Icoo?

εμένα μου μου αρεση πολύ αυτό το tablet ..πάντα για τα χρήματα του 49euro πολύ τίμια τιμή .δεν έχει κανένα πρόβλημα.. μπαταρία 5wres σίγουρα μπορεί και παραπάνω wifi πάνω από το μέτριο βρίσκη και συνδέετε σε αρκετή απόσταση.δουλευη καλά γενικός ποιότητα πολύ καλή κατασκευής αρκετά γρήγορο ίσως η λίγο χαμηλή φωτεινότητα οθόνη αλλά δεν ενοχλη καθόλου .εινε το τρίτο που έχω φέρει αυτό .δώρο και για φίλους μου και όλοι δεν έχουν αντιμετώπιση κανένα πρόβλημα ακόμα...αξίζει για φτηνό και καλό

Για τα λεφτά του ναι, καλό ειναι, αλλά κατά τη γνώμη μου, Android 4 σε μονοπύρηνο Cortex A8 και 512ΜΒ ram είναι ταλαιπωρία στη χρήση. Είχα ένα τέτοιο το καλοκαιρι, και δεν άντεχε ούτε στο σερφαρισμα, κολλαγε στις περισσότερες σελίδες, facebook ούτε γι αστείο πχ, παιχνιδια δεν το συζητάμε. Δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα μιας τέτοιας συσκευής, όταν με 22€ επιπλέον παίρνεις διπύρηνο cortex A9 με 1GB RAM που κάνει τα πάντα

Αν πάρεις τάμπλετ 100€ από ελλάδα, ετοιμασου για τραγικά αργή ταχύτητα αν έχει ics, ή θα έχει παλιά έκδοση android (2.2, 2.3) που ειναι χάλι για τάμπλετ, κακές οθόνες, μέτριο σήμα wifi. Γενικά, θα ναι για πέταμα, ελπίζω να καταλαβαίνεις:p

Αφού θες οπωσδήποτε από ελλάδα, δες για διπύρηνο Vero tablet, εχουν καλούτσικες τιμές

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά ανέβηκα κατηγορία και πήγα σε NEXUS 7 στα 234 € με τιμολόγιο. Το έφερε (υπέρ-ευχαριστημένος) φίλος και δοκίμασα το wifi στους χώρους που θα χρησιμοποιείται με επιτυχία. :)

Για τα λεφτά του ναι, καλό ειναι, αλλά κατά τη γνώμη μου, Android 4 σε μονοπύρηνο Cortex A8 και 512ΜΒ ram είναι ταλαιπωρία στη χρήση. Είχα ένα τέτοιο το καλοκαιρι, και δεν άντεχε ούτε στο σερφαρισμα, κολλαγε στις περισσότερες σελίδες, facebook ούτε γι αστείο πχ, παιχνιδια δεν το συζητάμε. Δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα μιας τέτοιας συσκευής, όταν με 22€ επιπλέον παίρνεις διπύρηνο cortex A9 με 1GB RAM που κάνει τα πάντα

ναι φίλε μου έχει χαμηλό επεξεργαστή δεν διαφωνώ αλλά όσο λίγο το είχα στα χέρια μου και απόσο γνωρίζω και μετά μια χαρά δουλεύουν. με της βασικές εφαρμογές και με κάποια παιχνίδια δεν είχε κανένα πρόβλημα δεν έτρωγε κολήματα και από σερφάρισμα στο ίντερνετ και εκεί μια χαρα ..είχες το συγκεκριμένο icoo d50 ? συνέχεια βγάζουν καινούργια μοντέλα αλλά και σίγουρα περνεις με λίγα χρήματα παραπάνω κάτι με a9 αλλά από wifi θα εινε δυνατο ή θα εινε σαν μερικά που πρέπει να καθεσε δίπλα στο router για να εχει σήμα ..

Edited by jim_25

Χαιρετε gyus.Κατα πασα πιθανοτητα το ipadalt θα μου κανει refund τα λεφτα μου για ενα Cube U30gt που ειχα αγορασει και βγηκε ελλατωματικο.Τωρα θελω να παρω καινουριο αλλα εχω ψιλομπερδευτει για το τι θα ειναι αυτο.Στανταρ θελω να ειναι 10.1 αντε και 9,7.Απο εκει και περα χαμος.Ταβανι εχω βαλει τα 180 περιπου μαζι με τα εξοδα αποστολης.Θα ξαναεπαιρνα ανετα το Cube αν ημουνα σιγουρος οτι θα ειναι με IPS οθονη κατι το οποιο ειναι καθαρα θεμα τυχης απο οτι εχω καταλαβει.Οποτε και το ψιλοαποκλειω.Ψηνομαι πολυ για το Pipo M3 γιατι ουσιαστικα ειναι ιδιο και εχει και 5αρα πισω καμερα.Οχι οτι θα περιμενω αμαν τις φωτο αλλα απο τις 2αρες καλυετερη θα ειναι σιγουρα.Δεν διαβασα ομως και τα καλυτερα για το συγκεκριμενο ενω διαβασα τα καλυτερα για το M1 το οποιο ομως εχει χειροτερη αναλυση και 2αρα καμερα.Αποκλειω τα Ainol γιατι το μεν Hero ειναι πολυ αδυναμο και το δε Hero II δεν εχει Bluetooth..Οποιος εχει την ορεξη ας ριξει καμια ιδεα.Ευχαριστω :)

Εχει παραλαβει κανεις το συγκεκριμενο tablet:Γιατι σκεφτομαι να το χτυπησω! Eχει και gps και bluetooth!

http://blog.gsmarena.com/hyundai-t7-android-tablet-packs-galaxy-s-iii-chipset-7-wxga-ips-screen-for-166/

wifi planet

Εχει παραλαβει κανεις το συγκεκριμενο tablet:Γιατι σκεφτομαι να το χτυπησω! Eχει και gps και bluetooth!

http://blog.gsmarena.com/hyundai-t7-android-tablet-packs-galaxy-s-iii-chipset-7-wxga-ips-screen-for-166/

Με 3.300mAh μπαταρία, όλο στη μπρίζα θα είσαι!!! Edited by parisal

μπαταρία άχρηστη, και πλαστικούρα. Και για να χει τέτοιο κόστος, ποιος ξέρει από πού αλλού θα χουν κόψει, όλο και κάτι αρνητικό θα βγει στη φόρα

Θα ξαναεπαιρνα ανετα το Cube αν ημουνα σιγουρος οτι θα ειναι με IPS οθονη κατι το οποιο ειναι καθαρα θεμα τυχης απο οτι εχω καταλαβει.Οποτε και το ψιλοαποκλειω.Ψηνομαι πολυ για το Pipo M3 γιατι ουσιαστικα ειναι ιδιο και εχει και 5αρα πισω καμερα.Οχι οτι θα περιμενω αμαν τις φωτο αλλα απο τις 2αρες καλυετερη θα ειναι σιγουρα.Δεν διαβασα ομως και τα καλυτερα για το συγκεκριμενο ενω διαβασα τα καλυτερα για το M1 το οποιο ομως εχει χειροτερη αναλυση και 2αρα καμερα.

Επειδή το είχα ψαξει κι εγώ αρκετά με το Μ3, αποφάσισα να το αποφύγω κυρίως λόγω των προβλημάτων με το wifi. Ίσως κάτι να έφτιαξαν αλλά πιστεύω ότι το ρίσκο να σου έρθει το σκάρτο είναι μεγάλο, να μη σου πω μεγαλύτερο από το Cube.

Πήρα το Μ1 το οποίο το κράτησα ένα μήνα και το οποίο τους τελευταίους 2 μήνες το έχει η πεθερά μου στην άλλη άκρη του κόσμου (Ν. Αφρική). Η πεθερά μου είναι παντελώς άσχετη και αντιμετωπίζει με δέος οποιοδήποτε είδος τεχνολογίας και εκεί που βρίσκεται δεν έχει και καμμία βοήθεια. Το Pipo όμως δεν το αφήνει από τα χέρια της. Το γράφω αυτό για να καταλάβεις ότι είναι απροβλημάτιστο. Μπορεις να διαβάσεις και στα φορουμ ότι η αγορά του δεν έχει ρίσκο με την έννοια ότι δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα καλά-κακά, αλλά από όπου και να το πάρεις, κατα πάσα πιθανότητα θα πάρεις το ίδιο (καλό κατά τη γνώμη μου) πράγμα. Έχει δύο γνωστά αλλά μη ενοχλητικά προβλήματα με το χαμηλό ηχείο και την κάρτα SD. Και τίποτα άλλο.

Μετά το Pipo αγόρασα to Cube. Δυστυχώς μου έστειλαν το παλιό με το ελλατωματικό ηχείο (καμμία σχέση με το χαμηλό ηχείο του Pipo). Στην αρχή σκέφτηκα να το επιστρέψω αλλά τώρα προσανατολίζομαι να του αλλάξω το ηχείο. Έτσι κι αλλιώς το ρίσκο είναι ίδιο με όλα.

Σε σχέση με την ανάλυση της οθόνης του M1 (1024X768) να σου πω ότι συγκρίνωντάς το με το Cube (1200Χ800) δεν βρήκα κάποια διαφορά ή κάτι που να με ενοχλεί. Πιστεύω ότι και ρέτινα να ήταν πάλι το ίδιο θα μου έκανε. Από μια ποιότητα και πάνω, για να σε ενοχλήσουν οι διαφορές πρέπει να είσαι και λίγο παράξενος.

Αυτό που με ενόχλησε λίγο με το Cube ήταν η διάσταση της οθόνης. Για τα δικά μου τα γούστα το 4/3 είναι προτιμώτερο για τα πάντα. Ακόμη και για ταινίες.

Κατά τα άλλα τι να σου προτείνει κανείς; Το Ν101 με τα 3-4 μοντέλα με το ίδιο όνομα; Νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο λαχείο από το Cube. Τα καινούργια με ρέτινα και 4πύρηνους επεξεργαστές; Θα διαβάσεις και εδώ και σε ξένα φόρουμ ότι είναι ανώριμα και ότι θα πρέπει να περιμένουμε 6-10 μήνες για να δούμε τι γίνεται και ποιος συνδυασμός CPU-GPU-οθόνης λειτουργεί. Κάποια άλλα που φαίνεται να έχουν καλές προδιαγραφές οθόνης, αλλά είναι 25-40% ακριβώτερα και τα έχουν αγοράσει μόνο δύο (2) άτομα που προσπαθούν μέσα από το φόρουμ να φέρουν σε λογαριασμό τα προβλήματά τους περνώντας από ρομ σε ρομ;

Μπες σε όλες τις συζητήσεις που αφορούν ταμπλέτες. Θα δεις ότι το Pipo Μ1 έχει μακράν τους περισσότερους και τους πιο ευχαριστημένους πελάτες. Εγώ στο προτείνω ανεπιφύλακτα κι ας λένε κάποιοι ...προχωρημένοι ότι η ανάλυση της οθόνης του είναι ...passé. Τα είδα και τα καλύτερα :p !

ΥΓ. Τι πρόβλημα έχεις με το cube και το επιστρέφεις; Μήπως τα φτιάξουμε μαζί;

ΥΓ. Τι πρόβλημα έχεις με το cube και το επιστρέφεις; Μήπως τα φτιάξουμε μαζί;

Το εχω γραψει και το thread του Cube ρε συ..Χαλασε η συνδεσμολογια της μπαταριας και μου αναγνωριζε μονο την μια (προφανως) αφου εσβηνε στο 50% και μου εβγαλε προβλημα η οθονη.Εναν λεκε σαν υγρο απο τη μεσα μερια που οταν το πατουσες σε εκεινο το σημειο ανοιγε και εκλεινε και με το backlight αλλου ηταν πιο εντονο αλλου πιο θαμπο...Κατα τα αλλα μια χαρα :lol: Το χω στειλει ηδη πισω εδω και 2 μηνες και περιμενω refund

Μα και εγω γιαυτο τσατιζομαι γιατι πλεον ολα μα ολα εχουν απο ενα προβλημα και δεν ξερεις τι λαχειο θα σου πεσει!Κοιτουσα και τα N101 οπως ειπες αλλα και εκει χαμος γινεται!Αλλα με μετταλικα καπακια πισω αλλα με πλαστικα,αλλα με καλο Wifi αλλα με μαπα!Ε δεν ειναι κατασταση αυτη!Νταξ τα retina display δεν τα κοιταω καν αφου εχουν ακομα δρομο μπροστα τους...Αλλα ρε γμτ να μη μπορεις να βρεις ενα tablet της προκοπης?

Για τα android tablets απο κινα π.χ cube, pipo ,ainol κτλ υπαρχει καμια εξωτερικη κεραια να ενισχυει το wifi ?

..Αλλα ρε γμτ να μη μπορεις να βρεις ενα tablet της προκοπης?

Όπως τα λες. Γι αυτό κι εγώ αποφάσισα να μη το γυρίσω πίσω στους απατεώνες του cube-tablet αλλά να προσπαθήσω να το φτιάξω. Καλύτερο δεν θα βρω χωρίς ρίσκο. Το μοναδικό πρόβλημα του δικού μου είναι το ηχείο. Θα το κάνω λοιπόν στερεοφωνικό. Θα του βάλω μεγάφωνα από λαπτοπ ή από κινητό. Και αφού θα το ανοίξω, είπα να του ενισχύσω και το wifi. Που ήταν εξαρχής πολύ καλό και έγινε ακόμα καλύτερο με την decontaminated. Αλλά αφού το ανοίγω που το ανοίγω... Παρήγγειλα λοιπόν αυτή τη κεραία και πιστεύω ότι μετά θα πιάνω όλα τα γύρω ...τετράγωνα. Τώρα βλέπω μόνο τα τριγύρω σπίτια. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι είμαι σκράπας με την ηλεκτροκόληση.

Εμένα μου ήρθε σήμερα το SmartQ U7H από κίνα και δυστυχώς έχει ένα καμένο pixel... Αλλά εντάξη μόνο όταν το ανοίγεις και το κλείνεις που έχει μαύρο στην οθόνη φαίνεται.

Αλλα ρε γμτ να μη μπορεις να βρεις ενα tablet της προκοπης?

Πάντως ο Frontier μου έχει πει τα καλύτερα για το Huyndai X900, τι άποψη έχετε εσείς παιδιά γι αυτό?

Εγώ σκέφτομαι να το τσιμπήσω :)

Όπως τα λες. Γι αυτό κι εγώ αποφάσισα να μη το γυρίσω πίσω στους απατεώνες του cube-tablet αλλά να προσπαθήσω να το φτιάξω. Καλύτερο δεν θα βρω χωρίς ρίσκο. Το μοναδικό πρόβλημα του δικού μου είναι το ηχείο. Θα το κάνω λοιπόν στερεοφωνικό. Θα του βάλω μεγάφωνα από λαπτοπ ή από κινητό. Και αφού θα το ανοίξω, είπα να του ενισχύσω και το wifi. Που ήταν εξαρχής πολύ καλό και έγινε ακόμα καλύτερο με την decontaminated. Αλλά αφού το ανοίγω που το ανοίγω... Παρήγγειλα λοιπόν αυτή τη κεραία και πιστεύω ότι μετά θα πιάνω όλα τα γύρω ...τετράγωνα. Τώρα βλέπω μόνο τα τριγύρω σπίτια. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι είμαι σκράπας με την ηλεκτροκόληση.

Η κεραία αυτή είναι για να μπεί εσωτεικά στο ταμπλετ δλδ? Εχω κι εγω πρόβλημα με το wifi...Τι προτείνεις? Για να μην το σπάσω από τα νεύρα μου πια

[...]Το χω στειλει ηδη πισω εδω και 2 μηνες και περιμενω refund

[...]

ορίστε; 15-20 μέρες κάνουν να φτάσουν κίνα, έπρεπε να χεις πάρει ήδη refund. χτύπα τους λίγο τη καμπάνα. ποιο καταστημα σε κοροιδεύει;

Για τα android tablets απο κινα π.χ cube, pipo ,ainol κτλ υπαρχει καμια εξωτερικη κεραια να ενισχυει το wifi ?
γενικά σε όλα, αν το ανοιξεις, μπορεις να αλλάξεις την κεραία κλπ με οποιαδήποτε άλλη ή ένα κομμάτι καλωδιου κλπ

Πάντως ο Frontier μου έχει πει τα καλύτερα για το Huyndai X900, τι άποψη έχετε εσείς παιδιά γι αυτό?

τσίμπα το, αξίζει. κι ειναι αξιόπιστα τα Huyndai

Η κεραία αυτή είναι για να μπεί εσωτεικά στο ταμπλετ δλδ? Εχω κι εγω πρόβλημα με το wifi...Τι προτείνεις? Για να μην το σπάσω από τα νεύρα μου πια

άνοιξέ το, και πρόσθεσε χαλκινο καλώδιο στη κεραία κάνοντας δοκιμές κλπ

ορίστε; 15-20 μέρες κάνουν να φτάσουν κίνα, έπρεπε να χεις πάρει ήδη refund. χτύπα τους λίγο τη καμπάνα. ποιο καταστημα σε κοροιδεύει;

γενικά σε όλα, αν το ανοιξεις, μπορεις να αλλάξεις την κεραία κλπ με οποιαδήποτε άλλη ή ένα κομμάτι καλωδιου κλπ

τσίμπα το, αξίζει. κι ειναι αξιόπιστα τα Huyndai

άνοιξέ το, και πρόσθεσε χαλκινο καλώδιο στη κεραία κάνοντας δοκιμές κλπ

Κατι άλλο υπάρχει? Γιατί δεν είμαι εγω για τέτοια...

Κατι άλλο υπάρχει? Γιατί δεν είμαι εγω για τέτοια...

όχι. δώστο σε κάποιον ηλεκτρονικό, σαν εμένα :p

Αν το προβλημα σου ειναι μονο το ηχειο τοτε εισαι μια χαρα.Φτιαχνεται και ευκολα κιολας.Εμενα ηταν κομπλε το Cube,στην πορεια τα εβγαλε τα θεματακια του.Και αν δεν υπηρχε το θεμα με τις MVA και τις IPS θα το ξαναπερνα

Καλο ειναι πραγματικα αλλα θελω HDMI για να το συνδεω με TV να βλεπω καμια ταινια.Αν εχει δοκιμασει κανεις usb σε hdmi και δουλευει ας το γραψει να ξερουμε.

Ελα ρε συ τα ειπαμε και στο νημα για το Cube.Δεν ηταν δικο τους θεμα η Chinapost τα εκανε μανταρα και το εστειλε αλλου για αλλου.Ετσι μου ειπανε τελος παντων και αποφασισαν να μου κανουν refund τα λεφτα μου γιαυτο ειμαι στο ψαξιμο τωρα.Εχω ψιλοκαταληξει στο Pipo M1 λογω του καλου ονοματος που εχει και απο κει και περα βλεπω το Pipo M3 και ας το ρισκαρω και τελευταιο το Ainol Hero το 1 γιατι θελω και bluetooth.Απλα για το Hero δεν ξερω αν η καρτα γραφικων που εχει σηκωνει ανετα κανα παιχνιδακι και HD movies.Ξερει κανεις παρεμπιπτόντως αν η καμερα του M1 που θεωρητικα ειναι 5mp τραβαει αξιοπρεπεις φωτογραφιες?