mourgolykos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 γιατί ένα; πολλά. ωραια, ψάχνω και συνεργάτες:lol: NAI..... THE SAYONARA-CN_TSAROUCHI-GR Ltd :lol::lol: Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 γιατί ένα; πολλά. ωραια, ψάχνω και συνεργάτες:lol: Γιατί, εσύ έχεις κάποιο μαγαζί?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Επειδή το έχω ψάξει το θέμα, για να σου πουλήσουν οι Κινέζοι, θέλουν ελάχιστη παραγγελία 1000 κομμάτια. Και εννοείται ότι δεν παίζουν μεταχρονολογημένες επιταγές εκεί (βασικά δεν παίζουν πουθενά αλλού στον κόσμο, είναι Ελληνική πατέντα), μόνο cash. Και εννοείται ότι θα έχετε και κόστη εκτελωνισμού. Καλή τύχη. Edited February 10, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Επίσης αυτό έχει το rockchip 3188 που δεν είμαι σίγουρος ότι σε ένα μήνα θα έχει βγει (απ ότι έχω ακούσει εδώ μέσα). Γενικά μην παίρνεις πολύ στα σοβαρά "υποσχέσεις" κινέζων:lol: ...και εδώ: http://www.cube-stores.com/cube-u30gt2-rk3188-quad-core-10-1-inch-retina-ips-screen-ram-2gb-tablet-pc-bluetooth.html το αναγγέλουν για τις 16-20 του τρέχοντος. Μάλλον παραμυθάκι να τσεπώσουν παραγγελίες προκαταβολικά. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 ...και εδώ: http://www.cube-stores.com/cube-u30gt2-rk3188-quad-core-10-1-inch-retina-ips-screen-ram-2gb-tablet-pc-bluetooth.html το αναγγέλουν για τις 16-20 του τρέχοντος. Μάλλον παραμυθάκι να τσεπώσουν παραγγελίες προκαταβολικά. :confused: Εγω παντως θα περιμενω 10 μερες. Νομιζω τις αξιζει... Μια ερωτηση...τι χριαζονται οι 2 καμερες μπροστα? Μια για landscape και μια για κανονικο? Για 3D παντως δεν τις κοβω... Μπορει να μου λυσει καποιος την απορια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Εγω παντως θα περιμενω 10 μερες. Νομιζω τις αξιζει... Μια ερωτηση...τι χριαζονται οι 2 καμερες μπροστα? Μια για landscape και μια για κανονικο? Για 3D παντως δεν τις κοβω... Μπορει να μου λυσει καποιος την απορια?Το ένα είναι αισθητήρας φωτός, όχι κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Το ένα είναι αισθητήρας φωτός, όχι κάμερα. Οκ σε ευχαριστω. Απλα επειδη γραφει Camera: Dual Camera Front 2.0 Megapixels,Back 5.0 Megapixels with AutoFus LED Flashlight λεω και γω τι να εννοει. Και στις φωτογραφιες του ταμπλετ φαινεται να εχει δυο οποτε σε μπερδευει... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Γιατί, εσύ έχεις κάποιο μαγαζί?:confused: μπα, απλά μεταπώληση προς το παρόν, φτιάχνοντάς τα και κατάλληλα, ελληνικα, root, φτιάξιμο των rom ή φλασάρισμα καλύτερων custom, κι after sales support:p στο μέλλον, αν υπάρξει οικονομική ευχαίρεια, θα προσπαθήσω να το κάνω πιο οργανωμένα Επειδή το έχω ψάξει το θέμα, για να σου πουλήσουν οι Κινέζοι, θέλουν ελάχιστη παραγγελία 1000 κομμάτια. Και εννοείται ότι δεν παίζουν μεταχρονολογημένες επιταγές εκεί (βασικά δεν παίζουν πουθενά αλλού στον κόσμο, είναι Ελληνική πατέντα), μόνο cash. Και εννοείται ότι θα έχετε και κόστη εκτελωνισμού. Καλή τύχη.δεν ισχύει αυτό φυσικά. από alibaba, κάποιοι δίνουν και 20, 50, 100 κομματια. εννοείται, μπορείς να πάρεις από καταστήματα 5-10 κομματια με μικρή έκτπωση, και γλιτώνεις τελωνείο, αν και πληρώνεις διπλα-τριπλά μεταφορικά, αλλά και πάλι συμφέρει απ το χωριστά ...και εδώ: http://www.cube-stores.com/cube-u30gt2-rk3188-quad-core-10-1-inch-retina-ips-screen-ram-2gb-tablet-pc-bluetooth.html το αναγγέλουν για τις 16-20 του τρέχοντος. Μάλλον παραμυθάκι να τσεπώσουν παραγγελίες προκαταβολικά. :confused:μέσα μαρτίου θα κυκλοφορήσει, όπως λέει και το cube-tablet αλλά και το φορουμ της Cube. Μάλιστα οι εικόνες απ τα πρώτα κομμάτια δείχνουν 17000 στο antutu! Αν ισχύει, μιλάμε για τα ταχύτερα τάμπλετ της αγοράς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 μέσα μαρτίου θα κυκλοφορήσει, όπως λέει και το cube-tablet αλλά και το φορουμ της Cube. Μάλιστα οι εικόνες απ τα πρώτα κομμάτια δείχνουν 17000 στο antutu! Αν ισχύει, μιλάμε για τα ταχύτερα τάμπλετ της αγοράς Γι αυτο λεω αξιζει να περιμενουμε. Η τιμη του δεν εναι πολυ πιο ψηλα απο καποια αλλα με χειροτερα χαρακτηριστικα, μην πω ειναι και φθηνοτερο. Λετε η τιμη να ανεβει μετα και ειναι χαμηλη μονο τωρα που ειναι προπαραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) δεν ισχύει αυτό φυσικά. από alibaba, κάποιοι δίνουν και 20, 50, 100 κομματια. εννοείται, μπορείς να πάρεις από καταστήματα 5-10 κομματια με μικρή έκτπωση, και γλιτώνεις τελωνείο, αν και πληρώνεις διπλα-τριπλά μεταφορικά, αλλά και πάλι συμφέρει απ το χωριστά Δεν τα ξέρεις καλά Σταύρο :rolleyes: Μίλησα για Κινέζικα εργοστάσια, σε απάντηση προγενέστερου σχολίου "από το εργοστάσιο με το logo του myphone από πίσω". Οι τύποι στο Alibaba είναι απλοί μεταπωλητές που κάνουν dropshipping, πάλι σε συνεργασία με εργοστάσια αλλά τις περισσότερες φορές πουλάνε b-grade/OEM εμπόρευμα από απορριφθέντα των εργοστασίων που συναρμολογούν αυτοί. Tablets όπως το U30GT (16GB) πωλούνται χονδρική $95 κατευθείαν από το εργοστάσιο, αλλά με ελάχιστη παραγγελία 1000 κομμάτια. Το Fire είχε $80, τα Retina Α31 ξεκινούν από $110. Υποθέτω ότι γνωρίζεις τον Nicolas Charbonnier @armdevices.net. Τα μέλη του γκρουπ (έχω γραφτεί εδώ και ένα χρόνο) έχουν contact infos για αγορές απευθείας από εργοστάσια, σε τιμές απείρως χαμηλότερες από alibaba/dropshipping/whatever. Για τέτοιες ποσότητες σε κάνουν κανονικό ΟΕΜ οι τύποι, δηλ. το tablet έρχεται με το logo/κουτί που θες (με μια πάγια επιβάρυνση). To VERO τέτοιο είναι, το Flame από spemall επίσης. ROMs σου δίνουν αυτοί, εκτός εάν συνάψεις κάποια σύμβαση με τον κατασκευαστή της πλατφόρμας (AMLogic, Rockchip, ...) οπότε σου δίνουν και BSPs για να φτιάχνεις τις ROMs σου. Τα προβλήματα αυτής της λύσης, είναι: 1) Χρειάζεσαι κεφάλαια, 2) Χρειάζεται μελέτη της αγοράς, γιατί το να φέρεις 1000 κομμάτια από ένα tablet - χωρίς να συνυπολογίσεις κόστη μεταφορών και εκτελωνισμού - πρέπει να αφήσει κάποιο κέρδος ώστε να καλυφθεί το support και η εγγύηση (οι Κινέζοι μόλις πάρουν το χρήμα, κάνουν τους Κινέζους και δεν αποκλείει κανείς στα 1000 κομμάτια να μην έχεις και προβληματικά/DOA). Στην Ευρώπη υπάρχει η υποχρέωση 2ετούς εγγύησης, οπότε θα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι είτε έχεις stock για να την καλύψεις ή να έχεις τρόπο να τα επισκευάσεις (συνήθως κάνουν το 1ο και σε κάποιες περιπτώσεις έλλειψης stock, το 2ο). Γιαυτό και μαγαζιά όπως το e-shop - που φέρνει κάτι άσχετα - γράφει στην εγγύηση (αν δεν είναι 1 έτος) ότι στο αντικαθιστά με άλλο "παρόμοιο ή καλύτερο". Τα πλεονεκτήματα είναι: 1) Παίρνεις κάτι στη χαμηλότερη τιμή που υπάρχει, κατευθείαν από το εργοστάσιο (δεν έχεις το ρίσκο που έχουν τα ΟΕΜ που πωλούν στο alibaba) 2) Πουλάς "μούρη" με το "δικό" σου και καλά tablet (επώνυμο προϊόν) 3) Αν αφιερώσεις το χρήμα και το χρόνο (εφόσον υπάρχει κέρδος), μπορείς να προσφέρεις ένα πραγματικά ολοκληρωμένο προϊόν (ειδικά αν έχεις την τεχνογνωσία και τα BSPs). Έτσι δουλεύει το σύστημα. Δεν είναι όμως εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο, χρειάζεται συχνά ταξιδάκια στην Κίνα (έτσι κλείνονται οι δουλειές, χέρι-χέρι) και φυσικά χρειάζεται εμπειρία σε θέματα εισαγωγών και αγορές από Άπω Ανατολή (π.χ η Oktabit έχει εμπειρία πάνω στο θέμα Κίνα, γιαυτό και προχώρησε σε αυτή την κίνηση). Όσο για τα RK3188, αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις (το συνηθίζει η Rockchip), ίσως δούμε tablets το Μάιο. Μην πιστεύετε ό,τι γράφουν στα forums, πρόκειται για samples τα οποία μια εμφανίζονται - για να κάνουν ντόρο - και μετά κάνουν μήνες να κυκλοφορήσουν σαν εμπορεύματα (δείτε πότε ανακοινώθηκε/παρουσιάστηκε το Ramos W30 και πότε κυκλοφόρησε). Edited February 10, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 όπως λέει και το cube-tablet αναξιοπιστο μην λεμε τα ιδια! επισης ο cpu ειναι στο 1.6Ghz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Υπαρχει καποιο κινεζικο ταμπλετ 9-10" που να εχει αναλυση οθονης πανω απο 1280*800,HDMI και σε ταχυτητα να ειναι γρηγορο και smooth οπως το Nexus 7; Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το Nexus 7 μου αλλα καταλαβα πως θελω περισσοτερες ιντσες.Ομως δεν μπορω να συμβιβαστω με κατι που να μην τσουλαει οπως το Nexus.Ουτε με μικρη αναλυση οθονης. Ζηταω πολλα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Υπαρχει καποιο κινεζικο ταμπλετ 9-10" που να εχει αναλυση οθονης πανω απο 1280*800,HDMI και σε ταχυτητα να ειναι γρηγορο και smooth οπως το Nexus 7; Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το Nexus 7 μου αλλα καταλαβα πως θελω περισσοτερες ιντσες.Ομως δεν μπορω να συμβιβαστω με κατι που να μην τσουλαει οπως το Nexus.Ουτε με μικρη αναλυση οθονης. Ζηταω πολλα ε; Αυτή την εποχή, όχι. Ούτε καν το nexus 10" δεν είναι τόσο smooth όσο το nexus 7. Ίσως τα RK3188 - όταν κυκλοφορήσουν. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Για τέτοιες ποσότητες σε κάνουν κανονικό ΟΕΜ οι τύποι, δηλ. το tablet έρχεται με το logo/κουτί που θες (με μια πάγια επιβάρυνση). To VERO τέτοιο είναι, το Flame από spemall επίσηςΤώρα που μίλησες για spemall, το flame που πουλάει είναι το κανονικό fire ή κάποια άλλη έκδοση σε θέματα συμβατότητας και χαρακτηριστικών; Επίσης το βρίσκω και από εδώ και εδώ. Είναι τα κανονικά ή κάποιες OEM εκδόσεις που δεν ξέρεις τι θα σου βγάλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Οκ φιλε μου σε ευχαριστω.Θα περιμενω αν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Τώρα που μίλησες για spemall, το flame που πουλάει είναι το κανονικό fire ή κάποια άλλη έκδοση σε θέματα συμβατότητας και χαρακτηριστικών; Επίσης το βρίσκω και από εδώ και εδώ. Είναι τα κανονικά ή κάποιες OEM εκδόσεις που δεν ξέρεις τι θα σου βγάλουν; Αυτό του spemall είναι κανονικό Fire, μόνο το κουτί και το Αγγλικό εγχειρίδιο αλλάζουν. Για τα άλλα καταστήματα, δυστυχώς δε γνωρίζω. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αυτό του spemall είναι κανονικό Fire, μόνο το κουτί και το Αγγλικό εγχειρίδιο αλλάζουν. Για τα άλλα καταστήματα, δυστυχώς δε γνωρίζω.Δεν βλέπω να αναφέρουν τίποτε για αργία πρωτοχρονιάς, όπως άλλα sites. Να στέλνουν άραγε ή να περιμένω την άλλη εβδομάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν βλέπω να αναφέρουν τίποτε για αργία πρωτοχρονιάς, όπως άλλα sites. Να στέλνουν άραγε ή να περιμένω την άλλη εβδομάδα; Ρώτα τους, αλλά γνώμη μου είναι να περιμένεις γιατί δεν κινείται τίποτα τώρα στην Κίνα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Επειδή το έχω ψάξει το θέμα, για να σου πουλήσουν οι Κινέζοι, θέλουν ελάχιστη παραγγελία 1000 κομμάτια. Και εννοείται ότι δεν παίζουν μεταχρονολογημένες επιταγές εκεί (βασικά δεν παίζουν πουθενά αλλού στον κόσμο, είναι Ελληνική πατέντα), μόνο cash. Και εννοείται ότι θα έχετε και κόστη εκτελωνισμού. Καλή τύχη. Κοίτα και τον πονηρό τον Γερμανό τι κάνει..... http://www.j4electronics.com/ και τι απάντησε σε ερώτηση διακίνησης εμπορέυμάτων από Κίνα.....(ίσως να είναι και Κινέζικο Site στα Γερμανικά...) we ship directly from Germany, but order in China. Otherwise, you have nothing to do with China. A delivery to Greece usually takes up to 1 week, but we can not determine, as it decides DHL. It would be another 8 € for you to come in addition on it. This would however be calculated in the same order with. Κοινώς κάνει τον ενδοιάμεσο....πέρνει παραγγελίες, τις προωθεί στην Κίνα, τα εκτελωνεί αλλά το τελεωνείο το πληρώνει ο πελάτης μεσα στην τιμή μαζί με τα μεταφορικά και σου κάνει Ενδοκοινωτική αποστολή με DHL 8€ και νομίζεις ότι είσαι ΟΚ. Αν δεν ρωτούσα απλά θα το περνούσα για άλλο ένα ακριβό site. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Καλησπέρα στο φόρουμ! Ψάχνω για ένα οικονομικό τάμπλετ στις 7’’. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Δύο πράγματα με ενδιαφέρουν πρωτίστως : 1. η λειτουργία - απόκριση της οθόνης 2. η καλή λήψη wifi. Σκέφτομαι το Crypto Novapad 70. Γνωρίζει κανείς πως ανταποκρίνεται στα παραπάνω? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο στα 100 € ? Σημείωση: Το τάμπλετ θα αγοραστεί από Ελλάδα καθότι θέλω απαραιτήτως τιμολόγιο. Ευχαριστώ! Edited February 12, 2013 by azerm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ! Ψάχνω για ένα οικονομικό τάμπλετ στις 7’’. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Δύο πράγματα με ενδιαφέρουν πρωτίστως : 1. η λειτουργία - απόκριση της οθόνης 2. η καλή λήψη wifi. Σκέφτομαι το Crypto Novapad 70. Γνωρίζει κανείς πως ανταποκρίνεται στα παραπάνω? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο στα 100 € ? Σημείωση: Το τάμπλετ θα αγοραστεί από Ελλάδα καθότι θέλω απαραιτήτως τιμολόγιο. Ευχαριστώ! από ελλάδα με μεχρι 100€, άστο καλύτερα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 από ελλάδα με μεχρι 100€, άστο καλύτερα το ταμπλετ προορίζεται για τη μητέρα μου : ανάγνωση e-books, πασιέντζες, λίγο ιντερνετ κ skype, τίποτα άλλο. Γι΄αυτό με ενδιαφέρουν αποκλειστικά η οθόνη κ το wifi...Σε τι κατηγορία τιμής προτείνεις να κινηθώ? Καμιά πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 το ταμπλετ προορίζεται για τη μητέρα μου : ανάγνωση e-books, πασιέντζες, λίγο ιντερνετ κ skype, τίποτα άλλο. Γι΄αυτό με ενδιαφέρουν αποκλειστικά η οθόνη κ το wifi... Ακόμη και οι ακριβώτερες ταμπλέτες της αγοράς, ακόμη και τα πανάκριβα ipad, αυτό ακριβώς που ζητάς κάνουν και απολύτως τίποτα άλλο. Στη πραγματικότητα είναι όλες γκατζετάκια. Οπότε μη νομίζεις ότι επειδή αυτά που ζητάς είναι λίγα, θα τα πληρώσεις και φτηνά. Εξαίρεση αποτελούν οι νέες ταμπλέτες που θα κυκλοφορήσουν με τα Win8. Αφού όμως τα γκατζετάκια είναι ακριβά, αυτές θα είναι απλησίαστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 τι γνώμη έχετε για το παρακάτω ? MAXELL MAXTAB PC10" H10 http://www.cosmodata.gr/product/158819/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ακόμη και οι ακριβώτερες ταμπλέτες της αγοράς, ακόμη και τα πανάκριβα ipad, αυτό ακριβώς που ζητάς κάνουν και απολύτως τίποτα άλλο. Στη πραγματικότητα είναι όλες γκατζετάκια. Οπότε μη νομίζεις ότι επειδή αυτά που ζητάς είναι λίγα, θα τα πληρώσεις και φτηνά. Εξαίρεση αποτελούν οι νέες ταμπλέτες που θα κυκλοφορήσουν με τα Win8. Αφού όμως τα γκατζετάκια είναι ακριβά, αυτές θα είναι απλησίαστες. Διαβάζω για ματρόσκες, παιχνίδια και πολλαπλές εφαρμογές ακόμη και σε smartphones γι'αυτό θεωρώ ότι ζητάω λίγα. Τι προβλήματα λες να αντιμετωπίσω με ένα τάμπλετ των 100€ (σε σχέση με ένα των 200-250 €)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts