hammer Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ακριβώς. Το satio υποστηρίζει HSDPA 7.2 Mbps οπότε είσαι καλυμένος απο πλευράς ταχύτητας. Το μόνο μειονέκτημα είναι η κατανάλωση μπαταρίας στο κινητό, που ναι πολύ μεγαλύτερη απ αυτή του usb modem στο tablet Kαι πάλι σε ευχαριστώ για την βοηθεια . Για να αγορασω τωρα tablet android αυριο , γυρω στα 200 ευρω , 9-10 ιντσες τι προτεινετε ? απο Ευρωπη θελω να το παρω ( amazon ή ebay uk ) λογω οτι θα φυγω Αγγλια στις 15 /2 και το θελω μεχρι τοτε . Απο ότι εχω διαβασει και ψαξει λιγο μονος εχω δει αυτο αλλά επειδη ειστε πιο ψαγμενοι , σας ρωταω ισως υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα , ισως και λιγα παραπανω . Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Kαι πάλι σε ευχαριστώ για την βοηθεια . Για να αγορασω τωρα tablet android αυριο , γυρω στα 200 ευρω , 9-10 ιντσες τι προτεινετε ? απο Ευρωπη θελω να το παρω ( amazon ή ebay uk ) λογω οτι θα φυγω Αγγλια στις 15 /2 και το θελω μεχρι τοτε . Απο ότι εχω διαβασει και ψαξει λιγο μονος εχω δει αυτο αλλά επειδη ειστε πιο ψαγμενοι , σας ρωταω ισως υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα , ισως και λιγα παραπανω . καλό, πάρτο. Αλλά μιας κ πας αγγλία, γιατί δεν το παιρνεις αμέσως από κει να γλιτώσεις μεταφορικά, αφού ο πωλητής είναι στην αγγλία; :Ρ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 καλό, πάρτο. Αλλά μιας κ πας αγγλία, γιατί δεν το παιρνεις αμέσως από κει να γλιτώσεις μεταφορικά, αφού ο πωλητής είναι στην αγγλία; :Ρ 14 λιρες ειναι για Ελλαδα και 6 για Αγγλια .... σκεφτηκα γιατι να περιμενω ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 απο Ευρωπη θελω να το παρω ( amazon ή ebay uk ) λογω οτι θα φυγω Αγγλια στις 15 /2 και το θελω μεχρι τοτε . . Ήδη έχουμε 3 Φλεβάρη . Είσαι σίγουρος ότι θα έχει έρθει από Αγγλία μέχρι να φύγεις ; Εγώ δεν θα το διακινδύνευα . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλησπέρα θέλω να μου προτίνετε κάνενα tablet μέχρι 100 ευρώ (και λίγο παραπάνω να είναι δεν υπάρχει θέμα),θέλω για να σερφάρω στο internet,να παίζω κάνενα απλό παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Καλησπέρα θέλω να μου προτίνετε κάνενα tablet μέχρι 100 ευρώ (και λίγο παραπάνω να είναι δεν υπάρχει θέμα),θέλω για να σερφάρω στο internet,να παίζω κάνενα απλό παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ ! Ίντσες? .... Edited February 3, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ήδη έχουμε 3 Φλεβάρη . Είσαι σίγουρος ότι θα έχει έρθει από Αγγλία μέχρι να φύγεις ; Εγώ δεν θα το διακινδύνευα . :) Λες ? ειδα που γραφει Estimated between Tue. 5 Feb. and Mon. 11 Feb. Να μην το πιστεψω ? Αν ειναι να εχω προβλημα παραλαβης μεχρι την άλλη παρασκευη τοτε εχετε δικιο Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Ίντσες?7 ή 8 ίντσες. Edited February 3, 2013 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 7 ή 8 ίντσες. PiPO Smart-S2. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Ωραίο το Pipo που μπορώ να το βρώ ? Κανένα αλλό έχετε να μου προτείνετε ? Το Ainol Novo 7 Venus λέει τίποτα ? Edited February 3, 2013 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ωραίο το Pipo που μπορώ να το βρώ ? Κανένα αλλό έχετε να μου προτείνετε ? Το Ainol Novo 7 Venus λέει τίποτα ? Δες και το window n70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Λες ? ειδα που γραφει Estimated between Tue. 5 Feb. and Mon. 11 Feb. Να μην το πιστεψω ? Αν ειναι να εχω προβλημα παραλαβης μεχρι την άλλη παρασκευη τοτε εχετε δικιο μην το διακινδυνέψεις, περίμενα και τρεις βδομάδες πακετάκι απ την αγγλία. Φυσικά η καθυστέρηση ήταν τα απαράδεκτα ΕΛΤΑ Ωραίο το Pipo που μπορώ να το βρώ ? Κανένα αλλό έχετε να μου προτείνετε ? Το Ainol Novo 7 Venus λέει τίποτα ?pandawill, merimobiles, geekbuying κλπ. Αλλά καλύτερα απ το s2 πάρε ένα cube u23gt, ακριβοτερο και πολυ καλο (δοκιμασμενο) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 pandawill, merimobiles, geekbuying κλπ. Αλλά καλύτερα απ το s2 πάρε ένα cube u23gt, ακριβοτερο και πολυ καλο (δοκιμασμενο)Κανένα αλλό έχεις να μου προτείνεις κάτι σε ainol ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 μην το διακινδυνέψεις, περίμενα και τρεις βδομάδες πακετάκι απ την αγγλία. Φυσικά η καθυστέρηση ήταν τα απαράδεκτα ΕΛΤΑ Δεν το ειχα σκεφτει αυτο , θα το παρω απο Λονδινο οταν παω . Να στε καλα και ευχαριστω και παλι Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το Ainol NOVO 7 fire είναι καλό ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το Ainol NOVO 7 fire είναι καλό ? αν καταφερεις να το βρεις ναι είναι πολυ καλο Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το Ainol NOVO 7 fire είναι καλό ? ναι, κι αν όντως έχει στοκ το fastcardtech πάρτο από κει. Υποψιν ότι αυτοί οι βλάκες στο fastcardtech, που δεν ξερουν κι αγγλικά της προκοπής, εχουν γραμμένα λάθος τα χαρακτηριστικά του ταμπλετ. πχ η μπαταρία δεν ειναι 3700 αλλα 5000:lol: Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343289 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrx4 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 γεια σας ειμαι νεο μελος.....θα ηθελα να με βοηθησετε γιατι αυτες τις μερες θελω να παραγγειλω και δεν θελω να κανω την λαθος επιλογη ...ψαχνω ενα ταμπλετ 8''-10''ιντσες μεχρι 200-250 το πολυ...θελω να εχει αρκετα καλη οθονη, καλο ιντερνετ(ταχυτητα),νομιζω το flash για μπορω να βλεπω online ταινιες, skype βιντεοκληση και hdmi....οτι αλλο εχει δεν με χαλαει απλα δεν με ενδιαφερει τοσο......γενικα το θελω για ταινιες,fb,internet,skype..! ( ειχα ανοιξει αλλου το θεμα αλλα μου το μετεφεραν και δεν μπορω να το βρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καλησπέρα, Τι λέτε γι' αυτό το tablet??? http://www.spemall.com/CHUWI-V99-Quad-Core-A31-9-7-Inch-Tablet-PC-Retina-Screen-Android-4-1-Dual-camera-2G-Ram-16GB-4K-Video-Silver_g.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) γεια σας ειμαι νεο μελος.....θα ηθελα να με βοηθησετε γιατι αυτες τις μερες θελω να παραγγειλω και δεν θελω να κανω την λαθος επιλογη ...ψαχνω ενα ταμπλετ 8''-10''ιντσες μεχρι 200-250 το πολυ...θελω να εχει αρκετα καλη οθονη, καλο ιντερνετ(ταχυτητα),νομιζω το flash για μπορω να βλεπω online ταινιες, skype βιντεοκληση και hdmi....οτι αλλο εχει δεν με χαλαει απλα δεν με ενδιαφερει τοσο......γενικα το θελω για ταινιες,fb,internet,skype..! ( ειχα ανοιξει αλλου το θεμα αλλα μου το μετεφεραν και δεν μπορω να το βρω) Σκέψου πρώτα για ποιόν λόγο το θέλεις......το 8άρι με το 10άρι έχει διαφορά....και κυρίως στην σχέση πλευρών. Ειδικά σε ταινίες και αφού θέλεις και HDMI...νομίζω για tablet με σχέση οθόνης 16:9 πρέπει να κοιτάς. Καλησπέρα, Τι λέτε γι' αυτό το tablet??? http://www.spemall.com/CHUWI-V99-Quad-Core-A31-9-7-Inch-Tablet-PC-Retina-Screen-Android-4-1-Dual-camera-2G-Ram-16GB-4K-Video-Silver_g.html Για τετραπύρινα είναι λίγο ανώρημη η αγορά.....δεν έχουν δοκιμαστεί τόσο πολύ όσο τα διπύρινα αν όμως θέλεις 4πύρινο, υπάρχουν και φθηνότερα με ίδια ή και καλύτερα χαρακτηριστικά. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 4, 2013 by navi55 Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrx4 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 καλησπερα και απο μενα...δεν ειχα ποτε μου ταμπλετ για να ξερω, θα ειναι το πρωτο που θα παρω...το θελω οπως ειπα για 2-3 πραγματα ιντερνετ,καμια ταινια, και skype,hdmi..... το chuwi το ειδα φιλε ευχαριστω παντως, αλλα θελω μου πεις την γνωμη σου για το ainol 9 που ειναι παρομοιο...το εχει κανενας απο το forum?? εχει 180ε στο site τιs ainol.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Για τετραπύρινα είναι λίγο ανώρημη η αγορά.....δεν έχουν δοκιμαστεί τόσο πολύ όσο τα διπύρινα αν όμως θέλεις 4πύρινο, υπάρχουν και φθηνότερα με ίδια ή και καλύτερα χαρακτηριστικά. 'Εχεις να μου προτείνεις κάποιο?? Σε ποιό site??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παιδια οταν λενε Support TF card up to 32GB extended , τι ειναι η TF card ? Μηπως εννοουν τις μικρες που εχουμε και στα κινητα ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παιδια οταν λενε Support TF card up to 32GB extended , τι ειναι η TF card ? Μηπως εννοουν τις μικρες που εχουμε και στα κινητα ? Ναι, TransFlash=MicroSD Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 'Εχεις να μου προτείνεις κάποιο?? Σε ποιό site??? Οπως είπα είναι ανώρημη η αγορά...προσωπικά δεν εχω να προτείνω. Σε όλα τα site που έχουν αναφερθεί στο forum υπάρχουν 4πύρηνα. Θέλει πολύ διαβασμα όμως, το ίδιο μοντέλο άλλα χαρακτηριστικά έχει στο ένα siite και άλλα στο άλλο. Συνήθως έχουν 16GB ή 32 GB μνήμη, άλλα δεν έχουν bluetooth (τα περισσότερα), άλλα έχουν ανάλυση χαμηλή, άλλα μικρή μπαταρία, άλλα χαμηλή GPU..κλπ κλπ κλπ Μην σε προσελκύει η λέξη 4πύρινα....θέλουν καιρό για να οριμάσουν.....και φυσικά να τα υποστηρίξουν....σε Hardware και Software. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts