Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

για οσους εχουν ics και πανω ναι για τους υπολοιπους ομως που ακομα εχουν gingerbread ή froyo?εμεις αυτοι οι υπολοιποι?

adw, launcher pro. Δεν θα βρείτε πιο smooth launchers.

Εγω σε Gingerbread προτεινω με κλειστα ματια Go Launcher... Δεν εχω παρακολουθησει τα updates του διοτι με την ICS που εχω εδω και μηνες δεν ειναι καθολου καλος, οσο ομως ειχα GB δεν τον αλλαζα με τιποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως ρε παιδιά εγώ τον είχα για καμμιά εβδομάδα σε Galaxy S2 με Nordic 4.0.4 και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με τα όλα του (για να μην επαναλαμβάνω τα πλεονεκτήματά του που ούτως ή άλλως έχουν αναφερθεί πολλάκις), μόλις λοιπόν μπήκαν οι προσφορές των 0,25 λεπτών αγόρασα τον Nova prime και από τότε μου φαίνεται πως ψιλοlagάρει και στα widgets αλλά και μέσα στο "συρτάρι" των εφαρμογών. Και η πλάκα είναι πως ενώ ξεκλείδωσα περισσότερα features αγοράζοντάς τον, δεν έχω ανεργοποιήσει κανένα από αυτά πέρα από μερικά gestures -σωστά τα λέω;- αυτά με τα "διπλά κλικ" κλπ για την κεντρική οθόνη.

Δεν μου το βγάζετε απ'το μυαλό, ψιλοlagάρει.. ο "τσαμπέξ" δούλευε πιο smooth.. περιμένω κανένα update και βλέπουμε. Αλλιώς delete και παραμένω στον free Nova..

Το παρατηρησα κι εγω με την προηγουμενη ρομ που ηταν πιο αργη, τωρα μου φαινεται μια χαρα..αλλα το προσεξα παντως.

Εγώ έχω βάλει τον free Νova μετά την αναβάθμιση σε Ics και πραγματικά πετάει. Το μόνο που δεν μ αρέσει ειναι οτι πολλά themes είναι επι πληρωμή συγκριτικά με τα πολλά free του Go Launcher. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος από τον Nova σε θέματα ταχύτητας.

Ο Nova αυτή την στιγμή είναι top

και με τα 25c που πήραμε τον prime δεν πρόκειται να τον αποχωριστώ.:D

άπειρη παραμετροποίηση, ελαφρύς, κανένα πρόβλημα.

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Τον αγόρασα κι εγώ αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να τον στήσω. Συγκριτικά με τον nemus που χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος πιστεύετε πως αξίζει η αλλαγή;

Σε σχέση με τον βασικό της google δεν υπάρχει επαφή. Tρελή παραμετροποίηση. Εμένα μου αρέσουν πολύ και τα gestures.

Με μία κίνηση κάνεις αυτό που θες.

Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδια για τον Go Launcher ποιο ειναι το πιο ακριβες αντιγραφο για θεμα jelly bean ?

Link it

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εδώ και μήνες είχα τον nova. Μου άρεσε πάρα πολύ. Μέχρι και την μετάφραση έκανα και την έστειλα στον dev. Αλλά απο τότε που έβαλα jelly bean και μετά μου φαίνεται οτι χάλασε λίγο. Η κύλιση ήταν πολύ παράξενη και είχε σπασίματα. Υπήρχε λίγο αδικαιολόγητο lag αλλά λέω ok ίσως είναι θέμα rom. Μόλις δοκίμασα τον tsf όμως τα είδα όλα :P Σφαίρα πάει πιο ομαλό δεν ήταν ποτέ το κινητό. Ούτε redraws κάνει ποτέ ο launcher (ακόμα και μετά απο βαριά παιχνίδια ή multitasking) ούτε κολλάει ούτε τίποτα. Είναι κορυφαίος. Αν και τρώει παραπάνω μνήμη απο τον Nova, δεν μου δημιουργεί προβλήματα με κλείσιμο εφαρμογών, redraws κλπ. Φαντάζομαι πως θα λειτουργεί σε τηλέφωνα με καλύτερα χαρακτηριστικά ;)

Εδώ και μήνες είχα τον nova. Μου άρεσε πάρα πολύ. Μέχρι και την μετάφραση έκανα και την έστειλα στον dev. Αλλά απο τότε που έβαλα jelly bean και μετά μου φαίνεται οτι χάλασε λίγο. Η κύλιση ήταν πολύ παράξενη και είχε σπασίματα. Υπήρχε λίγο αδικαιολόγητο lag αλλά λέω ok ίσως είναι θέμα rom. Μόλις δοκίμασα τον tsf όμως τα είδα όλα :P Σφαίρα πάει πιο ομαλό δεν ήταν ποτέ το κινητό. Ούτε redraws κάνει ποτέ ο launcher (ακόμα και μετά απο βαριά παιχνίδια ή multitasking) ούτε κολλάει ούτε τίποτα. Είναι κορυφαίος. Αν και τρώει παραπάνω μνήμη απο τον Nova, δεν μου δημιουργεί προβλήματα με κλείσιμο εφαρμογών, redraws κλπ. Φαντάζομαι πως θα λειτουργεί σε τηλέφωνα με καλύτερα χαρακτηριστικά ;)

Το κακό με τον tsf είναι το ότι αν τον δουλέψεις για λίγο καιρό μετά όλοι οι άλλοι σου φαίνονται αργοί.... :(

Απίστευτα smooth....

Το κακό με τον tsf είναι το ότι αν τον δουλέψεις για λίγο καιρό μετά όλοι οι άλλοι σου φαίνονται αργοί.... :(

Απίστευτα smooth....

συμφωνω!γιαυτο τον εχω μονιμα πλεον και για να τον αλλαξω,θα πρεπει να δω κατι που ακομα δεν υπαρχει να τον συγκρινω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Απίστευτα smooth....

Ετσι ειναι.

Αυτο που μετα λυπης διαπιστωνω ειναι οτι το butter project δεν επηρεασε και πολυ την αποδοση των διαφορων launchers. Οπως λαγκαραν, το ιδια λαγκαρουν. Μονο ο tsf ειναι καλος. Για την ακριβεια, πολυ καλος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ετσι ειναι.

Αυτο που μετα λυπης διαπιστωνω ειναι οτι το butter project δεν επηρεασε και πολυ την αποδοση των διαφορων launchers. Οπως λαγκαραν, το ιδια λαγκαρουν. Μονο ο tsf ειναι καλος. Για την ακριβεια, πολυ καλος.

+1000 εχει μια δικη του λογικη στον τροπο στησιματος και λειτουργιας αλλα ειναι smooth ακομη και σε παλιες συσκευες

Ετσι ειναι.

Tsf και τα μυαλά στα κάγκελα.Το απόλυτο smoothness.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το μόνο που με χαλάει κάπως στον tsf ειναι ότι τα widgets τα πηγαίνει όπου θέλει και όχι όπου θέλω εγώ.

Το μόνο που με χαλάει κάπως στον tsf ειναι ότι τα widgets τα πηγαίνει όπου θέλει και όχι όπου θέλω εγώ.

Υπάρχει κάποιος launcher όπου μπορείς να πας τα widgets όπου θες εσύ;

Δεν βλεπω καποια διαφορα σε σχεση με αλλους launchers Χρηστο. ( ή δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις μαλλον)

Edited by ddr2

Εγώ θα κρατούσα τον tsf αλλά δεν βρήκα τρόπο όταν αλλάζω πχ μέσω density το μέγεθος των εικονιδίων των εφαρμογών τα widget μένουν τα ίδια 1 επί 1.με άλλους launcher μικραίνουν ακόμα πιο πολύ από ένα επί ένα αν θες grid με πιο πολλά εικονίδια.

EDIT την αλλαγή μεγέθους των εικονιδίων την κατάργησαν?δεν βλέπω επιλογή αλλαγής της density

Edited by ilka71

Υπάρχει κανονικά το density,εκεί που ήταν πάντα δηλαδή στο πλαϊνό μενού,τέταρτη καρτέλλα.

Δεν βλεπω καποια διαφορα σε σχεση με αλλους launchers Χρηστο. ( ή δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις μαλλον)

Ισως λόγω του "ελεύθερου" grid το widget όταν ειναι 1*1 δεν ευθυγραμμίζεται ακριβώς με τα άλλα εικονίδια.Aκόμη και σε μια άδεια οθόνη αν προσπαθήσεις να βάλεις ένα widget σε ένα σημείο που θες,θα δεις ότι το μετακινεί από λίγο εώς πολύ πάνω-κάτω,δεξιά-αριστερά από το σημείο που θέλεις να ειναι.Σε αντίθεση με τα εικονίδια που μπορεις να τα βάλεις όπου θέλεις.Και το lasso tool βολεύει πάρα πολύ για να ευθυγραμμίζεις τα εικονίδια αλλά δεν λειτουργεί με τα widget

Edited by bbbb

Υπάρχει κανονικά το density,εκεί που ήταν πάντα δηλαδή στο πλαϊνό μενού,τέταρτη καρτέλλα.

Ισως λόγω του "ελεύθερου" grid το widget όταν ειναι 1*1 δεν ευθυγραμμίζεται ακριβώς με τα άλλα εικονίδια.Aκόμη και σε μια άδεια οθόνη αν προσπαθήσεις να βάλεις ένα widget σε ένα σημείο που θες,θα δεις ότι το μετακινεί από λίγο εώς πολύ πάνω-κάτω,δεξιά-αριστερά από το σημείο που θέλεις να ειναι.Σε αντίθεση με τα εικονίδια που μπορεις να τα βάλεις όπου θέλεις.Και το lasso tool βολεύει πάρα πολύ για να ευθυγραμμίζεις τα εικονίδια αλλά δεν λειτουργεί με τα widget

αυτο το μικρο προβλημα με τα widgets με ενοχλουσε και εμενα,και τα βαζω λιγο "στραβα"πατωντας δυο δαχτυλα,για να νομιζω οτι ειναι σαν "αφηρημενη τεχνη":lol:αλλα εχει τοσο ωραιο touch και εφφε,που το εχω μονιμα και στις δυο συσκευες.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Α, καταλαβα τι λες. Απλα δεν χρησιμοποιω widgets 1x1 γι αυτο δεν το ειχα καταλαβει.

Πηγαίνοντας και πάλι στον Nova τη συζήτηση και αφού υπενθυμίσω..

Πάντως ρε παιδιά εγώ τον είχα για καμμιά εβδομάδα σε Galaxy S2 με Nordic 4.0.4 και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με τα όλα του (για να μην επαναλαμβάνω τα πλεονεκτήματά του που ούτως ή άλλως έχουν αναφερθεί πολλάκις), μόλις λοιπόν μπήκαν οι προσφορές των 0,25 λεπτών αγόρασα τον Nova prime και από τότε μου φαίνεται πως ψιλοlagάρει και στα widgets αλλά και μέσα στο "συρτάρι" των εφαρμογών. Και η πλάκα είναι πως ενώ ξεκλείδωσα περισσότερα features αγοράζοντάς τον, δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα από αυτά πέρα από μερικά gestures -σωστά τα λέω;- αυτά με τα "διπλά κλικ" κλπ για την κεντρική οθόνη.

Δεν μου το βγάζετε απ'το μυαλό, ψιλοlagάρει.. ο "τσαμπέξ" δούλευε πιο smooth.. περιμένω κανένα update και βλέπουμε. Αλλιώς delete και παραμένω στον free Nova..

Eίπα σήμερα να ξαναβάλω τον TW της Samsung δοκιμαστικά και τελικά δεν αντιστάθηκα, διέγραψα εντελώς τον Nova (και τον prime) αλλά αφού τον έχω αγορασμένο σίγουρα θα τον ξαναδοκιμάσω σε κάποια άλλη rom μελλοντικά.. δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί, σίγουρα ο free πήγαινε σφαίρα και με το που τον αγόρασα άρχισε να μου τα χαλάει.. αφού έφτασα στο σημείο να απεγκαταστήσω τον "prime" και να ξαναδουλέψω μόνο τον "free" αλλά και πάλι δεν επέστρεψε στην "γλυκάδα" της πρώτης φοράς. Αντίθετα ο TW στην Nordic 4.0.4 πηγαίνει βούτυρο στο S2, τι να πω.. συμφωνούσα σε όλα για τον Nova και μου τα χάλασε τόσο μόλις τον αγόρασα..

Πηγαίνοντας και πάλι στον Nova τη συζήτηση και αφού υπενθυμίσω..

Eίπα σήμερα να ξαναβάλω τον TW της Samsung δοκιμαστικά και τελικά δεν αντιστάθηκα, διέγραψα εντελώς τον Nova (και τον prime) αλλά αφού τον έχω αγορασμένο σίγουρα θα τον ξαναδοκιμάσω σε κάποια άλλη rom μελλοντικά.. δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί, σίγουρα ο free πήγαινε σφαίρα και με το που τον αγόρασα άρχισε να μου τα χαλάει.. αφού έφτασα στο σημείο να απεγκαταστήσω τον "prime" και να ξαναδουλέψω μόνο τον "free" αλλά και πάλι δεν επέστρεψε στην "γλυκάδα" της πρώτης φοράς. Αντίθετα ο TW στην Nordic 4.0.4 πηγαίνει βούτυρο στο S2, τι να πω.. συμφωνούσα σε όλα για τον Nova και μου τα χάλασε τόσο μόλις τον αγόρασα..

Αν μπορείς να βάλεις και τον TW του S3 θα είσαι τυχερός. Είναι αρκετά βελτιωμένος, ειδικά το app drawer του σε σχέση με τον TW του S2. Στο S3 προφανώς πηγαίνει βούτυρο... και είναι ο βουτυρότερος όλων! :)

Αν μπορείς να βάλεις και τον TW του S3 θα είσαι τυχερός. Είναι αρκετά βελτιωμένος, ειδικά το app drawer του σε σχέση με τον TW του S2. Στο S3 προφανώς πηγαίνει βούτυρο... και είναι ο βουτυρότερος όλων! :)

Aυτό το app drawer ήταν και το ζητούμενό μου όταν έβαλα τον Nova (μοιάζουν μεταξύ τους αν δεν κάνω λάθος; ), από μεριάς smoothness δεν είχα κάποιο θέμα με τον original TW του S2 απλά ήθελα να "φρεσκάρω" λίγο τη συσκευή μου, τώρα όσον αφορά τον TW του S3 που λες, λογικά δεν θα είναι κάποια εφαρμογούλα που χρειάζεται απλό download απ'το Play Store, σωστά;:p

Αν είναι κάτι τέτοιο (θά'θελες makis..:lol: ) εννοείται ότι θα τον δοκιμάσω μετά χαράς!:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...