Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά ξέρεις ότι κάνει το sbsettings,αυτά αναφέρεις.

Επίσης αν δεν το ξέρεις υπάρχουν εφαρμογές στο cydia που δεν δίνονται καν στο app store.(κ payd μάλιστα) Να μην μιλήσω για λύσεις/διορθώσεις/εμπλουτισμό εφαρμογών με στοιχεία ανύπαρκτα για αυτές/tweaks κ δεκάδες άλλες εφαρμογές !

Τωρα αν όλα αυτά είναι "άχρηστα" κατα την γνώμη σου,σεβαστό.

Αλλά επειδή Εγω είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης κ ultimate power user έχω απαιτήσεις, που για εσάς μπορεί να είναι αστείες,αλλά βρε αδερφέ,να μην έχω κ

μια αναφορά μηνυμάτων

Μια επιλογή απόριψης κλήσης

Ένα quick menu να ενεργοποίησω wifi,bl κλπ

Να μην συνεχίσω να αναφέρω τι αλλα λείπουν απο το iPhone σε σχέση με άλλες πλατφόρμες λογισμικού αλλα κ σε σχέση ΜΕ πολυ φθηνότερες κ λιγότερο "έξυπνες" συσκευές.

Όσο για την μπαταρία του κ την αυτονομία της,είχα το μήλο μου για ένα μήνα οεμ,λόγω έλλειψης jb.

Επιβεβαιωνω ότι η μπαταρία του κράταγε έτσι:

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΌΤΙ ΜΕΤΆ ΠΟΥ ΤΟ ΈΚΑΝΑ JB !

Αλλα γιατί ομως??

Γιατί σε οεμ κατάσταση ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ παρα μονο,πολυ ελαχιστα πραγματα κ Τα Περισσοτερα απο αυτα ΌΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΑ Κ ΈΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΌΤΙ ΜΕΤΆ ΤΟ JB !

Γράφω με κεφάλαια γιατί φωνάζω μπάς κ καταλάβουν κάποιοι τελικά ποιος είμαι κ τι ενοω όταν επαναλαμβάνω κάτι (που το φωνάζω χρόνια Τωρα).

Επέτρεψε μου να έχω την άποψη μου,μιας κ κάτι ξέρω παραπάνω..

Φιλικά πάντα Δημητρης :)

Written from the best iPhone 4G 32g via Tapatalk

OK φίλε αν κάτι ξέρεις παρά πάνω τι να πω ...

Σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ότι ξέρω πολύ καλά το SBSettings γιατί το είχα πάνω από χρόνο στο 3g μου. Αλλά και πάλι δεν με κάλυψε η απάντησή σου με το τι μπορεί να με βοηθήσει στο 4... Αν θες μπορείς να μου πεις;

Στις άλλες εφαρμογές που είπες και μια από τις 4 που έχω από cydia είναι η αναφορά μηνυμάτων χρήσιμη οκ

2 το iblacklist - Μια επιλογή απόρριψης κλήσης

οι άλλες που είπες κατά την ταπεινή μου γνώμη άκυρες στο ios 4.3.3

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές φίλε μου και ο καθένας μπορεί να βάλει ότι θέλει στην συσκευή του... αλλά αν είναι να το βάζω για φόρτιση κάθε βράδυ τι το θέλω sorry κιόλας για να κλείνω το wifi γρήγορα? Κάτι που σου δίνει την δυνατότητα το ios ?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λέγοντας "ξέρω κάτι παραπάνω" δεν το λέω ειρωνικά !ένοουσα ότι κάτι ξέρω παραπάνω για το τι θέλω κ το χρειάζομαι Εγω απο την συσκευή μου! Να μην παρεξηγηθουμε χωρίς λόγο προς θεού!

Τωρα για το θέμα της αυτονομίας,που είναι σοβαρό όντως κ απασχολεί κάποιους λιγότερο κάποιους περισσότερο..

Εγω είμαι το περισσότερο της ημέρας έξω κ μακριά απο pc κ μπριζες. Έτσι προσπαθω να με καλύπτει το κινητό μου Όσο το δυνατόν,Όσο κ ο υπολογιστής μου.

Έτσι πιστεύω ότι Εγω έχω μεγαλύτερο θέμα με την αυτονομία απο κάθε άλλον που είναι η Δουλεια του μέσα σε κλειστό χώρο/γραφειο κλπ. ΠΑΡΑ όλα αυτά όμως,την θυσιαζω(αν χρειαστεί κ πάντα σε λογικά πλαίσια) για να έχω ένα τηλ που θα με καλύπτει κ θα μου κάνει κ τα κέφια! Μην το ξεχνάμε αυτό,δεν είναι μόνο εργαλείο αλλα κ διασκέδαση μαζί ;)

Με τόση κ τετοια χρήση που κάνω στο κινητό μου,είμαι ικανοποιημένος να μπορώ να το βάζω το βράδυ μόνο στην μπριζα. Κ έτσι είναι μέχρι στιγμής. Οπότε δεν με νοιάζει αν κρατήσει μισή μέρα παραπάνω η χαλάσει η μπαταρία του πιο σύντομα. Εγω να είμαι καλά κ η θα πάρω άλλο κινητο η στην χειρότερη του αλλάζω κ μια μπαταρία. Μην τρελαθω και τελείως!

Οσο Για το instalous που σου είπα πριν,εγω αντιθετα απο εσενα,το χρησιμοποιώ πάντα πριν αποφασίσω να αγοράσω μια εφαρμογή! Ειδικά αν δεν έχει trial mode. Για αυτο το θέλω κ για ΤΠΤ άλλο.

Έχω σχεδόν τα πάντα αγορασμενα απο cydia/app store είτε εφαρμογές είτε tweaks.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Λέγοντας "ξέρω κάτι παραπάνω" δεν το λέω ειρωνικά !ένοουσα ότι κάτι ξέρω παραπάνω για το τι θέλω κ το χρειάζομαι Εγω απο την συσκευή μου! Να μην παρεξηγηθουμε χωρίς λόγο προς θεού!

Τωρα για το θέμα της αυτονομίας,που είναι σοβαρό όντως κ απασχολεί κάποιους λιγότερο κάποιους περισσότερο..

Εγω είμαι το περισσότερο της ημέρας έξω κ μακριά απο pc κ μπριζες. Έτσι προσπαθω να με καλύπτει το κινητό μου Όσο το δυνατόν,Όσο κ ο υπολογιστής μου.

Έτσι πιστεύω ότι Εγω έχω μεγαλύτερο θέμα με την αυτονομία απο κάθε άλλον που είναι η Δουλεια του μέσα σε κλειστό χώρο/γραφειο κλπ. ΠΑΡΑ όλα αυτά όμως,την θυσιαζω(αν χρειαστεί κ πάντα σε λογικά πλαίσια) για να έχω ένα τηλ που θα με καλύπτει κ θα μου κάνει κ τα κέφια! Μην το ξεχνάμε αυτό,δεν είναι μόνο εργαλείο αλλα κ διασκέδαση μαζί ;)

Με τόση κ τετοια χρήση που κάνω στο κινητό μου,είμαι ικανοποιημένος να μπορώ να το βάζω το βράδυ μόνο στην μπριζα. Κ έτσι είναι μέχρι στιγμής. Οπότε δεν με νοιάζει αν κρατήσει μισή μέρα παραπάνω η χαλάσει η μπαταρία του πιο σύντομα. Εγω να είμαι καλά κ η θα πάρω άλλο κινητο η στην χειρότερη του αλλάζω κ μια μπαταρία. Μην τρελαθω και τελείως!

Οσο Για το instalous που σου είπα πριν,εγω αντιθετα απο εσενα,το χρησιμοποιώ πάντα πριν αποφασίσω να αγοράσω μια εφαρμογή! Ειδικά αν δεν έχει trial mode. Για αυτο το θέλω κ για ΤΠΤ άλλο.

Έχω σχεδόν τα πάντα αγορασμενα απο cydia/app store είτε εφαρμογές είτε tweaks.

ok φίλος δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης ... ο καθένας το φέρνει στα μέτρα του όπως λες και όπου και όπως τον βολεύει στην καθημερινότητα του... Αυτά και δεν το συνεχίζω με το SBSettings που ακριβώς όποιος νομίζει ότι του χρειάζεται το βάζει

Δοκίμασα όλους τους τρόπους και να το κάνω restore στην 4.2.1 με το αρχείο που μου είπες και το tiny umbrella και στο τελος δεν έβγαζε exit recovery για να ανοιξει η συσκευή με αποτέλεσμα να το κάνω reset και άνοιγε κανονικά χωρίς καμία αλλαγή.

Εαν βαζεις την 4.2.1 ΔΕΝ θα σου ΔΟΥΛΕΨΕΙ το EXIT RECOVERY απο το tinyUmbrella. Ο οδηγος γραφει καθαρα οτι πρεπει να κατεβασεις το FIX RECOVERY (ειναι ενα αλλο tool απο το ιδιο site) για να σου δουλεψει.

Εαν βαζεις την 4.2.1 ΔΕΝ θα σου ΔΟΥΛΕΨΕΙ το EXIT RECOVERY απο το tinyUmbrella. Ο οδηγος γραφει καθαρα οτι πρεπει να κατεβασεις το FIX RECOVERY (ειναι ενα αλλο tool απο το ιδιο site) για να σου δουλεψει.

Ναι έχεις δίκιο Γιώργο. Εγω βέβαια το παρακαμτω αυτο, τρέχοντας όπως είμαι το redsnow.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι έχεις δίκιο Γιώργο. Εγω βέβαια το παρακαμτω αυτο, τρέχοντας όπως είμαι το redsnow.

Περι ορέξεως... :lol::lol::lol::lol:

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω κανει ποτε αυτο... Μου αρεσει να πρωτομπουταρω το τηλέφωνο με ΜΑΜΑ firmware και να του κάνω το initial setup όντας "καθαρος"...

Στην πορεια και αφου εχω κανει setup mail, settings, languages κλπ, τραβαω το redsn0w :)

σκοπευω να αγορασω μηλοφωνο απο την αμερικη

γνωστος γνωστος (δεν θα κανει μακακια στανταρ)

μου ζηταει 400 ευρω για το λευκο Iphone 16 unlocked για ελλαδα

υπαρχει περιπτωση να το παρω χωρις συμβολαιο σε αμερικανικη εταιρια ωστε να παιζει κατευθειαν Ελλαδα?

και κατι αλλο, τι διαφορα εχει το unlock και jailbreak, και με τα δυο δεν χανεις την εγγυηση σου?

σας ευχαριστω για την υπομονη σας

σκοπευω να αγορασω μηλοφωνο απο την αμερικη

γνωστος γνωστος (δεν θα κανει μακακια στανταρ)

μου ζηταει 400 ευρω για το λευκο Iphone 16 unlocked για ελλαδα

υπαρχει περιπτωση να το παρω χωρις συμβολαιο σε αμερικανικη εταιρια ωστε να παιζει κατευθειαν Ελλαδα?

και κατι αλλο, τι διαφορα εχει το unlock και jailbreak, και με τα δυο δεν χανεις την εγγυηση σου?

σας ευχαριστω για την υπομονη σας

Official unlocked απο Αμερική χλωμο το βλέπω.

Η γνώμη μου είναι να μην μπλεξεις γιατί κάθε λίγο θα έχεις τον φόβο για το αν κ;ι ποτε θ; Βγει το επόμενο unlock.

Επίσης εγγύηση ούτως η άλλως δεν θα έχεις για συσκευη που είναι κλειδωμενη σε αμερικανικο πάροχο. Δεν πουλιέται εκει free συσκευη. Εκτός και αν κάτι αλλαξε και δεν το ξέρω.

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι σαν μεταχειρισμένα τα unlocked πιάνουν τα μισά λεφτά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

στα ψιλα γραμματα αυτης της σελιδα

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone

μιλαει για

For those who are not qualified customers, are not eligible for an early upgrade, or wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB)

δεδομενου οτι τα 599 δολλαρια ειναι 400 ευρω, χρειαζεται και παλι unlock?

σε ευχαριστω για την ταχυτατη απαντηση σου

στα ψιλα γραμματα αυτης της σελιδα

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone

μιλαει για

For those who are not qualified customers, are not eligible for an early upgrade, or wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB)

δεδομενου οτι τα 599 δολλαρια ειναι 400 ευρω, χρειαζεται και παλι unlock?

σε ευχαριστω για την ταχυτατη απαντηση σου

Προφανώς εννοεί κατοίκους Αμερικής και με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιήσουν κάρτα της εταιρείας. Εδω που βρίσκομαι το iPhone διατίθεται απο δυο εταιρείες κλειδωμενο. Αν έχεις εταιρική επιδωτηση το παίρνεις φθηνότερα. Αν όχι αγοράζεις πχ το 16αρι 600€ αλλα πρέπει να το χρησιμοποιείς με κάρτα της εδω Vodafone.

κατοικος Αμερικης θα το αγορασει και θα το στειλει απο οτι μου εχει πει ο κολλητος μου (ο ξαδερφος του ειναι Αμερικα),

απλα ρωταω εαν το παρω χωρις συμβολαιο -οπως απο οτι κατα΄λαβα λενε τα ψιλα γραμματα παλι θα ειναι κλειδωμενο?

ευχαριστω!

κατοικος Αμερικης θα το αγορασει και θα το στειλει απο οτι μου εχει πει ο κολλητος μου (ο ξαδερφος του ειναι Αμερικα),

απλα ρωταω εαν το παρω χωρις συμβολαιο -οπως απο οτι κατα΄λαβα λενε τα ψιλα γραμματα παλι θα ειναι κλειδωμενο?

ευχαριστω!

Ναι, θα ειναι κλειδωμενο. ΔΕΝ υπαρχει ξεκλειδωτο US version iphone.

Καλημερα, εχω ενα 3g ενος φιλου και θελω να το κανω JB αλλα με τιποτα δεν μπαινει σε DFU mode,καμια αλλη λυση η ξερει καποιος να με βοηθησει ?Γραφω εδω γιατι στην κατηγορια 3g unlock-jb εχει καιρο να γραψει καποιος..Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη που γραφω εδω..Εγω ειμαι κατοχος iphone4:rolleyes:

Καλημερα, εχω ενα 3g ενος φιλου και θελω να το κανω JB αλλα με τιποτα δεν μπαινει σε DFU mode,καμια αλλη λυση η ξερει καποιος να με βοηθησει ?Γραφω εδω γιατι στην κατηγορια 3g unlock-jb εχει καιρο να γραψει καποιος..Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη που γραφω εδω..Εγω ειμαι κατοχος iphone4:rolleyes:

DFU mode μπαινουν ολες οι συσκευες με τον ιδιο τροπο.

Συνεδεσε το κινητο στη USB.

Power Off

Κρατας πατημενα το Home+Power για 5 δευτερολεπτα

Αφηνεις το Power και συνεχιζεις να κρατας πατημενο το Home (10 δευτερα περιπου)

μετα εισαι ΟΚ... Η οθόνη πρεπει να ειναι μαυρη και οχι με το σημα για να συνδέσεις με iTunes.

DFU mode μπαινουν ολες οι συσκευες με τον ιδιο τροπο.

Συνεδεσε το κινητο στη USB.

Power Off

Κρατας πατημενα το Home+Power για 5 δευτερολεπτα

Αφηνεις το Power και συνεχιζεις να κρατας πατημενο το Home (10 δευτερα περιπου)

μετα εισαι ΟΚ... Η οθόνη πρεπει να ειναι μαυρη και οχι με το σημα για να συνδέσεις με iTunes.

Το dfu Mode θελει 10sec home+power μετα σβηνει η οθονη και αφηνω το Power Κραταω το Home πατημενο αλλα δεν γινεται τιποτα.. δε φευγει το μηλο και να μαυρισει η οθονη :wacko:

παίδες μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με 1-2 απορίες που έχω??

1ον Γίνεται να ξεκλειδώσω Iphone 4 από Αμερική (αν ναι δώστε μου ένα link)

2ον Πρέπει να έχω και Micro sim για αν κάνω τις απαραίτητες ενέργειες.

παίδες μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με 1-2 απορίες που έχω??

1ον Γίνεται να ξεκλειδώσω Iphone 4 από Αμερική (αν ναι δώστε μου ένα link)

2ον Πρέπει να έχω και Micro sim για αν κάνω τις απαραίτητες ενέργειες.

1. Τι ξεκλειδωμα θελεις να κανεις activate η unlock για να μπορεις να βαλεις ελληνικη sim ?

(activate μπορεις να κανεις με καποια sim που προγραμματιζεται η να κανεις restore με καποιο custom firmware που να ξεπερναει το activation..Αν θελεις unlock δεν γινεται ακομα σε νεες baseband, υπαρχουν φυσικα καποιες λυση πχ καποιες sim που πανε πανω στην δικη σου sim (κατι τετοιο περιπου http://applenberry.com/store/gevey2.html)και την βαζεις μεσα στο iphone και ξεκλειδωνει αλλα πρεπει να την παρεις και αυτη απο το εξωτερικο τιμες ειναι διαφορες..

Για το πιο απο τους δύο τρόπους θα επιλέξω ούτε αυτό γνωρίζω εγώ Θέλω να βάλω ελληνική sim αλλά δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα αργότερα με το σήμα ή με τις λειτουργίες του τηλεφώνου

Για το πιο απο τους δύο τρόπους θα επιλέξω ούτε αυτό γνωρίζω εγώ Θέλω να βάλω ελληνική sim αλλά δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα αργότερα με το σήμα ή με τις λειτουργίες του τηλεφώνου

Αν βαλεις ελληνικη sim και το τηλεφωνο ειναι απο το εξωτερικο οπως λες , δεν θα λειτουργει κανονικα σαν τηλεφωνο γιατι θα ειναι κλειδωμενο.. Και θα το δουλευεις μονο σαν Ipad.. Εκτος αν εχει παλιο baseband που απιθανο το βλεπω

Δλδ μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουμε κλειδωμένο Iphone από το εξωτερικό και να μπορέσουμε να το ξεκλειδώσουμε ώστε να δουλεύει με τα ελληνικά δίκτυα. Δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο από χώρες που το έχουν ξεκλείδωτο.

Δλδ μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουμε κλειδωμένο Iphone από το εξωτερικό και να μπορέσουμε να το ξεκλειδώσουμε ώστε να δουλεύει με τα ελληνικά δίκτυα. Δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο από χώρες που το έχουν ξεκλείδωτο.

Νομιζω πως οχι, δεν μπορεις.

Νομιζω απο την Γερμανια αλλα θελει ψαξιμο..Και ειναι λιγο ποιο φθηνοτερα iphone 4 16GB – €629 , iphone 4 32GB – €739

Νομιζω απο την Γερμανια αλλα θελει ψαξιμο..Και ειναι λιγο ποιο φθηνοτερα iphone 4 16GB – €629 , iphone 4 32GB – €739

Αν έχεις ανθρωπο σου απο honk kong έχει ξεκλειδωτα iPhone αλλα μόνο απο το apple store και με 529€!!!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Από Αμερική μπορώ να το βρώ και σε χαμηλή τιμή. Αν είναι να το πάρω από άλλη χώρα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή οπότε είναι καλύτερα να το πάρεις από Ελλάδα.

Από Αμερική μπορώ να το βρώ και σε χαμηλή τιμή. Αν είναι να το πάρω από άλλη χώρα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή οπότε είναι καλύτερα να το πάρεις από Ελλάδα.

Απο Αμερικη ΔΕΝ ξεκλειδώνουν! Και εαν ξεκλειδώσουν κάποια στιγμή, με το επόμενο firmware update θα ξανακλειδωσουν!

Μη το κάνεις, θα ταλαιπωρηθείς!