geovass Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Εχω την 4.2 και την εχω κανει jb ... οταν θα βγει η 4.3 μπορω να κανω αναβαθμιση ενω το κινητο ειναι jb η πρεπει να γινει restore? κατα 99% θα πρεπει να γινει restore... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλησπερα και συγνωμη αν ειμαι σε λαθος ενοτητα.θελω να ρωτησω τα εξης: 1ον Το iphone4 οταν λεμε ειναι κλειδωμενο τι ακριβως εννοούμε? 2ον Υπαρχει κλειδωμα μεσω της apple ωστε η συσκευη να μην ανοιγει σε περιπτωση κλοπης με αλλη sim??? και πως γινετε? 3ον αν κλειδωνει με τον παραπανω τροπο το jailbreak/unlock,απενεργοποιει το κλειδωμα? 4ον Αν ο παροχος ειναι η COSMOTE και θελησω να βαλω vodafone μπορω? .....συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα δεν εχω ιδεα..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλησπερα και συγνωμη αν ειμαι σε λαθος ενοτητα.θελω να ρωτησω τα εξης: 1ον Το iphone4 οταν λεμε ειναι κλειδωμενο τι ακριβως εννοούμε? 2ον Υπαρχει κλειδωμα μεσω της apple ωστε η συσκευη να μην ανοιγει σε περιπτωση κλοπης με αλλη sim??? και πως γινετε? 3ον αν κλειδωνει με τον παραπανω τροπο το jailbreak/unlock,απενεργοποιει το κλειδωμα? 4ον Αν ο παροχος ειναι η COSMOTE και θελησω να βαλω vodafone μπορω? .....συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα δεν εχω ιδεα..ευχαριστω ολα ειναι απαντημενα εδω φιλε μου ;) Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ολα ειναι απαντημενα εδω φιλε μου ;) Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; ελπιζω να ειναι ολα σωστα δημητρη γιατι θα σε βρω με το fazer καπου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ελπιζω να ειναι ολα σωστα δημητρη γιατι θα σε βρω με το fazer καπου.... ωπ :blink: πμ η συνεχεια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Παιδιά το iTunes 10.2 έχει κανένα πρόβλημα με τις jailbreak συσκευές μας???? (iphone4 έχω) έχει δοκιμάσει κανείς τη νέα εκδοσή ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Παιδιά το iTunes 10.2 έχει κανένα πρόβλημα με τις jailbreak συσκευές μας???? (iphone4 έχω) έχει δοκιμάσει κανείς τη νέα εκδοσή ?? βαλε το αφοβα! Παιζει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλησπερα. Εχω μια απορια. Εχω την 4.2.1, αλλα εχω την υποψια οτι κατι γινεται λαθος και μου τρωει αρκετη μπαταρια. Θελω λοιπον να κανω restore στο κινητο, για να κανω ξανα το jailbreak. Μεχρι τωρα απλα κανω με το update ανεβαινοντας εκδοσεις, και ποτε στην ιδια εκδοση, γι αυτο και γραφω. Κανω restore, και οταν ρωταει αν θελω να κανω set up σα νεα συσκευη ή να περασει το back up, τι να επιλεξω; Θελω μετα το restore να περασω μερικα δεδομενα, οπως τηλεφωνα, εικονες κλπ. Γι αυτο δεν ξερω ποιο βημα θα πρεπει να επιλεξω. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλησπερα. Εχω μια απορια. Εχω την 4.2.1, αλλα εχω την υποψια οτι κατι γινεται λαθος και μου τρωει αρκετη μπαταρια. Θελω λοιπον να κανω restore στο κινητο, για να κανω ξανα το jailbreak. Μεχρι τωρα απλα κανω με το update ανεβαινοντας εκδοσεις, και ποτε στην ιδια εκδοση, γι αυτο και γραφω. Κανω restore, και οταν ρωταει αν θελω να κανω set up σα νεα συσκευη ή να περασει το back up, τι να επιλεξω; Θελω μετα το restore να περασω μερικα δεδομενα, οπως τηλεφωνα, εικονες κλπ. Γι αυτο δεν ξερω ποιο βημα θα πρεπει να επιλεξω. Ευχαριστω προκαταβολικα. Αν κατάλαβα είσαι ήδη JB. Οπότε αν κάνεις restor from backup το πιθανότερο είναι ότι θα μεταφερθεί το οποίο πρόβλημα μέσω του backup. Άρα πάμε σε restore like new. Για να μην χάσεις τις επαφές, ημερολόγιο, φωτογραφίες κλπ, κανε πρώτα ένα συγχρονισμό ώστε να περάσουν όλα αυτα και στον υπολογιστή σου. Επίσης αν τυχόν έχεις κατεβάσει εφαρμογές απο το app store κατευθείαν απο το iPhone, για να μην τις χάσεις, με συνδεμενο το τηλέφωνο στο iTunes πήγαινε αριστερά στο μενού και κανε δεξί κλικ εκει που δείχνει το iPhone σου. Επέλεξε transfer purchases για να μεταφερθούν οι εφαρμογές σου στο pc. Για να κρατήσεις και τις εφαρμογές απο cydia υπάρχουν διάφορα backup. Αν δεν έχεις πολλές πάρε μερικά screen shote απο το manage/Packages ώστε να θυμάσαι τι είχες περάσει. Μετα κανε restore like new και στήσε απο την αρχή αποφεύγοντας τα cydia tweaks που υποπτευεσαι. Πριν όπως κανείς όλα αυτα γιατί δεν δοκιμαζεις να αφαιρέσεις απο το cydia αυτα που υποπτευεσαι. Μπορει να λυθεί το πρόβλημα. Η μεγάλη κατανάλωση οφείλεται κυρίως σε θέμα απο το cydia η διάφορα αμφιβόλου αξίας tweaks που τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο. Πέταξε τα αυτα και βάζει μόνο δοκιμασμενα πράγματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Αν κατάλαβα είσαι ήδη JB. Οπότε αν κάνεις restor from backup το πιθανότερο είναι ότι θα μεταφερθεί το οποίο πρόβλημα μέσω του backup. Άρα πάμε σε restore like new. Για να μην χάσεις τις επαφές, ημερολόγιο, φωτογραφίες κλπ, κανε πρώτα ένα συγχρονισμό ώστε να περάσουν όλα αυτα και στον υπολογιστή σου. Επίσης αν τυχόν έχεις κατεβάσει εφαρμογές απο το app store κατευθείαν απο το iPhone, για να μην τις χάσεις, με συνδεμενο το τηλέφωνο στο iTunes πήγαινε αριστερά στο μενού και κανε δεξί κλικ εκει που δείχνει το iPhone σου. Επέλεξε transfer purchases για να μεταφερθούν οι εφαρμογές σου στο pc. Για να κρατήσεις και τις εφαρμογές απο cydia υπάρχουν διάφορα backup. Αν δεν έχεις πολλές πάρε μερικά screen shote απο το manage/Packages ώστε να θυμάσαι τι είχες περάσει. Μετα κανε restore like new και στήσε απο την αρχή αποφεύγοντας τα cydia tweaks που υποπτευεσαι. Πριν όπως κανείς όλα αυτα γιατί δεν δοκιμαζεις να αφαιρέσεις απο το cydia αυτα που υποπτευεσαι. Μπορει να λυθεί το πρόβλημα. Η μεγάλη κατανάλωση οφείλεται κυρίως σε θέμα απο το cydia η διάφορα αμφιβόλου αξίας tweaks που τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο. Πέταξε τα αυτα και βάζει μόνο δοκιμασμενα πράγματα. Αρα καλα το φανταστηκα για το restore like new. Το θεμα ειναι το εξης. Στο σπιτι, με το wifi, ειναι καλα απο θεμα μπαταριας. Δεν καιει πολυ. Οσο ειμαι εξω, εκει ειναι που χανει μεγαλα ποσοστα μπαταριας. Απο cydia δεν εχω βαλει πολλα, γιατι απλα δεν πειραματιζομαι ευκολα, και βαζω τα απλα που ισα ισα θα με διευκολυνουν. Θα δοκιμασω μαλλον να το κανω ενα restore, ωστε να "πεταξω" και μερικες εφαρμογες που εχω στο κινητο και θελω να το ελαφρυνω λιγο. Οποτε θα δω και πως θα παει για λιγο καιρο ακομα μετα θα δω. Εγω αυτο που θα ηθελα να μαθω, αν το κανω restore like new, μετα θα μου περασει επαφες, εικονες και γενικα οσα ειχε το κινητο πριν, σωστα; Αναφερομαι στα μη jailbreak δεδομενα που θα εχω περασει με το συγχρονισμο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Εφόσον τα έχεις συγχρονισει προηγουμένως και είσαι βέβαιος ότι υπάρχουν στον υπολογιστή σου, θα περαστουν ξανά στον πρώτο συγχρονισμο μετα το restore. Αν θες αφου κανείς το restore like new, στηστο κανονικά και αστο μια δυο μέρες χωρίς JB να δεις πως τα παει η μπαταρία. Φορτίσε το αν μπορείς απο την USB του υπολογιστή σου και τσεκαρισε το. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Θα το δοκιμασω να το κανω. Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos333 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Ερωτηση : Σε iphone 4 μπορουμε να κανουμε unlock χωρις jailbreak ??? Να ξεκλειδωσει χωρις jailbreak ομως ... Ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Ερωτηση : Σε iphone 4 μπορουμε να κανουμε unlock χωρις jailbreak ??? Να ξεκλειδωσει χωρις jailbreak ομως ... Ευχαριστω ... δεν νομιζω να μπορεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλησπερα. Εχω μια απορια. Εχω την 4.2.1, αλλα εχω την υποψια οτι κατι γινεται λαθος και μου τρωει αρκετη μπαταρια. Θελω λοιπον να κανω restore στο κινητο, για να κανω ξανα το jailbreak. Μεχρι τωρα απλα κανω με το update ανεβαινοντας εκδοσεις, και ποτε στην ιδια εκδοση, γι αυτο και γραφω. Κανω restore, και οταν ρωταει αν θελω να κανω set up σα νεα συσκευη ή να περασει το back up, τι να επιλεξω; Θελω μετα το restore να περασω μερικα δεδομενα, οπως τηλεφωνα, εικονες κλπ. Γι αυτο δεν ξερω ποιο βημα θα πρεπει να επιλεξω. Ευχαριστω προκαταβολικα. επειδη και εγω εχω το ιδιο προβλημα νομιζω οτι μου τρωει αρκετη μπαταρια. τι μπορω να κανω; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Ερωτηση : Σε iphone 4 μπορουμε να κανουμε unlock χωρις jailbreak ??? Να ξεκλειδωσει χωρις jailbreak ομως ... Ευχαριστω ... Αυτό δεν γίνεται... Πρώτα κάνεις jb και μετά με τα εργαλεία που σου προσφέρει, κάνεις και unlock... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 επειδη και εγω εχω το ιδιο προβλημα νομιζω οτι μου τρωει αρκετη μπαταρια. τι μπορω να κανω; Εγω εκανα οτι προανεφερε ο Te_salat. Και τα εσβησα ολα απο το κινητο. Θα το δω στην πορεια πως θα παει. Ισως τελικα να φταιει και η 4.2.1, γιατι με την 4.1 δεν ειχα κανενα προβλημα σε θεμα μπαταριας. Απλα πρεπει να βγω απο το σπιτι για να το δοκιμασω. Μια μονο ερωτηση. Εκανα Te_salat οσα μου ειπες, δλδ να το δηλωσω ως νεο κινητο. Και οντως δεν εμεινε τιποτα μεσα. Μετα το sync ομως το πρωτο, δεν ειχα ουτε τηλεφωνα, ουτε σμσ, ουτε εικονες και ολα αυτα. Αλλα πατησα αριστερα στο itunes που λεει για το κινητο, και περασα το τελευταιο back up που ειχα κανει, και μου εβαλε ολα τα τηλεφωνα, τα σμσ και οσα ηθελα, αλλα ειπε και τις ρυθμισεις που ειχα. Μαζι δλδ με ενα φοντο που ειχα βαλει (οχι μεσω winterboard, αλλα απο μια εικονα απο τη βιβλιοθηκη), μου εφτιαξε ξανα τα εικονιδια απο τις εφαρμογες που περασα οπως τα ειχα, ακομα και τους φακελους, χωρις βεβαια οσα δεν ειχα επιλεξει να περασουν και που εβγαλα. Ηθελα να ρωτησω, αν το προβλημα ηταν μεσω του jailbreak που ειχε πριν, αν τωρα με αυτο το back up που μου περασαν ολα αυτα, αν περασε και το προβλημα μαζι. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Εγω εκανα οτι προανεφερε ο Te_salat. Και τα εσβησα ολα απο το κινητο. Θα το δω στην πορεια πως θα παει. Ισως τελικα να φταιει και η 4.2.1, γιατι με την 4.1 δεν ειχα κανενα προβλημα σε θεμα μπαταριας. Απλα πρεπει να βγω απο το σπιτι για να το δοκιμασω. Μια μονο ερωτηση. Εκανα Te_salat οσα μου ειπες, δλδ να το δηλωσω ως νεο κινητο. Και οντως δεν εμεινε τιποτα μεσα. Μετα το sync ομως το πρωτο, δεν ειχα ουτε τηλεφωνα, ουτε σμσ, ουτε εικονες και ολα αυτα. Αλλα πατησα αριστερα στο itunes που λεει για το κινητο, και περασα το τελευταιο back up που ειχα κανει, και μου εβαλε ολα τα τηλεφωνα, τα σμσ και οσα ηθελα, αλλα ειπε και τις ρυθμισεις που ειχα. Μαζι δλδ με ενα φοντο που ειχα βαλει (οχι μεσω winterboard, αλλα απο μια εικονα απο τη βιβλιοθηκη), μου εφτιαξε ξανα τα εικονιδια απο τις εφαρμογες που περασα οπως τα ειχα, ακομα και τους φακελους, χωρις βεβαια οσα δεν ειχα επιλεξει να περασουν και που εβγαλα. Ηθελα να ρωτησω, αν το προβλημα ηταν μεσω του jailbreak που ειχε πριν, αν τωρα με αυτο το back up που μου περασαν ολα αυτα, αν περασε και το προβλημα μαζι. οκ θα το δοκιμασω. απλα εμενα μου τρωει μπαταρια στο σπιτι το παρατηρω. βεβαια εχω μια εφαρμογη συνεχεια ανοιχτη μαζι με wifi Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 οκ θα το δοκιμασω. απλα εμενα μου τρωει μπαταρια στο σπιτι το παρατηρω. βεβαια εχω μια εφαρμογη συνεχεια ανοιχτη μαζι με wifi Ποια εφαρμογη ειναι αυτη, αν επιτρεπεται; Εμενα μου ετρωγε μπαταρια με το 3g. Μαλιστα, επειδη ελειψα μια βδομαδα στο εξωτερικο (η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιουσα μερικες μερες μονο 3g, και μαλιστα εβαζα και maps και αλλες εφαρμογες), ηθελε συνεχεια φορτιση. Ευτυχως ειχα και εφεδρικη μπαταρια. Τωρα που γυρισα θα το τσεκαρω ξανα εδω. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 @@areian0s Φίλε μου δυστυχώς έκανες λάθος αφου επανεφερες το backup που είχες και το οποίο ήταν απο jailbreak. Οπότε είναι σαν να εριξες ότι είχες πριν εκτός των cydia εφαρμογών. Το σωστό είναι το εξής: Αφου κάνουμε ενα συγχρονισμο (έχοντας ρυθμίσει στο iTunes τι θελουμε να συγχρονιζει) ώστε να μεταφερθούν στο pc μας οι επαφές, το ημερολόγιο, οι φωτογραφίες, τα βίντεο, οι εφαρμογές και σιγουρευτουμε ότι έχουν μεταφερθεί στον υπολογιστή, κάνουμε το restore like new. Προσοχή μόνο μην γίνει κάποιο λάθος και διαγραψετε τις επαφές απο το pc γι αυτο λέω πριν κάνετε restore τσεκαρετε αν οι επαφές κλπ έχουν μεταφερθεί στον outlook. Όταν τελειώσει η διαδικασία, όπως είμαστε στο iTunes, κάνουμε συγχρονισμο ρυθμιζοντας στο iTunes στο tab info αυτα που θελουμε να συγχρονιζουν. Π.χ. Επαφές απο outlook, ημερολόγιο, φωτο κλπ. Αν δεν έκανες αυτο λογικό είναι να μην σου συγχρονιζε τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos333 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Αυτό δεν γίνεται... Πρώτα κάνεις jb και μετά με τα εργαλεία που σου προσφέρει, κάνεις και unlock... Σας ευχαριστω και τους δυο για την απαντηση ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 (edited) Ποια εφαρμογη ειναι αυτη, αν επιτρεπεται; Εμενα μου ετρωγε μπαταρια με το 3g. Μαλιστα, επειδη ελειψα μια βδομαδα στο εξωτερικο (η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιουσα μερικες μερες μονο 3g, και μαλιστα εβαζα και maps και αλλες εφαρμογες), ηθελε συνεχεια φορτιση. Ευτυχως ειχα και εφεδρικη μπαταρια. Τωρα που γυρισα θα το τσεκαρω ξανα εδω. τι ενοεις πια εφαρμογη; Edited March 6, 2011 by avid Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ειπες πιο πριν οτι εχεις μια εφαρμογη ανοιχτη και σου τρωει πολλη μπαταρια... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Επειδή τείνει να πάει σε offtopic η κουβέντα, αν έχει να κάνει με το cydia η εφαρμογή παρακαλώ να συνεχιστεί στο ανάλογο θέμα!!! Σας ευχαριστώ!!! Cydia installer & Cydia store: γενικές πληροφορίες και ερωτήσεις Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Ειπες πιο πριν οτι εχεις μια εφαρμογη ανοιχτη και σου τρωει πολλη μπαταρια... το gridr xtra εχω Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts