amanitis Δημοσιεύτηκε August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2010 (edited) παιδιά γεια σας, σορυ αν έχει δημιουργηθεί πάλι το ίδιο θέμα αλλά είμαι σε απόγνωση. Έχω ένα φλασάκι που έχω περάσει κάτι αρχεία πολύ σημαντικά, το θέμα είναι ότι μέχρι το μεσημέρι δουλευε κανονικά, αλλά τώρα το βάζω στον υπολογιστή και ενώ το αναγνωρίζει κανονικά δεν με αφήνει να το ανοίξω, μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να κάνω φορμάτ, αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί δεν θέλω να χάσω τα αρχεία. Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση! είναι πολύ σημαντικό για εμένα!!!! να σημειώσω οτι έχω windows 7 Edited August 31, 2010 by eLeKtriK EyE Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 κατεβασε μια live διανομη linux. προτεινω ubuntu. γραψτην σε cd/dvd. κανε reboot με τη διανομη. συνδεσε το φλασακι. λογικα θα το ανοιξει κανονικα. επειτα μετεφερε τα αρχεια σου σε καποιο αλλο φλασακι και θα εισαι μια χαρα. ελπιζω να λειτουργησει ολο αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων. Είναι πιθανό ότι με αυτό θα μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία σου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μπορεις να δοκιμασεις και το φλασακι σε ενα αλλον υπολογιστη με διαφορετικα windows. Αλλιως δοκιμασε ενα προγραμμα ανακτησης αρχειων χωρις να κανεις φορματ να δεις τι μπορεις να βγαλεις, εαν δεν βγαλεις τπτ κανε φορματ αλλα με επιλεγμενο το γρηγορο φορματ ετσι ωστε να μην τα χασεις εντελως και να μπορεις να παρεις κατι Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts