Jump to content

Πρόβλημε με usb memory

amanitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά γεια σας,

σορυ αν έχει δημιουργηθεί πάλι το ίδιο θέμα αλλά είμαι σε απόγνωση.

Έχω ένα φλασάκι που έχω περάσει κάτι αρχεία πολύ σημαντικά, το θέμα είναι ότι μέχρι το μεσημέρι δουλευε κανονικά, αλλά τώρα το βάζω στον υπολογιστή και ενώ το αναγνωρίζει κανονικά δεν με αφήνει να το ανοίξω, μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να κάνω φορμάτ, αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί δεν θέλω να χάσω τα αρχεία. Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση! είναι πολύ σημαντικό για εμένα!!!!

να σημειώσω οτι έχω windows 7

Edited by eLeKtriK EyE
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

κατεβασε μια live διανομη linux. προτεινω ubuntu. γραψτην σε cd/dvd. κανε reboot με τη διανομη. συνδεσε το φλασακι. λογικα θα το ανοιξει κανονικα. επειτα μετεφερε τα αρχεια σου σε καποιο αλλο φλασακι και θα εισαι μια χαρα.

ελπιζω να λειτουργησει ολο αυτο :)

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων. Είναι πιθανό ότι με αυτό θα μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία σου.

Μπορεις να δοκιμασεις και το φλασακι σε ενα αλλον υπολογιστη με διαφορετικα windows.

Αλλιως δοκιμασε ενα προγραμμα ανακτησης αρχειων χωρις να κανεις φορματ να δεις τι μπορεις να βγαλεις, εαν δεν βγαλεις τπτ κανε φορματ αλλα με επιλεγμενο το γρηγορο φορματ ετσι ωστε να μην τα χασεις εντελως και να μπορεις να παρεις κατι

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.