Jump to content

Το iPhone 4 στην Ελλάδα και ο τελικός απολογισμός


TN97
 Κοινοποίηση

Το iPhone 4 κυκλοφόρησε και στην χώρα μας. Θα το αγοράσετε;  

905 members have voted

  1. 1. Το iPhone 4 κυκλοφόρησε και στην χώρα μας. Θα το αγοράσετε;

    • Ναι, θα το αγοράσω, είτε τώρα είτε αργότερα
      248
    • Όχι, δεν θα το αγοράσω
      525
    • Δεν έχω αποφασίσει ακόμα...
      100
    • Το έχω αγοράσει ήδη από το εξωτερικό
      32


Recommended Posts

πάντως με αυτά που διαβάζω μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις. είχα σκοπό να πάρω το iphone 3gs αλλά διαβάζοντας για τους περιορισμούς που έχει με κάνει να το σκέφτομαι. διότι τι να το κάνω αν δεν μπορώ να φορτώσω μια εφαρμογή που θέλω έστω και αν είναι σπασμένη. και χιλιάδες άλλους περιορισμούς που ακούω απο διαφόρους που εχουν το iphone και μόλις τους πεις κάτι για το τηλέφωνο αρίζουν χιλιες 2 δικαιολογίες. τσπ

μάλλον με βλέπω για HTC Desire

Μα βλέπεις τώρα πως η γενικόλογη παραπληροφόρηση "κλειδωμένο, κλειδωμένο, κλειδωμένο, δεν μπορείς, δεν κάνει, δεν ράνει" περνάει λανθασμένη εικόνα σε χρήστες που δεν είναι ήδη ενημερωμένοι?? Φίλε μου φυσικά και μπορείς να βάλεις όποια εφαρμογή θέλεις σε ένα iPhone, και φυσικά και μπορείς να περάσεις και σπασμένα (παρ΄όλο που δεν το επικροτώ ως τακτική). Αν απο κει και πέρα σου αρκεί το "τι λένε και τι ακούς", τότε μπορείς να πάρεις το Desire και να καλύψεις τις ανάγκες σου όπως εσύ νομίζεις. :)

 

Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ΚΑΙ οι κάτοχοι iphone ότι αν και φοβερό κινητό, πουλάει κυρίως γιατί έχει αναδειχθεί ως fashion item παρά επειδή είναι κινητάρα.

Με την ίδια ακριβώς λογική που και τα άλλα προϊόντα της apple πουλάνε περισσότερο απ' ότι πουλούσαν πριν το 2007. Η apple δημιούργησε "ρεύμα" μόδας και οι άλλες εταιρίες προσπαθούσαν επί τρία χρόνια να βγάλουν κάποιον iphone killer. Πιστεύω πως πλέον τα κατάφεραν (βλ. Samsung), αλλά το "ρεύμα" της apple παραμένει λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Μελλοντικά τα πράγματα θ' αλλάξουν πάντως και όχι πολύ μελλοντικά :)

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το παραδεχθούμε? Το ότι είναι ένα πολύ όμορφο και στυλάτο κινητό δεν του απαγορεύει να είναι καινοτόμο στην υλοποίησή του. Όπως υπήρχαν κινητά με μεγάλη εμπορική επιτυχία πριν το iPhone, και το τελευταίο ήρθε και πήρε την πρωτοκαθεδρία, έτσι και τώρα που το iPhone είναι πολύ ψηλά εμπορικά θα μπορούσε να ανατραπεί από το οποιοδήποτε Samsung ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ. Το ότι δεν έχει ανατραπεί θα έπρεπε να σε κάνει να ξαναελέγξεις το validity του ισχυρισμού σου. :rolleyes:

 

Γι αυτο φροντιζουν να κρατανε το στυλ και τη μουρη αγοραζοντας το νεο iphone καθε χρονο.:p

 

Το iphone πουλαει τρελά ή πουλαει τρέλα;:p

 

Προσωπικα θεωρω το Iphone 4 το πιο ολοκληρωμενο Iphone αλλα οχι τηλεφωνο. Αν η ιδια συσκευη εβγαινε πριν 2 χρονια θα μιλουσαμε για το απολυτο gadget. Πλεον ομως ο ανταγωνισμος εχει αφησει το iphone για τους ονειροπολους που ζουν την κινητη ουτοπια τους.

Αν ημουν μετοχος της apple θα πίεζα για ακομη υψηλοτερη τιμη πωλησης, αφου οπως φαινεται υπαρχει χωρος για κερδοφορια.

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, και να αφήσεις στην άκρη τους αφορισμούς? Γιατί προς το παρόν η ίδια η καταναλωτική προτίμηση συνεχίζει να σε διαψεύδει...

 

εγω παλι το κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ το θελω να ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Μαλλον ειμαι ο πιο περιεργος ανθρωπος εδω μεσα. Για ολα τα υπολοιπα εχω το Laptop μου.. Οι 2 μεγαλυτερες ανακαλυψεις, κατα τη γνωμη μου, ειναι το wifi και το skype.. Κατι λιγοτερο απο Laptop, για μενα δεν αξιζει τα λεφτα του..

 

Υπάρχει όμως και κόσμος που θέλει mobility στις υπηρεσίες που απολαμβάνει. Εσύ θες ένα nokia των 60 ευρώ, κάποιος άλλος όμως θέλει κάτι πιο πολυδιάστατο.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 530
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε μου καλοριζικο το galaxy σου. το iphone4 δεν το εχω δουλεψει. εχω δουλεψει ομως το galaxy και πραγματικα η οθονη του και το touch feeling ειναι αλλου.

νομιζω οτι την δεδομενη χρονικη στιγμη εκανες την καλυτερη επιλογη.

 

δεν ειναι τυχαιο που το galaxy το χαρακτηριζουν πολλοι ως iphone killer.

εξου και το review εδω στο myphone για οποιον δεν το εχει διαβασει :

http://www.myphone.gr/devices/review-105.html

μα τα περισσοτερα πλεον τα χαρακτηριζουν ως iphone killer...και τι σχεση εχει το android <<που να σημειωσω οτι ειναι εξαιρετικο>> με το os του iphone...

το galaxy δεν το χω χρησιμοποιησει ομως ειναι στα σχεδια να δωσω το desire και να παρω το galaxy.

απο οσα ομως κινητα εχω παρει με οθονη touch το iphone ειναι πολυ καλυτερο,πιο αμεσσο,πιο απολυτο στο πατημα της οθονης.

αν ειχε τουλαχιστον το δικο μου προβλημα με το σημα σιγουρα θα ημουν απο τους πρωτους που θα το εκραζαν οπως εχω κανει με πολλα αλλα κινητα.ομως δεν εχει και δε θα αποκτησει και με το ζορι.

δεν ξερω αν αλλαξαν κατι στην κεραια,δεν ξερω αν εφταιγε η αναβαθμιση που φορουσε πριν,δεν ξερω καν αν ειχε αυτο το προβλημα.πιστευω οτι ολα τα κινητα χανουν σημα και δεν αποτελει το iphone εξαιρεση.

το οτι ο steve ειπε οσοι εχουν προβλημα επιστροφη η να δωσει καποια θηκη το θεωρω σωστη κινηση,ειδικα την πρωτη,αφηνει εξω κινητα βεβαια μαυρης αγορας και καλα το κανει,με επισημες αποδειξεις θελουμε τα κινητα μας κι οχι με μαυρη αγορα και με οτι να ναι τιμες.

στα 660 ευρω τωρα που κοστιζει το νεο iphone σιγουρα δεν ειναι και φτηνο ομως εχουμε πεταξει σε χειροτερες συσκευες περισσοτερα χρηματα.και φυσικα ισχυει και το ρητο,φιλε σου φαινεται ακριβο???ε,μην το παρεις.δεν σε υποχρεωνει και κανεις.κατσε και βλεπε το στο net η live απο καποιον αλλον.ομως μην το κραζεις αν δε το χεις στα χερακια σου,γιατι τα ματακια σου και τα χερακια σου ειναι και ο καλυτερος κριτης.κι οχι οι φημολογιες και οι κακεντρεχεις και ανουσιες δηλωσεις.

εχει ανοιχτει ενα vs που το μονο που καταφερνει ειναι να καθομαστε να τρωγωμαστε για ενα κινητο και να μπαινουμε και στο ματι.

για πιο λογο.

ενα κινητο ειναι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

εγω βλεπω γινεται πανικος με το ποιος θα πρωτοπαρει το iphone4 τωρα εσεις τι λετε για το σημα εγω τα ακουω βερεσε.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ σαν φανατικός με apple...δεν έχω να κατηγορησω το iphone 4 για κατι...δεν υφισταται προβλημα με την κεραια...ειτε με voda ειτε με cosmo...δεν με ενοχλει που δεν εχει flash...το ραδιοφωνο ειναι περιτο μιας και υπαρχουν τα mp3...δεν με ενοχλει γιατι μου δινει οσα χρειαζομαι...απο τοτε που βγηκε το iphone σταματησα να αλλαζω κινητα καθε μηνα. Ειχα και το nexus one αλλα οκ...κορυφη το android...αλλα...δεν ειναι iphone...οσα του καταλογιζουν...ειναι απλα δεν μπορουν να ειναι apple...απλο ειναι...και γιαυτο ειναι στην κορυφη...εξαλλου...η δισφημιση ειναι η καλυτερη διαφημηση

αλλαζες κινητα καθε μηνα?...... και οταν μιλαμε για κινητο 700 ευρω και βαλε......

θα ηταν φρονιμο να μην ειμαστε προκλητικοι εν μεσω υφεσης...... το κινητο ειναι τηλεφωνο και οχι STATUS SYMBOL.....

Link to comment
Share on other sites

Να σημειώσω επίσης πως για μένα μάλλον ΔΕΝ θα το αγοράσω. Την θεωρώ εξαιρετική συσκευή, αλλά τα 670-770 ευρώ είναι μεγάλο ποσό για μένα. Κάτι σε 500-550 (όπως το προηγούμενο iPhone) θα το σκεφτόμουν, αλλά το 4 μου φαίνεται πολύ ακριβό.
Link to comment
Share on other sites

εγω βλεπω γινεται πανικος με το ποιος θα πρωτοπαρει το iphone4 τωρα εσεις τι λετε για το σημα εγω τα ακουω βερεσε.

 

Εσύ το πήρες? Το έχεις δουλέψει?

Link to comment
Share on other sites

Εσύ το πήρες? Το έχεις δουλέψει?

 

Βρε εδω λεμε γινεται πανικος!!!!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

εγω βλεπω γινεται πανικος με το ποιος θα πρωτοπαρει το iphone4 τωρα εσεις τι λετε για το σημα εγω τα ακουω βερεσε.

εχεις δικιο,γινεται πανικος! ο ελληνας και να μην εχει να φαει,οχημα χλιδατο,σκαφος κ i phone πρεπει να αποκτησει..... αλλα να πληρωσει εφορια δεν εχει......

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, και να αφήσεις στην άκρη τους αφορισμούς? Γιατί προς το παρόν η ίδια η καταναλωτική προτίμηση συνεχίζει να σε διαψεύδει...

 

Γι αυτο μιλαω για ουτοπια...Η καταναλωτικη προτίμηση εχει στραφει σε android λυσεις. Τα νουμερα μιλανε. Η ζητηση που εμφανιζεται στα forum ειναι απο συγκεκριμενα ατομα που ο,τι αγοραζουν πρεπει να ειναι apple. Βασικα τους καταλαβαινω. Θελουν οι εφαρμογες που πληρωσαν στο appstore να συνεχισουν να εχουν αξια. Ποιος τρεχει τωρα για αλλες πλατφορμες και αλλα app stores...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Link to comment
Share on other sites

...Υπάρχει όμως και κόσμος που θέλει mobility στις υπηρεσίες που απολαμβάνει. Εσύ θες ένα nokia των 60 ευρώ, κάποιος άλλος όμως θέλει κάτι πιο πολυδιάστατο.

 

κλασσικος i-phoner.. "ή iphone 779 ευρω ή νοκια 60 ευρω". Μηπως χασαμε την εννοια της λεξης 'τηλεφωνο'? Οταν καθεσαι σε ενα μερος και ερχεται καποιος διπλα σου με ενα νοκια 60 ευρω, με ιδιο παροχο, και αυτος εχει σημα και εσυ βριζεις γιατι δεν εχεις, πως αισθανεσαι?

 

και οσο αφορα το 'mobility' που λες, υπαρχουν και αλλες συσκευες που καλυπτουν το 'mobility' με το 1/3 της τιμης.. ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (μη ξεχνιομαστε..)

Link to comment
Share on other sites

Διαβάσα όλο το topic με πολύ ενδιαφέρον και πρέπει να ομολογήσω πως υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.

 

Τώρα ήρθε η σειρά μου να εκφέρω την δική μου άποψη για το iPhone και όχι μόνο.

 

Το iPhone, το είδα για πρώτη φορά στις ειδήσεις του Sigma(Κυπριακό κανάλι), την επόμενη μέρα μετά που παρουσιάστηκε από τον Steve Jobs. Όταν ήχησαν στα αυτιά μου τα χαρακτηριστικά του με άφησαν παγερά αδιάφορο. Στην συνέχεια, όμως είδα το λειτουργικό του σύστημα, που πραγματικά ήταν μία επανάσταση που θα άλλαζε άρδην την πορεία των κινητών τηλεφώνων. Δεν ξέρω άπο που να ξεκινήσω, από την φοβερή αίσθηση της οθόνης, από το μοναδικό τρόπο γραφής, από το προτοποριακό Music app(aka iPod), που ενσωμάτωνε το CoverFlow, το οποίο λειτουργούσε τόσο ομαλά και με αποκορύφωμα την ανεπανάληπτη πλόηγηση που πρόσφερε.

 

Για να μην μακρυγορώ, είπα στον ευατό μου:"Στέλιο, δεν υπάρχει αυτό το κινητό, πρέπει να το αποκτήσεις πάση θυσία". Και έτσι έγινε μόλις κατάφεραν να σπάσουν την έκδοση 1.1.1 αγόρασα το κινητό.

 

Αυτή η εισαγωγή έγινε απλά για να σας πω ότι ήμουν από τους πρώτους που μπήκαν στον χώρο του iPhone.

 

Η Apple αν και καθυστερημένα, τελικά μας έδωσε μια αναβάθμιση με όσο το δυνατόν λιγότερο ελλείψεις, με πιο σημαντικές η απουσία της δυνατότητας να μεταφέρεις αρχεία μέσω bluetooth και η απουσία Flash. Εν μέρη δικαιολογούνται και οι δύο αυτές απουσίες αν αναλογιστεί κανείς την πολιτική που ακολουθεί η Apple. Όσο αφορά το πρώτο δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να φανταστώ την Apple να μας δίνει την δυνατότητα να στέλνουμε από το ένα κινητό στο άλλο τα τραγούδια που αγοράσαμε από το iTunes ή τις ταινίες. Τώρα για το δεύτερο ο λόγος είναι προφανής. Η ενσωμάτωση του Flash στον browser του κινητού θα ανοίξει μια καινούριο πόρτα σε developers, οι οποίοι θα είναι σε θέση να προγραμματισούν για το κινητό χωρίς τους περιορισμούς της Apple, αυτό αυτομάτως θα αποδυαναμώσει το AppStore, που σε καμία περίπτωση δεν θα το αφήσει να συμβεί.

 

Το ερώτημα που τίθετε τώρα είναι το εξής: γιατί να μην αγοράσω ένα Android κινητό, όπως το HTC Desire στα μισά χρήματα αντί του iPhone 4, το οποίο είναι 100% ανοιχτό, έχει μεγαλύτερη οθόνη, έχει ράδιο, μου επιτρέπει να στείλω αρχεία μέσω bluetooth και υποστηρίζει και flash.

Θα σταθώ μόνο στο πρώτο, καθώς τα δύο τελευταία τα εξήγησα πιο πάνω, ενώ το ράδιο και η μεγαλύτερη οθόνη αφορούν καθαρά το hardware.

To ανοιχτό είναι καλό, όμως με κάποιους περιορισμούς. Το android στην παρούσα φάση καλώς ή κακώς είναι το μόνο που μπορεί να αντιμετωπίσει κατάματα το iPhone. Όμως στην παρούσα μορφή του έχει κάποια θέματα. Ο ανοιχτός του χαρακτήρας δεν το αφήνει να έχει μια κοινή βάση με αποτέλεσμα πολλές από τις εφαρμόγες να μην τρέχουν σωστά σε όλα τα κινητά τηλέφωνα. Σε αυτό φυσικά συμβάλλει και η πολυμορφία των κινητών. Τελός αυτό έχει ως αναμενόμενο επακόλουθο οι μεγάλες εταιρείες(ea, gameloft κτλ) να αφήνουν σιγά σιγά το Android, καθώς το iPhone αποτελεί πιο σίγουρο έσοδο. Φυσικά αν η Google, καταφέρει να βρει μια λύση σε αυτό το περίπλοκο και πολυδιάστοτο πρόβλημα, θα προσελκύσει ξανά τις μεγάλες εταιρείες.

 

Εκτός από τις εφαρμογές που διαθέτει το iPhone, επίσης έχει ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κινητά τηλέφωνα, το User Interface του είναι μοναδικό χάρις την πρωτοφανή απλότητα που προσφέρει, χωρίς όμως αυτό να το καθηστά σε καμία περίπτωση ελλιπές. Οι υπόλοιπες εταιρείες είναι σίγουρο πως θα πρέπει να αφιερώσουν αρκετές ώρες, ώστε να βελτιώσουν το δικό τους UI.

 

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στην τιμή του κινητού. Το κινητό είναι όντως αρκετά ακριβό, αν αναλογιστεί κανείς πως βρισκόμαστε εν μέσω οικονομικής κρίσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως αν δεν κάνω λάθος το κινητό στην Αμερική πωλείται αρκετά πιο φτηνά, συγκεκριμένα τα 16GB στοιχίζουν 599$ και τα 32GB 699$. Τα 699$ αντιστοιχούν κάπου στα 550 ευρώ, δηλαδή η διαφορά με τις τιμές στην Ελλάδα είναι κάπου στα 220 με 230 ευρώ, που σίγουρα είναι ένα αρκετό μεγάλο ποσό.

Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s
Link to comment
Share on other sites

Γι αυτο μιλαω για ουτοπια...Η καταναλωτικη προτίμηση εχει στραφει σε android λυσεις. Τα νουμερα μιλανε. Η ζητηση που εμφανιζεται στα forum ειναι απο συγκεκριμενα ατομα που ο,τι αγοραζουν πρεπει να ειναι apple. Βασικα τους καταλαβαινω. Θελουν οι εφαρμογες που πληρωσαν στο appstore να συνεχισουν να εχουν αξια. Ποιος τρεχει τωρα για αλλες πλατφορμες και αλλα app stores...

 

Εδώ όμως πρέπει να ληφθεί υπόψη και το γεγονός ότι μιλάμε για μία συσκευή (iPhone) vs. πολλές συσκευές με Android. Δηλαδή μου συγκρίνεις μια συσκευή με μια ολόκληρη πλατφόρμα.

Θα είχε ενδιαφέρον να συγκρίναμε πωλήσεις όλων των iPhones (2G, 3G, 3GS & 4) + iPad με ότι Android έχει κυκλοφορήσει.

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol: Καλη αρχη φιλε.

Αpple, γερα , πρωταθλημα ξανα!!!

Την Apple μου, να ονειρευτωωωω και να φωναξω στο Θεο.....!!!!

 

υγ: σορυ αλλα, εσυ ειπες πως εισαι οπαδος:lol:

 

Έχεις δίκιο, όπως υπήρξα για πολλά χρόνια της ΝΟΚΙΑ και όπως μπορώ να γίνω οπαδός οποιασδήποτε άλλης εταιρίας πιστέψω μελλοντικά (βλέπε ANDROID)

Link to comment
Share on other sites

κλασσικος i-phoner.. "ή iphone 779 ευρω ή νοκια 60 ευρω". Μηπως χασαμε την εννοια της λεξης 'τηλεφωνο'? Οταν καθεσαι σε ενα μερος και ερχεται καποιος διπλα σου με ενα νοκια 60 ευρω, με ιδιο παροχο, και αυτος εχει σημα και εσυ βριζεις γιατι δεν εχεις, πως αισθανεσαι?

 

και οσο αφορα το 'mobility' που λες, υπαρχουν και αλλες συσκευες που καλυπτουν το 'mobility' με το 1/3 της τιμης.. ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (μη ξεχνιομαστε..)

 

Ο "κλασικός i-phoner" δεν ανέφερε στο αρχικό του μήνυμα πουθενά την λέξη iPhone. Μίλησε για "nokia των 60 ευρώ" ή "κάτι πιο πολυδιάστατο". Εσυ που προφανώς έχεις κάποια εμπάθεια εναντίον της συσκευής και των χρηστών της βιάστηκες να κρίνεις και να χαρακτηρίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ όμως πρέπει να ληφθεί υπόψη και το γεγονός ότι μιλάμε για μία συσκευή (iPhone) vs. πολλές συσκευές με Android. Δηλαδή μου συγκρίνεις μια συσκευή με μια ολόκληρη πλατφόρμα.

Θα είχε ενδιαφέρον να συγκρίναμε πωλήσεις όλων των iPhones (2G, 3G, 3GS & 4) + iPad με ότι Android έχει κυκλοφορήσει.

 

Μα το Andoid με το ζορι εχει κλεισει ενα χρονο... το iphone βγαινει 3 χρονια και.

Και οι πωλησεις του ipad τι σχεση εχoυν? Δεν ειναι κινητο, θα το συγκρινεις με αλλα internet tablets.

 

 

Έχεις δίκιο, όπως υπήρξα για πολλά χρόνια της ΝΟΚΙΑ και όπως μπορώ να γίνω οπαδός οποιασδήποτε άλλης εταιρίας πιστέψω μελλοντικά (βλέπε ANDROID)

 

Ναι μωρε εννοειται πως μπορεις να μεταπηδας απο μια εταιρια σε μια αλλη αναλογα με τις αναγκες και τις προτιμησεις σου.

Εγω πηγαινο-ερχομουνα απο Νοκια σε Sony Ericsson και τουμπαλιν. Ομως μετα το 2005 και το w900 δεν με εχει συγκινησει αλλη συκευη SE τοσο πολυ ξανα.

 

υγ: O ορος "οπαδος" με ξενιζει λιγο παντως

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

Εδώ όμως πρέπει να ληφθεί υπόψη και το γεγονός ότι μιλάμε για μία συσκευή (iPhone) vs. πολλές συσκευές με Android. Δηλαδή μου συγκρίνεις μια συσκευή με μια ολόκληρη πλατφόρμα.

Θα είχε ενδιαφέρον να συγκρίναμε πωλήσεις όλων των iPhones (2G, 3G, 3GS & 4) + iPad με ότι Android έχει κυκλοφορήσει.

Το ipad δεν ειναι τηλεφωνο... Πραγματικα με κανετε να απορω γιατι χρειαζεστε το Iphone μερικοι οταν τα ιδια που κανετε θα μπορουσατε να τα κανετε με το ipod touch...

Αν θελεις να παμε την μαχη με νουμερα, τοτε βαλε ολα τα android και ολα τα iphone που εχουν πουληθει κοντρα στα symbian που εχουν πουληθει μονο απο τη nokia. Μην τρομαξεις μονο. Και μην ξεχναμε οτι υπαρχουν μη smartphone κινητα που εχουν πουλησει πιο πολυ απο το Iphone. Τα νουμερα του Iphone ειναι εντυπωσιακα απο την αποψη του ποσο κοστιζει αυτη η συσκευη και πουλαει, οχι οτι εχει πουλησει τα περισσοτερα απο ολες τις συσκευες που εχουν βγει ποτε. Τα νουμερα αναλογα πως τα χρησιμοποιει καποιος εντυπωσιαζουν χωρις ουσια...

Ας εδινε το Ios και σε αλλους η apple για να δουμε αν θα εκαναν καλυτερες υλοποιησεις, αφου πιστευει τοσο πολυ στη ποιοτητα των δικο της προιοντων.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Link to comment
Share on other sites

Μα το Andoid με το ζορι εχει κλεισει ενα χρονο... το iphone βγαινει 3 χρονια και.

Και οι πωλησεις του ipad τι σχεση εχoυν? Δεν ειναι κινητο, θα το συγκρινεις με αλλα internet tablets.

 

Κατ' αρχήν η διαφορά iOS και Android είναι 1 χρόνος (2007 & 2008 αντίστοιχα).

Κατα δεύτερον, αν είναι να μου συγκρίνεις πλατφόρμες (γιατί το Android είναι πλατφόρμα, όχι συσκευή), τότε να βάλουμε μέσα και το iPad που φοράει το ίδιο ακριβώς λειτουργικό με το iPhone και τρέχει τις ίδιες εφαρμογές μ' αυτό χωρίς να χρειάζεται να ξαναγραφτούν. ;)

 

Τα νουμερα αναλογα πως τα χρησιμοποιει καποιος εντυπωσιαζουν χωρις ουσια...

 

Συμφωνώ απόλυτα.

Γι' αυτό το πιο τίμιο είναι να συγκρίνεις ΣΥΣΚΕΥΕΣ, και το Android ΔΕΝ είναι συσκευή, είναι πλατφόρμα. Οπότε πιάσει ένα οποιοδήποτε iPhone και βρες μου μια smartphone συσκευή που έχει πουλήσει περισσότερο. :rolleyes:

Edited by TN97
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ» ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.
Link to comment
Share on other sites

..Εσυ που προφανώς έχεις κάποια εμπάθεια εναντίον της συσκευής και των χρηστών της βιάστηκες να κρίνεις και να χαρακτηρίσεις.

 

δεν εχω κανενα προβλημα με το προιον και τους χρηστες, αντιθετως χαιρομαι που βγηκε ενα προιον το οποιο 'ομαδοποιει' καποιους ανθρωπους ως προς τα γουστα τους και τις προτεραιοτητες τους.. Οι αποφασεις/ενεργειες μας, μας χαρακτηριζουν.. Οπως επισης και η εμφανιση μας.. Το θεμα ειναι οτι οταν καποιος αγοραζει κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, δε γινεται να δωσει 779 ευρω για ενα προιον που σαν ΤΗΛΕΦΩΝΟ εχει χοντρα θεμματα.. (επεξηγηση λεξης 'τηλεφωνο': συσκευη εισερχομενων/εξερχομενων κλησεων). Οπως εγραψα και πιο πριν, το Laptop ειναι η καλυτερη λυση (κλασεις ανωτερο)

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα.

Γι' αυτό το πιο τίμιο είναι να συγκρίνεις ΣΥΣΚΕΥΕΣ, και το Android ΔΕΝ είναι συσκευή, είναι πλατφόρμα. Οπότε πιάσει ένα οποιοδήποτε iPhone και βρες μου μια smartphone συσκευή που έχει πουλήσει περισσότερο. :rolleyes:

O νους μου παει σε εντυπωσιακο μοντελο της nokia το 6600, αλλα δεν ξερω ποσο εχει πουλησει πραγματικα. Η αγορα των smartphones τοτε ηταν μονο το 10% Δηλαδη κοντα στα 100 εκατ. συσκευες που ενα μεγαλο ποσοστο το ειχε η Nokia αλλα οχι συντριπτικό οπως τωρα.. Ετσι μονο εικασιες μπορω να κανω για τα ακριβη νουμερα.

Σαν απλη συσκευη παντως παρε παραδειγμα ενα nokia 1100 με πανω απο 200 εκατ πωλησεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
δεν εχω κανενα προβλημα με το προιον και τους χρηστες, αντιθετως χαιρομαι που βγηκε ενα προιον το οποιο 'ομαδοποιει' καποιους ανθρωπους ως προς τα γουστα τους και τις προτεραιοτητες τους.. Οι αποφασεις/ενεργειες μας, μας χαρακτηριζουν.. Οπως επισης και η εμφανιση μας.. Το θεμα ειναι οτι οταν καποιος αγοραζει κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, δε γινεται να δωσει 779 ευρω για ενα προιον που σαν ΤΗΛΕΦΩΝΟ εχει χοντρα θεμματα.. (επεξηγηση λεξης 'τηλεφωνο': συσκευη εισερχομενων/εξερχομενων κλησεων). Οπως εγραψα και πιο πριν, το Laptop ειναι η καλυτερη λυση (κλασεις ανωτερο)

 

Τα "χοντρά" θέματα είναι κυρίως ψυχολογικά αγαπητέ (εκτός αν στην περιοχή του κάποιος είχε ανέκαθεν πρόβλημα με την καλύψη δικτύου)! Εκτός και αν δεν δέχεσαι πως δεν αντιμετωπίζουμε όλοι προβλήματα με τις κλήσεις και το σήμα!

:):p

Edited by BillDanos
Link to comment
Share on other sites

δεν εχω κανενα προβλημα με το προιον και τους χρηστες, αντιθετως χαιρομαι που βγηκε ενα προιον το οποιο 'ομαδοποιει' καποιους ανθρωπους ως προς τα γουστα τους και τις προτεραιοτητες τους.. Οι αποφασεις/ενεργειες μας, μας χαρακτηριζουν.. Οπως επισης και η εμφανιση μας.. Το θεμα ειναι οτι οταν καποιος αγοραζει κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, δε γινεται να δωσει 779 ευρω για ενα προιον που σαν ΤΗΛΕΦΩΝΟ εχει χοντρα θεμματα.. (επεξηγηση λεξης 'τηλεφωνο': συσκευη εισερχομενων/εξερχομενων κλησεων). Οπως εγραψα και πιο πριν, το Laptop ειναι η καλυτερη λυση (κλασεις ανωτερο)

Αυτή είναι η δική σου εκτίμηση, και όχι απαραίτητα η πραγματικότητα.

 

O νους μου παει σε εντυπωσιακο μοντελο της nokia το 6600, αλλα δεν ξερω ποσο εχει πουλησει πραγματικα. Η αγορα των smartphones τοτε ηταν μονο το 10% Δηλαδη κοντα στα 100 εκατ. συσκευες που ενα μεγαλο ποσοστο το ειχε η Nokia αλλα οχι συντριπτικό οπως τωρα.. Ετσι μονο εικασιες μπορω να κανω για τα ακριβη νουμερα.

Σαν απλη συσκευη παντως παρε παραδειγμα ενα nokia 1100 με πανω απο 200 εκατ πωλησεις.

Ναι, αλλά το γεγονός ότι το iPhone σαν συσκευή διεύρυνε την αγορά των smartphones δεν πρέπει δικαίως να το πιστωθεί η Apple? Δεν νομίζω ότι είναι ελαφρυντικό για το 6600 το ότι η αντίστοιχη αγορά ήταν μόνο 10%, ίσα ίσα θα έλεγα (όχι απαραίτητα για την συσκευή, αλλά ίσως για το business model που εφάρμοζε η Nokia τότε).

Όσο για το 1100, σύμφωνοι, αλλά καλό είναι να περιοριζόμαστε σε πιο premium συσκευές.

Link to comment
Share on other sites

Τα "χοντρά" θέματα είναι κυρίως ψυχολογικά αγαπητέ! Εκτός και αν δεν δέχεσαι πως δεν αντιμετωπίζουμε όλοι προβλήματα με τις κλήσεις και το σήμα!

:):p

 

δικιο εχεις, εν μερει, γιατι δε θυμαμαι καμμια εταιρια να μου λεει 'πως να πιανω το τηλ'

 

@Mercyful_Fate: η 'πραγματικοτητα' ειναι οτι η ιδια η εταιρια 'χρεωνεται' τωρα θηκες.. εαν δεν ειναι αυτο 'θεμα', τοτε ποιο ειναι?

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν η διαφορά iOS και Android είναι 1 χρόνος (2007 & 2008 αντίστοιχα).

Κατα δεύτερον, αν είναι να μου συγκρίνεις πλατφόρμες (γιατί το Android είναι πλατφόρμα, όχι συσκευή), τότε να βάλουμε μέσα και το iPad που φοράει το ίδιο ακριβώς λειτουργικό με το iPhone και τρέχει τις ίδιες εφαρμογές μ' αυτό χωρίς να χρειάζεται να ξαναγραφτούν. ;)

 

Nαι οκ φιλε Mercyful εχεις ενα δικιο εδω. Απο τη μια εχουμε 4 κινητα απο την αλλη μια πλατφορμα.;)

Παντως εγω νομιζα πως απο το 2009 κυκλοφορουν Android κινητα στην αγορα. Μαλλον κανω λαθος:)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

O νους μου παει σε εντυπωσιακο μοντελο της nokia το 6600, αλλα δεν ξερω ποσο εχει πουλησει πραγματικα.

εντυπωσιακη???:lol:

525 ευρω,εχω ακομα την αποδειξη,πολλα bugs με αρχικο το προβλημα με τους 70 χαρακτηρες ανα μυνημα,ακολουθησαν κι αλλα...ξεβαματα εννοειται στο προγραμμα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

δικιο εχεις, εν μερει, γιατι δε θυμαμαι καμμια εταιρια να μου λεει 'πως να πιανω το τηλ'

 

@Mercyful_Fate: η 'πραγματικοτητα' ειναι οτι η ιδια η εταιρια 'χρεωνεται' τωρα θηκες.. εαν δεν ειναι αυτο 'θεμα', τοτε ποιο ειναι?

 

Υπάρχει πρόβλημα με το σήμα το οποίο επηρεάζει πάρα πολύ τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου.

Δεν πήραμε σήμερα κινητό, μιλούσαμε και πριν το phone 4 σε κινητό στα ίδια μέρη με πολλές συσκευές χωρίς προβλήματα.

Και σημειώστε και το άλλο. Αν κάτι έθιγε την apple ανυπόστατα θα του άλλαζε τα φώτα στις μηνύσεις. Το consumer report λέει οτι είναι ακατάλληλο για αγορά.

Αν έλεγε μαλ...ιες θα καθόταν η apple να τους άκουγε???

Και εγώ το αγόρασα εν γνώση μου, το δοκίμασα και το ξαναπούλησα γιατί έχει πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...