nikos278 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 καλησπερα .αν μπορει καποοιν να με βοηθησει...ειχα παρει αυτο το ταμπλετ με την επιδοτηση που εδινε το κρατος και το ειχε ο γιος μου ο οπιος δε θυμαται το μοτιβο ...εκανα μια επαναφορα αλλα ζηταει μειλ το οποιο επιση ςειχαμε βαλει ενα οτι να ναι γιατι θα ειχε χαζοπχρηση(βιντεακια κτλπ) δε μπορω να το επαναφερω με τιποτα...την δευτερα θα ζητησω απ τον κοτσοβωλο το τιμολογιο αγορας που ειχα συμπληρωσει καποια χρηματα..τι μπορω να κανω υπαρχει καποιο προγραμμα η πρεπει να το στειλω στη σαμσουνγκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 1 hour ago, nikos278 said: καλησπερα .αν μπορει καποοιν να με βοηθησει...ειχα παρει αυτο το ταμπλετ με την επιδοτηση που εδινε το κρατος και το ειχε ο γιος μου ο οπιος δε θυμαται το μοτιβο ...εκανα μια επαναφορα αλλα ζηταει μειλ το οποιο επιση ςειχαμε βαλει ενα οτι να ναι γιατι θα ειχε χαζοπχρηση(βιντεακια κτλπ) δε μπορω να το επαναφερω με τιποτα...την δευτερα θα ζητησω απ τον κοτσοβωλο το τιμολογιο αγορας που ειχα συμπληρωσει καποια χρηματα..τι μπορω να κανω υπαρχει καποιο προγραμμα η πρεπει να το στειλω στη σαμσουνγκ? Πολύ φοβάμαι φίλε μου ότι δεν γίνεται να μην το στείλεις, μόνο έτσι θα ξεκλειδωθεί Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos278 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 οκ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts