Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα και ευχαριστώ παρα πολύ τους φίλους για της γνώμες τους . έχω σκοπό να μην έχω δεύτερη συσκευη σαν τηλ γι αυτό και ρωτάω εάν είναι ok σαν μόνιμο τηλ.

@phos οταν λες αυτονομια θελεις να πεις οτι δεν σου βγαζει την ημερα??

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα και ευχαριστώ παρα πολύ τους φίλους για της γνώμες τους . έχω σκοπό να μην έχω δεύτερη συσκευη σαν τηλ γι αυτό και ρωτάω εάν είναι ok σαν μόνιμο τηλ.

@phos οταν λες αυτονομια θελεις να πεις οτι δεν σου βγαζει την ημερα??

Το μόνο πρόβλημα είναι το μέγεθος και βέβαια....η έλλειψη ακουστικού στη συσκευή:p

Κατά τα άλλα είναι μια χαρά τηλέφωνο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το μόνο πρόβλημα είναι το μέγεθος και βέβαια....η έλλειψη ακουστικού στη συσκευή:p

Κατά τα άλλα είναι μια χαρά τηλέφωνο.

Το ακουστικο λογικο ειναι να μην εχει η συσκευη.Το dell streak το εβαζα στο αυτι και προκαλουσε θαυμασμο.Αυτο εαν το εβαζα στο αυτι θα προκαλουσε το γελιο της αρκουδας.:lol::lol:

KNIGHT RIDER

Γειά σε ολους

Εκτός το Galaxy tab εχω 3-4 pc και ενα iphone.

Κοιτάξτε ποιο ειναι το προβλημα με το Tab που οσο και αν εψαξα δεν βρηκα λυση.

Εχω τρεις pop3 accounts με ΟΤΕ. Σε ολες μου τις συσκευες πλην του ενος PC του κεντρικου ( που εχω επιλεξει οταν παιρνω τα email εκει να σβηνονται απο τον server του ISP ) , σε ολα τις αλλες συσκευες συμπεριλαβανομενου και του iphone μπορώ να παιρνω τα email , να μενουν στα εισερχομενα, πριν τα παρω με το κεντρικο PC ( που διαγραφονται ), να μενουν δηλαδη για παντα αν δεν τα διαγραψω.

Εδω στο TAB, παιρνω παραγειγμα 5 email, μια χαρα, οταν τα ξαναπαρω απο το κεντρικο PC, στο επομενο τσεκαρισμα που θα κανει το tab για νεα email, ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ , χωρις το το θελω.

Εφαγα τον κοσμο λυση δεν βλεπω, εχω το JK5 , ψιλοπατατα το βλεπω αυτο.

Ξερει κανεις αν γινεται τιποτε για αυτο?

Ενα τελευταια firmware που υπαρχει μετα το JK5 τοχει βαλει κανεις ξέρει αν λυνει το προβλημα?

Και κατι αλλο, εχω 2 TOSHIBA LCD, 2 και 4 χρονων. Με το dock, η ποιο παλια δεν εχει ηχο στο HDMI, εικονα κανονικα, ενω στην συσκευη αυτη αν βαλω PC η αλλες συσκευες εχω ηχο κανονικα.

Εψαξα το net και εχουν και αλλοι προβλημα κατι παιζει με το TAB

Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη

Ευχαριστω

Δοκιμασε να κατεβασεις απο το Μαρκετ το k9. Ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος του.

Γειά σε ολους

Εκτός το Galaxy tab εχω 3-4 pc και ενα iphone.

Κοιτάξτε ποιο ειναι το προβλημα με το Tab που οσο και αν εψαξα δεν βρηκα λυση.

Εχω τρεις pop3 accounts με ΟΤΕ. Σε ολες μου τις συσκευες πλην του ενος PC του κεντρικου ( που εχω επιλεξει οταν παιρνω τα email εκει να σβηνονται απο τον server του ISP ) , σε ολα τις αλλες συσκευες συμπεριλαβανομενου και του iphone μπορώ να παιρνω τα email , να μενουν στα εισερχομενα, πριν τα παρω με το κεντρικο PC ( που διαγραφονται ), να μενουν δηλαδη για παντα αν δεν τα διαγραψω.

Εδω στο TAB, παιρνω παραγειγμα 5 email, μια χαρα, οταν τα ξαναπαρω απο το κεντρικο PC, στο επομενο τσεκαρισμα που θα κανει το tab για νεα email, ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ , χωρις το το θελω.

Εφαγα τον κοσμο λυση δεν βλεπω, εχω το JK5 , ψιλοπατατα το βλεπω αυτο.

Ξερει κανεις αν γινεται τιποτε για αυτο?

Ενα τελευταια firmware που υπαρχει μετα το JK5 τοχει βαλει κανεις ξέρει αν λυνει το προβλημα?

Και κατι αλλο, εχω 2 TOSHIBA LCD, 2 και 4 χρονων. Με το dock, η ποιο παλια δεν εχει ηχο στο HDMI, εικονα κανονικα, ενω στην συσκευη αυτη αν βαλω PC η αλλες συσκευες εχω ηχο κανονικα.

Εψαξα το net και εχουν και αλλοι προβλημα κατι παιζει με το TAB

Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη

Ευχαριστω

Φιλε μου δεν το κατεβασα γιατι απο το διαβασα στο net, και το Κ9 εχει το ιδιο προβλημα που περιεγραψα, τοχεις δοκιμασει εσυ? διαβασε τι γραφω σχετικα με την διαγραφη των emails

Ευχαριστω για την απαντηση

Μια χαρα την βγσζρι την ημερα.Απλα το χρησιμοποιω παρα πολυκαι θαθελα να κραταει δυο μερες με τοση χρηση.

Δουλευω με το κ9 και ειναι μοναδικο και ειχα παρομοια προβληματα με οποιο αλλο προγραμμα ειχα δοκιμασει.Πολυ καλο

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Φίλε μου το δοκίμασα και το Κ9, βασίζεται πάνω στο πρόγραμμα email του τηλεφώνου, και μου κάνει ακριβώς το ιδιο πρόβλημα, οταν σβήνει το email απο τον server του ISP, στο σβήνει αυτόματα και στο τηλέφωνο θές δεν θές, δοκίμασε το να δεις και μου λες..

Φίλε μου το δοκίμασα και το Κ9, βασίζεται πάνω στο πρόγραμμα email του τηλεφώνου, και μου κάνει ακριβώς το ιδιο πρόβλημα, οταν σβήνει το email απο τον server του ISP, στο σβήνει αυτόματα και στο τηλέφωνο θές δεν θές, δοκίμασε το να δεις και μου λες..

Φίλε μου, δεν ξέρω πώς αλλιώς να σε βοηθήσω. Προσωπικά έχω gmail και καλύπτομαι από την αντίστοιχη εφαρμογή του τηλεφώνου.

Γεια σε ολους και πάλι.

Οταν γράφω ενα SMS στο TAB δεν βλέπω πόσους χαρακτήρες πληκτρολογώ για να μην περάσω τους 160, υπάρχει τίποτε που δεν το εχω βρει?

Εβαλα το βοηθητικό Handcent SMS καλό μέν εχει μετρητή αλλά οταν παίρνω SMS εχω ειδοποιηση και στο βοηθητικό πρόγραμμα και στο κανονικό και μου δείχνει στο notification οτε εχω 2 SMS

Κάνω κάτι λάθος?

Ειμαι κάτοχος του TAB μιας εβδομάδος και το ψάχνω......

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια σε ολους και πάλι.

Οταν γράφω ενα SMS στο TAB δεν βλέπω πόσους χαρακτήρες πληκτρολογώ για να μην περάσω τους 160, υπάρχει τίποτε που δεν το εχω βρει?

Εβαλα το βοηθητικό Handcent SMS καλό μέν εχει μετρητή αλλά οταν παίρνω SMS εχω ειδοποιηση και στο βοηθητικό πρόγραμμα και στο κανονικό και μου δείχνει στο notification οτε εχω 2 SMS

Κάνω κάτι λάθος?

Ειμαι κάτοχος του TAB μιας εβδομάδος και το ψάχνω......

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

πανε στη μανισια εφαρμογη (sms)της συσκευης και ξετικαρησε ολες τις τικαρισμενες ειδοποιησεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδω και δυο 24ωρα το tab φορτιζει υπερβολικα αργα και μαλιστα κλειστο σε 22 ωρες.

Ενω οταν το εχω ανοιχτο στο φορτιστη ,ξεφορτιζει!!!

Εκανα πληρη εκφορτιση και κλειστο το εβαλα να φορτιζει.Διαφορε εφαρμογες αναφερουν οτι βattery healt :good

Καμμια βοηθεια?

πανε στη μανισια εφαρμογη (sms)της συσκευης και ξετικαρησε ολες τις τικαρισμενες ειδοποιησεις

Το εκανα αυτο αλλα παλι το μαμα προγραμμα sms παιρνει τα sms και δειχνει ποσα εχει

Και κατι σοβαροτερο.γιατι το Handcent sms, μου δειχνει τα sms διπλα,δηλαδη οταν παιρνω ενα sms μου δειχει οτι εχω 2, και μου δειχνει 2 ιδια στα εισερχομενα?

Εδω και δυο 24ωρα το tab φορτιζει υπερβολικα αργα και μαλιστα κλειστο σε 22 ωρες.

Ενω οταν το εχω ανοιχτο στο φορτιστη ,ξεφορτιζει!!!

Εκανα πληρη εκφορτιση και κλειστο το εβαλα να φορτιζει.Διαφορε εφαρμογες αναφερουν οτι βattery healt :good

Καμμια βοηθεια?

Φίλε, έχεις πρόβλημα. Πιθανόν ή στο φορτιστή (μάλλον όχι) ή στη συσκευή.

Να την γυρίσεις εκεί που την αγόρασες.

Κανονικά, κάνει περίπου 4 ώρες να φορτίσει, όχι 22!!

Σήμερα εντελώς ξαφνικά μου παρουσίασε το παρακάτω πρόβλημα. Άνοιξα το ημερολόγιο και προσπάθησαν να δω κάποιες υποχρεώσεις που έχω καταγράψει τον Μάιο του 2011. Οι μήνες αλλάζουν κανονικά μέχρι τον Απρίλιο και ακολούθως κλείνει μόνο του την εφαρμογή του ημερολογίου , βγάζοντας ένα μήνυμα "H εφαρμογή Ημερολόγιο (σε εξέλιξη com.android.calendar) τερματίστηκε απροσδόκητα. Δοκιμάστε ξανά"

- Μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμογή ημερολόγιο και να την εγκαταστήσω πάλι;

- Μήπως πρέπει να κάνω hard reset τη συσκευή; Πως γίνεται;

Ευχαριστώ

Εχεις δικιο.Το προβλημα ειναι στις επαφες στο καλωδιο.Ευχαριστω για την επισημανση

Εχεις δικιο.Το προβλημα ειναι στις επαφες στο καλωδιο.Ευχαριστω για την επισημανση

Ενταξει, μικρο το κακο.

Γενικα παντως, προβληματικο tab πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις. Καπου ειχα διαβασει οτι η samsung ανακοινωσε πως το ποσοστο των προβληματικων ειναι κατω απο 2%

όσoi το έχουν το tab το έχουν με την μαμισια rom?? Δεν έχει βάλει κανεις την overcome η την modaco rom?? Δεν το έχει πάει κανεις 1.4ghz???

KNIGHT RIDER

πηρα και εγω το tab , δεν ειναι φυσικα σαν το ipad μου , αλλα σαν 1η εντυπωση αρκετα εως πολυ καλο !!!! αληθεια το μελι (Honeycomb) περασει και στο tab ???

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Αληθεια θα μπορεσουμε να βαλουμε την 2.3;:O
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

καλησπέρα και από μένα.Επειδή το έχω το galaxy tab εδώ και μερικούς μήνες με 3g καρτα (με την παντόφλα θα πάρω τηλέφωνο???:lol:) θα μπορούσε κάποιος να μου πει μερικές must εφαρμογες (μηπως και ξέχασα καμία...)Επιπλέον υπαρχει κανένα tweek,unofficial firmware ???

Τέλος τι είναι το lag fix?? προγραμμά??

ναι ρε παιδια πια widget και εφαρμογες θεωρειτε οτι ειναι καλα για το tab ?? μια βοηθεια σε εμας τους νεοπες ???

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Παιδια, οι συζητήσεις σε ότι αφορά θέματα λογισμικού είναι ενιαίες στο παρακάτω θέμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Αν ήταν να γράφαμε για κάθε συσκευή ξεχωριστά, δεν θα βρίσκαμε ποτέ τίποτα.

Εδώ μιλάμε μόνο για ότι αφορά το tab σαν συσκευή. :)

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)