Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φτιάξε στην κάρτα SD ένα φάκελο audio κι εκεί τους εξής φακέλους:

-ringtones

-notifications

-alarms

Αν δεν εχουμε sd που να κανουμε τους φακελους αυτους ???

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειμαι κατοχος του samsung galaxy tab κ διαπιστωνω χθες βαζοντας τη καρτα sim της wind δεν τη βλεπει γιατι?αν ξερει καποιος ας απαντησει

Γεια σας,

Είμαι κάτοχος του Galaxy Tab και θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία που απαιτείται να κάνει κάποιος για να ενεργοποιήσει τη σύνδεση Internet μέσω του δικτύου 3G;

Έχω κάνει μια σύνδεση για πακέτο δεδομένων με τη Wind, η κάρτα βρίσκεται μέσα στο Tab, μέχρι και μήνυμα SMS μπορώ να στείλω, όμως όταν ανοίγω τον πλοηγό μου εμφανίζει μήνυμα "Δεν υπάρχει σύνδεση στο internet."

Δοκίμασα και με κάρτα sim από το κινητό μου (Wind και Vodafone), κλήσεις μπορώ να κάνω κανονικά από το Tab ομως το internet δε λειτουργεί.

Στις ρυθμίσεις βλέπω πως είναι ενεργοποιημένη η μεταφορά δεδομένων.

Να σημειώσω πως με WiFi μπαίνω κανονικά στο internet.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Γεια σας,

Είμαι κάτοχος του Galaxy Tab και θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία που απαιτείται να κάνει κάποιος για να ενεργοποιήσει τη σύνδεση Internet μέσω του δικτύου 3G;

Έχω κάνει μια σύνδεση για πακέτο δεδομένων με τη Wind, η κάρτα βρίσκεται μέσα στο Tab, μέχρι και μήνυμα SMS μπορώ να στείλω, όμως όταν ανοίγω τον πλοηγό μου εμφανίζει μήνυμα "Δεν υπάρχει σύνδεση στο internet."

Δοκίμασα και με κάρτα sim από το κινητό μου (Wind και Vodafone), κλήσεις μπορώ να κάνω κανονικά από το Tab ομως το internet δε λειτουργεί.

Στις ρυθμίσεις βλέπω πως είναι ενεργοποιημένη η μεταφορά δεδομένων.

Να σημειώσω πως με WiFi μπαίνω κανονικά στο internet.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

το σημειο προσβασης (apn) το εχεις περασε στο tab?

το σημειο προσβασης (apn) το εχεις περασε στο tab?

Όχι, δεν έκανα κάτι τέτοιο. Πώς μπορώ να το κάνω;

Ευχαριστώ

Όχι, δεν έκανα κάτι τέτοιο. Πώς μπορώ να το κάνω;

Ευχαριστώ

εφαρμογες-----ρυθμισεις----ασυρματη επικ. και δικτυα-----δικτυα κινητης τηλεφωνιας-------apn

για τις ρυθμισεις(apn) του δικτυου σου δες στο θεμα για το galaxy s ειναι ιδιες

edit

http://magic-tips.blogspot.com/search/label/Wind

βρηκα το λινκ

Edited by chocbhed_6630

Φτιάξε στην κάρτα SD ένα φάκελο audio κι εκεί τους εξής φακέλους:

-ringtones

-notifications

-alarms

Αν δεν εχουμε sd που να κανουμε τους φακελους αυτους ???

Μνημη SD εχεις και ειναι η ενσωματομενη των 16 GB.

Η εξωτερικη καρτα μνηνης αναφαιρεται ως EXT_SD

Γεια σας,

Είμαι κάτοχος του Galaxy Tab και θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία που απαιτείται να κάνει κάποιος για να ενεργοποιήσει τη σύνδεση Internet μέσω του δικτύου 3.............................

.................

Anroid Phone

Access Point Name Settings (APN) για το δίκτυο της Wind στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να δημιουργήσουμε 2 διαφορετικά APN στο κινητό έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί:

1ον) Nα συνδεθεί με το 3G/GPRS δίκτυο της Wind για σύνδεση στο Internet ( surf, email & chat ),

2ον) Να στέλνει και να λαμβάνει MMS.

Ρυθμίσεις 3G/GPRS

Από την αρχική επιφάνεια εργασίας του κινητού πατάμε MENU και στην συνέχεια Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks -> Access Point Names.

Εκεί πατάμε ξανά MENU -> New APN και στην οθόνη που εμφανίζεται στην συνέχεια ορίζουμε τα παρακάτω:

Name= GR-Wind Internet

APN=gint.b-online.gr

Proxy= <Not set>

Port=<Not set>

Username=<Not set>

Password=<Not set>

Server=<Not set>

MMSC=<Not set>

MMS Proxy=<Not set>

MMS Port=<Not set>

MCC=202

MNC=10

APN type=default

Αποθηκεύουμε στην συσκευή το 1ο APN που μόλις δημιουργήσαμε πατώντας MENU -> Save και αφού αποθηκευτεί πιέζουμε συνεχώς το πλήκτρο Back έως ότου ξαναβρεθούμε στην Αρχική Επιφάνεια Εργασίας της συσκευής και να προχωρήσουμε στην δημιουργία του 2ου APN όπως παρακάτω.

Ρυθμίσεις MMS

Από την αρχική επιφάνεια εργασίας του κινητού πατάμε MENU και στην συνέχεια Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks -> Access Point Names.

Εκεί πατάμε ξανά MENU -> New APN και στην οθόνη που εμφανίζεται στην συνέχεια ορίζουμε τα παρακάτω:

Name= GR-Wind MMS

APN=mnet.b-online.gr

Proxy=<Not set>

Port=<Not set>

Username=mms

Password=mms

Server=<Not set>

MMSC=http://192.168.200.95/servlets/mms

MMS Proxy=192.168.200.11

MMS Port=9401

MCC=202

MNC=10

APN type=mms

Αποθηκεύουμε στην συσκευή το 2ο APN που μόλις δημιουργήσαμε πατώντας MENU -> Save και αφού αποθηκευτεί πιέζουμε συνεχώς το πλήκτρο Back έως ότου ξαναβρεθούμε στην Αρχική Επιφάνεια Εργασίας της συσκευής.

Θα πρέπει τώρα να κάνουμε μια επανεκκίνηση την συσκευή προκειμένου να ξαναδιαβάσει τις σωστές ρυθμίσεις κατά την εκκίνησή της.

Αυτό γίνεται κρατώντας πατημένο το On/Off κουμπί μέχρις ότου εμφανιστεί το Power Off.

Το επιλέγουμε και πατάμε ok. Η συσκευή θα σβήσει και αφού περιμένουμε 30 sec την ξανά ανάβουμε πατώντας απλά το On/Off κουμπί.

Μόλις ανάψει ξανά η συσκευή θα είναι έτοιμη για να την χρησιμοποιήσετε με το Ελληνικό δίκτυο της WIND

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας,

Είμαι κάτοχος του Galaxy Tab και θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία που απαιτείται να κάνει κάποιος για να ενεργοποιήσει τη σύνδεση Internet μέσω του δικτύου 3.............................

.................

Anroid Phone

Access Point Name Settings (APN) για το δίκτυο της Wind στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να δημιουργήσουμε 2 διαφορετικά APN στο κινητό έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί:

1ον) Nα συνδεθεί με το 3G/GPRS δίκτυο της Wind για σύνδεση στο Internet ( surf, email & chat ),

2ον) Να στέλνει και να λαμβάνει MMS.

Ρυθμίσεις 3G/GPRS

.

.

.

Ρυθμίσεις MMS

.

.

.

ή εναλλακτικά

http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html

αγορασα απο wind και γω το tab και συνδεοντας το με το kies μου βγαζει το μυνημα

''δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση για αυτη τη συσκευη''

η εκδοση λογισμικου που εχει ειναι

pda p1000xwjj7

phone p1000xxjk5

csc p1000xxjk5

να υποθεσω οτι ειναι η ''κλειδωμενη'' rom και δεν προκειται να δω ποτε αναβαθμιση,τουλαχιστον επισημη

θα ηταν συνετο να κανω αναβαθμιση με πλαγιο τροπο?

ουτως η αλλως το χρησιμοποιω μονο για προσβαση στο ιντερνετ και οχι σαν τηλεφωνο

υπαρχει περιπτωση να αντιστραφει καποια στιγμη αυτο το κλειδωμα και να δουμε αναβαθμιση?

πχ οταν διαθεσει η σαμσουνγκ επισημα την 2.3 η ισως την 3.0?

αγορασα απο wind και γω το tab και συνδεοντας το με το kies μου βγαζει το μυνημα

''δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση για αυτη τη συσκευη''

η εκδοση λογισμικου που εχει ειναι

pda p1000xwjj7

phone p1000xxjk5

csc p1000xxjk5

να υποθεσω οτι ειναι η ''κλειδωμενη'' rom και δεν προκειται να δω ποτε αναβαθμιση,τουλαχιστον επισημη

θα ηταν συνετο να κανω αναβαθμιση με πλαγιο τροπο?

ουτως η αλλως το χρησιμοποιω μονο για προσβαση στο ιντερνετ και οχι σαν τηλεφωνο

υπαρχει περιπτωση να αντιστραφει καποια στιγμη αυτο το κλειδωμα και να δουμε αναβαθμιση?

πχ οταν διαθεσει η σαμσουνγκ επισημα την 2.3 η ισως την 3.0?

Και το δικό μου έτσι έλεγε....

Το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη ρόμ της vodafone είναι σχετικά αργή, ενώ ο browser, μιας και το θέλεις για ίντερνετ, όπως οι περισσότεροι από εμάς, κυριολεκτικά σέρνεται, ειδικά αν βλέπεις φλας.

Με τη βοήθεια κάποιου μέλους (δεν λέω ποιού για να μην τον πρήξετε :p ) , φλάσαρα άλλη ρόμ και το μηχάνημα βελτιώθηκε αισθητά σε επιδόσεις (κυρίως ο browser). Αν θέλεις βοήθεια πες μου.

Σε κάθε περίπτωση, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το dolphine hd ή το dolphine mini(αυτό έχω εγώ) , αντί για τον ενσωματωμένο πλοηγό, που είναι μαύρα χάλια.:!:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

και γω με τον dolphin σερφαρω απλως το μονο που με νοιαζει ειναι να μπορω αργοτερα να αναβαθμισω και σε κατι ακομα καλυτερο(οπως 2,3 η γιατι οχι 3,0)

θα ακολουθησω τον οδηγο του,ξερεις ποιου,για να περασω την jm6 και οταν θα ειναι να περασω το ελληνικο πληκτρολογιο αν κολλησω πουθενα τοτε ισως να σας ζαλισω

ευχαριστω

και γω με τον dolphin σερφαρω απλως το μονο που με νοιαζει ειναι να μπορω αργοτερα να αναβαθμισω και σε κατι ακομα καλυτερο(οπως 2,3 η γιατι οχι 3,0)

θα ακολουθησω τον οδηγο του,ξερεις ποιου,για να περασω την jm6 και οταν θα ειναι να περασω το ελληνικο πληκτρολογιο αν κολλησω πουθενα τοτε ισως να σας ζαλισω

ευχαριστω

:blink::lol::p

E, αφού ξέρεις ποιού, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Και για το πληκτρολόγιο, εδώ είμαστε, αν κολλήσεις.

Μετά την jm6 δεν βάζεις και την jmi? (από πάνω από την jm6)

μόνο το Pda θα αλλάξεις, τίποτα άλλο.:)

:blink::lol::p

E, αφού ξέρεις ποιού, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Και για το πληκτρολόγιο, εδώ είμαστε, αν κολλήσεις.

Μετά την jm6 δεν βάζεις και την jmi? (από πάνω από την jm6)

μόνο το Pda θα αλλάξεις, τίποτα άλλο.:)

υπαρχει καποιο λινκ για να κατεβασω το πακετο?

υπαρχει καποιο λινκ για να κατεβασω το πακετο?

Αν εννοείς για την jmi , μπές εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939360

και κατέβασε από το πρώτο λίγκ που σου δίνει.

Αλλά διάβασε κιόλας.:!: Μην κάνεις τίποτα αν δεν είσαι σίγουρος.:!:

Έχε υπόψη σου ότι αν περάσεις την jmi θα σβηστούν όλα από το tab, οπότε, αν θελεις κάποια εφαρμογή σώσε την πρώτα με το titanium (ακόμα και εφαρμογές της samsung, όπως το need for speed θα χαθούν, γα αυτό στο λέω.)

ναι για την jmi ελεγα

καλως θα περασω σε πρωτη φαση την jm6 και αργοτερα βλεποντας και κανοντας

μηπως σκασει καμια gingerbread....

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!

ναι για την jmi ελεγα

καλως θα περασω σε πρωτη φαση την jm6 και αργοτερα βλεποντας και κανοντας

μηπως σκασει καμια gingerbread....

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!

Όπως θέλεις. Καλή επιτυχία:)

μηπως θελει πιο αναβαθμισμενη καρτα sim γιατι οταν τη βαζω δειχνει να μην την αναγνωριζει καθολου

μηπως θελει πιο αναβαθμισμενη καρτα sim γιατι οταν τη βαζω δειχνει να μην την αναγνωριζει καθολου

Δηλαδη; τι σου δειχνει;

Εισαι με την επισημη ρομ ή φλασαρες μια ανεπισημη χωρις το modem;

Το airplanemode ειναι off;

:!:Αν χρησιμοποιείτε την 3g sim της vodafone για broadband, αυτή δεν υποστηρίζει τηλεφωνικές δυνατότητες, πέραν της σύνδεσης στο ίντερνετ.:!:

:!:Αν χρησιμοποιείτε την 3g sim της vodafone για broadband, αυτή δεν υποστηρίζει τηλεφωνικές δυνατότητες, πέραν της σύνδεσης στο ίντερνετ.:!:

εβαλα τη καρτα της wind κ δεν κανει τιποτα σαν να μην την εβαλα καθολου μεσα:confused:

εβαλα τη καρτα της wind κ δεν κανει τιποτα σαν να μην την εβαλα καθολου μεσα:confused:

Για δες στις ρυθμισεις και στις πληροφοριες της συσκευης τι σου γραφει στην εκδοση βασικου φασματος

Για δες στις ρυθμισεις και στις πληροφοριες της συσκευης τι σου γραφει στην εκδοση βασικου φασματος

λεει p1000xxlk5.οταν τη βαζω μεσα μεσα κανει επανεκινηση κ δεν τη βλεπει καθολου το πορτακι οταν το κλεινω εκει που ειναι η σιμ τη βγαζει εξω. αναφερει μετα σφαλμα δικτυου η καρτας σιμ

Edited by uomo

λεει p1000xxlk5.οταν τη βαζω μεσα μεσα κανει επανεκινηση κ δεν τη βλεπει καθολου το πορτακι οταν το κλεινω εκει που ειναι η σιμ τη βγαζει εξω. αναφερει μετα σφαλμα δικτυου η καρτας σιμ

Αν βάζεις σωστά την κάρτα σιμ δεν μουρχεται κάτι στο μυαλό

Το περίεργο είναι ότι σου πετάει έξω τη σιμ, γι αυτό είπα αν τη βάζεις σωστά

(Τη σιμ πρέπει να τη σπρώξεις μεσα να κουμπώσει).

Μηπως θα έπρεπε να το πας πίσω αν είναι έτσι

Edited by argam

Αν βάζεις σωστά την κάρτα σιμ δεν μουρχεται κάτι στο μυαλό

Το περίεργο είναι ότι σου πετάει έξω τη σιμ, γι αυτό είπα αν τη βάζεις σωστά

(Τη σιμ πρέπει να τη σπρώξεις μεσα να κουμπώσει).

Μηπως θα έπρεπε να το πας πίσω αν είναι έτσι

σε ευχαριστω αλλα απο ενα video στο youtube ειδα οτι την εβαζα λαθος ολα καλα:)

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)