pentraks Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Eχεις απενεργοποιήση την αυτοματη ρυθμιση της έντασης φωτεινότητας? Παράθεση Imagination is more important than knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Eχεις απενεργοποιήση την αυτοματη ρυθμιση της έντασης φωτεινότητας? Ma οταν ειναι στο αυτοματο μου το κανει αυτο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentraks Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ma οταν ειναι στο αυτοματο μου το κανει αυτο. Για μενα θα ειχε προβλημα αν σου αλλαζει την φωτεινότητα ενω ειναι απενεργοποίήμενη η αυτόματη ρύθμιση. Στο αυτοματο ισως περα απο τις συνθήκες φωτισμου του χωρου, να συνυπολογιζει καταναλωση μπαταριας η δε ξερω και εγω τι αλλο και ισως κανει αυτες τις αλλαγες, ενδεχομένως μεχρι και καπποιο app να επηρρεάζει. Κανε διαφορες δοκιμες σε διαφορετικες συνθήκες, τσεκαρε τις ρυθμίσεις ενέργειας ισως βρεις κατι.. Παράθεση Imagination is more important than knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Του έχω βάλει μια sim watch's up αλλά δεν συνδέεται στο Internet. Τι φταίει; (δεν βγάζει καν το σηματάκι του 3g). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 sorry guys αλλα μεταξυ IPAD & GALAXY TAB πιο να προτιμησω ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentraks Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 sorry guys αλλα μεταξυ IPAD & GALAXY TAB πιο να προτιμησω ? Αν το θες να το εχεις μαζι σου σαν μια ολοκληρωμένη ατζέντα που κάνει τα πάντα παρε το tab. Αν θα το εχεις για το σπίτι παρε το ipad. Εντος ολιγο διαστημα θα βγει νεο ipad οποτε αν κοιτας προς τα εκει καλο θα ηταν να κανεις λιγη υπομονη. Παράθεση Imagination is more important than knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) Του έχω βάλει μια sim watch's up αλλά δεν συνδέεται στο Internet. Τι φταίει; (δεν βγάζει καν το σηματάκι του 3g). Πρέπει να πάρεις τηλ την cosmote να σου ενεργοποιήσει τα data και μετά στις ρυθμισεις ΑΡΝ να βάλεις για Access point το 'internet' Edited December 17, 2010 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Βρε Γιάννη εδώ ρουτ κάνεις και είσαι εκτός εγγύησης όχι να του βάλεις και άλλη ρομ... Στο milestone αν αλλάξεις ρομ έχεις εγγύηση; Τώρα χωρίς πλάκα αν πάθει κάτι η συσκευή θα ψάξω να βρώ τρόπο να τh μπρικάρω και να ελπίζω να μην καταλάβουν τίποτα, παιδιά με S που μπρίκαραν το τηλέφωνο σε φλασάρισμα δεν κατάλαβαν κάτι στο service. Αργυρη, αστους να λενε. Η εγγυηση ειναι εγγυηση. Δικηγορος ειμαι και ξερω. Ας μου πουν που γραφει οτι η προσβαση ρουτ καταργει την εγγυηση υλικου. Θα το φτιαξουν επι πληρωμη και μετα θα τους τα παρω πισω εντοκα. Βεβαια,προτιμω να μη χρειαστει τιποτα απο αυτα και το πιθανοτερο ειναι αυτο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Του έχω βάλει μια sim watch's up αλλά δεν συνδέεται στο Internet. Τι φταίει; (δεν βγάζει καν το σηματάκι του 3g). Καλησπέρα. Πρέπει να κάνεις τα παρακάτω κατά γράμμα για να έχεις internet με την κάρτα whatsup της Cosmote: Πάμε λοιπόν: Εφαρμογές - ρυθμίσεις - Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - Ονόματα σημείων πρόσβασης. Εκεί μέσα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο ΑΡΝ (πιέζοντας το αριστερό από τα 4 πλήκτρα της συσκευής) . Γράφω τι βάζουμε σε κάθε ένα από τα πεδία του νέου ΑΡΝ: Όνομα: Cosmote Internet AΡΝ: internet Στα επόμενα 8 πεδία δεν πειράζουμε τίποτα MCC: 202 MNC: 01 Τύπος ελέγχου ταυτότητας: Κανένα Τύπος APN: internet Αποθηκεύουμε και τέλος, λειτουργεί τέλεια. Προσοχή στην εισαγωγή των στοιχείων στα πεδία, όπου βλέπεεις μικρά γράμματα βάζεις μόνο μικρά κλπ. Ελπίζω να βοήθησα. Προτείνω κάποιος από τους moderators να το βάλει στην πρώτη σελίδα του Samsung Galaxy Tab, αν κριθεί σκόπιμο. Θανάσης Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Καλησπέρα. Πρέπει να κάνεις τα παρακάτω κατά γράμμα για να έχεις internet με την κάρτα whatsup της Cosmote: Φίλε μου Θανάση ευχαριστώ πολύ, όλα καλά συνδέθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Αργυρη, αστους να λενε. Η εγγυηση ειναι εγγυηση. Δικηγορος ειμαι και ξερω. Ας μου πουν που γραφει οτι η προσβαση ρουτ καταργει την εγγυηση υλικου. Θα το φτιαξουν επι πληρωμη και μετα θα τους τα παρω πισω εντοκα. Βεβαια,προτιμω να μη χρειαστει τιποτα απο αυτα και το πιθανοτερο ειναι αυτο. Γιαννη δεν διαφωνώ μαυτά που λες, ξέρεις όμως ότι δεν βρίσκεις άκρη με τις ελληνικές αντιπροσωπείες, έχω ακούσει μάλιστα ότι ορισμένες δεν δέχονται στο σερβις ούτε επί πληρωμή, συσκευές που αγοράστηκαν στο εξωτερικό ή είναι παραεισαγωγής. Μόνο η ACE HELLAS προσέφερε υπηρεσίες σε ευρωπαικές συσκευές που αγοράστηκαν απ έξω, expansys κλπ. Αν πρέπει να αποτανθώ σε δέκα υπηρεσίες καταναλωτών, εμπορίου κλπ κλπ ή πρέπει να έλθω σε εσένα να βρω άκρη θα μου στοιχίσει περισσότερο απ όσο κοστίζει το τηλέφωνο :p και με τα νευρα μου κουρέλια, γιατί όλα αυτά τα χρόνια κοίταζαν πως θα φάνε τα λεφτά και όχι πως δημιουργήσουν ένα σωστό κράτος με όλους του ελεγκτικούς μηχανισμούς ώστε να μη δρα ο καθένας επιχειρηματικά ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Αν το θες να το εχεις μαζι σου σαν μια ολοκληρωμένη ατζέντα που κάνει τα πάντα παρε το tab. Αν θα το εχεις για το σπίτι παρε το ipad. Εντος ολιγο διαστημα θα βγει νεο ipad οποτε αν κοιτας προς τα εκει καλο θα ηταν να κανεις λιγη υπομονη. Καλά πόσο καιρό έχει βγει το iPad για να κυκλοφορήσει ήδη καινούργιο .? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Καλά πόσο καιρό έχει βγει το iPad για να κυκλοφορήσει ήδη καινούργιο .? Κάνα χρόνο... Όχι στην Ελλάδα βέβαια. Εδώ άργησε πάρα πολύ να έρθει Γιαννη δεν διαφωνώ μαυτά που λες, ξέρεις όμως ότι δεν βρίσκεις άκρη με τις ελληνικές αντιπροσωπείες, έχω ακούσει μάλιστα ότι ορισμένες δεν δέχονται στο σερβις ούτε επί πληρωμή, συσκευές που αγοράστηκαν στο εξωτερικό ή είναι παραεισαγωγής. Μόνο η ACE HELLAS προσέφερε υπηρεσίες σε ευρωπαικές συσκευές που αγοράστηκαν απ έξω, expansys κλπ. Αν πρέπει να αποτανθώ σε δέκα υπηρεσίες καταναλωτών, εμπορίου κλπ κλπ ή πρέπει να έλθω σε εσένα να βρω άκρη θα μου στοιχίσει περισσότερο απ όσο κοστίζει το τηλέφωνο :p και με τα νευρα μου κουρέλια, γιατί όλα αυτά τα χρόνια κοίταζαν πως θα φάνε τα λεφτά και όχι πως δημιουργήσουν ένα σωστό κράτος με όλους του ελεγκτικούς μηχανισμούς ώστε να μη δρα ο καθένας επιχειρηματικά ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα Και εμείς τι θα κάνουμε, κλέφτες θα γίνουμε:p Πλάκα πλάκα, ρόμ που έχουμε δεν είναι official? samsung λέει όταν το ανοίγω. Επίσης, δοκίμασα και τον dolphin mini. Πολύ καλός! τον κράτησα. Η κατάσταση πλέον στον browser είναι ικανοποιητική.:):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παιδιά είμαι καινούριος στο android και θα ηθελα να ρωτησω κατι.Είναι εφικτος ο συγχρονισμος με outlook (επαφες μόνο)?Ευχαριστώ εκ των προτερων!!! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παιδιά είμαι καινούριος στο android και θα ηθελα να ρωτησω κατι.Είναι εφικτος ο συγχρονισμος με outlook (επαφες μόνο)?Ευχαριστώ εκ των προτερων!!! Απευθείας νομίζω όχι και γενικά ο συγχρονισμός με το Outlook δεν είναι στη λογική του λειτουργικού. Ρίξε όμως και μια ματιά εδώ: http://www.google.com/support/forum/p/gmail/thread?tid=40084927eec73635&hl=en Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Εφικτός είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Παιδιά είμαι καινούριος στο android και θα ηθελα να ρωτησω κατι.Είναι εφικτος ο συγχρονισμος με outlook (επαφες μόνο)?Ευχαριστώ εκ των προτερων!!! Λοιπον ο συγχονισμος του ΤΑΒ Με το outlook ειναι απλος και ευκολος. 1. Πρεπει να κατεβασεις το προγραμμα ΚΙΕS (θα το βρεις αμμεσως με μια απλη αναζητηση στο internet και ειναι free) 2. Το κανεις εγκατασταση στον Η/Υ με τον οποιο θελεις να συγχρονισεις το outlook και ακολουθεις τις οδηγιες. Το προγραμμα ειναι απλο στην χρηση και αρκετα προσεγμενο, οχι ομως και τελειο. Το περιβαλλον του ειναι παραθυρικο και αμμεσα κατανοητο. 3. Αν το προγραμμα δεν βλεπει την συσκευη, δοκιμασε σε αλλη θυρα usb και μην χρησιμοποιεις usb hub. Καλη επιτυχια Edited December 19, 2010 by apostolidisathan προσθηκη στοιχειων Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentraks Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Έντελώς αναπάντεχα ελαβα σημερα δωράκι απο την voda μια καφέ δερματινη θήκη τύπου pouch original samsung! thumbs up voda! Παράθεση Imagination is more important than knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Και εγω το ιδιο και νομιζα οτι πηγαινε σε αλλον και ηρθε καταλαθος σε μενα!3 τηλεφωνα τους εχω κανει απο το πρωι!μπραβο τους τελικα αν και στο τηλεφωνικο κεντρο τους δεν ηξεραν τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Έντελώς αναπάντεχα ελαβα σημερα δωράκι απο την voda μια καφέ δερματινη θήκη τύπου pouch original samsung! thumbs up voda! Εγώ αντιθέτως, ακόμη περιμένω να μου στείλουν την τηλεόραση που δικαιούμαι:mad: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentraks Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Εγώ αντιθέτως, ακόμη περιμένω να μου στείλουν την τηλεόραση που δικαιούμαι:mad: Eεε καποια στιγμή θα την παραλάβεις αργα η γρήγορα!!!! εγω ειμαι :mad: που δεν εβαλαν την προσφορα με την TV εξ αρχής και την εβγαλαν καθαρη με μια..... θήκη. Παράθεση Imagination is more important than knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τι, δινει δωρα τηλρορασεις η voda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τι, δινει δωρα τηλρορασεις η voda; Αργυρη ριξε μια ματια στο Blog μου εδω για την τηλεοραση : http://antonis-news.blogspot.com/2010/12/vodafone.html Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τι, δινει δωρα τηλρορασεις η voda; Προς το παρόν, μόνο υπόσχεται:p Μόλις την παρω, θα σου πώ ότι δίνει:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Προς το παρόν, μόνο υπόσχεται:p Μόλις την παρω, θα σου πώ ότι δίνει:) Eμενα παντως μου εδωσε.Πριν απο λιγο την παρελαβα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts