Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι παίζει το usb stick internet στο galaxy tab ?

Γιατί έχω διαβάσει ότι δεν παίζει.

Δηλαδή μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το usb stick με το cosmote internet on the go στο galaxy tab ?

Οχι Αντώνη το USB stick αφού δεν έχει USB port, η sim για on the go παίζει. To έχω δοκιμάσει με On The Go με κάρτα

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι Αντώνη το USB stick αφού δεν έχει USB port, η sim για on the go παίζει. To έχω δοκιμάσει με On The Go με κάρτα

Ακριβώς! την SIM εννούσα οχι ολοκληρο το στικ :P

Imagination is more important than knowledge

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Εντάξει πιστεύω ότι είναι καλύτερα που παίζει με την sim γιατί είναι πιο βολικό από το να έχεις ένα stickaki στο πλάι.

Να σας ρωτήσω, αν κάποιος χρησιμοποιήσει το tab για χρήση και κινητού και tablet συγχρόνως δηλαδή κλήσεις, μηνύματα,σερφάρισμα, βγάζει μία μέρα αυτονομία ?

Δηλαδή αν κάποιος πουλήσει το κινητό του και χρησιμοποιήσει το tab και για κινητό, θα τον καλύψει από θέμα αυτονομίας ?

Και κάτι άλλο. Πριν μερικά post έγραψε ένας φίλος εδώ για ένα μαγαζί που το έχει 579€.

Αυτό εδώ λέω :

http://www.egalaxy.gr/samsung-galaxy-tab-16gb.html

Τι λέτε, το προτείνετε ?

Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό και αξιόπιστο ξένο eshop να το πάρω και να μην είναι branded ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Γιαννη εννοεις για official rom μεσω ΚΙES ή unofficial μεσω odin;

Για τις καλες εννοω:p

Αρχικα ας πουμε για τις official.

Ειδες διαφορα δεν ειπες?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό και αξιόπιστο ξένο eshop να το πάρω και να μην είναι branded ?

Απο Ελλάδα, δεν έχει vodafone menus, ούτε περιορισμό σε τι sim θα βάλεις. Το μόνο που βλέπεις είναι το Logo της Vodafone όταν ανοίγεις / κλείνεις το tab.

Τώρα αν θες να παίρνεις επίσημα ξένα firmware πιο γρήγορα, είναι άλλο θέμα.

Να σας ρωτήσω, αν κάποιος χρησιμοποιήσει το tab για χρήση και κινητού και tablet συγχρόνως δηλαδή κλήσεις, μηνύματα,σερφάρισμα, βγάζει μία μέρα αυτονομία ?

Δηλαδή αν κάποιος πουλήσει το κινητό του και χρησιμοποιήσει το tab και για κινητό, θα τον καλύψει από θέμα αυτονομίας

Αντώνη δεν ανοίγω ποτέ το phone παρά μόνο όταν θέλω να μπω στο μαρκετ και να αγοράσω ή να κάνω update κάποια εφαρμογή.

Επειδή είναι η αρχή και το χρησιμοποιώ συνέχεια ταινίες, πολύ μα πάρα πολύ ιντερνετ με wifi, θέλει φόρτιση κάθε μέρα, τώρα με ταυτόχρονη χρήση tablet και phone δεν ξέρω

Το θεωρώ τραβηγμένο να πουλήσει κάποιος το κινητό και να πάρει το ταμπ σε αντικατάσταση.

Η συσκευή είναι ταμπλετ με δυνατητα τηλεφωνικών κλήσεων.

Δεν μπορώ να φανταστώ να κατεβαίνει κάποιος την Πανεπιστημίου το μεσημέρι και να κτυπήσει το τηλέφωνο, να το βγάζει από την τσάντα και να απαντά, θάχει τρομερή πλάκα:rotfl::rotfl:

Βέβαια με το Bluetooth που έχεις (μ έβαλες σε έξοδα, το πήρα κιεγώ), και έχοντας τη συσκευή σε καμμιά τσάντα κάτι γίνεται

Για τις καλες εννοω:p

Αρχικα ας πουμε για τις official.

Ειδες διαφορα δεν ειπες?

Κοίιτα Γιάννη

Η σαμσουγκ βγάζει τις official που τις δημοσιεύει, και μπορούμε να αναβαθμισθούμε μέσω KIES.

Εδώ δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος οδηγός, εγκαθιστάς το ΚΙΕΣ συνδέεις τη συσκευή, πατάς update και αν μεν υπάρχει κάποια νεώτερη εκδοση προχωράς, αν δεν υπάρχει σου λέι ότι έχεις την πιο πρόσφατη έδοση και περιμένεις...

Υπάρχουν όμως και αυτές που σου είπα τις unofficial, μην φανταστείς ότι αυτές είναι custom rom όπως τις ξέραμε στα WM. Ειναι firmware της σαμσουγκ που και καλά έχουν διαρεύσει από τους σερβερς της και τις βγάζουν στους XDA και samfirmware, και εγκαθίστανται πλέον μέσω του odin.

Για να πάρεις μια ιδέα πως γίνεται το φλασάρισμα δες ένα πλήρη οδηγό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 και στη παράγραφο

- Επίσημο (?) Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPA)

Αφορά το galaxy s αλλά δεν έχει σημασίαείναι η ίδια ακριβώς διαδικασία είναι, τα μόνα ποου αλλάζουν είναι τα αρχεία PIT, PDA, MODEM, CSC που θα είναι τα αντίστοιχα από τη ρομ που κατεβάσαμε, και ο τρόπος που μπαίνεις σε download mode - σε εμάς είναι vol down και on/off-.

Τα πλην τώρα του ανεπίσημου φλασαρίσματος είναι οτι

Χάνεις τη εγγύηση

Υπάρχει έστω και μικρός κίνδυνος να μπρικάρεις τη συσκευή

Δεν θα μπορέσεις να ξανακάνεις official upadate από ΚΙΕΣ

Αλλά με τη vodafone rom που έχουμε, αν το συνδέσουμε στο ΚΙΕΣ και πάμε για upadate μας λέει ότι η έκδοση που έχουμε δεν μπορεί να αβαθμισθεί -και όχι ότι έχουμε τη πιο πρόσφατη έκδοση- (αυτό δεν λέιει και σε εσένα; ). Από την εμπειρία που έχω από το galaxy s, αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι ποτέ δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε official upate.

Γι αυτό και μόνο το λόγο έβαλε την leaked rom, P1000XXJM6 μέσω odin, από ΧDA, που πράγματι είναι πολύ καλύtερη. Αν είχα ευρωπαική θα καθόμουν στ αυγά μου και θα περίμενα...

Edited by argam

Παίδες να ρωτήσω κάτι?Πως γινεται ο συχρονισμος των επαφώ μεσω gmail?Η μαλλον πως γίνεται γενικα ο συγχρονισμος των επαφων?Υπάρχει πρόγραμμα μέσα στο τηλεέφωνο?Γιατι περιμενω το Tab σε μερικες μέρες και είπα να προετοιμαστω για να το στησω,αλλα οταν περναω τις επαφες μου στο Gmail,όσες είναι με ελληνιούς χαρακτήρες μου βγάζει κινέζικα?Τι κάνω λα'θος?Eυχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!
ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

Καλημερα.

Πρωτες εντυπωσεις, μετα απο μερικες ωρες χρησης του Soynericsson Liveview με το Galaxy tab. Λοιπον, μετα την ατυχη συμβιωση του ρολογιου με το desire hd (το sense δεν επετρεπε τη σωστη συνεργασια τους), εδω μπορω να πω πως το gadgetακι αυτο ειναι ολα τα λεφτα.

Σε πρωτη... αναγνωση συνεργαζεται αψογα κι εχω δοκιμασει αναγνωση μηνυματων και φυσικα αναγνωριση εισερχομενων κλησεων με απολυτη επιτυχια. Με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω και καποια απο τα πολυ υποσχομενα plugins που παιζουν στο market (με ενδιαφερει ιδιαιτερα το plugin για την κληση επαφων απευθειας απο το liveview).

Κλεινοντας να πω, πως εχει περασει επιτυχως το τεστ των αυτοματων επανασυνδεσεων (δηλαδη συνδεεται αυτοματα μολις επιστρεψω στο χωρο που βρισκεται το tab, οταν φυγω για λιγο).

Αν συνεχισει ετσι (γιατι εχω διαβασει αρκετες αρνητικες κριτικες στο νετ) θα προκειται σιγουρα για ενα πολυ χρησιμο αξεσουαρ για τις περιπτωσεις που εχουμε τη συσκευη σε μια τσαντα και βρισκομαστε εν κινησει).

Υ.Γ. Ειναι κι ενα πολυ κομψο ρολογακι, λιτο και μικρο και μπορεις πολυ ευκολα να το φορεσεις στο χερι χωρις να σε κοιτανε περιεργα. Το μονο αρνητικο που εντοπισα ειναι οτι θα πρεπει να το "ξεκουμπωνεις" απο το παρεχομενο strap καθε φορα που θελεις να το φορτισεις - ευτυχως εχει micro usb συνδεση).

Θα επανελθω με εντυπωσεις μετα απο περισσοτερο εκτεταμενη χρηση για την ορθη η μη λειτουργια του και φυσικα αναφορικα με την αυτονομια της συσκευης (η τυχον επιπτωσεις στο galaxy tab).

Edited by v@gelis

Ωραίος. Από που το πήρες Βαγγέλη και πόσο;;

Καλο..φόρετο ;)

Ευχαριστω.

65 απο expansys. Αποδεικνυεται υπερ-απαραιτητο αξεσουαρ για τις περιπτωσεις μετακινησης με το τερατακι (γιατι μπαινει αποκλειστικα σε τσαντα σε αυτες τις περιπτωσεις). Για να δουμε πως θα συμπεριφερθει σε πιο ενδελεχη χρηση...

Κοίιτα Γιάννη

Η σαμσουγκ βγάζει τις official που τις δημοσιεύει, και μπορούμε να αναβαθμισθούμε μέσω KIES.

Εδώ δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος οδηγός, εγκαθιστάς το ΚΙΕΣ συνδέεις τη συσκευή, πατάς update και αν μεν υπάρχει κάποια νεώτερη εκδοση προχωράς, αν δεν υπάρχει σου λέι ότι έχεις την πιο πρόσφατη έδοση και περιμένεις...

Υπάρχουν όμως και αυτές που σου είπα τις unofficial, μην φανταστείς ότι αυτές είναι custom rom όπως τις ξέραμε στα WM. Ειναι firmware της σαμσουγκ που και καλά έχουν διαρεύσει από τους σερβερς της και τις βγάζουν στους XDA και samfirmware, και εγκαθίστανται πλέον μέσω του odin.

Για να πάρεις μια ιδέα πως γίνεται το φλασάρισμα δες ένα πλήρη οδηγό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 και στη παράγραφο

- Επίσημο (?) Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPA)

Αφορά το galaxy s αλλά δεν έχει σημασίαείναι η ίδια ακριβώς διαδικασία είναι, τα μόνα ποου αλλάζουν είναι τα αρχεία PIT, PDA, MODEM, CSC που θα είναι τα αντίστοιχα από τη ρομ που κατεβάσαμε, και ο τρόπος που μπαίνεις σε download mode - σε εμάς είναι vol down και on/off-.

Τα πλην τώρα του ανεπίσημου φλασαρίσματος είναι οτι

Χάνεις τη εγγύηση

Υπάρχει έστω και μικρός κίνδυνος να μπρικάρεις τη συσκευή

Δεν θα μπορέσεις να ξανακάνεις official upadate από ΚΙΕΣ

Αλλά με τη vodafone rom που έχουμε, αν το συνδέσουμε στο ΚΙΕΣ και πάμε για upadate μας λέει ότι η έκδοση που έχουμε δεν μπορεί να αβαθμισθεί -και όχι ότι έχουμε τη πιο πρόσφατη έκδοση- (αυτό δεν λέιει και σε εσένα; ). Από την εμπειρία που έχω από το galaxy s, αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι ποτέ δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε official upate.

Γι αυτό και μόνο το λόγο έβαλε την leaked rom, P1000XXJM6 μέσω odin, από ΧDA, που πράγματι είναι πολύ καλύtερη. Αν είχα ευρωπαική θα καθόμουν στ αυγά μου και θα περίμενα...

Αργύρη ευχαριστώ.

Κατά τη γνώμη σου αξίζει κάποιος να ασχοληθεί?

Το tab είναι αρκετά γρήγορο νομίζω, για κάθε απαίτηση. Το μόνο μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου είναι στον browser.

Ακόμα και ο dolphin είναι όχι αργός, αλλά πώς να το πώ, κάπως βαρύς....

Μόνο ο οπερα πετάει κυριολεκτικά και αυτό φυσικά επειδή δεν έχει καμία συσχέτιση με το φλας. (Εδώ η άπλ μου φαίνεται είχε πολύ δίκιο τελικά)...

Και άλλα κινητά πιου έχω παίζει, με τη 2.2 πάνω έτσι βαρύς είναι ο browser.

Με την leaked rom που αναφέρεις, έχεις δεί διαφορά στον browser?

Ok. Μπορεις ομως ταυτοχρονα να το συνδεεις και με ενα bluetooth ακουστικο?πως θα απαντας στις κλησεις?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ok. Μπορεις ομως ταυτοχρονα να το συνδεεις και με ενα bluetooth ακουστικο?πως θα απαντας στις κλησεις?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Σαφώς και μπορείς φίλε μου. Έτσι το χρησιμοποιώ (αλλιως δε θα ειχε κανενα νοημα να απαντας με... ανοικτη ακροαση), με απόλυτη προς το παρόν επιτυχία (αξίζει να σημειώσω πως το bluetooth stack του tab ειναι πολυ καλο. Αψογη ποιοτητα ηχου, ακομα και με ακουστικα που σε αλλα κινητα ηταν απλα μετρια).

Βεβαια, απο την αλλη - για να επισημαινουμε και τα αρνητικα- αυτη η λυση σημαινει φορτιση 3 (!) συσκευων, αλλα και παλι δε με ενοχλει καθολου το liveview στο χερι και το ακουοστικο στο πετο μονιμως καρφιτσωμενο. Το βλεπω και σαν μια καλη ευκαιρια να χρησιμοποιω μονιμα ασυρματο ακουστικο (κατι που για χαρη ευκολιας απεφευγα συχνα στο παρελθον).

Edited by v@gelis

To πηρα και εγω.Πειτε μου μεγεια!!!Χωρις πλακα τωρα αν το tab κολλησει και αφου η μπαταρια δεν βγαινει πως το κανουμε ρεσταρτ;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Να πω και εγω τις εντυπωσεις μου απο το tab.

Καταρχην το πηρα για να δω και εγω τι εστι android.

Η χρηση που του κανω ειναι "σπιτικη" για internet mail & msn. Πιστευα οτι θα μπορουσε να αντικαταστησει το netbook μου, αλλα τελικα δεν τα καταφερε.

Το μεγαλο μου θεμα ειναι ο browser που δεν μπορω να συνηθησω με τιποτα αυτη την αποκριση-καθυστερηση (dolphin hd).

Στα mail τα παει πολυ καλα εκτος απο ενα πραγμα που μου την σπαει. Οταν διαβαζω ενα mail και δεν το σβησω και παω στο επομενο, το διαβασω, το σβησω, αντι να με παει στο επομενο με ξαναγυρναει στο πρωτο που δεν εχω σβυσει και πρεπει καθε φορα να κατεβαινω προς τα κατω στα mail. Ισως ειναι και καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει?

Στο msn δεν εχω βρει καποια εκδοση που να μπορεις να μιλας ταυτοχρονα με πολλα ατομα οπως στον υπολογιστη.

Κατα τα αλλα ειναι μια πολυ ομορφη και αξιολογη συσκευη που η κατηγορια που ανηκει θα κατακλησει την αγορα σε λιγο καιρο.

Πολύ ακριβό για συσκευή εισαγωγής στο android βρε αδερφέ :lol:

Το msn talk κάνει αυτό που θες πάντως.

Αργύρη ευχαριστώ.

Κατά τη γνώμη σου αξίζει κάποιος να ασχοληθεί?

Το tab είναι αρκετά γρήγορο νομίζω, για κάθε απαίτηση. Το μόνο μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου είναι στον browser.

Ακόμα και ο dolphin είναι όχι αργός, αλλά πώς να το πώ, κάπως βαρύς....

Μόνο ο οπερα πετάει κυριολεκτικά και αυτό φυσικά επειδή δεν έχει καμία συσχέτιση με το φλας. (Εδώ η άπλ μου φαίνεται είχε πολύ δίκιο τελικά)...

Και άλλα κινητά πιου έχω παίζει, με τη 2.2 πάνω έτσι βαρύς είναι ο browser.

Με την leaked rom που αναφέρεις, έχεις δεί διαφορά στον browser?

Γιάννη, οι κύριοι λόγοι που άλλαξα ρομ ήταν τα χάλια του browser, τα συχνά force close σε διαφορα apps ιδίως όταν ζόριζα το τηλ και όχι τόσο για το bug του airplanmode.

Mε την αλλαγή ο browser δουλεύει καλά, όπως θα έπρεπε δηλ να δουλεύει, κρασαρίσματα στις εφαρμογές δεν έχω, επίσης έχει και καλύτερο σκρόλιγκ στις οθόνες, αλλά έχει πρόβλημα ο dolphin, δεν δουλέυει το pinch to zoom.

Τώρα αν αξίζει να ασχοληθείς δεν ξέρω τι να πώ, δεν προτρέπω κανένα να τη βάλει.

Αν δεν σε εκνευρίζει ο browser γιατί χρησιμοποιείς κάποιον άλλο, δεν σου κρασάρουν οι εφαρμογές και δεν σε ενοχλεί κάτι, γνώμη μου είναι να μην την πειράξεις.

- Η apple δεν έχει καθόλου δίκιο :p -

Το μεγαλο μου θεμα ειναι ο browser που δεν μπορω να συνηθησω με τιποτα αυτη την αποκριση-καθυστερηση (dolphin hd).

Καθυστέρηση στην απόκριση; δεν καταλαβαίνω. Ειδικά ο dolphin δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Και κάτι άλλο παιδιά, πιστεύω ότι έχετε δει ότι η συσκευή λειτουργεί σαν ΑΡ, και μπορεί να μοιράσει ιντερνετ από την 3Gσιμ που έχουμε σε άλλα κινητά

Edited by argam

Και κάτι άλλο παιδιά, πιστεύω ότι έχετε δει ότι η συσκευή λειτουργεί σαν ΑΡ, και μπορεί να μοιράσει ιντερνετ από την 3Gσιμ που έχουμε σε άλλα κινητά

Φυσικά και το εχουμε ουκ ολιγες φορές χρησιμοποιήσει...

Φυσικά και το εχουμε ουκ ολιγες φορές χρησιμοποιήσει...

Μια που σε βρήκα φίλε, για πες μου πως σου φαίνεται η JM6;

Edited by argam

Μια που σε βρήκα φίλε, για πες μου πως σου φαίνεται η JM6;

Μια χαρά, ειμαι πολυ ευχαριστημένος, δεν εχω κανενα θέμα. Περιμένω μια βελτιωμένη έκδοση του dolphin βεβαια αλλα ok την βγαζω και με τον μαμίσιο! Γενικά αν και βελτιώθηκε η πλοήγηση οπου εχει flash παει λιγο αργα η κατάσταση αλλα ανεκτά.

Κατα τα άλλα ειναι πολυ γρηγορο αυτο το firm ειδικα στα προγραμμα scrollarisma ανοιγμα εφαρμογων, πετάει και εχω εγκατεστημένες πανω απο 110 εφαρμογές...

Γιάννη, οι κύριοι λόγοι που άλλαξα ρομ ήταν τα χάλια του browser, τα συχνά force close σε διαφορα apps ιδίως όταν ζόριζα το τηλ και όχι τόσο για το bug του airplanmode.

Mε την αλλαγή ο browser δουλεύει καλά, όπως θα έπρεπε δηλ να δουλεύει, κρασαρίσματα στις εφαρμογές δεν έχω, επίσης έχει και καλύτερο σκρόλιγκ στις οθόνες, αλλά έχει πρόβλημα ο dolphin, δεν δουλέυει το pinch to zoom.

Τώρα αν αξίζει να ασχοληθείς δεν ξέρω τι να πώ, δεν προτρέπω κανένα να τη βάλει.

Αν δεν σε εκνευρίζει ο browser γιατί χρησιμοποιείς κάποιον άλλο, δεν σου κρασάρουν οι εφαρμογές και δεν σε ενοχλεί κάτι, γνώμη μου είναι να μην την

Καταλαβα. Αργυρη, βλεπω το ΣΚ να σε ενοχλω ξανα. :)

Α, τη ρομ που θα τη βρω να την κατεβασω?

Edited by ddr2

Καλημερα σας,

χθες φτιαξαμε με την βοηθεια αλλων δυο φιλων ενα βιντεο που δειχνει πως μπορει καποιος να φλασαρει μια αλλη ρομ σε galaxy s.

επειδη και στο galaxy tab το φλασαρισμα γινεται μεσω odin και υποθετω οτι ειναι σχεδον ιδιο, οποιος ενδιαφερεται απλα να δει πως γινεται μπορει να το βρει στο προσωπικο μου Blog εδω :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/12/jpu-samsung-galaxy-s-i-9000.html

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)