alexandrosc Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 βρε παιδια απο που μπορω να παρω ζελατινες προστασιας; Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 @impreza_sti ευχαριστώ ρε μαν. Ανακάλυψα κάτι κουλό σήμερα. Μόλις πάω στην αναζήτηση επαφών και πληκτρολογώ τα γράμματα "ΓΙ" αρχίζει να παίζει ο ήχος κλήσης!:blink: Το κινητό γενικά φοβερό με το μόνο μείον, το φως της οθόνης που παραμένει ανοιχτό μετά από κάποιες λειτουργίες (πχ το κλειδώνεις ενώ έχεις στείλει μήνυμα και σου έρχεται αναφορά, τότε το φως δε σβήνει ή όταν φορτίσει τελείως νομίζω πως πάλι δε σβήνει..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 εχει βρει κανεις ρυθμιση για αποθηκευση ή οχι των σταλθέντων μηνυματων ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 εχει βρει κανεις ρυθμιση για αποθηκευση ή οχι των σταλθέντων μηνυματων ?? Όχι, δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση απ' όσο ξέρω. Από προεπιλογή αποθηκεύει αυτόματα τα σταλθέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapper10 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Οταν πλοηγουμαι στο Ιντερνετ μου λεει πως μνημη πληρης αφου περασουνε λιγα λεπτα ή αρκετες σελιδες που πλοηγουμαι. Πως το προσπερναω ή πως το επιλύω; Ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 καλημερα παιδια εχω ψηθει με το τηλ και σκεφτομαι να το αγορασω θα θελα να κανω μια δυο ερωτησεις γιατι δεν εχω αρκετο χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες 1η: στο τηλ με ενδιαφερει η ευκολη προσβαση στο διαδυκτιο μεσω wifi (τωρα εχω ενα lg και ειναι απλουστατη διαδικασια) και εκει να μπορω να κανω login σε διαφορα φορουμ 2η: επειδη εχω ενα μωρο 14 μηνων και καθε λιγο και λιγακι το βγαζουμε φωτο θα θελα να ξερα αν η φωτογραφικη του ειναι καλη (κατι ανταξιο το n73 πχ) ή δεν αξιζει ;; ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 1. Πολυ εύκολη πρόσβαση. 2. Δεν κάνει για φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Χαχαχα!!! κι εγώ παρήγγειλα από Χονγκ κονγκ μόνο τα προστατευτικά με 75 λεπτά το ένα, ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!!!! Δηλαδή με πιάσαν κορόιδο εμένα με τα 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 1. Πολυ εύκολη πρόσβαση. 2. Δεν κάνει για φωτογραφίες. ευχαριστω πολυ φιλε μου αν και πιστευω οτι βγαινω εκτος topic μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει κατι γι αυτα που ζηταω ;;; ή αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο topic να ψαξω εκει .... Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Δηλαδή με πιάσαν κορόιδο εμένα με τα 3... :confused: ευχαριστω πολυ φιλε μου αν και πιστευω οτι βγαινω εκτος topic μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει κατι γι αυτα που ζηταω ;;; ή αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο topic να ψαξω εκει .... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 να ρωτησω κατι παιδια? απο τεχνικες προδιαγραφες, τι διαφορα εχει απο το c3 touch n type? και τι διαφορα στην τιμη? ευχαριστω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 να ρωτησω κατι παιδια? απο τεχνικες προδιαγραφες, τι διαφορα εχει απο το c3 touch n type? και τι διαφορα στην τιμη? ευχαριστω... Χαρακτηριστικά: C3-01 X3-02 Τιμές: C3-01 X3-02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Χαρακτηριστικά: C3-01 X3-02 Τιμές: C3-01 X3-02 ευχαριστω φιλε ! αρα η μονη διαφορα ειναι το φλασ στο c3 kai ligo μεγαλυτερη μπαταρια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ρε παιδιά το μωβ(lilac) γιατί δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα; Έχουν περάσει τόσοι μήνες από τότε που βγήκε και ακόμα δεν έχει έρθει; Δεν θα έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis22 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Παιδια απο που μπορω να παρω το usb OTG (ON THE GO ) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Παιδια απο που μπορω να παρω το usb OTG (ON THE GO ) ?? υποστηριζει το Χ3 usb on the go ??? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Κάνε μια αναζήτηση για Nokia Adapter Cable for USB OTG CA-157 http://www.nokia.co.uk/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/C/CA-157/CA-157_overview1_302x302.png Μπορείς να το βρεις και στα nokia care. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) ναι ρε συ το ξερω το καλωδιο αλλα το θεμα ειναι το υποστυριζει το Χ3 ? εγω νομιζα μονο το ν8 υπαρχει μεχρι στιγμη... για ψαξτο.... γτ θα σε μεινει και αμανατι το καλωδιο μετα... Edited January 24, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Το υποστηρίζει. Local Connectivity Bluetooth 2.1 +EDR Micro USB MTP (Multimedia Transfer Protocol) Nokia AV 3.5mm Nokia microUSB Cable CA-101 USB 2.0 High-Speed USB OTG 1.3 http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/X3-02/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) 1000 ευχαριστω και σορρυ για την επιμονη μου:X Edited January 24, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapper10 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Προσφορα στα Media Mrkt στα 120 Ευρουλακια.!!! Δεν ειναι κακο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 1000 ευχαριστω και σορρυ για την επιμονη μου:X σε πιο Media Mrkt ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Αν ισχύει,είναι εκπληκτική τιμή για αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapper10 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Θεσσαλονικη - Καλαμαριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Για Αθηνα ???? Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts