pgetsopoulos Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 οχι δεν εχει πεσει σε κανενα ποτηρι :p θα δοκιμασω προς το παρον το κλασσικο αγαπημενο με ρυζι και βλεπουμε αυριο για πιστολακια κτλ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 οχι δεν εχει πεσει σε κανενα ποτηρι :p θα δοκιμασω προς το παρον το κλασσικο αγαπημενο με ρυζι και βλεπουμε αυριο για πιστολακια κτλ... ΟΚ, καλή επιτυχία εύχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 γεια σας παιδια, θα θελα ενα app που να ανοιγω αρχεια word και pdf.. μπορειτε να μου βρειτε καποια λυση?! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ποσο παει το μαλλι? 8 ευρω τελικα, δεν μετραει στην εγγυηση μου ειπαν... :rolleyes: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 γεια σας παιδια, θα θελα ενα app που να ανοιγω αρχεια word και pdf.. μπορειτε να μου βρειτε καποια λυση?! Πρέπει να υπάρχει κάποιο Pdf reader είτε στο Nokia store είτε στο getjar.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Για σας παιδιά, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παραπάνω αυτό που θέλω να ρωτήσω και είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ. Γιατί ενώ είμαι συνδεδεμένος σε wifi όταν ανοίγω το market χωρίς να με ρωτήσει ενεργοποιεί τα πακέτα δεδομένων? Πως γίνεται να τα απενεργοποιήσω εντελώς τα πακέτα δεδομένων? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά ζηταω την βοηθεια σας, εκανα update το κινητο και τωρα δεν εχει Ελληνικά γιατί? Παραεισαγωγή? υπάρχει τρόπος να βαλω ξανα Ελληνικά? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά ζηταω την βοηθεια σας, εκανα update το κινητο και τωρα δεν εχει Ελληνικά γιατί? Παραεισαγωγή? υπάρχει τρόπος να βαλω ξανα Ελληνικά? Ναι, παραεισαγωγή είναι οπότε ή το πας σε ένα κατάστημα Νόκια και πληρώνεις ή μόνος σου χρησιμοποιώντας τον τρόπο που περιγράφεται στην ενότητα των symbian τηλεφώνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis4 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Γεια σας παιδια. Το Νοκια Ovi Suite με εβγαλε ενα νεο update !! Να το κανω ?? Τι με προτεινετε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Γεια σας παιδια. Το Νοκια Ovi Suite με εβγαλε ενα νεο update !! Να το κανω ?? Τι με προτεινετε ?? Αν το κινητό σου ειναι ελληνικό, να το κάνεις (πάρε backup πριν). Αν ειναι παραεισαγωγής, θα χάσεις τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis4 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Αν το κινητό σου ειναι ελληνικό, να το κάνεις (πάρε backup πριν). Αν ειναι παραεισαγωγής, θα χάσεις τα ελληνικά. Εννοεις αν το πηρα απο εδω ? Ναι απο εδω το πηρα απο τιν Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Εννοεις αν το πηρα απο εδω ? Ναι απο εδω το πηρα απο τιν Ελλαδα. Από εδώ το πήρες αλλά μπορεί να μην είναι εισαγωγή της ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά παραεισαγωγη και να του έχουν περάσει απλά ελληνικά. Δες στο πίσω μέρος του τηλεφώνου (σήκωσε την μπαταρία) αν το Product code είναι ένα από αυτά. Αν είναι, κάνε την αναβάθμιση άφοβα. Ελληνικό Product Code: RM-639:0598263 (BLUE) / 0598455 (DARK) / 0598324 (LILAC) / 0598390 (PINK) / 0598113 (WHITE) RM-775: 059H5V3 (DARK) /059H5F0 (GREEN) 059H9P7/ (PINK) /059H5N1 (RED) / 059H4S7 (WHITE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis4 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Από εδώ το πήρες αλλά μπορεί να μην είναι εισαγωγή της ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά παραεισαγωγη και να του έχουν περάσει απλά ελληνικά. Δες στο πίσω μέρος του τηλεφώνου (σήκωσε την μπαταρία) αν το Product code είναι ένα από αυτά. Αν είναι, κάνε την αναβάθμιση άφοβα. Ελληνικό Product Code: / 0598455 (DARK) / 0598324 (LILAC) / 0598390 (PINK) / 0598113 (WHITE) RM-775: 059H5V3 (DARK) /059H5F0 (GREEN) 059H9P7/ (PINK) /059H5N1 (RED) / 059H4S7 (WHITE) Ναι ευχαριστω πολυ φιλε μου αυτο ειναι το bar code moy :RM-639:0598263 (BLUE) Nα σαι καλα !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis4 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Φιλε μου εχω ενα προβλημα με το update που εκανα. Εχασα καποιες-αρκετες Επαφες μου.Πως μπορω να τις παρω πισω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Φιλε μου εχω ενα προβλημα με το update που εκανα. Εχασα καποιες-αρκετες Επαφες μου.Πως μπορω να τις παρω πισω ? Αν έκανες backup, όπως σου είπα, μπορείς να τις βρεις στο Nokia Suite. Αν δεν έκανες, χάθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis4 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Αν έκανες backup, όπως σου είπα, μπορείς να τις βρεις στο Nokia Suite. Αν δεν έκανες, χάθηκαν. Εκανα backup . Μηπως πρεπει να κανω συγχρονισμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Εφόσον έχεις πάρει back up, ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis4 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 (edited) Εφόσον έχεις πάρει back up, ναι. Παιδια το εκανα το backup πριν το αναβαθμισω.Αλλα οταν παταω συγχρονισμο μου ωγαζει οσεσ επαφες μου μεινανε στο κινητο ( δεν βγαζει εκεινες που χαθηκαν ) . Τι να κανω ? Μηπως πρεπει να κανω restore ? Παιδια ενταξει το πρβλημα λυθηκε.Απλα επρεπε να κανω Restore Backup και ολα εγιναν οπως πριν !! Ευχαριστω για την βοηθεια !!:) Edited September 22, 2012 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cleotzo Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση. Που μπορώ να αγοράσω ένα nokia x3-02 σε άσπρο χρώμα; Έχω κάνει μια έρευνα αγοράς και δεν το βρίσκω διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση. Που μπορώ να αγοράσω ένα nokia x3-02 σε άσπρο χρώμα; Έχω κάνει μια έρευνα αγοράς και δεν το βρίσκω διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα! http://www.skroutz.gr/s/400542/Nokia-X3-02-5-Touch-and-Type.html :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cleotzo Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 http://www.skroutz.gr/s/400542/Nokia-X3-02-5-Touch-and-Type.html :) Ευχαριστώ για την απάντηση! Όμως δυστυχώς πριν μερικές μέρες παρήγγειλα απο μια σελίδα απο αυτές ένα x3-02 και όταν πήρα το κινητό δεν έδειχνε κανένα σημάδι αυθεντικότητας! Αναγκάστηκα να το στείλω πίσω και περιμένω τώρα την επιστροφή των χρημάτων μου! Ξέρετε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Γεια χαρα σε ολους καταρχην, εχω ενα Νοkia X3-02 το οποιο ξαφνικα η οθονη αφης Δεν ακουει για κανενα λογο τις εντολες και Δεν μπορουσε να ξεκλειδωσει!!!!! τι πιστευετε οτι μπορει να οφειλετε? απλη χρηση κινητου τηλεφωνα οχι κατι το συγκλονιστικο. ** Παντως στο software Update που πηγα να κανω μου εβγαλε το 3.5.34 δηλ την τελευταια version. Edited October 13, 2012 by Cannibal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδια καλησπερα...!!! μια ερωτηση.. θελω να διαγραψω μηνυματα.... αλλα δεν εχει σαν επιλογη να επιλεξω πολλα μαζι και να τα διαγραψω.. το μονο που εχει ειναι να διαγραψω η ολοκληρο τον φακελο η ενα ενα μηνυμα! και αν επιλεξω να διαγραψω ενα μηνυμα το πιο παλιο μολις το σβησω με γυρναει παλι στην αρχη... δηλαδη στο πρωτο πιο προσφατο μηνυμα! καμια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εχω το παραπάνω. Στην αρχή σε προσπάθεια ενημέρωσης του store, το κατάστημα χάθηκε από το μενού. Στη συνέχεια στα καλά καθούμενα δεν ανοίγει το μενού. Σήμερα θα προσπαθήσω επανεγκατάσταση λειτουργικού από nokia suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Γνωρίζει μήπως κάποιος για ποιό λόγο οταν επιχειρω να ανοιξω την καμερα μου αναφέρει "η ενέργεια απέτυχε" και δεν την ανοιγει ? ΜΕτά μου γράφει "καμερα σε αναμονη". Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χωρισ αποτέλεσμα. Καμια πρόταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts