pgetsopoulos Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Θέμα με ιό αποκλείεται να υπάρχει.Format στα series 40 δεν γίνεται,μόνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορείς να κάνεις εχω δει απλα σονυ ερικσον φιλων να "τρελενονται"... το μενου να μην δειχνει τιποτα οταν πας πανω απο καποια εικονιδια, ναπατας πανω και να πανε κατω... και ακουγα φιλους να λενε "θα φαγα κανα ιο" απο το μπορει να ειναι αυτο ?:confused: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Ιός πάντως δεν είναι. Δοκίμασε μια αναβάθμιση μόνος σου, και αν αυτό δεν είναι εφικτό, να πας σε κατάστημα Νόκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Λειτουργει ..αλλα δεν ανταποκρινεται..παταω παταω αργει δεν πιανει καλα παταει το απο κατω ονομα π.χ αμα θελω να παρω τηλ.. Μπορει να εχει και κανενα υιο κολλησει φορματ πως μπορω να κανω ? Φίλε μου είχα το ίδιο πρόβλημα στο κινητό μου. Ενώ επέλεγα ένα όνομα π.χ., επέλεγε κάποιο άλλο ή κανένα. Πήγα σε μαγαζί Νόκια και μου αλλάξαν το εξωτερικό κάλυμμα της οθόνης (ντιτζιτάιζερ). Καλύτερα πέρνα από ένα μαγαζί Νόκια. Edited June 23, 2011 by achillefs76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ναι, ειναι hardware προβλημα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 εμενα χτες μετα απο τελειωμα μιας κλησης δεν πατιοταν τιποτε στην οθονη ειχε φαινομενικα κολλησεις και με ενα κλειδωμα ξεκλειδωμα του τηλ επανηλθε.τι λετε να ειναι? συμβαινει συχνα? θα το παρακολουθησω βεβαια Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Επειδή αρκετοί είχαμε πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του ίντερνετ (3g, GPRS) της συσκευής, να σας αναφέρω πως το έλυσα εντελώς τυχαία σήμερα (ε, καλά, όχι εγώ, ο... γούγλης). Στην σελίδα http://tweakker.com , ολοκληρώνετε τα βήματα 1-5 στο επάνω μέρος της οθόνης του υπολογιστή, σας αποστέλλονται αυτομάτως οι ρυθμίσεις στο κινητό σας και βουαλά! Μπαίνει στο ίντερνετ από το δίκτυο της κινητής είτε από τον Όπερα, είτε από τον ενσωματωμένο περιηγητή της Νόκια, είτε και από τις εφαρμογές. :) Υ.Γ. Η όλη διαδικασία εμένα μου φάνηκε δωρεάν, αλλά, σίγουρος δεν είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 εμενα χτες μετα απο τελειωμα μιας κλησης δεν πατιοταν τιποτε στην οθονη ειχε φαινομενικα κολλησεις και με ενα κλειδωμα ξεκλειδωμα του τηλ επανηλθε.τι λετε να ειναι? συμβαινει συχνα? θα το παρακολουθησω βεβαια Ναι, ειναι bug φυσικα. Τελευταια εχει γινει και σε μενα καποιες φορες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 καταλαβα.... οποτε το παρακολουθουμε και βλεπουμε μηπως διορθωνεται με καμια αναβαθμιση. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisBabylon Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 υπαρχει καποια λυση στο θεμα του youtube απο το κινητο; εχω κανει το update αλλα εξακολουθει να μην δειχνει τα βιντεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 θα ήθελα την βοήθειά σας. σταμάτησε και σε μένα να ανταποκρίνεται η οθόνη και δεν λειτουργεί ούτε restart οπως παλιότερα, ούτε τίποτα (μόνος τρόπος να κλείσει το κινητό μα βγεί η μπαταρία). Με χίλια ζόρια το σύνέδεσα στο ovi για να κάνω αναβάθμιση λογισμικού απο 5.65 σε 6.00 (όπως προτάθηκε παραπάνω) μήπως λυθεί το πρόβλημα, αλλά τίποτα. Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι εάν υπάρχει τρόπος να σώσω στο pc τα δεδομένα που εχω περάσει στο ημερολόγιο του nokia. Δοκίμασα να κάνω sync του calendar μεσω του ovi στο outlook αλλα μιας και είναι η πρώτη φορά που χρησημοποιώ το outlook, δεν στάθηκα τυχερός. Επειδή δεν έχω ξανακάνει sync δεν θα επρεπε να μπορώ να δω το ημερολόγιο του nokia στο outlook? Επίσης δοκίμασα να ανοίξω καποια .nbu files που κατάφερα να δημιουργήσω με το nbu explorer και το noki, αλλα τίποτα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, κυρίως με ενδιαφέρει να σώσω τα δεδομένα - επαγγελματικά ραντεβού και κατόπιν να επισκευασθεί το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 παιδιά σήμερα έφυγε το κουμπί του κλειδώματος... Καλύπτει τίποτα η εγγύηση και αν όχι, πόσο θα πάει το μαλλί; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Παιδια μια ερωτηση για το κινητο:Μπορει να το λειτουργει καποιος μονο με τα κουμπια χωρις την χρηση της touchscreen; Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 οχι.... δεν εχει κουμπια πλοηγησης Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Σε Nokia Care στη Θεσσαλονίκη σήμερα μου είπαν ότι βγήκε αναβάθμιση 6.05. Εμένα από το Ovi και το NSU δε μου βρίσκει διαθέσιμη αναβάθμιση... Το πρόβλημα που μου έχει βγάλει έχει να κάνει με το μητρώο κλήσεων. Κάνω διαγραφή όλων των μητρώων κλήσεων αλλά μια συγκεκριμένη εισερχόμενη κλήση δεν μπορεί να τη διαγράψει και όταν επιλέγω να τη διαγράψω manualy δε με αφήνει και μου βγάζει μήνυμα "Μη έγκυρη επιλογή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Εμένα μου έβγαλε πρόβλημα στο πληκτρολόγιο. Πρέπει να πάει nokia για αντικατάσταση. Ξερει κανείς αν αλλάζει και το μπροστινό πλαστικό μαζί ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Σε Nokia Care στη Θεσσαλονίκη σήμερα μου είπαν ότι βγήκε αναβάθμιση 6.05. Εμένα από το Ovi και το NSU δε μου βρίσκει διαθέσιμη αναβάθμιση... . H 6.05 έχει βγει για κάποια product codes, όχι για όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Σε Nokia Care στη Θεσσαλονίκη σήμερα μου είπαν ότι βγήκε αναβάθμιση 6.05. Εμένα από το Ovi και το NSU δε μου βρίσκει διαθέσιμη αναβάθμιση... Το πρόβλημα που μου έχει βγάλει έχει να κάνει με το μητρώο κλήσεων. Κάνω διαγραφή όλων των μητρώων κλήσεων αλλά μια συγκεκριμένη εισερχόμενη κλήση δεν μπορεί να τη διαγράψει και όταν επιλέγω να τη διαγράψω manualy δε με αφήνει και μου βγάζει μήνυμα "Μη έγκυρη επιλογή". H 6.05 έχει βγει για κάποια product codes, όχι για όλα. Με την εφαρμογή Navifirm μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις για κινητά ΝΟΚΙΑ που υπάρχουν. Επίσης, μπορείς να δεις και για ποιές αγορές είναι διαθέσιμες οι αναβαθμίσεις. Σωστά Bomber21; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 (edited) Έχω πληροφορίες πως μέσα Οκτωβρίου κυκλοφορεί η έκδοση 6.50 . Υποθέτω πως θα έχει αναβαθμισμένο περιβάλλον, όπως τα πιο σύγχρονα Touch & Type π.χ. Nokia C6-02. Edited September 17, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Έχω πληροφορίες πως μέσα Οκτωβρίου κυκλοφορεί η έκδοση 6.50 . Υποθέτω πως θα έχει αναβαθμισμένο περιβάλλον, όπως τα πιο σύγχρονα Touch & Type π.χ. Nokia C6-02. Σύφμωνα με το navifirm, έχει κυκλοφορήσει η 6.50 σε Ισπανίες, Αγγλίες κτλ , οπότε την περιμένουμε και από δω σύντομα λογικά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Σύφμωνα με το navifirm, έχει κυκλοφορήσει η 6.50 σε Ισπανίες, Αγγλίες κτλ , οπότε την περιμένουμε και από δω σύντομα λογικά... :) Ουτε Ισπανία ούτε και αγγλία ομως στο site λέει πως ειναι διαθέσιμη η 6.50 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το εικονίδιο του ovi store σας άλλαξε χρώμα; Σας βγήκε αναβάθμιση για το Ovi store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Εδώ και καιρό. Μόνο στο κεντρικό μενού παρέμεινε το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Εμενα με μια αναβαθμηση στο store που εκανα εχτες, αφου κολλησε η συσκευη εχει χαθει το εικονιδιο απο το μενου. Μονο στις εφαρμογες υπαρχει πλεον. Λογικα κατι πηγε λαθος αλλα αυτο ειναι και καλο γιατι ηταν το μονο εικονιδιο που δεν αλλαζε με θεματα ενω τωρα αλλαζει ολοκληρο το μενου μου. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Επειδή έχω καιρό να διαβάσω το θέμα, ήθελα να μάθω αν η πιο πρόσφατη αναβάθμιση που έχει κυκλοφορήσει την έχουν βγάλει Over The Air. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Επειδή έχω καιρό να διαβάσω το θέμα, ήθελα να μάθω αν η πιο πρόσφατη αναβάθμιση που έχει κυκλοφορήσει την έχουν βγάλει Over The Air. Αν λες για την 6.50 δεν εχει βγεί ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts