Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nai palmos1967... to exw paratirisei k egw... opws exw paratirisei akoma pws tilefwna pou exw apothikeymena alles fores mou ta vgazei me to onoma tous alles oxi!!!!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήρα , το πήρα..............

Είναι καλό και Γιαπωνέζικο. €330,00 με την αναβάθμιση ΤΙΜ + €75,00 για το Avantage.

Για μένα που το βλέπω σαν παιχνίδι είναι καλό , κάποιος όμως που θα το έχει σαν εργαλείο για τη δουλειά του και θα μιλά συχνά θέλει προσοχή. Ειναι λίγο βαρύ, ελαφρώς ογκώδες και λίγο δύσχρηστο. Ολα μια συνήθεια είναι βέβαια.

Δεν μπορώ να το κρύψω όμως , είναι πανέμορφο.

Someone, Somewhere in Summer Time

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papi (13 Δεκ. 2004 , 15:57)

Το πήρα , το πήρα..............

Είναι καλό και Γιαπωνέζικο. €330,00 με την αναβάθμιση ΤΙΜ + €75,00 για το Avantage.

Για μένα που το βλέπω σαν παιχνίδι είναι καλό , κάποιος όμως που θα το έχει σαν εργαλείο για τη δουλειά του και θα μιλά συχνά θέλει προσοχή. Ειναι λίγο βαρύ, ελαφρώς ογκώδες και λίγο δύσχρηστο. Ολα μια συνήθεια είναι βέβαια.

Δεν μπορώ να το κρύψω όμως , είναι πανέμορφο.

αντε μεγειά...

θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση για την αναβάθμιση λογισμικού

όντως καθυστερεί να ανοίξει η ομιλία του

όντως έχει πρόβλημα με το bluetooth ακουστικά (το χάνει κάποιες φορές)

επίσης, έχει πρόβλημα με το s/w επικοινωνίας με το pc...το έχετε παρατηρήσει...άλλοτε το αναγνωρίζει και άλλοτε δεν εμφανίζεται...

Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων - Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μόλις κατέβασα ένα αρχείο από τον υπολογιστή στο κινητό μετά από 2 λεπτά κολήσανε τα πάντα. Ούτε να το σβήσω δεν μπορούσα.

Αναγκαστηκά λοιπόν έβγαλα τη μπαταρία και τη ξανάβαλα και πήρε μπρός.Λίγο κουφό μου φάνηκε αυτό. Εχει συμβεί σε κανένα.

p.a.l.m.o.s

PAIDIA KALISPERA EIMAI KAI EGW ENAS KAINOURGIOS KATOXOS TOUS S700i EXW KAPOIES APORIES OTAN TRAVAME VIDEO POS GINETAI NA MEGALOSI I OTHONI PROVOLIS WSTE NA VLEPIS KALITERA,MIPOS XERETE KANENA KALO PROGRAMMA GIA NA KATEVAZO MP3 STO KINITO

EUXARISTO

SAMOUR

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coots (14 Δεκ. 2004 , 11:51)

PAIDIA KALISPERA EIMAI KAI EGW ENAS KAINOURGIOS KATOXOS TOUS S700i EXW KAPOIES APORIES OTAN TRAVAME VIDEO POS GINETAI NA MEGALOSI I OTHONI PROVOLIS WSTE NA VLEPIS KALITERA,MIPOS XERETE KANENA KALO PROGRAMMA GIA NA KATEVAZO MP3 STO KINITO

EUXARISTO

megia sou..

8a se parakalousa na min grafis me kefalea giati ine sa na fonazis ..

to para8iraki tou video den megaloni. pos enois me programa gia mp3 ??

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

file dane signomi gia ta kefalaia. oso afora to progrmma gia mp3 rotao an iparxi kapio programma wste na borw ta mousika cd na ta metatrepo se mp3 kai meta me bluetooth i me irda na ta pernao sto kinito. euxaristo prokatavolika.

coots

SAMOUR

Για να βρείς τη version του κινητού πατας με την ακόλουθη σειρά.

δεξί βελάκι- * - αριστερό βελάκι - αριστερό βελάκι - * - αριστερό βελάκι - *.

p.a.l.m.o.s

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jtheogr (16 Δεκ. 2004 , 07:51)

Aporia ??? to S700i exei web browser ?Rotao giati thelo na ksero an mporo na sindetho sto internet meso grprs.

den ksero an exi web broser pantos 8a sou bgi o koukos aidoni an mpis sto internet me to gprs. plironis ana kilobite :blink:

ρε παιδια καποιες φορες δεν βλεπει το memory stick που εχω μεσα. κανει σα να μη του εχω βαλει καν. η μονη λυση που εχω βρει ειναι να το κλεινω, να του βγαζω και να του ξαναβαζω τη μπαταρια (επειδη επειτα δεν ανοιγει κανονικα) και μετα ανοιγει και βλεπει κανονικα το stick μεχρι την επομενη φορα που θα το παθει...τι λετε?

το memory stick που εχω ειναι αυτο που ειχε στο πακετο του

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zavarakatranemia (16 Δεκ. 2004 , 15:43)

ρε παιδια καποιες φορες δεν βλεπει το memory stick που εχω μεσα. κανει σα να μη του εχω βαλει καν. η μονη λυση που εχω βρει ειναι να το κλεινω, να του βγαζω και να του ξαναβαζω τη μπαταρια (επειδη επειτα δεν ανοιγει κανονικα) και μετα ανοιγει και βλεπει κανονικα το stick μεχρι την επομενη φορα που θα το παθει...τι λετε?

το memory stick που εχω ειναι αυτο που ειχε στο πακετο του

ean tin bgalis kanis oti kani tin ksana balis kai kateftian mpis mesa sta menou pou diabazoun tin karta fisiko ine na min tin diabazi giati ine san na tou lipi, dokimase efoson tin balis mesa meta apo eina lepto pali kai pes mou......

please peste mou poso mnimi exei kai poso pairnei epipleon?skeftomai na to parw...599 Europoula to exei o germanos!aksizei gai t alefta tou i oxi?lete na itan kalytero ena K700i????

οχι dane η καρτα συνεχεια μεσα ειναι...

αυτο ειναι το προβλημα. χρησιμοποιω κανονικα το κινητο, παω να δω κατι φωτο που εχω στη καρτα, και αυτες λοιπουν. Παω να τραβηξω φωτο η βιντεο και μου λεει τοποθετειστε memory stick.

Παω στη διαθεσιμη μνημη, 0 η καρτα ενω ξερω οτι εχει γυρω στα 10ΜΒ.

Κανω reboot (περιγραφω με ποσο κοπο το κανω στο προηγουμενο msg μου...) και τσουπ, νατη παλι κανονικα η καρτα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zavarakatranemia (16 Δεκ. 2004 , 23:20)

οχι dane η καρτα συνεχεια μεσα ειναι...

αυτο ειναι το προβλημα. χρησιμοποιω κανονικα το κινητο, παω να δω κατι φωτο που εχω στη καρτα, και αυτες λοιπουν. Παω να τραβηξω φωτο η βιντεο και μου λεει τοποθετειστε memory stick.

Παω στη διαθεσιμη μνημη, 0 η καρτα ενω ξερω οτι εχει γυρω στα 10ΜΒ.

Κανω reboot (περιγραφω με ποσο κοπο το κανω στο προηγουμενο msg μου...) και τσουπ, νατη παλι κανονικα η καρτα...

hmmm ok me epises --- :blink:

ti na sou po re psile as perimenoume to update mpas kai doume kamia aspri mera

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aesop (13 Δεκ. 2004 , 15:14)

nai palmos1967... to exw paratirisei k egw... opws exw paratirisei akoma pws tilefwna pou exw apothikeymena alles fores mou ta vgazei me to onoma tous alles oxi!!!!

Κι άλλες φορές το βγάζει με άλλο ΟΝΟΜΑ .

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Billy The Kid (17 Δεκ. 2004 , 10:20)

Παιδια νέα τιμή στο 9volto 570 ευρώ!!!!

Τελικά με το update έχει ακουστεί τίποτα;;;

kale bre tin kenourgia timi ti kseris alla den kseris oti to 9volto exi tin kainourgia anaba8misi :blink: :wacko: :lol: :happy:

SonyEricsson:

Νέα έκδοση για SonyEricsson S700i R3F008

Νέα έκδοση για SonyEricsson Κ700i R2Y005

Νέα έκδοση για SonyEricsson F500i R2Y005

Νέα έκδοση για SonyEricsson K500 R2Y005

re paidia xerei kaneis pote vgike kai poios tin exei (px. germanos) tin ekdosi R3F008... to diko mou exei R3B032......... POSO THA STOIXISEI I ANAVATHMISI?????

euxaristw!

• The title was changed to Sony Ericsson S700i