Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Molis apektisa to S700 apo Germano 260 Euro (me aposyrsi mpaxatelas). Eimoun xristis Qtek S100 alla den xanapairno tilefono me Windows. Crash-are synexos. Tha ithela opoios exei tin kalosyni na mou steilei to PV Author sto konstantinos.metaxas@gmail.com , den yparxei periorismos xorou. Sas efxaristo kai tha ta leme.

PS : sites yia freska free ellinika kai xena ringtones ?

Konstantinos Metaxas - 6972727220

Kalispera paidia, telika pira kai gw to S700 opws kai o filos kkmet alla dusarestithika me ena provlima. Emeina ekpliktos otan eida oti stelnw minhmata twn 70 xaralthrwn sta ellhnika me Unicode!! Diorthwnetai afto re paidia? koitaksa kai ta proigoumena posts alla de vrika anafora gi'auto.. an mou peite oti de diorthenetai, borei na to sfinwsw se kana ntouvari!

Kalispera paidia, telika pira kai gw to S700 opws kai o filos kkmet alla dusarestithika me ena provlima. Emeina ekpliktos otan eida oti stelnw minhmata twn 70 xaralthrwn sta ellhnika me Unicode!! Diorthwnetai afto re paidia? koitaksa kai ta proigoumena posts alla de vrika anafora gi'auto.. an mou peite oti de diorthenetai, borei na to sfinwsw se kana ntouvari!
:!: κανονικα στελνει βγαλε το Unicode :!:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

ναι, στελνει κανονικα, οταν ομως στις επιλογες του μηνυματος βαλω σαν γλωσσα εισαγωγης το τυπικο abc... χωρις Τ9 βεβαια. και πρεπει να περναω πρωτα απο τα αγγλικα και μετα να πηγαινω στα ελληνικα. δε γινεται αλλιως ε; μηπως με καμια αναβαθμιση;

ναι, στελνει κανονικα, οταν ομως στις επιλογες του μηνυματος βαλω σαν γλωσσα εισαγωγης το τυπικο abc... χωρις Τ9 βεβαια. και πρεπει να περναω πρωτα απο τα αγγλικα και μετα να πηγαινω στα ελληνικα. δε γινεται αλλιως ε; μηπως με καμια αναβαθμιση;
με τ9 γραφει κανονικα και στελνει μηνυμα 160 χαρακτηρων χωρις τ9 αν εχεις επιλεξειγλωσσα γραφης ελληνικα σου εμφανιζει μονο τους Ελληνικους χαρακτηρες :!: τουλαχιστον εμενα ετσι κανει :)
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

κοιτα, εχω την R8A απ'οτι ειδα στην συσκευασια, δε ξερω βεβαια αν παιζει ρολο.

ειτε εχω το Τ9 ειτε οχι, το ενα και το αυτο. δλδ, οταν εχω απλα επιλεξει τα Ελληνικα στην γλωσσα εισαγωγης γραφω μηνυμα περιπου 70 χαρακτηρων. Τωρα, αν το αλλαξω την γλωσσα και την βαλω στο τυπικο abc οπως λεει ( το οποιο δεν εχει Τ9! ) μονο τοτε μπορω να γραψω κανονικο μηνυμα 160 χαρακτηρων. Το σπαστικο ειναι οτι πρεπει να παταω αρκετες φορες τα κουμπια για να γραψω Ελληνικα. Δε ξερω αν αυτο συμβαινει μονο σε μενα..

κοιτα, εχω την R8A απ'οτι ειδα στην συσκευασια, δε ξερω βεβαια αν παιζει ρολο.

ειτε εχω το Τ9 ειτε οχι, το ενα και το αυτο. δλδ, οταν εχω απλα επιλεξει τα Ελληνικα στην γλωσσα εισαγωγης γραφω μηνυμα περιπου 70 χαρακτηρων. Τωρα, αν το αλλαξω την γλωσσα και την βαλω στο τυπικο abc οπως λεει ( το οποιο δεν εχει Τ9! ) μονο τοτε μπορω να γραψω κανονικο μηνυμα 160 χαρακτηρων. Το σπαστικο ειναι οτι πρεπει να παταω αρκετες φορες τα κουμπια για να γραψω Ελληνικα. Δε ξερω αν αυτο συμβαινει μονο σε μενα..

Μηπως εχεις ενεργοποιησει τους εθνικους χαρακτηρες :confused: τι να πω δεν ξερω πλεον και ειναι το δευτερο s700i που περασε απο τα χερια μου και δεν ειχα ποτε προβλημα στα μηνυματα

πωλείται motorola mpx220 smartphone,ακυκλοφόρητο στην ελλάδα με πανευρωπαϊκή εγγύηση 3 ημερών σε άριστη κατάσταση με εγκατεστημένα ελληνικά,mp3,irda,bluetooth,camera 1.3 megapixels

Επιθυμητή αλλαγή με SE S700i σε άριστη κατάσταση

Τιμή 320 ευρώ

send private message

Molis apektisa to S700 apo Germano 260 Euro (me aposyrsi mpaxatelas).

Απέκτησα κι εγώ το S700i με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πριν από λίγες μέρες και, σε γενικές γραμμές, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Χθες παρατήρησα κάτι που, ναι μεν δεν είναι ουσιώδες, αλλά μου προκαλεί μεγάλη περιέργεια.

Όταν εγκαθιστώ στο κινητό έναν νέο ήχο ή μια φωτογραφία είτε μέσω της θύρας υπερύθρων είτε κατεβάζοντάς την από το wap, στις "Πληροφορίες" του αρχείου (τις οποίες βλέπω μετά από το μενού του κινητού) αναγράφεται η σωστή ώρα εγκατάστασής του στο κινητό, μολονότι εγκαθίσταται (κατ' αρχήν) στο Memory Stick.

Όταν όμως περάσω ένα αρχείο κατευθείαν από τον υπολογιστή στο κινητό στο Memory Stick (μέσω card reader), τότε η ώρα εγκατάστασης του αρχείου που αναγράφεται είναι πάντα... +3 ώρες (δηλαδή τρεις ώρες αργότερα) από την κανονική! :w00t: :w00t: :w00t: Μετά από μερικές δοκιμές παρατήρησα μάλιστα (από τα Properties στον υπολογιστή) ότι τα folders που δημιουργεί από μόνο του το κινητό στο Memory Stick έχουν ώρα δημιουργίας τρεις ώρες νωρίτερα από την κανονική που δημιουργήθηκαν!

Διευκρινίζω ότι οι ρυθμίσεις της ώρας είναι οι σωστές, τόσο στο κινητό μου όσο και στον υπολογιστή.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Είναι τουλάχιστον ανεξήγητο. Για ρίξτε μια ματιά παρακαλώ και πείτε μου...

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Kalimera, eno ekana sygxronismo epafon kai hmerologiou meso kalodiou, kai itan ola ok, allaxa mia epafi sto kinito, o epomenos sigxronismos mou crashare. Symvainei mono stis epafes kai oxi sto calendar. Exo WinXP kai outlook 2003. Please help ! Kata t'alla to tilefono einai ekpliktiko kai den metaniosa pou edosa to QTek !
Konstantinos Metaxas - 6972727220

Kalimera, eno ekana sygxronismo epafon kai hmerologiou meso kalodiou, kai itan ola ok, allaxa mia epafi sto kinito, o epomenos sigxronismos mou crashare. Symvainei mono stis epafes kai oxi sto calendar. Exo WinXP kai outlook 2003. Please help ! Kata t'alla to tilefono einai ekpliktiko kai den metaniosa pou edosa to QTek !

Προχθές κατάβασα την τελευταία έκδοση απο την SE.

Ακόμη δεν μου συγχρονίζει το Calendar και τα notes. Μάλλον δεν έχει πρόβλημα με τις επαφές. Εχω ενημερωμένα τα XP με SP2και outlook 2003. Τέλος η συσκευή είναι στην τελευταία έκδοση. Με όλα τα άλλα τηλέφωνα της SE δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο συγχρονισμό. Με το Σ700 ενώ έχω αλλάξει 3 εκδόσεις SuncStation (το πρόγραμμα επικοινωνίας της SE) πάλι δεν δουλεύει.

Πάντως δε το εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό το FMA και μόνο αυτό.

Someone, Somewhere in Summer Time

Προχθές κατάβασα την τελευταία έκδοση απο την SE.

Ακόμη δεν μου συγχρονίζει το Calendar και τα notes. Μάλλον δεν έχει πρόβλημα με τις επαφές. Εχω ενημερωμένα τα XP με SP2και outlook 2003. Τέλος η συσκευή είναι στην τελευταία έκδοση. Με όλα τα άλλα τηλέφωνα της SE δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο συγχρονισμό. Με το Σ700 ενώ έχω αλλάξει 3 εκδόσεις SuncStation (το πρόγραμμα επικοινωνίας της SE) πάλι δεν δουλεύει.

Πάντως δε το εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό το FMA και μόνο αυτό.

Kαλημερα, πριν δυο ημερες απεκτησα κι εγω το δικο μου ς700 ολα καλα βρε παιδια αλλα αυτος ο αναθεματισμενος ο συγχρονισμος δεν λεει να γινει με τιποτα, εχω Windows ME me Outlook XP kai υπερυθρες ΜΑ620.

Αυτο το FMA που αναφερεις φιλε papi τι προγραμματακι ειναι και που μπορουμε να το κατεβασουμε;;;

Ευχαριστω

Αυτο το FMA που αναφερεις φιλε papi τι προγραμματακι ειναι και που μπορουμε να το κατεβασουμε;;;

Εδώ μπορείς να το βρεις: http://fma.sourceforge.net/index2.htm

Στη δική μου ερώτηση, 5-6 μηνύματα πιο πίσω, θα απαντήσει κανείς;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Δεν έχω τις ρυθμίσεις συγχρονισμού του fma με το Outlook, ούτε πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω, οπότε δεν γνωρίζω. Εγώ χρησιμοποιώ το fma για backup και για απευθείας αλλαγές στις επαφές του κινητού, χωρίς τη μεσολάβηση Οutlook.

Παιδία καλήσπερα σας.

Καινουργιος στο forum και ήδη κάτοχος ενός Νοκια 6230.

Εδώ και 1 βδομάδα όμως αγόρασα το s700i.

Καταπληκτικο τηλεφωνο.

Εχω όμως καποιες αποριες και γιαυτο θα ηθελα την βοήθειά σας.

1)Θέλω να χαίρομαι τις φωτογραφίες που έχω στον υπολογιστη μου στιν απίστευτη οθονη του κινητου και συγκεκριμένα να τις ορίζω σαν ‘’φοντο’’ και όταν το τηλεφωνο ερχεται σε κατασταση αναμονης να βγαινει η φωτογραφια που εχω ορισει αλλα να είναι full screen…κατι το οποιο δεν μπορο να κανω οσο και αν εχω προσπαθησει να ‘’παιξω’’ με την αναλυση τις κάθε φωτογραφιας.Παντα βγαινουν 2 ανταισθητικα μαυρα κενα πανω-κατω(αν η φωτογραφια είναι οριζοντια) και αριστερα – δεξια(αν η φοτογραφια είναι καθετη).Το παραπανω πρόβλημα δεν το αντιμετωπιζω όταν βαζω για φοντο μια φωτο του κινητου(από αυτές που ειχε ηδη στην μνημη του),bγαινει κανονικα full screen!!!Πως διωρθωνεται αυτό?

Υπαρχει αν γνωριζετε καποιο προγραμματακι editor το οποιο βαζοντας μια οποιαδηποτε φωτο που εχουμε στον υπολογιστη να την μετατρεπει στο μεγεθος εκεινο το οποιο χρειαζεται για να βγει η φωτο full screen σε κατασταση αναμονης.

2)Αγόρασα από το ιντερνετ 2 housings για το τηλεφωνακι μου (μπλε + μαυρη).

Η μαυρη είναι φοβερη!!! Ξερετε που μπορω να βρω οδηγιες για την εγκατασταση τους?(εχω και τα απαιτουμενα κατσαβιδακια (Τ6) που χρειαζονται) η πρεπει να παω σε καποιο εξουσιοδοτημενο καταστημα να μου τη περασει… (την μαυρη βεβαια…)

Οποιος επιθυμει περισοτερες πληροφοριες για τα housings όπως τιμες,διαθεσιμα χρωματα ας μου στειλει pm και θα του στειλω ότι χρειαζεται.

Ζητω συγνωμη εάν κουρασα και εάν οι παραπανω ερωτησεις εχουν ξαναδιατυπωθει νωριτερα…αλλα είναι λιγακι δυσκολο να διαβασω 98+ σελιδες

Και πως μπορω να βαλω στο ημερολογιο τα γενεθλια και τις γιορτες των φιλων μου και να χτυπαει μια φορα το χρονο στην καθορισμενη μερα....Οπως γινεται στα νοκια :D

re paidia epeidh exw akousei diafora gia tis kartes mnhmhs pou pairnei to s700, ypaxrei kaneis edw mesa pou exei valei sto s700 karta panw apo 128 mb k doulepse?

Παιδιά...το PVAuthor που μπορούμε να το βρούμε;;Επιδή δεν έχω πολύ χρόνο να ψάχνω(εξεταστική,εργασίες κ.α.).

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Παιδιά...το PVAuthor που μπορούμε να το βρούμε;;Επιδή δεν έχω πολύ χρόνο να ψάχνω(εξεταστική,εργασίες κ.α.).

2 λεπτά έκανα χρησιμοποιόντας το search

Αυτό που ζητάς είναι ***** εδώ *****

Συγκεκριμένα είναι η έκδοση 3,0 η οποία έχει ένα bug και μεγενθύνει την εικόνα του βίντεο.

re paidia epeidh exw akousei diafora gia tis kartes mnhmhs pou pairnei to s700, ypaxrei kaneis edw mesa pou exei valei sto s700 karta panw apo 128 mb k doulepse?

Οχι, παίζει μόνο η 128 ΜΒ και καμία άλλη

• The title was changed to Sony Ericsson S700i