top_gunakias Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 παιδες καλησπερα και απο εμενα.πειρα το mobileee πριν κανα 2-3 μερες και θελω να βρω κανα προγραμματακι.εψαξα τις σελιδες αλλα εχασα το τοπι σε ενα σημειο.παρακαλω αν καποιος ξερει κανενα λινκ με κανενα προγραμματακι,games,themes,midis.... ειχα βρει ενα προγραμματακι πολυ καλο σε καποια σελιδα που εφτιαχνες τα δικα σου themes αλλα δεν θυμαμαι καν που πεφτει. plzzz help & thank u all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
top_gunakias Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 παιδες αν μπορει καποιος ας μου πει επισης πως χρησιμοποιουνται τα προγραμματα ωστε να μπουν στο κινητο.κατεβασα καποια απο το λινκ της βαλεριας αν θυμαμαι καλα το νικ. και αν ξερει κανεις αν μπορω να βαλω μονος μου ελληνικο λογισμικο στο κινητο γιατι μου το εφεραν απο ιταλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Κατέβασε το theme creator από *** εδώ *** αφού κάνεις πρώτα εγγραφή. Ετσι θα φτιάξεις δικά σου themes. Τα διάφορα παιχνίδια μπορείς να τα περάσεις στο κινητό με καλώδιο ή με υπέρυθρες ή ακόμη καλύτερα με bluetooth. Μόλις ρίξεις το πρόγραμμα αυτό αμέσως πέφτει εκεί που πρέπει και δουλεύει. Οσο για τα Ελληνικά δίαβασε τις προηγούμενες σελίδες όπου μπορείς να κάνεις μόνος σου αναβάθμιση αλλά νομίζω πως δεν μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα λόγω της αυτοματοποίησης της διαδικασίας. Μάλλον πρέπει να πάς σε εξουσ. service της SE. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
top_gunakias Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Βασικα τα παιχνιδια με δυσκολευουν στο πως να τα πλασαρω στο PC.Εχω υπερυθρες αλλα δεν ξερω σε τι μορφη πρεπει να τα φερω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Πως γινεται να αποθηκευονται τα παιχνιδια στην καρτα και οχι στην μνημη του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Πως γινεται να αποθηκευονται τα παιχνιδια στην καρτα και οχι στην μνημη του τηλεφωνου? Δεν γινετε αυτο φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Παιδια εχει κανεις απο εσας προβλημα με το πορτακι στο S700, εννοω αν εχει προσεξει κατι ασυνιθιστο στην λειτουργια του μετα απο καιρο χρησησ. Εγω το εχω ενα μηνα περιπου και εχει αρχισει να μην κλεινει καλα, και τριζει με την δονηση. Επισης δεν κλεινει το πλαστικο που καλυπτει τις επαφες απο κατω, αλλα αυτο νομίζω ειναι κλασσικο προβλημα της SE. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsewidth Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 kalimera se olous.Meta apo kairo katafera kai go na vro apo ena filo tin dss-25.Tin vazo stin usb pernao kanonika tous drivers,sto my devices tin vlepei kanonika,molis vazo to tileofno epano anavei to prasino labaki tis.Mexri edo kala.Tora.Baino sto site tis SE molis akoloutho ola ta vimata gia na kano firmware updateMe to pou ftano sto zhmeio pou mou leei na anoikso to kinito kai na to valo pano stin dss gia na to anagnorisei,meta apo ligo perno to eksis message: "Σημειώθηκε σφάλμα επικοινωνίας με το τηλέφωνο σας, το οποίο οφείλεται σε εναν απο τους παρακάτω λόγους¨ -η συσκευή δεν είναι ενεργοποιημένη -η μπαταρία δεν είναι φορτισμένη " Bebaia kanena apo ta dyo den isxyei, afou kai pliros fortismeno einai kai anoixto. Epipleon thelo na rotiso kati allo.Eno exo perasei apo to cd tis se to synch station giati otan to anoigo den vriskei to til???? Efxaristo ek ton proterwn gia tis apadiseis sas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgenop Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Παιδια εχει κανεις απο εσας προβλημα με το πορτακι στο S700, εννοω αν εχει προσεξει κατι ασυνιθιστο στην λειτουργια του μετα απο καιρο χρησησ. Εγω το εχω ενα μηνα περιπου και εχει αρχισει να μην κλεινει καλα, και τριζει με την δονηση. Επισης δεν κλεινει το πλαστικο που καλυπτει τις επαφες απο κατω, αλλα αυτο νομίζω ειναι κλασσικο προβλημα της SE. Το ίδιο πρόβλημα με το τρίξιμο το παρατήρησα κι εγώ 3 βδομάδες περίπου μετά την αγορά. Το πήγα στο σερβις και μου το έσφιξαν λίγο αλλά δεν κράτησε πάνω από 3-4 μέρες :-( Και είναι και κάπως εκνευριστικό! Παράθεση vgenop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Στη σελίδα που αναφερει ο papi για το theme creator λίγο παραπάνω είδα ότι αναφερετε κάτι και για να μπορείς να παίζεις παιχνίδια με την οθόνη σε οριζόντια θέση. Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό? Χρειάζεται πάλι κάποιο πρόγραμμα , να επέμβεις στο software , ή κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 "Σημειώθηκε σφάλμα επικοινωνίας με το τηλέφωνο σας, το οποίο οφείλεται σε εναν απο τους παρακάτω λόγους¨ -η συσκευή δεν είναι ενεργοποιημένη -η μπαταρία δεν είναι φορτισμένη " Bebaia kanena apo ta dyo den isxyei, afou kai pliros fortismeno einai kai anoixto. Epipleon thelo na rotiso kati allo.Eno exo perasei apo to cd tis se to synch station giati otan to anoigo den vriskei to til???? Πρέπει να είσαι σίγουρος οτι έχεις επικοινωνία με τη βάση. Δηλ στέλνεις στο Pc σου και αντίστροφα me to S700 ???? Μετα έχεις εγκατεστημένη JAVA???? Eχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου πρέπει να απενεργοποιήσεις το Firewall αν τυχόν έχεις. Σε μένα έβγαλε μύνημα πριν 3 μέρες να αφαιρέσω την μπαταρία και να ξεκινήσω και πάλι την αναβάθμιση (αφορούσε κινητό ενός φίλου) Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsewidth Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 loipon meta po arketo psaksimo evgala kapoia akri h opoia einai omos ligo kouli.to s700i pou exo den borei na anagnoristei apotin vasi.Se ayto to syberasma kataligo giati otan vazo pano ena z600 pou exo to vlepei amesos.eno otan vazo pano to s700i, tipota, san na min to exo valei kan Kserei kaneis tipota gia ayto??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 loipon meta po arketo psaksimo evgala kapoia akri h opoia einai omos ligo kouli.to s700i pou exo den borei na anagnoristei apotin vasi.Se ayto to syberasma kataligo giati otan vazo pano ena z600 pou exo to vlepei amesos.eno otan vazo pano to s700i, tipota, san na min to exo valei kan Kserei kaneis tipota gia ayto??? Εχεις εγκαταστήσει το CD της SE ?? Στο control panel πρέπει να έχει εικονίδιο Phone Monitor Options. Εκεί παίξε λίγο με τα Com Ports ώστε να ξέρει η βάση με ποια πόρτα μιλάει. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsewidth Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Εχεις εγκαταστήσει το CD της SE ?? Στο control panel πρέπει να έχει εικονίδιο Phone Monitor Options. Εκεί παίξε λίγο με τα Com Ports ώστε να ξέρει η βάση με ποια πόρτα μιλάει. ta evala ola apo to cd ta ksanaevgala,ta ksanaevala,alla tipota.Ta com ports sto phone monitor ta exo ola energopoiimena opos leei kai h sonyericsson.ma tipota.Aplos to koulo einai oti me to z600 h vazi synergazetai amesos.Ti na po den ksero... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 fullscreen games για το s700 που μπορουμε να βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salemenos1 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 HELP!!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ? ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ.... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetaLMaN Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 ρε παιδες σχετικα μ'αυτη τη προσφορα του γερμανου.. εχω φαει ολους τους γερμανους εδω και μια βδομαδα! τι στο καλο; δε θα φερουν ποτε τη συσκευη; Παντως οπως ειπε και καποιος πιο πανω, ειπαν οτι τα εχουν για συμβολαια. αφου εχω ηδη συνδεση, δε μπορω να το παρω αλλιως?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 μήπως γνωρίζει κανείς αν και πως μπορούμε να κανουμε αρκετά από τα παιχνίδια που κυκλοφορούν (κυρίως από την valeria) να δείχνουν σε full screen? δοκίμασα με την επιλογή "οθόνη" - "απο χρήστη" να αλλάξω την ανάλυση αλλά δεν έγινε τίποτε. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 HELP!!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ? ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ.... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.... Ψάξε στο myphone για το PVAuthor από που μπορείς να το κατεβάσεις. Ειναι το μοναδικό που πλαταίνει το βίντεο ώστε να γεμίσει η οθόνη. Δεν γίνετε όμως να το δείς στο πλάτος της οθόνης, δυστυχώς. Οσο για το προγραμματάκι της διαφήμισης είναι σκέτη απατεωνιά. Ομορφο και λειτουργικό πρόγραμμα αλλά full screen μόνο για P900. Για του λόγου το αληθές κατεβασέ το από *** εδώ *** Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 μήπως γνωρίζει κανείς αν και πως μπορούμε να κανουμε αρκετά από τα παιχνίδια που κυκλοφορούν (κυρίως από την valeria) να δείχνουν σε full screen? δοκίμασα με την επιλογή "οθόνη" - "απο χρήστη" να αλλάξω την ανάλυση αλλά δεν έγινε τίποτε. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? ευχαριστώ Και εγώ απο κει τα πειράζω 240*320 και είναι εντάξει. Αν σε κάποια δεν πετυχαίνει απλώς δεν είναι για το Σ700 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdal Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Kαλημέρα! Νέο μέλος στο myphone με S700 και αρκετές απορίες! Καταρχήν θα ήθελα αν γίνεται ένα PVAuthor!!! Εν συνεχεία θα ήθελα να ρψτήσω αν τελικά παίζει βίντεο σε ανάλυση μεγαλύτερη από 177*144(κάπου εκεί). Επίσης βρήκα ένα πρόγραμμα στο ίντερνετ το οποίο σου δίνει την δυνατότηα να κάνεις πλοήγηση στα μενού των κινητών που έχουν ενεργοποιημένο το bluetooth αλλά δυστυχώς δεν μου τρέχει η εφαρμογή. Ξέρει κανείς τίποτα? Το πρόγραμμα είναι το bloover. Kαι κάτι τελευταίο, το jar αρχείο που περνάει. Περασα το jad και το jar και μετά έσβησα το παιχνίδι. Όταν πήγα να ξαναπεράσω το jar μου είπε ότι υπάρχει. Έχει δοκιμάσει κανείς το fma-2.1 που σου επιτρέπει να χειριστείς το κινητό από το PC και το αντίστροφο! Υ.Γ. βρήκα κι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν μου τρέχει.... το Maze_Demo_Dist_5_13 ΣΥΓΝΩΜΗ για το τεράστιο ποστ! Θα αργήσω να ξαναποστάρω! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 se eyxaristo papi, pantos liga einai ta paixnidia poy pezoun se full screen telika, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Kαλημέρα! Νέο μέλος στο myphone με S700 και αρκετές απορίες! Καταρχήν θα ήθελα αν γίνεται ένα PVAuthor!!! Εν συνεχεία θα ήθελα να ρψτήσω αν τελικά παίζει βίντεο σε ανάλυση μεγαλύτερη από 177*144(κάπου εκεί). Επίσης βρήκα ένα πρόγραμμα στο ίντερνετ το οποίο σου δίνει την δυνατότηα να κάνεις πλοήγηση στα μενού των κινητών που έχουν ενεργοποιημένο το bluetooth αλλά δυστυχώς δεν μου τρέχει η εφαρμογή. Ξέρει κανείς τίποτα? Το πρόγραμμα είναι το bloover. Kαι κάτι τελευταίο, το jar αρχείο που περνάει. Περασα το jad και το jar και μετά έσβησα το παιχνίδι. Όταν πήγα να ξαναπεράσω το jar μου είπε ότι υπάρχει. Έχει δοκιμάσει κανείς το fma-2.1 που σου επιτρέπει να χειριστείς το κινητό από το PC και το αντίστροφο! Υ.Γ. βρήκα κι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν μου τρέχει.... το Maze_Demo_Dist_5_13 ΣΥΓΝΩΜΗ για το τεράστιο ποστ! Θα αργήσω να ξαναποστάρω! :X Μπορεις να δωσεις καποιο link για να κατεβασοθμε και εμεις το bloover??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Μπορεις να δωσεις καποιο link για να κατεβασοθμε και εμεις το bloover??? Ακυρο!!! το βρηκα με search... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdal Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 http://www.benhui.net/modules.php?name=Mobile3D πολύ καλό site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts