objectref Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 προτεινομενο σημειο προσβασης, ειναι κενο! internet.vodafone.gr Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Στο προτεινομενο σημειο προσβασης η λιστα ειναι κενη και δεν εχει καποια διαθεσιμα να επιλεξω, αλλα ουτε επιλογη για να διμιουργησω ενα νεο και να βαλω αυτο που μου ειπες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Η Vodafone ανακοινώνει την διαθεσιμότητα της νέας 24-ωρης χρέωσης περιαγωγής, με την ονομασία Vodafone Connect Abroad, από τις 2 Ιουλίου 2007, για τα Προγράμματα Συμβολαίου Vodafone Mobile Connect 3G & 3G Broadband. Η χρέωση αυτή θα είναι 14,28 ? για συνολικό όγκο δεδομένων των υπηρεσιών Internet μέχρι 50 ΜΒ μέσα σε ένα 24-ωρο, ξεκινώντας από τις 4:00 μ.μ. τοπικής ώρας της χώρας του συνεργαζόμενου δικτύου, και θα είναι διαθέσιμη σε περιαγωγή από τα συνεργαζόμενα δίκτυα που αναφέρονται παρακάτω. Η χρέωση αυτή θα ισχύει από 2 Ιουλίου 2007 για τα νέα Προγράμματα Συμβολαίου Vodafone Mobile Connect 3G & 3G Broadband, ενώ θα είναι επιπλέον διαθέσιμη κατ’ επιλογή των υπαρχόντων συνδρομητών των παραπάνω προγραμμάτων. Τονίζεται ότι θα είναι επίσης διαθέσιμη κατ’ επιλογή και η μεταφορά από την 24-ωρη χρέωση περιαγωγής στις ισχύουσες χρεώσεις περιαγωγής που αναφέρονται παρακάτω. Οι χρεώσεις δεδομένων πέραν των 50 ΜΒ των υπηρεσιών Internet των συνδρομητών των Προγραμμάτων Συμβολαίου Vodafone Mobile Connect 3G & 3G Broadband με 24-ωρη χρέωση περιαγωγής, καθώς και αυτών που έχουν επιλέξει να μεταφερθούν από την 24-ωρη χρέωση περιαγωγής, στις ισχύουσες χρεώσεις περιαγωγής, θα είναι 0,8140 ? ανά 100 ΚΒ από όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα που αναφέρονται παρακάτω. Καμία άλλη αλλαγή δεν πραγματοποιείται σε όλες τις υπόλοιπες χρεώσεις δεδομένων των υπηρεσιών Internet. Τα συνεργαζόμενα δίκτυα είναι αυτά της Vodafone Αλβανίας, Τσεχίας, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Ιρλανδίας, Ιταλίας, Μάλτας, Ολλανδίας, Πορτογαλίας, Ρουμανίας, Ισπανίας, Τουρκίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Αιγύπτου, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, καθώς και SFR Γαλλίας, Proximus Βελγίου, Mobilkom Αυστρίας και Swisscom Ελβετίας. Οι παραπάνω χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 παιδια μπορει να μου πει καπιος που μπορω να βρω τις ρυθμισεις για το ι600 γιατι ουτε στο site της βονταφον υπαρχουν αλλα κ απο στην εξυπηρετηση πελατων που πειρα παλι τπτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Mπορει να μου πει καποιος πιες ειναι οι ρυθμισεις για το ιντερνετ? εχω Νοκια Ν73. Ευχαριστω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 παιδια μπορει να μου πει καπιος που μπορω να βρω τις ρυθμισεις για το ι600 γιατι ουτε στο site της βονταφον υπαρχουν αλλα κ απο στην εξυπηρετηση πελατων που πειρα παλι τπτ πήγαινε στο site της vodafone και δες τις manual ρυθμίσεις για το i530 που έχει εάν κάνουν....... Mπορει να μου πει καποιος πιες ειναι οι ρυθμισεις για το ιντερνετ? εχω Νοκια Ν73. Ευχαριστω :) http://www.nokia.com.gr/A4328664 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 υπαρχουν ρυθμισεις για το benq-Siemens EF81 πουθενα βρε παιδες; Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 υπαρχουν ρυθμισεις για το benq-Siemens EF81 πουθενα βρε παιδες; 13830 ή site της Vodafone στις ρυθμίσεις συσκευών...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksssk Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να συνδεθω για πλοηγηση μεσω κινητου? Επελεξα το VF postpaid και για 3-4 λεπτα περιπου ειδα χρεωση 14€ στο λογαριασμο. Ειναι καλυτερα μεσω VF Live? Παράθεση Konstantinos http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα;;:O Έχω Vodafone CU κ με ενδιαφέρει μόνο η χρήση msn. Γίνεται;; Ξέρετε να μου πείτε τις ρυθμίσεις για όσο το δυνατόν χαμηλότερη χρέωση;; Σας ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να συνδεθω για πλοηγηση μεσω κινητου? Επελεξα το VF postpaid και για 3-4 λεπτα περιπου ειδα χρεωση 14€ στο λογαριασμο. Ειναι καλυτερα μεσω VF Live? Αν μπαινεις συχνα, τοτε δες το πακετο GPRS/3G+. Με 15 ευρω (+φπα) εχεις προπληρωμενα 10ΜΒ χρηση ιντερνετ. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να συνδεθω για πλοηγηση μεσω κινητου? Επελεξα το VF postpaid και για 3-4 λεπτα περιπου ειδα χρεωση 14? στο λογαριασμο. Ειναι καλυτερα μεσω VF Live? Τιποτα απο τα 2. Vodafone Web. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Τιποτα απο τα 2. Vodafone Web. Τι χρέωση έχει? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Υπάρχει φτήνη λύση gprs για καρτοκινητά ή να βλέπω τη χρήση του msn με κυάλια?:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omg_kg Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 με το vf unlimited στο ιντερνετ χρεωνεσαι :pig: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/omgkg.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Μήπως κανείς γνωρίζει τις ρυθμίσεις για το HTC P3600? Στην Vodafone ούτε που το ήξεραν και μου είπαν και το εξής κουφό....μην ανυσηχείτε κύριε θα γίνει αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Μήπως κανείς γνωρίζει τις ρυθμίσεις για το HTC P3600? Στην Vodafone ούτε που το ήξεραν και μου είπαν και το εξής κουφό....μην ανυσηχείτε κύριε θα γίνει αυτόματα Έχεις συμβόλαιο, ala carte ή cu? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atromitos Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ποια είναι η χρέωση το VF Postpaid? Σήμερα είδα στο λογαριασμό Πλοήγηση wap και έλεγε δίπλα 14680kb χρέωση 14,68Ε. Αν έχω κατεβάσει κάτι απο το internet στο n95 που είναι 20MB αλλά κανονικά δεν πληρώνω για το κατεβάσω θα χρεωθώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ποια είναι η χρέωση το VF Postpaid? Σήμερα είδα στο λογαριασμό Πλοήγηση wap και έλεγε δίπλα 14680kb χρέωση 14,68Ε. Αν έχω κατεβάσει κάτι απο το internet στο n95 που είναι 20MB αλλά κανονικά δεν πληρώνω για το κατεβάσω θα χρεωθώ? Εννοείς αν κατεβάζεις ενα free πρόγραμμα, γιατί πληρώνεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Συμβόλαιο εταιρικό.....από ότι κατάλαβα, μπορούμε να χρησιμοποιούμε το GPRS με χρονοχρέωση.....αλλά ακόμα δεν έχω βρει πουθενά τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Ρε παιδιά προχθές έκανα επαναφορα ρυθμισεων στο κινητο μου(δεν το ηθελα,πιστεψτε με!) και χάθηκαν και οι ρυθμισεις μου οπως είναι λογικό! Μπήκα πριν στο site της Vodafone να τις στείλω,συμπληρωσα τη φορμα κανονικα και μου εστειλε μονο 1 μηνυμα που μου ελεγε στο επομενο μηνυμα αν σας ζητηθει κωδικος για τις ρυθμισεις να βαλετε 1234...Καλα ως εδώ,αλλά επομενο μηνυμα δεν ηρθε! Οποτε λεω,θα τις κανω χειροκινητα!Αλλα εκει δεν εχει το μοντελο μου(SE W800i).Γι'αυτο πατησα σε 1 αλλο μοντελο w800i(εχει και πολυ περιορισμενη λιστα θελω να σας πω,μονο 3-4 κινητα!) και τα εκανα χειρονακτικα...Αλλα παλι εχει προβλημα...Δε στελνει mms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Ρε παιδιά προχθές έκανα επαναφορα ρυθμισεων στο κινητο μου(δεν το ηθελα,πιστεψτε με!) και χάθηκαν και οι ρυθμισεις μου οπως είναι λογικό! Μπήκα πριν στο site της Vodafone να τις στείλω,συμπληρωσα τη φορμα κανονικα και μου εστειλε μονο 1 μηνυμα που μου ελεγε στο επομενο μηνυμα αν σας ζητηθει κωδικος για τις ρυθμισεις να βαλετε 1234...Καλα ως εδώ,αλλά επομενο μηνυμα δεν ηρθε! Οποτε λεω,θα τις κανω χειροκινητα!Αλλα εκει δεν εχει το μοντελο μου(SE W800i).Γι'αυτο πατησα σε 1 αλλο μοντελο w800i(εχει και πολυ περιορισμενη λιστα θελω να σας πω,μονο 3-4 κινητα!) και τα εκανα χειρονακτικα...Αλλα παλι εχει προβλημα...Δε στελνει mms! Σβήστα όλα και κάλεσε 13830 να σου τις στείλουν από εκεί. Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα κάλεσε πάλι εκεί και θα στο λύσουν (από άλλο τηλ, για να έχεις το κινητό στα χέρια σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Ρε παιδιά προχθές έκανα επαναφορα ρυθμισεων στο κινητο μου(δεν το ηθελα,πιστεψτε με!) και χάθηκαν και οι ρυθμισεις μου οπως είναι λογικό! Μπήκα πριν στο site της Vodafone να τις στείλω,συμπληρωσα τη φορμα κανονικα και μου εστειλε μονο 1 μηνυμα που μου ελεγε στο επομενο μηνυμα αν σας ζητηθει κωδικος για τις ρυθμισεις να βαλετε 1234...Καλα ως εδώ,αλλά επομενο μηνυμα δεν ηρθε! Οποτε λεω,θα τις κανω χειροκινητα!Αλλα εκει δεν εχει το μοντελο μου(SE W800i).Γι'αυτο πατησα σε 1 αλλο μοντελο w800i(εχει και πολυ περιορισμενη λιστα θελω να σας πω,μονο 3-4 κινητα!) και τα εκανα χειρονακτικα...Αλλα παλι εχει προβλημα...Δε στελνει mms! Vsk mipws exei kapoio provlima h Vodafone? Gt k egw enw exw energopoihsei kanonika ta mms kai paliotera estelna xwris na peiraxw tpt edw kai kapoies meres exei kapoio provlima stin apostoli mms kai apo oti m xoun pei kai alloi filoi m t idio antimetwpizoun... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Vsk mipws exei kapoio provlima h Vodafone? Gt k egw enw exw energopoihsei kanonika ta mms kai paliotera estelna xwris na peiraxw tpt edw kai kapoies meres exei kapoio provlima stin apostoli mms kai apo oti m xoun pei kai alloi filoi m t idio antimetwpizoun... Περίεργο. Εγώ στέλνω κανονικά.:rolleyes: Να λάβεις μπορείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimilunatic Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Είμαι κάτοχος του HTC ADVANTAGE X7500 3G και κατά λάθος διέγραψα τις ρυθμίσεις για Vodafone Web. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να τις βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts