steadakos Δημοσιεύτηκε August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 11, 2010 παιδια,εχω ενα προβλημα με το pes2010.εχω κατεβασει το pro,το εχω εγκαταστισει αλλα δεν μπορω να το τρεξω γιατι θελει το δισκακι του,μπορει καποιος να μου πει πως θα φτιαξω ενα εικονικο δισκο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 πανε αγορασε το για να μην εχεις προβληματα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steadakos Δημ. August 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 πανε αγορασε το για να μην εχεις προβληματα :) αν ηθελα θα το ειχα κανει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Το κατέβασες με τη μορφή iso και το εγκατέστησες μέσω Deamon Tools (ή μέσω άλλου προγράμματος) ;; Αν ναι, ξανατρέξτο, πάτησε το «Άνοιγμα φακέλου για προβολή αρχείων με Εξερεύνηση των Windows», βρες το κρακ και αντέγραψέ το στο φάκελο «KONAMI». :) Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 0. Διαβάζουμε τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. 1. Βάζουμε περιγραφικούς τίτλους. 2. Ψάχνουμε πριν ρωτήσουμε. 3. Κοιτάμε το Computing FAQ. 4. Δεν συζητάμε για πειρατικό λογισμικό. :lock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts