Demis_CY Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 και δεν τα κατεβάζω? ΕΛΕΟΣ Η ποιότητα θα είναι η ίδια Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 ελπίζουμε μόνο να τα βάλουν με την σωστή σειρά που προβλήθηκαν για να μπορέσουμε να ξεδιαλύνουμε ποια είναι η σωστή αρίθμηση. Τα επεισόδια ''κυκλοφορούν'' και στο διαδίκτυο αλλά πάντα υπήρχε μια απορία για την σωστή σειρά των επεισοδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris_gt Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 ελπίζουμε μόνο να τα βάλουν με την σωστή σειρά που προβλήθηκαν για να μπορέσουμε να ξεδιαλύνουμε ποια είναι η σωστή αρίθμηση. Τα επεισόδια ''κυκλοφορούν'' και στο διαδίκτυο αλλά πάντα υπήρχε μια απορία για την σωστή σειρά των επεισοδίων. Όντως. Τα πρώτα 16 επεισόδια θα τα δώσει με την εξής σειρά: Κάνε μου λιγάκι μμμ Βόλτα με κλεμμένο αμάξι Έξωση Χρόνια πολλά Ο doctor Καραφλός δολοφόνος Ασφάλεια ζωής Ποιητική βραδυά Άμα θες να φύγεις φύγε Μόδα 91 Είμαι εγώ γυναίκα φίνα Γαλλική κουλτούρα Βοήθεια... Οικειακή βοηθός Ο εραστής έρχεται Καλά Χριστούγεννα Πληρωμένη εκδίκηση Έχουμε κανένα στοιχείο για να δούμε αν είναι η σωστή ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Έχουμε κανένα στοιχείο για να δούμε αν είναι η σωστή ή όχι? Έτσι ακριβώς τα έχουν γράψει και στο "Tv Ζάπινγκ".:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris_gt Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Έτσι ακριβώς τα έχουν γράψει και στο "Tv Ζάπινγκ".:) Το ξέρω, από'κεί τα είδα... :p Εννοώ αν η σειρά του TV Ζάπινγκ είναι η ίδια με τη σειρά προβολής των επεισοδίων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts