Jump to content

Εθελοντές Ολυμπιακών Αγώνων

antonis_wrx
 Κοινοποίηση

Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?  

158 members have voted

1. 1. Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?

• ΝΑΙ
      46
    • ΟΧΙ
      107
    • ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ
      5

Recommended Posts

One vote για τους εθελοντές. Τώρα σφαλιάρα το λέτε να ζείς από κοντά τους ολυμπιακούς αγώνες; Σφαλιάρα λέτε να κάνεις τον χαβαλέ σου και να προσφέρεις ταυτόχρονα; Δεν νομίζω. Όπως είπε και ο φίλτατος Ryback3 όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

• Απαντήσεις 446
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

hmouna ethelonths..........anapolw tis meres ths olympiadas......perasa para polu wraia.....kai sigoura egina kalyteros anthrwpos.....twra thn pempth paw naytiko strato<allous 12 mhnes ethelonths:))>den mou lete dikaioume ayth thn adeia pou elegan gia 2 ebdomades h 3 ?3erei kanenas?Kai basika ena thn dikaioume thn dinoun stis monades h kanoun tous trelous?
[sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ

nikmak3 δεν ξέρω τι ισχύει ακριβώς, αλλά καλό θα ήταν να ρωτήσεις οταν πας εκεί. Ψάξε βρες την βεβαίωση που σου είχαν δώσει ότι ήσουν εθελοντής.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 ( 6 Ιαν. 2005 , 03:28)

Το συμπερασμα οτι ημασταν της μιζας και της σφαλιαρας ειναι καθαρα δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα...εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερουν ολοι.:rolleyes:

Και αν εισαι εσυ τοσο γνησιος εθελοντης και θελεις να προσφερεις...να σε δουμε εσενα να πηγαινεις εκει στην Ασια...:rolleyes:

Δεν νομιζω οτι κανενας εθελοντης των Ολυμπιακων Αγωνων ηρθε ποτέ να σου κανει επιδειξη και να σου πουλησει "ωραιαδα"....αλλα ετσι ειναι..οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια. :rolleyes:

..ειλικρινα...απορω με μερικους, που ακομα δεν εχουν ξεπερασει το κομπλεξ τους και με την πρωτη αφορμη, τα χωνουν σε 120.000 συνανθρωπους μας! :mad:

Εθελοντής δεν σημαίνει να εξυπηρετείς τα συμφέροντα της Heineken, της Kodak, της Αγγελοπούλου και του φασίστα Σάμαρακ...Ξέρετε τι ήταν αυτός, ε; Και δεν νομίζω να πιστεύετε στο παραμύθι περί "Ολυμπιακού Ιδεώδες"... Και θέλετε να λέγεστε και εθελοντές, όταν βγάζετε συνδέσεις Internet, ρουχισμό και κάτι 1000€ από τις φανέλλες...Ε ρε γλέντια...

Εθελοντής δεν σημαίνει να εξυπηρετείς τα συμφέροντα της Heineken, της Kodak, της Αγγελοπούλου και του φασίστα Σάμαρακ...Ξέρετε τι ήταν αυτός, ε; Και δεν νομίζω να πιστεύετε στο παραμύθι περί "Ολυμπιακού Ιδεώδες"... Και θέλετε να λέγεστε και εθελοντές, όταν βγάζετε συνδέσεις Internet, ρουχισμό και κάτι 1000€ από τις φανέλλες...Ε ρε γλέντια...

Πρώτον από την στιγμή που εσύ δεν είσαι διατεθημένος να πληρώσεις 7.000 ευρώ, και μαζί σου όλοι οι υπόλοιποι έλληνες. (7.000 ευρώ έκαστος), μόνο και μόνο για να γίνει αυτή η διοργάνωση , τότε μην γκρινιάζεις που βρήκαν κάποιοι τρόπο ώστε να γίνουν οι αγώνες και να επιβαρυνθείς εσύ το λιγότερο δυνατόν. Ανάμεσα σε αυτούς βάζουμε τους χορηγούς, και τους εθελοντές . Οι εθελοντές φυσικά δεν έπρεπε να πληρώσουν τον ρουχισμό τους. Ότι κάποιοι πούλησαν τα ρούχα τους δεν μου λέει τίποτε, οι περισσότεροι όμως δεν τα πούλησαν (ήταν 120.000 άνθρωποι με στολές). Ούτε γνώριζαν οι εθελοντές ότι θα έχουν free σύνδεση στο νετ... Δεν τους έιχαν υποσχεθεί τίποτα άλλο,πέρα από την εμπειρία της συμμετοχής στους ολυμπιακούς , άρα δεν μπορείς να τους κατηγορείς εκ των υστέρων επείδη τους έδωσαν εξτρά πράγματα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiramatoZwo ( 7 Ιαν. 2005 , 02:01)

Ούτε γνώριζαν οι εθελοντές ότι θα έχουν free σύνδεση στο νετ... Δεν τους έιχαν υποσχεθεί τίποτα άλλο,πέρα από την εμπειρία της συμμετοχής στους ολυμπιακούς , άρα δεν μπορείς να τους κατηγορείς εκ των υστέρων επείδη τους έδωσαν εξτρά πράγματα...

Από πριν τους έκραζα, μην φοβάσαι...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 ( 7 Ιαν. 2005 , 00:47)

όταν βγάζετε συνδέσεις Internet, ρουχισμό και κάτι 1000€ από τις φανέλλες...Ε ρε γλέντια...

ζηλεύουμε; :alien:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikmak3 ( 6 Ιαν. 2005 , 10:13)

hmouna ethelonths..........anapolw tis meres ths olympiadas......perasa para polu wraia.....kai sigoura egina kalyteros anthrwpos.....twra thn pempth paw naytiko strato<allous 12 mhnes ethelonths:))>den mou lete dikaioume ayth thn adeia pou elegan gia 2 ebdomades h 3 ?3erei kanenas?Kai basika ena thn dikaioume thn dinoun stis monades h kanoun tous trelous?

20 μερουλες δικαιουσε (ψαρι) :p

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιες εκδηλώσεις μιζέριας και ζήλιας (είμαι σίγουρας αν και το αρνούνται φυσικά). Και όπως έχω πει και παραπάνω: Δεν θα καταλάβουν ποτέ... :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Από πριν τους έκραζα, μην φοβάσαι...

Από πριν όμως δεν ήξερες ότι θα έχουν αυτές τις παροχές ... ίσως να δήλωνες και εσύ τότε... τον εθελοντισμό πολλοί τον κράζουν, βέβαια από το να κάθεσε να χαζεύεις στο σπίτι σου, είναι καλύτερο να γίνεσαι εθελοντής. Και αν δεν θέλεις στους Ολυμπιακούς γιατί παραείναι εμπορικοί, πήγαινε σε οικολογικό σωματείο, σε κάποια φιλοζωϊκή οργάνωση...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 ( 7 Ιαν. 2005 , 00:47)

Ασε μας ρε φίλε!!!Όλοι οι "πολέμιοι" των Ολυμπιακών λέτε τα ίδια και τα ίδια και παρόλο που βγαίνουν κάποιοι και σας αντικρούουν τα επιχειρήματά σας ΠΑΛΙ συνεχίζετε τα ίδια και τα ίδια!!

-Όταν δήλωσα εθελοντής δεν ήξερα καν τι προνόμια θα είχα!ΟΛΑ ήρθαν μετά!

-Για το αν θα βγάλουν κάποιοι κάποια λεφτά από τις μπλούζες........αυτοί δεν είναι τόσοι πολλοί όσοι νομίζεις!Τόσοι χιλιάδες εθελοντές ήταν στην Ολυμπιάδα!

-Χάρη στους εθελοντές εσύ,εγώ,οι συγγενείς σου,οι γονείς σου,τα παιδιά σου,τα εγγόνια σου κ.α. θα πληρώσουν πολλά λιγότερα από ότι θα πληρώνουμε τώρα!Σε αυτό βοήθησαν και οι χορηγοί και ας μην σου αρέσει!

-Δεν έζησες καθόλου αυτή την εμπειρία για αυτό και την κράζεις αλλά ταυτόχρονα έχεις και ένα "κόλλημα" όπως πάρα πολλοί "πολέμιοι",το οποίο δημιουργείται λόγω ζήλειας,εγωϊσμού κ.α.!!Εγώ πολλές φορές κουράστηκα και στους Ολυμπιακούς και στους Παραολυμπιακούς ΑΛΛΑ θα το ξαναέκανα ευχαρίστως!Όπως και όσους εθελοντές έχω ρωτήσει!

-Δεν μπορείς να καταλάβεις το πόσο καλά αισθανόμουν να βοηθάω τους ανθρώπους,είτε αθλητές είτε θεατές.Μου άρεσε!Μόνο και μόνο το "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" με χαμόγελο που δεχόμουν από τους ξένους(στα Ελληνικά!!!!) με "γέμιζε"!

-Υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν μπορώ να γράψω τώρα λόγω χρόνου!

Αφού εσύ και οι υπόλοιποι μας κράζετε για αυτό και πιστεύετε ότι το κάναμε από συμφέρον,αφού εσείς είστε πιο......"φιλάνθρωποι" και πιο εθελοντές κι έτσι...........πήγαινε τότε εθελοντής στην Ασία!Πήγαινε εθελοντής σε καμιά άλλη χώρα που χρειάζονται την βοήθεια συνανθρώπων μας!!Αλλά ούτε αυτό κάνετε!!!!Άρα καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε όπως λέει και η διαφήμιση γιατί στην ουσία δεν έχετε προσφέρει το παραμικρό από εθελοντισμό και το μόνο που κάνετε είναι να μιλάτε θεωρητικά!ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!ΜΟΝΟ τότε θα σας παραδεχτώ!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Εγώ φίλοι μου είμαι 1000 φορές πιο εθελντής από όλους τους εθελοντές των 20 μερών της Κεντεριάδας. Εγώ δίνω το χρόνο μου και όλο μου το μεράκι για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου. Κανείς από σας δεν μπορεί να φανταστεί για αυτό μην λέτε μεγάλα λόγια...Α, και δεν ακούω και κανένα ευχαριστώ από κανέναν.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα γινόμουν εθελοντης στους Ολυμπιακούς θα ήταν για να δείρω την Αγγελοπούλου...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 ( 7 Ιαν. 2005 , 17:40)

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα γινόμουν εθελοντης στους Ολυμπιακούς θα ήταν για να δείρω την Αγγελοπούλου...

Τώρα φοβήθηκε. :rolleyes:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ φίλοι μου είμαι 1000 φορές πιο εθελντής από όλους τους εθελοντές των 20 μερών της Κεντεριάδας. Εγώ δίνω το χρόνο μου και όλο μου το μεράκι για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου. Κανείς από σας δεν μπορεί να φανταστεί για αυτό μην λέτε μεγάλα λόγια...Α, και δεν ακούω και κανένα ευχαριστώ από κανέναν.

Ναι βέβαια...........το έχεις δείξει!!!Τώρα για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ...........NO COMMENTS!! :wacko: :blink:

Δυστυχώς επειδή έχω γνωρίσει πολλά άτομα με τέτοιες απόψεις μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα που δεν το περιμένεις!Μέχρι τώρα σε ΟΛΑ που γράψαμε........ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ δεν κατάφερες να αντικρούσεις με ένα επίσης σωστό εννοείται!Αυτό για μένα και για πολλούς τα λέει όλα!!!

ΑΑΑΑΑΑ και κάτι ακόμα.....πρόσεχε από το πολύ ξύλο που θα της δώσεις μην πέσεις και χτυπήσεις!!! :p

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Εγώ φίλοι μου είμαι 1000 φορές πιο εθελντής από όλους τους εθελοντές των 20 μερών της Κεντεριάδας. Εγώ δίνω το χρόνο μου και όλο μου το μεράκι για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου. ...

:lol: Τωρα ειναι που γελαει ο καθε πικραμενος! :D

Εσυ και καποιοι αλλοι μασατε το παραμυθι, συντηρειται μια ΠΑΕ-ΚΑΕ και ολα τα λαμογια του Super3, σαν τον Σαουριδη και καποια καρκινωματα της δημοσιογραφιας της Θεσσαλονικης κανουν τους εξυπνους και τους δηθεν συμπαραστατες...περαστικα σας... :whistle:

Ξυπνηστε, σας εχουν κανει μαριονετες και δεν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται. :(

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 ( 7 Ιαν. 2005 , 15:40)

Εγώ δίνω το χρόνο μου και όλο μου το μεράκι για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου.

Περαστικά σου :rolleyes: :wacko:

Και δεν το λέω λόγω ΑΡΗ. Οποιαδήποτε ομάδα να είχες βάλει στη θέση το ίδιο θα έγραφα.

Θα πω κατι που θα ακουστει ασχετο, αλλα νομιζω εσεις ξεφυγατε απο το θεμα! Λαβατε τα πιστοποιητικα εθελοντισμου στους Ολυμπιακους;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Ιαν. 2005 , 17:53)

Τώρα φοβήθηκε. :rolleyes:

Ω ναι! Σε νοσοκομείο της Λωζάνης η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 8 Ιαν. 2005 , 10:19)

Ω ναι! Σε νοσοκομείο της Λωζάνης η Γιάννα Αγγελοπούλου.

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/592003_b.jpg

Μου αρέσει πολύ αυτή η φωτό :)

Entexnos Fm

Το νέο μουσικό ραδιόφωνο!

Εγώ προσωπικά έλαβα τα πιστοποιητικά και των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών!Τα πήρα με διαφορά 2-3 μερών το ένα από το άλλο!

Από ότι ρώτησα όμως κι άλλους εθελοντές τα πήραν όλοι!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner ( 8 Ιαν. 2005 , 03:26)

Δυστυχώς επειδή έχω γνωρίσει πολλά άτομα με τέτοιες απόψεις μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα που δεν το περιμένεις!Μέχρι τώρα σε ΟΛΑ που γράψαμε........ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ δεν κατάφερες να αντικρούσεις με ένα επίσης σωστό εννοείται!

Δ΄δ τώρα ορίζουμε και το σωστό και το λάθος επιχείρημα; Ε δεν πάμε καλά.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 ( 8 Ιαν. 2005 , 04:47)

:lol: Τωρα ειναι που γελαει ο καθε πικραμενος! :D

Εσυ και καποιοι αλλοι μασατε το παραμυθι, συντηρειται μια ΠΑΕ-ΚΑΕ και ολα τα λαμογια του Super3, σαν τον Σαουριδη και καποια καρκινωματα της δημοσιογραφιας της Θεσσαλονικης κανουν τους εξυπνους και τους δηθεν συμπαραστατες...περαστικα σας... :whistle:

Ξυπνηστε, σας εχουν κανει μαριονετες και δεν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται. :(

Και ποιος σου έιπε εσένα ότι είμαι Σουπεράς;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac ( 8 Ιαν. 2005 , 12:04)

Περαστικά σου :rolleyes: :wacko:

Και δεν το λέω λόγω ΑΡΗ. Οποιαδήποτε ομάδα να είχες βάλει στη θέση το ίδιο θα έγραφα.

Ευχαριστώ. Τουλάχιστον εγώ τρέχω για την ιδέα που λέγεται ΑΡΗΣ, πράγμα το οποίο δεν ισχύει στους Ολυμπιακούς και όχι για την ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ και τους αθλητές...Και για να επιτευχθεί κάτι, πρέπει να αγωνίζεσαι καθημερινά για αυτό, να κάνεις θυσίες (προσωπική ζωή, χρήματα κλπ) και όχι να αφιερώσεις 20 μέρες από το καλοκαίρι σου και να λες και ότι έκανες κάτι.

Α, και γι αυτούς που είπαν για τους Εθελοντές στην Ασία και την κάθε Ασία, τι έχετε να πείτε για τα "νούμερα" που βγαιναν φωτογραφίες με τα πτώματα;

Και όσον αφορά τα δώρα από τους Ολυμπιακούς, δεν κατέκρινα το δώρο των χορηγών, καθώς λίγοι είναι αυτοί που ήξεραν ότι θα βγάλουν χρήματα πουλώντας τις φανέλλες των εθελοντών. Εγώ στέκομαι στο γεγονός ότι δήλωσαν εθελοντές στην Εμπορευματική Ολυμπιάδα, στην εμπορευματοποίηση μιας ΙΔΕΑΣ. Και επειδήπολλοί θα μου πουν ότι ο ΑΡΗΣ είναι ΑΕ θα τους απαντήσω ότι "Ναι, όντως είναι ΑΕ με τη διαφορά ότι κάποιοι μαχόμαστε για την ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΡΗΣ, όπως τμήματα υποδομής, εταιρεία λαϊκής βάσης κλπ κλπ...

Και σε αυτούς που έθεσαν το ζήτημα το πόσα γλητώνω σαν φορολογούμενος με τους εθελοντές, ειλικρινά είναι το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα...Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τα τελευταία 25 χρόνια έχουν πεθάνει. Από τη στιγμή που μπήκαν στη μέση οι χορηγοί, το παιχνίδι φούσκωσε, έχασε την ομορφιά του...

Τουλάχιστον εγώ τρέχω για την ιδέα που λέγεται ΑΡΗΣ

H ιδέα η δικιά σου είναι ακόμα ανώνυμη εταιρεία... όσο και αν θέλεις εσυ να ταυτίζεσαι με αυτή την εταιρεία δεν νομίζω ότι μπορείς να συγκριθείς με μια παγκόσμια αθλητική διοργάνωση... που λόγω του μεγέθους της και του υψηλού της κόστους έχει και χορηγούς.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiramatoZwo ( 9 Ιαν. 2005 , 00:50)

H ιδέα η δικιά σου είναι ακόμα ανώνυμη εταιρεία... όσο και αν θέλεις εσυ να ταυτίζεσαι με αυτή την εταιρεία δεν νομίζω ότι μπορείς να συγκριθείς με μια παγκόσμια αθλητική διοργάνωση... που λόγω του μεγέθους της και του υψηλού της κόστους έχει και χορηγούς.

Είναι ακόμα, αλλά αν δεν πολεμήσεις θα είναι για πάντα. Και εγώ πολεμάω για αυτή την ΙΔΕΑ...Για αυτή τηνΙΔΕΑ ζω και αναπνέω, για αυτή την ΙΔΕΑ ξοδεύω

ΟΛΑ μου τα χρήματα. Σε αυτή την ΙΔΕΑ έχω αφιερώσει 10 από τα 22 χρόνια μου...

Μακάρι να ταν έτσι αγνά τα πράγματα με τους χορηγούς όπως είναι στο μυαλό σου...Δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε συνέχεια παγκόσμια ρεκόρ; Οι χορηγοί πληρώνουν χρυσάφι τους αθλητές που ντύνουν. Αυτή με τη σειρά τους, για να το ανταπωδώσουν στους χορηγούς πρέπει να κάνουν καλές επιδόσεις. Έτσι μπαίνει στη μέση το θέμα dopping...Ένα μεγάλο κεφάλαιο, που κατά κύριο λόγο βλέπουμε στν κλασσικό αθλητισμό και όχι στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ...Αν οι αθλητές δεν παρουσιάσουν καλές επιδόσεις, μειώνονται αυτόματα σε τρομερό βαθμό και τα πριμ από τους χορηγούς...Να δείτε αν θα ντύνει τώρα η Puma τον Κεντέρη...Θα τον ξεχάσει, και θα ψάξει για άλλον αθλητή...

Δυστυχώς η εμπορευματοποιηση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι έτα τεράστιο πλήγμα. Και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο είμαι ΚΑΤΑ των Ολυμπαικών Αγώνων...Μέχρι να αλλάξει κάτι...

και όχι στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ εδώ γελάμε... μέτρα πόσοι είναι οι κορυφαίοι σε κάθε άθλημα και θα καταλάβεις γιατί στο ποδόσφαιρο δεν φαίνεται το doping. Μια χαρά ντοπάρονται και εκεί, πως νομίζεις ότι ξεπερνάνε τους τραυματισμούς τους; Πως νομίζεις ότι επανέρχονται γρήγορα μετά από τις εγχειρίσεις ;

Δηλαδή είναι εμπορευματοποιημένοι οι ολυμπιακοί αγώνες και δεν είναι η Skoda Ξάνθης; Στην φανέλα που φοράει ο κάθε παίκτης ποδοσφαίρου γιατί έχει και έναν χορήγο; Ότι εσύ θέλεις ο Άρης να γίνει σωματείο λαϊκής βάσης δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας... μην ξεχνάμε ότι οι ελάχιστες ομάδες που έχουν μείνει έτσι (μιλάω για τις γνωστές ), είναι από τις αρχές τους έτσι.