Jump to content

Εθελοντές Ολυμπιακών Αγώνων

antonis_wrx
 Κοινοποίηση

Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?  

158 members have voted

1. 1. Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?

• ΝΑΙ
      46
    • ΟΧΙ
      107
    • ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ
      5

Recommended Posts

Exei epikrathsei apo kapoious oti prwtathlits stibou=ntoparismenos giati aploustata oi perissoteroi anthrwpoi pou den asxolountai me ton stibo kai akoune mono kati liga apo tis tileoraseis kai tis efhmerides ephreazontai arnhtika!Giati otan kathe mera akous sta athlitika na milane gia podosfairo kai mpasket kai gia ton stibo na milane mono otan yparxei ena thema me ntopa tote ephreazese arnhtika!Syn oti einai atomiko agwnisma kai otidipote symbainei "peftei" epanw sou!Gia ayto pairnei toses diastaseis ston stibo!Nomizete oti sta omadika athlimata den pairnoun ntopes???Sas pliroforw oti einai poly perissoteroi oi ntoparismenoi sto podosfairo para ston stibo!Kserw prwtathlites stibou(kai proswpika) pou se pliroforw oti ektos apo simplirwmata diatrofhs(polybitamines,sidhrous kai alla tetoia) den pairnoun tipota paranomo kai aknoun kai epidoseis!Mhn ta isopedwnoume ola!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• Απαντήσεις 446
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον Directx

Αναρωτιέμαι, επίσης, τι θα συμβεί την επαύριον των Αγώνων, όταν τα φώτα θα έχουν σβήσει, οι ξένοι θα έχουν φύγει, τα κρατικά ταμία θα έχουν αδειάσει, και ο προϋπολογισμός θα είναι αρνητικός ενώ οι θέσεις εργασίας από τα Ολυμπιακά Έργα θα έχουν εκλείψει δια παντός..

Tipota diaforetiko apo oti egine sto Sydney, th Barkelonh, th Seoyl: Erga ypodomhs tha meinoyn sth xora, atelieoth diafhmhsh kai αυξημενοι ρυθμοι αναπτυξης... Οτι εγινε με ολες τις προηγουμενες διοργανωτριες πολεις....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Tipota diaforetiko apo oti egine sto Sydney, th Barkelonh, th Seoyl: Erga ypodomhs tha meinoyn sth xora, atelieoth diafhmhsh kai αυξημενοι ρυθμοι αναπτυξης... Οτι εγινε με ολες τις προηγουμενες διοργανωτριες πολεις....

Ατέλειωτη φτώχια... :p :lol: :p

Ωραία λόγια, δε λέω, αλλα οι υπόλοιπες διοργανώτριες χώρες τα είχαν αυτά πολύ πρίν εμείς σκεφτούμε για την ανάληψη των ολυμπιακών. Μη συγκρίνεις τώρα Sydney και Atlanta με την Αθήνα. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας και σαν πόλη και σε ανθρώπους. Έχω παέι στο Syndey το 1993 (όχι τώρα) και έχω δεί πως λειτουργεί το κράτος και οι επιχηρήσεις. Εκεί η νοοτροπία της αρπαχτής που κυριαρχεί στη πλειοψηφία των φίλτατων συμπατριωτών μας (πολιτικών και επιχηρηματιών) είναι άγνωστη λέξη. Εκεί λ.χ. δουλέυεις - πληρώνεσαι ικανοποιητικά (σαν υπάλληλος πάντα) εδώ δουλεύεις και πρέπει να νιώθεις και ευγνωμωσύνη που το αφεντικό σου σου δίνει ένα ξεροκόμματο να φάς. Εκεί δεν φτιάξαν δρόμους και αεροδρόμια, τα είχαν ;)

I Am The One, Orgasmatron...

@johner Δεν υπαρχει κανενας λογος να κανεις ενα post α ν δεν εχεις κατι να πεις.

@astrolabos Η Βαρκελωνη και η Σεουλ ( για να μη γυρισουμε πιο πισω) ειναι πολεις ισες αν οχι χειροτερες με την Αθηνα. Ειδικα η Βαρκελωνη ειχε σαφως λιγοτερες υποδομες και η Ισπανια το καιρο εκεινο ηταν σε χειροτερη μοιρα απο οτι ειναι η Ελλαδα σημερα. Η Ισπανια το 92 ειχε ανεργια γυρο στο 22%.

Παιδες για αλλη μια φορα, το Ιντερεντ ειναι γεματο με στοιχεια. Καντε ενα Search, δειτε τι αφησαν πισω οι αγωνες απο πλευρας υποδομων και απο πλευρας οικονομικης αναπτυξης. Δε ξεσκιζονται ολες οι χωρες να παρουν Ολυμπιαδα αν ειναι τετοια πληγη. Μην αναμασατε προπαγανδα χωρις να δειτε για τον εαυτο σας. Καλα να στε το Ιντερνετ το εχετε ανακαλυψει, χρησιμοποιηστε το....

Mahatma Gandhi

Δεν νομίζω οτι η Ισπανία οφείλει την ανάπτυξή της στους ολυμπιακούς. Θα είμασταν αφελείς αν το πιστεύαμε αυτό. Και στο κάτω κάτω της γραφής, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, καιρός είναι η πρωτεύουσα να σταματήσει να κοιτάει τον καθρέπτη και να γυρίσει το βλέμμα της προς την επαρχία.

Εξάλλου οι ολυμπιακοί αγώνες όπως έχει λεχθεί και στο thread αυτό δεν πρέπει να γίνονται για τα υλικά αγαθά που μπορούμε να καρπωθούμε απο αυτούς, αλλα για τη δόξα της νίκης. Οπότε αν μιλάμε για το τι θα κερδίσουμε από αυτούς τους αγώνες, έχουμε χάσει την βασική αξία του Ολυμπισμού, την ανιδιοτέλεια.

Δε μηλησα για την Ισπανια γενικα.

Ειπα απλως οτι η Ολυμπιακοι αγωνες δεν ειναι η οικονομικη καταστροφη που καποιοι νομιζουν...

Mahatma Gandhi

Ohm nama shivaya...

Μου ήραθαν πρόσφατα οι παρακάτω εικόνες... :D :cool: :p

http://www.greekroms.f2s.com/money.jpg

http://www.greekroms.f2s.com/vroma.jpg

http://www.greekroms.f2s.com/astyn.jpg

http://www.greekroms.f2s.com/volunteer.jpg

Ελπίζω να βοηθήσουν την απόφασή σας περί εθελοντισμού :!: :whistle:

Brave new worlds...

στους αθλητες μας ( ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ)

Αυτό κακώς το συνεχίζεις Κώστα... εκτός κι αν το εννοείς συγκριτικά μ'αυτά που παίρνουν ο Γκριν κι η Μάριον Τζόουνς... :rolleyes:

@astrolabos Η Βαρκελωνη και η Σεουλ (για να μη γυρισουμε πιο πισω) ειναι πολεις ισες αν οχι χειροτερες με την Αθηνα.

:!: :!: :!:

Μόνο που αυτοί οι αυξημένοι που αναφέρεις αφορούν μόνο την Αθήνα, έτσι για να συνεχιστεί η παράδοση δηλαδή, ενώ το Σίδνεϊ κι η Βαρκελώνη είναι 2 επαρχιακές πόλεις που ούτως η άλλως δεν είχαν χειρότερους ρυθμούς ανάπτυξης. Τόση λάμψη στη λέξη επαρχία βρίσκεις μόνο στο εξωτερικό...

@αστρολάβο: Ανιδιοτέλεια???? α πα πα πα πα...

Αρχικό Μήνυμα από τον sallax

Αυτό κακώς το συνεχίζεις Κώστα... εκτός κι αν το εννοείς συγκριτικά μ'αυτά που παίρνουν ο Γκριν κι η Μάριον Τζόουνς... :rolleyes:

Θεωρεις τα 15 εκ σοβαρα λεφτα???

Even more an analogisteis πως μηλαμε για ατελειωτες ωρες προπονησης, για 100 αθλητες απο τους οποιους μεταλιο (και χρημα) θα παρουν οι 4???

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV Θεωρεις τα 15 εκ σοβαρα λεφτα??? Even more an analogisteis πως μηλαμε για ατελειωτες ωρες προπονησης, για 100 αθλητες απο τους οποιους μεταλιο (και χρημα) θα παρουν οι 4???

Πρώτα απ'ολα, ας πάρουμε υπόψιν μόνο τα λεφτά που λες. 1+ μύριο/μήνα είναι μια χαρά λεφτά, χώρια τα πόσα μπόνους, τις καβάτζες με τ'αξιωματιλίκια, τις διαφημίσεις, τις άδειες για προποτζήδικα κλπ.

Δεύτερον απ'ολα, τώρα πλέον έχουν και κάτι πουμακοσμοτεγιουρομπανκάδες και περνάν ζωή και κότα...

Τρίτον απ'ολα: ειδικότερα οι πρωτοκλασάτοι, το μόνο που κάνουν είναι η δουλειά που αυτοί επέλεξαν! Και πρόσεξε: ΔΟΥΛΕΙΑ κι όχι το χόμπι στον ελεύθερο τους χρόνο. Για να μην πω γκαυλοδουλειά δηλαδή (με το παρντόν). Τώρα αν αυτό απαιτεί 812 ώρες προπόνηση τη μέρα και τους δυσκολεύει, υπάρχει κι η χρυσή ευκαιρία.

α) Παγκοσμια πρωταθληματα δεν εχουμε καθε χρονο

β) Δε μου λες ποια η μοιρα των αθλητων που δε πηραν μεταλιο

γ)Δουλεια κανουν και ως δουλεια πρεπει να αμοιβεται. με υπερωριες με εχτρα, με Κυριακες.... κλπ κλπ και αλλα ανυπαρκτα.

Π.Σ. Ποσο κοστολογισες εσυ την περηφανια που νιωσαμε ως εθνος οταν η Πατουλιδου μας χαρισε εκεινο το χρυσο στο στιβο μετα απο 10ετιες ατελειωτες?

Εγω παντως πολυυυυυυυ περισσοτερο απο τα 200 χιλιαρικα το μηνα που περνει ως αξιωματικος του Πολεμικου Ναυτικου....

Mahatma Gandhi

α) Παγκοσμια πρωταθληματα δεν εχουμε καθε χρονο

Αυτό που κολλάει? στους γιουρομπανκάδες? μα οι χορηγίες δεν πάνε ανά στιβομίτινγκ αλλά ανά πχ 5ετία. Άλλωστε με τα ευρωπαϊκά, τις ολυμπιάδες & τα διάφορα μπρουνοτζάουλια, το καλεντάρι γεμίζει και περισσεύει. Εκτός αν είσαι ο Κεντέρης :p :p

β) Δε μου λες ποια η μοιρα των αθλητων που δε πηραν μεταλιο

Μεταξύ σοβαρού & αστείου, παρόμοια με των υπαλλήλων που δεν πήραν αύξηση...

γ)Δουλεια κανουν και ως δουλεια πρεπει να αμοιβεται. με υπερωριες με εχτρα, με Κυριακες.... κλπ κλπ και αλλα ανυπαρκτα.

Αυτό πολύ συνδικαλιστικό μου φάνηκε... Σιγά μη χτυπάν και καρτέλα στο στάδιο :cool:

Πάντως αν το πάρουμε σα δουλειά, σιγά μην τρώει ο αθλητής παραπάνω απ'τις 8-10 ώρες του νορμάλ εργαζομένου (που κι αυτός πληρώνεται δεν πλήρώνεται τις υπερωρίες)... μη ξεχνάς επίσης πως κάνει κάτι που τον κουράζει μόνο σωματικά κι όχι πνευματικά. Και το ξαναλέω, οι αθλητές γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί νομίζεις ο οδηγός αποριμματοφόρου παίρνει μισθό 1.000€? Επειδή κάνει τη χειρότερη δουλειά στον πλανήτη...

Π.Σ. Ποσο κοστολογισες εσυ την περηφανια που νιωσαμε ως εθνος οταν η Πατουλιδου μας χαρισε εκεινο το χρυσο στο στιβο μετα απο 10ετιες ατελειωτες?

Εγω παντως πολυυυυυυυ περισσοτερο απο τα 200 χιλιαρικα το μηνα που περνει ως αξιωματικος του Πολεμικου Ναυτικου....

Συγκεκριμένα γι'αυτό το μετάλλιο, η Πατουλίδου μαζί με τον έταιρο χρυσό Δήμα είχαν πάρει ΚΑΙ απο καμια 40 εκατ. έκαστως. Κι αν εγώ ένιωσα τεράστια περηφάνια, αυτή ένιωσε καρατεράστια ηδονή, οπότε ρεφάραμε :o

Ok loipon...

Na kopoyn ola ayta.

NA μη δωσει το κρατος κανενα κινητρο στους νεουσ να στραφουν στα γηπεδα και στον αθλητισμο. Ας τους αφησει μπροστα στη τηλεοραση και τις καφετεριες.

Mahatma Gandhi

NA μη δωσει το κρατος κανενα κινητρο στους νεουσ να στραφουν στα γηπεδα και στον αθλητισμο. Ας τους αφησει μπροστα στη τηλεοραση και τις καφετεριες.

όχι φίλε μου... και γω μαζί σου είμαι σ'αυτό αλλά έτσι δεν πάμε μπροστά, οι υπουργοί να νοιάζονται μόνο όταν φωτογραφίζουν την Πατουλίδου με το χρυσό κι όταν είναι να γίνει το τρελό τσιμπούσι των ΟΑ. Μακάρι να μπορούσαν να κλείσουν οι μισές καφετέριες και να γίνουν γήπεδα...

Πάντως εγώ επειδή είμαι φίλος της μουσικής είπα να πάρω κανένα δίσκο να ακούσω στο πικαπ!

Πήρα αυτόν της Κελεσίδου ρε μάγκες αλλά δεν παίζει...

Μήπως θέλει βελόνα από σύριγγα? ;)

Θεωρεις τα 15 εκ σοβαρα λεφτα???

Even more an analogisteis πως μηλαμε για ατελειωτες ωρες προπονησης, για 100 αθλητες απο τους οποιους μεταλιο (και χρημα) θα παρουν οι 4???

Να σε ρωτησω κάτι:

1. Έχεις δουλέψει ποτέ;

2. Έχεις καταλάβει την αξία του χρήματος;

Σόρρυ που θα στο πώ, αλλά αυτό που είπες με προσβάλλει προσωπικά γιατι είναι σαν να λές οτι ο μισθός μου είναι γελοίος. Σε παρακαλώ ανακάλεσε.

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Να σε ρωτησω κάτι:

1. Έχεις δουλέψει ποτέ;

2. Έχεις καταλάβει την αξία του χρήματος;

Σόρρυ που θα στο πώ, αλλά αυτό που είπες με προσβάλλει προσωπικά γιατι είναι σαν να λές οτι ο μισθός μου είναι γελοίος. Σε παρακαλώ ανακάλεσε.

Ειναι δικαιωμα σου να μεταφραζεις οπως θες αυτα που γραφω, λυπαμαι δε μπορω να κανω τιποτα για αυτο. Εχω κανει απελπισμενες προσπαθειες σε αυτο το thread και στο αλλο για το Κακλαμανακη να εξηγισω τι πιστευω και εχω διαβασει απιστευτες απαντησεις.

Εν παση περιπτωση να σου εξηγισω πως δε μηλησα για 15 εκταομυρια γενικα ως ποσο. Μηλησα για τα 15 εκατομυρια σε σχεση με τη προσφορα των αθλητων, σε σχεση με το imput που πρεπει να βαλουν...

Τωρα αν εσυ βγαζεις 15 εκ το χρονο, στα 28 σου και μαλιστα στη Καλαματα, οχι μονο δε λεω γελοιο το μισθο σου, αλλα σου βγαζω το καπελο και ελπιζω να πετυχω κατι αναλογο.

Π.Σ. Ναι εχω δουλεψει, και εχω συντηρησει με τη δουλεια μου τον εαυτο μου χωρις να ζω στο σπιτι του πατερα μου και να τρωω το φαγητο του, αλλα σε μια ξενη χωρα, και σε μια απο τις ακριβοτερεσ πολεις αυτου του πλανητη....

Mahatma Gandhi

Εν παση περιπτωση να σου εξηγισω πως δε μηλησα για 15 εκταομυρια γενικα ως ποσο. Μηλησα για τα 15 εκατομυρια σε σχεση με τη προσφορα των αθλητων, σε σχεση με το imput που πρεπει να βαλουν...

Με συγχωρείς, εκτός απο τα 10 λεπτα εθνικής υπερηφάνειας που νιώθουμε όταν ακούμε τον εθνικό ύμνο, τι άλλο μένει; Ποιανού η προσφορά πρέπει να αμοίβεται περισσότερο, του καθηγητή ή του αθλητή; Αυτο που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να ιεραρχίσουμε τα επαγγέλματα τα οποία πρέπει να αμοίβωνται (σε συνάρτηση πάντα αυτών που προσφέρουν) αδρά και ποιά όχι. Δηλαδή δεν θα γίνει η ζωή μου καλύτερη αν ένας αθλητής πάρει το παγκόσμιο...

Όσο για το input, βάζουν όσο βάζουν μέχρι τα 35 τους και μετά τριγυρνούν σαν κηφήνες από εδώ και από εκεί. Μπορεί να είναι πολύ input για λίγο όμως χρόνο, ενώ ο κλασσικός ο μ@λ@κ@ς ο βιοπαλαιστής ο Έλληνας, δίνει input για όλη του τη ζωή με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην ακούει ένα μπράβο από την Ελληνική Κοινωνία (που ασχολείται με τους μόδιστρους και τις τσουλίτσες της TV) αλλά του αφαιρεί και όση αξιοπρέπεια του έχει μείνει πετώντας του ένα ξεροκόμματο για τα γηρατειά του.

Υ.Γ. Μην μου πείτε για τους "καημένους" αθλητες που δεν πρόκαμαν να πάρουν ένα μετάλλειο. Ας ασχολούντουσαν με την κηπουρική. Δεν θα δουλεύω εγώ για να πληρώνω το κράτος για να κάνει παροχές στους αθλητές για μικροκομματικούς σκοπούς. Να βρούν άλλη αγελάδα να αρμέξουν. Όποιος παράγει να πληρώνεται. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτη η κοροιδία.

Mhn ksanakousw na milaei kapoios gia tous athlites pou kanoun prwtathlitismo kai kala oti plirwnontai kai oti den einai logiko na paroun ayta ta lefta, an o idios den exei ftysei aima mono kai mono na prospathisei ena xrono na ta kanei ola ayta!Kai na sas pw enan apo tous logous pou katalabainw oti eiste ASXETOI kyrioi me ton prwtathlitismo????H ekshs frash "oti kourazontai mono swmatika kai oxi pneymatika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".Pigaine "skisou" file mou apo mikro paidi kai an ftaseis sta 18 kai synexizeis akoma tote ela mila mou!Ksereis ti psyxika apothemata xreiazontai?Na ta eksigisw gia osous den kseroun!

Apo mikros prepei na eisai sobaros kai na kaneis 2-3 wres proponhsh!Otan ftaseis sta 15 kai meta arxizoun ta agooouria eidika otan mpaineis to lykeio!!!!!!!!!!!!Katse esy ksypna kathe mera stis 7:00 gia na pas sto sxoleio,gyrna spiti stis 14:00,fae,diabase gia to frontisthrio,pigaine sto frontisthrio apo tis 16:00 ws tis 20:00,meta pigiane kane apo tis 20:00 ws tis 23:00 proponhsh,gyrna spiti,kane mpanio gia 10 lepta,ksanadiabase gia to sxoleio kai koimhsou stis 2!Ayto kanto gia 3 oloklira xronia kai eidika sthn deytera kai trith lykeiou kai mpes kai se kapoia kalh sxolh!An ta katafereis.......ela sfyra mou!Ksereis ti psyxika kai swmatika apothemata thelei ayto???Swmatikh kai psyxikh kourash gia 19 wres kai mono 5 wres ksekourash!Se ola ayta prosthese agxos,piesh apo goneis gia mathimata,piesh apo syllogous kai proponhtes gia epidoseis kai malista an exeis kai kanenan traymatismo mesa sthn xronia........wx aman!!!!Ante diples proponhseis kai diplo agxos GIA OLA!

Meta apo to lykeio.....an den perasei kapoios sthn polh pou menei prepei na kaneis proponhseis ekei pou tha spoudazei xwris proponhth kai filous pou se boithoun stis proponhseis!Ante dokimase to ayto!Syn to agxos pou exeis gia na mhn gineis aiwnobios foithths!An peraseis athn polh pou meneis oi apaithseis apo proponhtes-syllogous einai akoma pio aykshmenes!Eidika an eisai kai se ethnikh omada.............ekei na deis poses wres thn mera katanalwneis!Panw apo 5-6 wres!Syn oles oi wres tou panepisthmiou!

Ayto pou den kseroun polloi einai oti gia na parei kapoio athlitis lefta gia ayto pou kanei prepei na einai panw apo 18 kai na einai mesa stis 3 theseis sthn ellada kai o misthos pou pairnei einai gia gelia!Oute kan o basikos misthos!100000 an einai........zhthma!Diladi gia na parei kapoios ta 15000000 pou eipe kapoios prepei na ftasei 25xronwn,na paei se pagkosmia,eyrwpaika prwtathlimata alla kai se Olympiakous agwnes,alla gia na ta kaneis ola ayta prepei na piasei kapoia oria ta opoia einai poly paloukia kai meta afou mpei stous agwnes na parei mia apo tis 3 prwthes theseis!Diladi na ginei enas apo tous 3 GRIGOROTEROUS ATHLITES TOU PLANHTH sto agwnisma tou!

Ektos apo ayto na kserete kyrioi oti kai xarh stous athlites pou pairnoun metallia oi xwra mas ypologizetai!Palia thn eixan teleiws grammeni!Kai twra yparxei ayto to fainomeno apo kapoia merida ksenwn alla twra yparxei mia megalh diafora....THN YPOLOGIZOUN KAI THN SEBONTAI poly perissotero!Mhn ksexname ta lefta pou didontai kai sthn Ellada gia tis epidoseis stous athlites!

Akoma kati pou ksexasa na anaferw......mexri oi athlites na ftasoun ta 18,na ginoun panellinionikes wste na plirwnontai gia tis epidoseis tous,gia tous giatrous pou tha xreiastoun(traymatismous kai tetoia) kai gia tis diafores xorhghseis farmakwn(den ennow gia ntopes pou eimai sigouros oti polloi kakoproairetoi tha speysoun na poun,alla gia polybitamines kai sidhrous kai tetoia,diladi ta aparaithta gia enan anthrwpino organismo wste na mhn "katareysei) kserete posa lefta tha xreiastoun na spatalisoun?Kai to xeirotero einai oti para polloi den katafernoun na ftasoun se ayto to epipedo gia pollous logous opws:

1)psyxika apothemata

2)sxoleio

3)traymatismoi(apo xalia ghpeda,apo mh boithia apo ton syllogo k.a.)

4)giati mporei na mhn exoun to talento

5)kai alloi logoi!

Diladi oloi tous paizoun korwna-grammata to mellon tous!Apo tous 10000 athlites stibou(paradeigma einai aytos o arithmos) oi 30 tha mpoun sthn ethnikh omada kai tha plirwnontai ta basika kai apo tous 30 mono kamia pentada tha kataferei na petyxei kapoio metallio kai na parei kapoia lefta!Etsi opws katalabainete akoma kai aytoi pou exoun parei kapoia ekatommyria den shmainei oti ploutisan!Einai aplws mia xara alla thimitheite posoi einai aytoi!Kai omws aytoi tha kanoun mia douleia meta ta 30 tous anagkastika giati de einai tosa polla ta lefta pou lete kapoioi!Skefteite oi ypoloipo pou paroles aytes tis dyskolies tha doulepsoun mexri ta 65 tous!Edw pera oi podosfairistes pou den prosferoun tipota sthn Ellada mas pairnoun ta disekatommyria aki den exoun prosferei oute ena metallio kai mono kseftila mas exoun kanei!Kai parola ayta se aytous tha doulebate tzampa kai eimai sigouros gia ayto!Enw aytous pou "skizontai" sthn kyrioleksia tous exete grammenoun kai den tous ypologizete!

An meta apo ola ayta ola sas fainontai eykola tote........ti allo na sas pw??Mono.....dokimaste na ta kanete ayta mono gia ena xrono kai an anteksete tote exei kalws!Tha deite thn glyka!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

@Ράνερ

Ήταν ομολογουμένως πολύ συγκινητικό το ποστ σου... Κι επειδή εγώ έγραψα για μόνο σωματική κι όχι πνευματική άσκηση, έχω να πω ότι διάβαζα κι έψαχνα κάτι που θα μου το αναιρούσε αλλά δεν το βρήκα. Και μη μου πεις ότι διάβαζες πάνω από 1 ώρα για το σχολείο... Κι ενώ εσύ σκιζόσουν μεν σκληρά στο πρωινό ξύπνημα και την προπόνηση προπόνηση προπόνηση, η αδερφή μου πχ απ'τα 17 ως τα 20 διάβαζε και διάβαζε και διάβαζε σαν το ζώο όλη μέρα για ιατρική, έτρεχε σε 1002 φροντιστήρια, έδινε ΤΙΣ ψυχοφθόρες εξετάσεις και κάθε χρόνο λίγο πριν τις πανελλαδικές έτρωγε το άγχος του αιώνα γιατί έπρεπε να πιάσει στην χειρότερη ένα 18.5. Πέτυχε και την χρονιά που στη φυσική ο πιο φλώρος πήρε 8/20 (κάπου στο 93-94, όσοι δίναν τότε θα το θυμηθούν) κι έκλαιγε απ'τη στεναχώρια της όλο το καλοκαίρι. Όσο για το οικονομικό? Εκατομμύρια κι όχι αστεία φύγαν στα φροντιστήρια/ιδιαίτερα... Και πέρα απ'την ιατρική, νομίζεις στ'άλλα επαγγέλματα που απαιτούν σπουδές δε δίνουν κόπο, χρήματα και δεν παίρνουν ψίχουλα στην αρχή? Δεν πρέπει ν'αλλαξουν πόλη οι φοιτητές?

Τώρα αν εννοείς ότι τρως διπλό λούκι γιατί σπουδάζεις κιόλας, τότε σόρρυ αλλά το αθλητιλίκι που κάνεις μετριέται για μαζοχιστικό χόμπι, αλλιώς αποφάσισε αν θες να σπουδάσεις η να πας για πρωταθλητισμό.

Ένηγουεη, δε βλέπω να καταλήγουμε κάπου γιατί ο καθένας τρώει το λούκι του με τη δική του θέληση κλπ κλπ, απλά έτσι πως το βλέπω γω ο γιατρός σώζει ζωές, ο καθηγητής μαθαίνει γράμματα κι ο αθλητής προσφέρει εθνική υπερηφάνεια...

Poses wres diabaza????????Oses mporousa na katsw na diabasw!Kane tous ypologismous!Kai an nomizeis oti meta apo tetoia swmatikh kai psyxikh kourash einai eykolo na diabaseis mantepse ksana giati twra mantebeis afou DEN KSEREIS!

Mprabo sthn aderfh sou!Alla....les apo ta 17-20 diabze kai kai kai kai!Swsta?Egw sou lew to ekshs......apo ta 7-8 sou na kseskizesai stis proponhseis kai na ftaneis sto lykeio kai na kaneis ayto pou xreiazetai gia na mpeis sthn sxolh pou thes!Meta apo ta 18(an mpeis se sxolh tote)bale kai alla 5-7 xronia gia na palepseis gia ayto pou thes kai alla posa gia na diatiritheis kai alla posa gia na kaneis thn douleia sou!Akoma polloi parallhla me ton prwtathlitismo eksaskoun kai to epagkelma tous!Ayto to post pou ekanan den isxyei mono se mena alla kai se pollous allous pou kserw!Kai se pliroforw oti mia kopela mpike Iatrikh kai malista prwth an thes na ksereis kyrie mou kai einai prwtathlitria sto alma epi kontw!Kai epeidh ebgale sxedon 19 kai kati ekeinh thn xronia me kati extra moria pou pire eftase na exei panw apo 21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kai malista mphke me thn prwth!!!An ayto den einai epiteygma tote pes mou ti einai!Epeidh eisai athlitis den shmainei oti den mporeis na mpeis se ena kalo panepisthmio!Mhn les ilithiothtes!Diladi mou les oti an kaneis athlitismo eisai gia ta mpaza enw an oxi egines episthmonas!Ayto pou ekane h adefh sou to kanoun elaxistoi!Apo ta 80000 paidia pou dinoun panellinies kathe xrono me to zori 10000 kanoun sobara athlitismo(kai pollous lew),oi 10000 diabazoun mono kai mpainoun se ipsilobathmes sxoles alla oi alloi 60000 paizoun to......mhn epektathw!

Oson afora to dillhma pou mou bazeis: spoudes h' athlitismos..........giati na mhn eimai magkas kai na ta kanw kai ta 2?Toulaxiston tha prospathisw kai ta 2 alla pio sigouro einai to epagkelma apo ton athlitismo!

Epeidi sygkrineis to kathe epagkelma na sou pw to allo!O athlitismos prosferei ethniki kai atomiki perhfaneia kati pou den to prosferoun ta epagkelamta pou anafereis!Diladi h perhfaneia ths xwras sou einai ligotero shmantiki?Ti les twra re file?Se mia epoxh pou den yparxoun polemoi kai mono eirhnh(ektos apo tous kwloamerikanous se kapoies xwres) to basikotero meso gia na ginei kai na meinei mia xwra perhfanh einai o athlitismos!Egw den bazw pio katw ta epagkelmata tou giatrou h' kapoiwn allwn giati ola ta epagkelmata xreiazontai sthn zwh!Alla den mporw na akouw ton kathe asxeto na mou milaei gia ton athlitismo les kai einai to xeirotero pragma ston kosmo!Giati milhses peri mazoxismou.......DEN EINAI MAZOXISMOS FILE MOU!EINAI AGAPH!An mporeseis kai ANTEKSEIS AYTA TOTE ANTEXEIS TA PANTA!Einai ena synexomeno test tou eaytou sou!Kathe mera testareis ton eayto sou kai prospatheis na ton kseperaseis!

Anti kapoioi na spatalane OLES TIS WRES TOUS ston kafe h' se diafores blakeies pou kai oi idioi tis bariountai meta apo kairo kalytera na kanoun estw kai san xompy ton athlitismo kai na mhn exoun san xompy thn tempelia,to tsigaro kai to na xaftoun myges genikotera!

Ksexasa na anaferw gia to louki pou trwme oi athlites me thn dikh mas thelisi...........diladi o giatros den trwei louki me thn dikh tou thelisi?O ydraylikos?O kathigitis?To trwne kai ayth me thn dikh tous thelisi giati to agapane!An to kanoun mono kai mono giati exei xrhma tote....ta thelei o kwlos tous!As kanoun kati pou tous aresei!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Ρε συ Ράνερ ξες τι έγινε τώρα? ενώ η δική μου ένσταση ήταν για τ'οτι οι περιβόητοι πρωταθλητές μας δεν αμοίβονται με ψίχουλα, βγήκαμε ακόμη πιο οφ-τόπικ και τα λέμε για το αν κοπιάζει πιο πολύ να γίνει κάποιος γιατρός ή 100αρης... :confused:

Κατά τ'άλλα εσύ ως φοιτητής & πρώην αθλητής έχεις την άποψη σου για το αντικείμενο και γω ως... σκέτος φοιτητής τη δικιά μου. Άκρη δε θα βγάλουμε οπότε ας μην το τραβήξουμε πολύ παρακάτω. Προς Θεού πάντως, δεν κατακρίνω τον αθλητισμό κι ούτε είμαι εναντίον του, ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής. Ως χόμπι όμως, ως κάτι το ερασιτεχνικό, ειδικά στην αρχή του. Κι αν μετά δεις ότι τρέχεις τα 100 σε 9.80 τότε με γειά σου με χαρά σου να πας να τα'κονομήσεις. Τ'οτι όμως εσένα σε βάλαν απ'τα 7 (!) σου οι γονείς στο τριπάκι των προπονήσεων κι αργότερα στο διπλό τριπάκι με τις σπουδές, είναι δικό σας θέμα και δε φταίει κανείς άλλος. Δηλαδή δε στέκει το "σκίζομαι 28 ώρες τη μέρα απ'τα 7 μου οπότε δικαιούμαι τόσα"...

Όσο για την αδερφή μου, μάλλον αυτή ήταν ο κανόνας κι η εξαίρεση ήταν η φίλη σου που έβγαλε 21/20 :o

Το θέμα της περηφάνειας που ανέλυσες το αφήνω παντελώς καθώς διαφωνούμε και παντελώς.

Ki egw piga na sou dikaiologhsw gia poio logo oi prwtathlites aksizoun na paroun ayta ta lefta!Pou malista den einai kai tosa polla osa nomizeis!Esy kai polloi alloi pou den exoun idea lene.....e ti ekane...?Etrekse 100 gia 10 deyterolepta h' 400 gia 46 deyterolepta k.a. kai phre ayta ta lefta!Edw den amoibetai mono h epidosh alla O KOPOS OLWN TWN XRONWN giati gia na kanei kapoios ola ayta.......sta egrapsa prin!KAi kati allo....den eimai prwhn athlitis.......eimai kai foithths kai athlitis parallila!Apo ta 7 mou mpika MONOS MOU ston athlitismo!Oi goneis mou aplws mou to proteinan kai emena mou arese!To agaphsa!Einai ena synaisthima pou den to exeis niwsei gia ayto milas etsi!Einai aperigrapto!Kai sta 7 den kaneis prwtathltismo!Einai to prwta xronia pou skeftesai ti tha kaneis!Apo ta 14-15 arxizoun ta tromera paloukia!O KANONAS???Siga!Sto telos tha mou peis oti stis ypsilobathmes sxoles mpainoun mono osoi diabazoun mono 2-3 xronia kai den kanoun tipota allo kai oti aytoi einai parapanw apo 10000(kai para pollous lew!)!Kai ayth h kopela pou lew den einai h eksairesh file mou!Ki alloi athlites exoun mpei se sxoles pou eixan 18 kai panw kai malista einai polloi aytoi!Kai malista mpikan me thn prwth kai oxi me thn deyterh h' trith fora!An ayto den einai epiteygma tote den kserw ti allo mporei na einai!'

Gia thn perhfaneia......diafwneis entelws????Tote katalaba me ti idees/arxes exeis diamorfwsei ton xarakthra sou!An diafwneis ENTELWS me ayta tote........me neyriazeis toso poly pou....den kserw ki egw ti!!!!Blepw kapoioi poso ypologizoun thn Ellada kai thn perhfaneia ths gia na lene ayta ta pragmata!An ginei kapoios polemos edw(xtypa ksylo!) mou fainetai oti ki esy tha eisia me aytous pou tha trexoun na fygoun!!!!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Αρχικό Μήνυμα από τον runner

An ginei kapoios polemos edw(xtypa ksylo!) mou fainetai oti ki esy tha eisia me aytous pou tha trexoun na fygoun!!!!!!!

Τώρα μου τα χαλάς γιατί αν ήθελα να σου τα χώσω, το έκανα πολύ χαλαρά από πριν. Ο Αστρολάβος τ'ανέλυσε μια χαρά περί περηφάνιας γι'αυτό είπα να μην τα ξαναλέω. Όσο για το τρέξιμο στον πόλεμο θα το αφήσω σε σένα που'σαι κι εξπέρ...